انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: :(  (دفعات بازدید: 20784 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین fsabete

• Newbie
  • *
  • ارسال: 12
:(
« : 26 بهمن 1388، 06:59 ب‌ظ »
 :(
« آخرین ویرایش: 30 بهمن 1388، 11:02 ب‌ظ توسط fsabete »

آفلاین مهدی...

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
  • http://Mearaji.ir
    • وبلاگم
سلام
این نظر شخصی شماست!!

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
درود دوست عزیز

با نظر شما کاملاً موافقم

آدم ها دوست دارن الکی همه چی رو پیچیده کنند و پیچیده شده ی اون رو حل کنند :) و بعد افتخار کنند واووووو  چه چیز پیچیده ای رو حل کردم :)

هر سیستم عاملی مزیت ها و ضعف های خودش رو داره و این شمایید که باید مطالعه کنید و ببینید نیاز شما چی بوده و کدوم سیستم نیاز شما رو بهتر پاسخ می ده

اگر نیاز های شما رو ویندوز پاسخ می ده و مزیت هاش برای شما بهتر از مشکلاتش هست واقعاً دیوانگی هست چیز دیگه ای رو انتخاب کنید :)

کسی مریض نیست بیاد سیستم عاملی که نیاز هاش رو پاسخ نمی ده انتخاب کنه و بعد بیاد خودش رو هم زجر بده :)

شما هم مطمئن هستم مطالعه لازم رو کردید ( و حتی نصب کردید و امتحانش کردید ) و به این نتیجه رسیدید که نیاز شما با ویندوز بهتر حل میشه :)
به شما تبریک می گم چون به این تصمیم گیری که شما کردید تصمیم گیری منطقی و آگاهانه می گن :) ( نه تصمیم گیری از روی تعصب و کورکورانه و کل کل و.....)

موفق و شاد باشید :)

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین foad

• Full Member
  • *
  • ارسال: 134
امروز به این نتیجه رسیدم که چرا سیستم عاملی رو باید استفاده کنیم که یک هفته معطل نصب مودم باشیم یک ماه معطل نصب گرافیک دوستان من امروز کلا اوبنتو (نسخه 9.10)رو از رو سیستمم پاک کردم و دیگه حاظر نیستم خودم رو الاف این سیستم عامل بکنم
به هر خداحافظ با همه ی توزیع های لینوکس :D :D :D :D :D
اوبنتو اشتباهه .اوبونتو.
حاظر->حاضر.
موفق باشی

آفلاین aref3d

• Full Member
  • *
  • ارسال: 239
منم از این خداحافظی ها زیاد کردم، دوباره برگشتم. یکم پشت کار بیشتر میخواهد.
هر سیستم عاملی یکسری مزایا داره و یکسری معایب. برای ماندگاری در لینوکس ابتدا احساس نیاز لازم هست اگر به دنبال راحتی باشید شاید بشه گفت ویندوز برای کاربر خانگی راحت تر و قابل فهم تره و از لحاظ سازگاری با مودم های داخلی بهتره.  (سایر سخت افزارها در لینوکس خوب ساپورت میشه و مثل گذشته های دور نیست) من خودم شخصا به دوستانی لینوکس پیشنهاد میکنم که اینترنت پرسرعت داشته باشند چون بیشتر قابلیت های لینوکس مخصوصا توزیع ابونتو به اینترنت بستگی داره.
من هنوز از ویندوز هفت در کنار ابونتو (کوبونتو به صورت آزمایشی) استفاده میکنم بیشتر استفاده ام هم برای بازی های سنگین هست در موارد دیگه کلیه وابستگی هام را به ویندوز تغییر دادم و کارمو اینطرف راه میندازم. کلا احساس خیلی بهتری توی لینوکس دارم. نرم افزارهای ویندوزی را هم که در هر دو سیستم عامل استفاده دارم (حسابداری هلو) را با استفاده از virtualBox بدون هیچ مشکلی در هر دو محیط اجرا میکنم.
به نظر من با نصب یک ماشین مجازی در ویندوز ابونتو را در کنار ویندوز تجربه کنید.

