انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: :(  (دفعات بازدید: 20797 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Comboy

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
نقل‌قول
اما کتاب خونه دانشگاه گیر داده که فایل نهایی رو علاوه بر چاپ باید روی CD با فرمت doc یا docx که با office 2003 یا 2007 نوشته شده تحویل بدیم

خوب با openoffice تایپ کنین، با پسوند doc تحویل بدین.
حالا چرا نگفتن pdf؟

آفلاین -shahram

• Full Member
  • *
  • ارسال: 118
نقل‌قول
اما کتاب خونه دانشگاه گیر داده که فایل نهایی رو علاوه بر چاپ باید روی CD با فرمت doc یا docx که با office 2003 یا 2007 نوشته شده تحویل بدیم

حالا چرا نگفتن pdf؟

این فرمت docx وقتی در M$Office باز میشه میریزه بهم.راهی داره.؟
the only way that people could work together and share was with a free operating system.

آفلاین سید محمود رضا سجادی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 704
    • مرکز برنامه نویسی ایران

این فرمت docx وقتی در M$Office باز میشه میریزه بهم.راهی داره.؟

دقیقا مشکل منم همینه

حالا چرا نگفتن pdf؟
از من نپرس عزیز
این قوانین رو یه سری آدم احمق گذاشتن که بجای اینکه مطلب داخل پایان نامه رو بخونن خط کش مییرن دستشون و طول و عرض آرم روی جلد رو چک میکنن که طبق مقررات باشه
به اون دانشجوی اسمشو نبر (به دلیل حمایت از انجمن) که رو پروژش کار نکرده ۱۹ میدن بعد منو برای اینکه رو پروژم زیاد کار کردم و هنوز تحویل ندادم به نمره صفر تحدید میکنن
آخه چی بگم. چرا قصه آدم رو باز میکنی. این حماقت ها که چرا نداره. تازه جاشم اینجا نیست.دست رو دلم ......  . بی خیال بابا

اگه راهی برای خروجی گرفتن از openoffice به فرمت msoffice که بهم نریزه پیدا کردین دستتونو میبوسم.

راستی من از همه امکانات از جمله بایبلوگرافی و table of contect و cross refence و هر چی دم دستم بوده استفاده کردم که پروژم خوب و تر و تمیز در بیاد  ;)

ممنون

راستی حرفام کاملا بی نظره و بی طرفه که به کسی بر نخوره
اگه خدایی نکرده سوء تفاهم پیش اومد اولا من عضر میخام و شرمنده و سریع بگید که پاکش کنم یا تغییر بدم یا اساتید و مسیولای انجمن خودشون این لطفو در حقم بکنن

بازم ممنون
مرکز برنامه نویسی ایران
محلی برای تمامی علاقه مندان به برنامه نویسی http://www.SourceCenter.IR

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1013
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
درود دوست عزیز

با نظر شما کاملاً موافقم

آدم ها دوست دارن الکی همه چی رو پیچیده کنند و پیچیده شده ی اون رو حل کنند :) و بعد افتخار کنند واووووو  چه چیز پیچیده ای رو حل کردم :)

هر سیستم عاملی مزیت ها و ضعف های خودش رو داره و این شمایید که باید مطالعه کنید و ببینید نیاز شما چی بوده و کدوم سیستم نیاز شما رو بهتر پاسخ می ده

اگر نیاز های شما رو ویندوز پاسخ می ده و مزیت هاش برای شما بهتر از مشکلاتش هست واقعاً دیوانگی هست چیز دیگه ای رو انتخاب کنید :)

کسی مریض نیست بیاد سیستم عاملی که نیاز هاش رو پاسخ نمی ده انتخاب کنه و بعد بیاد خودش رو هم زجر بده :)

شما هم مطمئن هستم مطالعه لازم رو کردید ( و حتی نصب کردید و امتحانش کردید ) و به این نتیجه رسیدید که نیاز شما با ویندوز بهتر حل میشه :)
به شما تبریک می گم چون به این تصمیم گیری که شما کردید تصمیم گیری منطقی و آگاهانه می گن :) ( نه تصمیم گیری از روی تعصب و کورکورانه و کل کل و.....)

موفق و شاد باشید :)

سیستم عامل رابط بین ما و رایانمونه پس چه‌بهتر رابطمون زبون ما رو بهتر بدونه.
من شخصا با اوبونتو راحتم ولی رو پی‌سیم فقط ویندوز هفت دارم و رو نوت‌بوکم اوبونتو.
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.

