انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: :(  (دفعات بازدید: 20780 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 383
    • A Virtual World for Learninig English
پاسخ به: bye
« پاسخ #45 : 28 بهمن 1388، 08:52 ب‌ظ »
من که برای مدیریت پروژه از نرم افزار استفاده نمی‌کنم و خودم اقدام می‌کنم.
مگه DreamWeaver برای مدیریت پروؤه اس ؟؟

چی بگم والا ???
نه اون مدیریت پروژه‌ای که شما فکرش رو می‌کنی. اصولا در برنامه‌نویسی مبحثی هست به اسم مدیریت پروژه و برنامه‌نویسی به سبک ساخت‌یافته(با او ساخت‌یافته که در مقابل شی‌گرایی میگن اشتباه نشه). این دسته برنامه‌ها هم هدف اصلیشون ایجاد سهولت در انجام این دسته کارها است.

با عرض تشکر و کمی پوزش...

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • Google is your friend
من که برای مدیریت پروژه از نرم افزار استفاده نمی‌کنم و خودم اقدام می‌کنم.
مگه DreamWeaver برای مدیریت پروؤه اس ؟؟

چی بگم والا ???
نه اون مدیریت پروژه‌ای که شما فکرش رو می‌کنی. اصولا در برنامه‌نویسی مبحثی هست به اسم مدیریت پروژه و برنامه‌نویسی به سبک ساخت‌یافته(با او ساخت‌یافته که در مقابل شی‌گرایی میگن اشتباه نشه). این دسته برنامه‌ها هم هدف اصلیشون ایجاد سهولت در انجام این دسته کارها است.

با عرض تشکر و کمی پوزش...
آها من نمی دونستم منظورتون رو.

شرمنده

آفلاین Tahmooreth

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • یــاد بـاد
DreamWeaver جایگزین های خوبی تو لینوکس داره:
مثل Kompozer و amaya
ولی اگه اینا جواب نداد از Nvu استفاده کنید.هیچچی کم نداره از نرم افزارهای معروف.
http://www.net2.com/nvu/download.html

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • Google is your friend
DreamWeaver جایگزین های خوبی تو لینوکس داره:
مثل Kompozer و amaya
ولی اگه اینا جواب نداد از Nvu استفاده کنید.هیچچی کم نداره از نرم افزارهای معروف.
http://www.net2.com/nvu/download.html
آها حالا دانلودش میکنم ببینم چطوریه.
اما اینکه همش 6 مگه !!!
چطوری معادل DreamWeaver میتونه باشه ؟؟

آفلاین soooot

• Full Member
  • *
  • ارسال: 176
بعضی از دوستان چون در حیطه کاری اونها یه برنامه کوچیک معادل قسمتی از DreamWeaver عمل کرده و نیاز اونها رو برطرف کرده فکر میکنن این برنامه از DreamWeaver بهتره! این در حالی هست که DreamWeaver هزار سر و گردن از برنامه های مشابه بالاتره و اینجور برنامه ها حتی یک هزارم امکانات اون رو هم ندارن. این دوستان معمولا افرادی هستند که نت پد رو به DreamWeaver ترجیح میدن. ( که در چند پست بالاتر هم بهش اشاره شده )، amir.varasteh جان، اینجور برنامه هرگز نمیتونن مثل برنامه قدرتمند DreamWeaver عمل کنن، اگر میتونستن کسی دیوانه نبود که بره اینهمه پول بده و DreamWeaver رو بخره! یه لینوکس رایگان نصب میکرد و فلان برنامه رایگان رو هم روش نصب می کرد. DreamWeaver اینقدر گسترده هست که اگر یک سال تمام زندگیت رو تعطیل کنی و شب و روزت رو با این نر افزار بگذرونی باز هم نمیتونی همه قسمت هاش رو کشف کنی.

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
نقل‌قول
این دوستان معمولا افرادی هستند که نت پد رو به DreamWeaver ترجیح میدن. ( که در چند پست بالاتر هم بهش اشاره شده )
ما چرا مثلا HTML یاد می‌گیریم؟ برای این که خودمون رو به امکانات برنامه‌های نظیر FrontPage محدود نکنیم.
دقیقا به همین دلیل من ترجیه می‌دم پروژه‌هامو با vi یا gedit یا kwrite انجام بدم(و نه Notepad).

آفلاین soooot

• Full Member
  • *
  • ارسال: 176
خب اینکه شما ترجیح میدید پروژه هاتون رو با برنامه هایی مثل vi یا gedit یا kwrite انجام بدید چه ربطی به اینکه DreamWeaver هزار سر و گردن از برنامه های مشابه خودش بهتره داره؟
مگه FrontPage محدودیتی در کد نویسی داره! شما اگر HTML رو بلد باشید دیگه فرقی نمیکنه که در چه ادیتوری کد رو بنویسید، FrontPage هم به هیچ وجه شما رو محدود نمیکنه بلکه یه سری امکانات اضافه در اختیارتون قرار میده که کار رو براتون راحت تر و سریع تر میکنه.