آفلاین h4x0r

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 265
    • h4x0r's homepage
تا تیرماه ۱۳۸۹ نیستم

آفلاین moslem.b

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 590
لذت لینوکس به اینه که خودت توش زحمت بکشی مسه این میمونه که بخوای خونه ی خودت رو با سلیقه ی خودت بسازی نه بدی بساز بفروش واست بسازه

اولین باری که اوبونتو رو نصب کردم یادم میاد 3 روز تموم رو مودم کار میکردم تا نصب شه بعد هم که نصبش کردم حس یه پدر رو داشتم که خدا بهش یه بچه ی کاکل زری داده  \\:D/
(\__/)
(='.'=)
(")_(")

آفلاین gbmtoday

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 98
  • temp !
لذت لینوکس به اینه که خودت توش زحمت بکشی مسه این میمونه که بخوای خونه ی خودت رو با سلیقه ی خودت بسازی نه بدی بساز بفروش واست بسازه

اولین باری که اوبونتو رو نصب کردم یادم میاد 3 روز تموم رو مودم کار میکردم تا نصب شه بعد هم که نصبش کردم حس یه پدر رو داشتم که خدا بهش یه بچه ی کاکل زری داده  \\:D/
+1

آفلاین Azhang

• Full Member
  • *
  • ارسال: 236
  • kurosaki ichitax
امروز به این نتیجه رسیدم که چرا سیستم عاملی رو باید استفاده کنیم که یک هفته معطل نصب مودم باشیم یک ماه معطل نصب گرافیک دوستان من امروز کلا اوبنتو (نسخه 9.10)رو از رو سیستمم پاک کردم و دیگه حاظر نیستم خودم رو الاف این سیستم عامل بکنم
به هر خداحافظ با همه ی توزیع های لینوکس :D :D :D :D :D

همه حق انتخاب دارن ;)
این انتخابتو تبریک میگم  ;Dولی یه سوالی دارم اونم اینه که اگه یه وقتی رعایت قانون کپی رایت  الزامی بشه ایا بازم انتخابت همینه؟

آفلاین mimook

• Full Member
  • *
  • ارسال: 102
    • mimook
من که فکر میکنم اوبونتو تمام نیازهایی رو که تو ویندوز داشتم رو جواب داده حتی چیزی بیشتر.
واصلا احساس نمیکنم که بدون ویندوز کمبودی دارم.

آفلاین parsibox

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 777
  • آچار فرانسه
    • سایت شخصی محسن داوری
منم واقعا سوالم همین هست.
آیا ویندوز اصل میری میخری یا نه ؟
اگه قانون کپی رایت اجباری باشه ( که همین الان هم برای کسایی که دین اسلام دارند در هر کجای دنیا که باشند اجباری هست ) بازم میری ویندوز میخری؟
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,12830.0.html
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,12928.new.htm
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,12151.0.html
توجه : کلیه ی کاربران لینوکس در اصفهان که متقاضی شارژ یا راه اندازی ADSL پیشگامان یا صبانت هستند میتوانند از طریق ما 5% تخفیف بگیرند

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 383
    • A Virtual World for Learninig English
پاسخ به: خداحافظ لینوکس اوبونتو ناقص و سلام
« پاسخ #11 : 26 بهمن 1388، 10:08 ب‌ظ »
اگه می‌گم خداحافظ
نه این که رفتنت سادس
نه این که می‌شه باور کرد...

به هر حال امیدوارم هر جا هستی موفق باشی...
و یه نکته به عنوان یه برادر: آزاد باش. حتی اگه توی زندان زندگی می‌کنی(فقط جون هر کی دوست داری مثبت برداشت کن...)

در ضمن: اولا اوبونتو ناقص نیست. ثانیا هفت کامل نیست. ثالثا تا حالا از KDE استفاده کردی که به هفت می‌گی زیبا؟
« آخرین ویرایش: 26 بهمن 1388، 10:12 ب‌ظ توسط Caesar »

آفلاین gbmtoday

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 98
  • temp !
در ضمن: اولا اوبونتو ناقص نیست. ثانیا هفت کامل نیست. ثالثا تا حالا از KDE استفاده کردی که به هفت می‌گی زیبا؟

به نظر من گنوم رو هم اگه یه کم دستکاری کن خیلی زیباتر از ویندوز میشه !!!