آفلاین iCEAGE

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 399
  • Life is Free and Beautiful
    • وبلاگ شخصی من
من از اول این تاپیک، حرف‌های دوستان رو خوندم. احساس کردم چند تا از دوستان برای این گنو/لینوکس استفاده می‌کنند که میخوان یک چیزی بهتر از ویندوز داشته باشند. در جواب این دوستان می‌تونم بگم که سخت در اشتباه هستند. گنو/لینوکس، ویندوز نیست که به اون از دید ویندوز نگاه می‌کنند. برای این‌که همه این قضیه رو متوجه بشند لطفا ۴ مقاله زیر که ترجمه آلن باغومیان عزیز هست رو مطالعه کنند:
گنو/لینوکس، ویندوز نیست! (قسمت اول)
گنو/لینوکس، ویندوز نیست! (قسمت دوم)
گنو/لینوکس، ویندوز نیست! (قسمت سوم)
گنو/لینوکس، ویندوز نیست! (قسمت چهارم)
در ضمن در جامعه آزاد، توزیع اوبونتو کارمیک به Bad Karmic شهرت یافته است، به نظر من ایرادات بسیار در این توزیع وجود داره و قابل چشم‌پوشی نیست. اما توجه کنید که توزیع اوبونتو، گنو/لینوکس نیست، تا دلتون بخواد توزیع برای کارهای مختلف وجود داره، کافیه یک سر به این‌جا بزنید و توزیع‌های دیگه رو هم تست کنید. در ضمن مقالات زیر رو حتما بخونید:
http://wiki.ubuntu-ir.org/WhyGNU
People said I should accept the world. Bullshit! I don't accept the world. Richard Stallman
زندگی آزاد

آفلاین alaodin1

• Newbie
  • *
  • ارسال: 22
در اینکه ویندوز برای کاربرانش آزادی عمل بیشتری داره شکی نیست ولی اگر مثل من دچار ویروس سالیتی می شدید میفهمیدید لینوکس چه کاربردی داره
ویندوز یه سیستم عامل کاملا ناپایداره من توی سه سال گذشته شاید حدود ده بار ویندوز رو عوض کردم ولی توی این سه سال همون ابونتو روی سیستم من نصب بوده است

آفلاین -shahram

• Full Member
  • *
  • ارسال: 118
the only way that people could work together and share was with a free operating system.

آفلاین hadar

• Full Member
  • *
  • ارسال: 131
  • lما میتوانیم
اگه رو لب تاپت نسبه خوب نوش جون ولی اگه از بازار سی دی کپی خریدی اگه مایکروسافت گفت کار خوبی کردی و نگفت دزدی ما هم حتما این کارو میکنیم.

آفلاین hadar

• Full Member
  • *
  • ارسال: 131
  • lما میتوانیم
اگه رو لبتاپت نصبه نوش جون ولی اگه سی دی کپی ویندوز رو از بازار خریدی اگه مایکروسافت گفت کار خوبی کردی و نگفت دزدی کردی ما هم همین کارو میکنیم.

آفلاین Azhang

• Full Member
  • *
  • ارسال: 236
  • kurosaki ichitax
من از اول این تاپیک، حرف‌های دوستان رو خوندم. احساس کردم چند تا از دوستان برای این گنو/لینوکس استفاده می‌کنند که میخوان یک چیزی بهتر از ویندوز داشته باشند. در جواب این دوستان می‌تونم بگم که سخت در اشتباه هستند. گنو/لینوکس، ویندوز نیست که به اون از دید ویندوز نگاه می‌کنند. برای این‌که همه این قضیه رو متوجه بشند لطفا ۴ مقاله زیر که ترجمه آلن باغومیان عزیز هست رو مطالعه کنند:
گنو/لینوکس، ویندوز نیست! (قسمت اول)
گنو/لینوکس، ویندوز نیست! (قسمت دوم)
گنو/لینوکس، ویندوز نیست! (قسمت سوم)
گنو/لینوکس، ویندوز نیست! (قسمت چهارم)
در ضمن در جامعه آزاد، توزیع اوبونتو کارمیک به Bad Karmic شهرت یافته است، به نظر من ایرادات بسیار در این توزیع وجود داره و قابل چشم‌پوشی نیست. اما توجه کنید که توزیع اوبونتو، گنو/لینوکس نیست، تا دلتون بخواد توزیع برای کارهای مختلف وجود داره، کافیه یک سر به این‌جا بزنید و توزیع‌های دیگه رو هم تست کنید. در ضمن مقالات زیر رو حتما بخونید:
http://wiki.ubuntu-ir.org/WhyGNU

همه میدونن گه گنو/لینوکس ویندوزنیست اما در مورد اینکه بهتر از ویندور هست یا نه!ممکنه برای یکی با توجه به نیازهاش بهتر باشه و برای یکی نه

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 383
    • A Virtual World for Learninig English
پاسخ به: خداحافظ لینوکس اوبونتو ناقص و سلام
« پاسخ #40 : 28 بهمن 1388، 02:11 ب‌ظ »
نقل‌قول
اگه راهی برای خروجی گرفتن از openoffice به فرمت msoffice که بهم نریزه پیدا کردین دستتونو میبوسم.
با Abiword ذخیره کن. فکر می‌کنم مشکلت حل بشه...