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
نقل‌قول
مگه FrontPage محدودیتی در کد نویسی داره!
چرا مغلطه می کنید؟ اگه بلد نباشی با برنامه ریزی برنامه بنویسی هیچ برنامه ای (حتی اگه خدای برنامه هم باشه) نمی تونه کمک واقعی بهت بکنه.

آفلاین Moshtaghi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 123
    • وبلاگ شخصی مهدی مشتاقی
بعضی از دوستان چون در حیطه کاری اونها یه برنامه کوچیک معادل قسمتی از DreamWeaver عمل کرده و نیاز اونها رو برطرف کرده فکر میکنن این برنامه از DreamWeaver بهتره! این در حالی هست که DreamWeaver هزار سر و گردن از برنامه های مشابه بالاتره و اینجور برنامه ها حتی یک هزارم امکانات اون رو هم ندارن. این دوستان معمولا افرادی هستند که نت پد رو به DreamWeaver ترجیح میدن. ( که در چند پست بالاتر هم بهش اشاره شده )، amir.varasteh جان، اینجور برنامه هرگز نمیتونن مثل برنامه قدرتمند DreamWeaver عمل کنن، اگر میتونستن کسی دیوانه نبود که بره اینهمه پول بده و DreamWeaver رو بخره! یه لینوکس رایگان نصب میکرد و فلان برنامه رایگان رو هم روش نصب می کرد. DreamWeaver اینقدر گسترده هست که اگر یک سال تمام زندگیت رو تعطیل کنی و شب و روزت رو با این نر افزار بگذرونی باز هم نمیتونی همه قسمت هاش رو کشف کنی.
عزیز من اینکه یه برنامه خدا تومن پولش باشه دلیل نمی‌شه که بهترین باشه و حتماً از سایر مشابهین خودش بالاتر باشه! برای مثال belender رو با maya یا 3dmax مقایسه کن! تقریباً می‌شه گفت هیچ فرقی نداره! حالا بلندر فقط چند مگابایت هست و متن باز و maya و 3dmax صد‌ها مگ و خدا تومن!
تو حیطه کاری شما هم dreamWeaver برنامه قدرتمند و خوبیه که من مدت ۳سال باهاش کار کردم، اما تو دنیای متن باز معادل‌ها و چه بسا بزرگ‌ترانی داره که اصلاً نمی‌شه اونا رو با هم مقایسه کرد. مثل Eclipse یا Netbeans یا ...
شما برای نمونه یکی از این دو رو نصب کنید (تو ویندوز هم نصب می‌شه) و یه مدت باهاش کار کنید. شاید سبک کار کردن باهاش کمی با DreamWeaver فرق داشته باشه ولی در کل امکانات بسیار زیاد و حرفه‌ای داره که قابل کم و زیاد کردن هم هست!

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
واقعا کسی که در انجمن اوبونتو ایران تنها ۱۲ پست داشته و میزان حضورش در انجمن حتی به ۱ درصد هم نرسیده است انتخاب آگاهانه داشته است؟ من که شک دارم. اما به هر حال همه در انتخاب آزادند.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
واقعا کسی که در انجمن اوبونتو ایران تنها ۱۲ پست داشته و میزان حضورش در انجمن حتی به ۱ درصد هم نرسیده است انتخاب آگاهانه داشته است؟ من که شک دارم. اما به هر حال همه در انتخاب آزادند.
واقعا که... این دو تا چه ربطی به هم دارن؟ اومدیم کسی بعد از 10 سال لینوکس کار کردن دلش خواسته باشه اینجا عضو بشه؟ چه ربطی داره؟

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
واقعا که... این دو تا چه ربطی به هم دارن؟ اومدیم کسی بعد از 10 سال لینوکس کار کردن دلش خواسته باشه اینجا عضو بشه؟ چه ربطی داره؟
یعنی بعد از ۱۰ سال متوجه میشه دیگه مودم رو نمی تونه نصب کنه!
نظر من رو دقیق تر بخونید تا متوجه منظور بشوید. اولین چیزی که به ذهنتون خطور می کنه بیان نکنین چون برداشت دیگران هم طور دیگری می شود نسبت به شما!!
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین Azhang

• Full Member
  • *
  • ارسال: 236
  • kurosaki ichitax
آف.ت: :-k مثل اینکه بوی درگیری میاد

آفلاین Tahmooreth

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • یــاد بـاد
تجربه های قبلی نشون داده همیشه بحث های این چنینی به مشاجره کشیده میشه.
یه کلام ختم کلام:

هر کی عشقش میکشه لینوکس استفاده کنه هر کی هم نه بره از ویندوز استفاده کنه
والسلام علیکم و بقیه اش!

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
آف.ت: :-k مثل اینکه بوی درگیری میاد

نه به خدا... با کسی دعوا نداریم که. چند تا رفیقیم داریم بحث علمی می‌کنیم.

تجربه های قبلی نشون داده همیشه بحث های این چنینی به مشاجره کشیده میشه.
یه کلام ختم کلام:

هر کی عشقش میکشه لینوکس استفاده کنه هر کی هم نه بره از ویندوز استفاده کنه
والسلام علیکم و بقیه اش!
چشم. ما رفتیم...