آفلاین محمد باقر اهتمام

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 661
  • محمد باقر حمایت می کند از : Ogre3D , CrystalSpace
    • کتاب و انجمن فارسی گیمپ
من اصلا به شما تبریک نمی گم چرا ؟ چون یک روز حسرتش رو خواهی خورد .  :'( ببین مشکل ما می دونی چی هست ؟ این هست که لینوکس = اوبونتو و اینکه یک راست میام توی لینوکس و یک هو ممکنه احساس خفگی بهت دست بده . خود من قبل از اینکه از لینوکس استفاده کنم بررسی کردم گفتم من از چه چیزایی استفاده می کنم لیست کردم مثلا شد Maya , Adobe Photoshop , Dreamveaver , Macromedia Free Hand اینها نرم افزارهای تخصصی بود که من لازم داشتم توی لینوکس هم باشند با یک جستجوی ساده فهمیدم می تونم بجای فتوشاپ از گیمپ به جای مایا از بلندر هرچند که مایا هم روی لینوکس نصب میشه و برای فری هند از اینک اسکیپ ( البته اون موقع اینک اسکیپ نبود) و برای دریم ویور از Kompozer که بعداً شد NVU استفاده کنم . من این برنامه ها رو از اینترت دانلود کردم و بر روی ویندوز باهاشون کار کردم حدود 6 ماه من با این برنامه ها بر روی ویندوز کار کردم حتی vim رو روی ویندوز نصب کردم  ;D تا مشکلی هم از نظر ادیتور نداشته باشم . راستشو بگم من 4 ماه در لینوکس فقط فوروزن بابلز و بازی می کردم حتی نمی تونستم تاکس ریسر بازی کنم چون بلد نبودم کارت گرافیک نصب کنم و با توزیع زیبا و خوش دست لیبرانت من تازه لینوکس رو درک کردم الان چی ؟ الان توی لینوکس من تقریبا از نظر نرم افزاری کمترین مشکل رو دارم چرا چون از همون ابتدا خشت اول رو محکم گذاشتم و تا ثریا بنای لینوکسی من کج نرفت بالا و لی در مورد تو چی ؟ خودت در مورد خودت خوب بهتر می دونی ؟
بهر حال فکر نکنم چیزی کامل باشه .
موفق و سربلند باشی .
یا حق.

آفلاین Tahmooreth

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • یــاد بـاد
پاسخ به: خداحافظ لینوکس اوبونتو ناقص و سلام
« پاسخ #14 : 26 بهمن 1388، 11:31 ب‌ظ »
حرف های اهتمام خیلی قشنگ بود...لذت بردم از خوندنش
من هم شخصا هیچکس رو ملزم به استفاده از لینوکس نمیکنم . هر کس دوست داره استفاده کنه هر کس هم که دوست نداره استفاده نکنه.
وقتی میخواستم استفاده از لینوکس رو شروع کنم تصوری که از لینوکس داشتم یه محیط سیاه متنی بود. باور کنید الان که فکر میکنم به اون موقع خندم میگیره.اون موقع خیلی پیش زمینه مبهمی داشتم.
من موقع شروع کارم با لینوکس انتظار هر گونه مشکلی رو داشتم و خودم رو برای بدترین مشکلات آماده کرده بودم چون حقیقتا عاشق لینوکس شده بودم.عاشق فلسفه و فضای صمیمی بین کاربران و جمعه بسیار زنده اپن سورس.
ولی خداروشکر مشکلات خیلی کمتر از اون چیزی بودن که پیش بینی میکردم.

الان هم با کمال میل از لینوکس استفاده میکنم.چون میبینم واقعا داره در محیط اپن سورس زحمت کشیده میشه.الان لینوکس و برنامه های اپن سورس به جایی رسیدن که در بسیاری موارد از همه ی رقبای سایر سیستم عامل ها سر تر هستن.مثلا کا دی ای بدون شک محیط فوق العاده ای هست
خلاصه کنم حرفامو: حیفم میاد از لینوکس و نرم افزارهای اپن سورس استفاده نکنم! واقعا حیفه که از اینها بی بهره باشیم و فقط فکر کنیم که کامپیوتر یعنی ویندوز!
کاربران لینوکس در ایران اکثرا عاشق این سیستم عامل و جامعه اپن سورس هستن وگرنه همه نرم افزارهای تجاری معروف تو ایران به قیمت نازل وجود دارن.فتوشاپ 700 دلاری رو ما اینجا 1000 تومن هم واسه خریدنش نمیدیم.
ولی وقتی کسی از اینها چشم پوشی میکنه یعنی عاشقه.
خیلی حرف زدم.

پ.ن: چند روز پیش رفته بودم خونه یکی از فامیلامون...خیلی از ویندوز 7 تعریف میکرد و میگفت که خیلی پایداره.خدا شاهده در مدت کوتاهی که با سیستم کار میکردیم بیش از 3 بار هنگ کرد!!! گفتم دوباره ویندوز بازی درآورد. باور کنید ما فکر میکنیم تکنولوژی خوب یعنی تکنولوژی گرون.چون لینوکس رایگانه فکر میکنیم بیخوده یا ارزش نداره.
ولی با اینحال من بهبود ویندوز 7 نسبت به فاجعه ای به نام ویستا رو قبول دارم.
« آخرین ویرایش: 26 بهمن 1388، 11:46 ب‌ظ توسط Tahmooreth »