نقل‌قول
در ضمن در جامعه آزاد، توزیع اوبونتو کارمیک به Bad Karmic شهرت یافته است، به نظر من ایرادات بسیار در این توزیع وجود داره و قابل چشم‌پوشی نیست.
1+. من شخصا Jaunty رو دوست داشتم. ولی Karmic رو نه. شخصا هم SuSE(حتی با گندی که Novell بالا آورد) یا Red Hat رو ترجیه می‌دم.(البته بگم هنوز هم دارم گسترش‌های دیگه رو هم امتحان می‌کنم.).
« آخرین ویرایش: 28 بهمن 1388، 02:21 ب‌ظ توسط Caesar »

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • Google is your friend
پاسخ به: bye
« پاسخ #41 : 28 بهمن 1388، 02:54 ب‌ظ »
به نظر من برای اینکه یه نفر بتونه از ویندوز جدا شه ، باید بتونه نرم افزارای مورد نیازش رو تو لینوکس پیدا کنه.
به نظر من مشکلی که لینوکس داره ، ضعف نرم افزاریه.
کمبود نه ، ضعف !
واسه همین بعضی وقتا آدم مجبور میشه از ویندوز استفاده کنه.
مثلا شما تو لینوکس هیچ وقت ابزاری مثل Adobe DreamWeaver رو در اختیار نداری! درسته که نرم افزارهای زیادی واسه برنامه نویسی داره اما خداییش هیچ کدوم به پای Adobe DreamWeaver نمیرسه.
اگر امکانش بود که نرم افزارهای تخصصیش کمی بهتر و قوی تر باشه خیلی عالی بود.
وگرنه توی نرم افزارهای دیگه مثل مولتی مدیا یا ... هیچ کمبودی نسبت به ویندوز احساس نمیشه.

با تشکر.
« آخرین ویرایش: 28 بهمن 1388، 02:59 ب‌ظ توسط amir.varasteh »

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 383
    • A Virtual World for Learninig English
« پاسخ #42 : 28 بهمن 1388، 06:06 ب‌ظ »
نقل‌قول
درسته که نرم افزارهای زیادی واسه برنامه نویسی داره اما خداییش هیچ کدوم به پای Adobe DreamWeaver نمیرسه.
اصلا باهات در مورد Dream Weaver موافق نیستم. من که برای مدیریت پروژه از نرم افزار استفاده نمی‌کنم و خودم اقدام می‌کنم. اما نرم ‌فزارای آزاد بسیار بهتری نسبت به Dream Weaver( برای من) وجود داره.

ولی بحث چی به کجا کشید... خدا به خیر بگذرونه...
« آخرین ویرایش: 28 بهمن 1388، 06:18 ب‌ظ توسط Caesar »

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • Google is your friend
« پاسخ #43 : 28 بهمن 1388، 06:46 ب‌ظ »
من که برای مدیریت پروژه از نرم افزار استفاده نمی‌کنم و خودم اقدام می‌کنم.
مگه DreamWeaver برای مدیریت پروؤه اس ؟؟

چی بگم والا ???

آفلاین سید محمود رضا سجادی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 704
    • مرکز برنامه نویسی ایران

دقیقا مشکل منم همینه

می تونی با wine آفیس میکروسافت رو اجرا کنی

دلت میاد لینوکس به این ماهی رو با این برنامه ها خراب کنم؟(منظورم این نیست که crash کنه! منظورم اینه که زیباییش رو خراب کنه)
تازه پول خریدشم ندارم. یه آفیس اوریجینال رو ندارم  :(

نقل‌قول
درسته که نرم افزارهای زیادی واسه برنامه نویسی داره اما خداییش هیچ کدوم به پای Adobe DreamWeaver نمیرسه.
اصلا باهات در مورد Dream Weaver موافق نیستم. من که برای مدیریت پروژه از نرم افزار استفاده نمی‌کنم و خودم اقدام می‌کنم. اما نرم ‌فزارای آزاد بسیار بهتری نسبت به Dream Weaver( برای من) وجود داره.

ولی بحث چی به کجا کشید... خدا به خیر بگذرونه...

به نظرم بحث بین لینوکس و ویندوزه :D
البته بحث بدی نیست تا وقتی که به آگاهی من و ما کمک کنه و بخ چالش یا بحث کورکورانه تبدیل نشه
در باره این برنامه ای که گفتی : باید بگم که خیلی قویه اما من شخصا notepad در ویندوز , Kwrite و gedit در لینوکس رو ترجیح میدم
البته notrpad به اون دتا هیچ ربطی نداره  :D

بد نیست که تجربه های دوستان به صورت مدون یه جا جمع بشه
برای تازه واردا میتونه خوب باشه
فکر کنم قبلا هم یه بار چنین تصمیمی  گرفته شد اما نفهمیدم تهش چی شد
الانم اگه اسم تاپیک درست بشه خیلی خوب میشه  ;)
مرکز برنامه نویسی ایران
محلی برای تمامی علاقه مندان به برنامه نویسی http://www.SourceCenter.IR