بعضی از دوستان چون در حیطه کاری اونها یه برنامه کوچیک معادل قسمتی از DreamWeaver عمل کرده و نیاز اونها رو برطرف کرده فکر میکنن این برنامه از DreamWeaver بهتره! این در حالی هست که DreamWeaver هزار سر و گردن از برنامه های مشابه بالاتره و اینجور برنامه ها حتی یک هزارم امکانات اون رو هم ندارن. این دوستان معمولا افرادی هستند که نت پد رو به DreamWeaver ترجیح میدن. ( که در چند پست بالاتر هم بهش اشاره شده )، amir.varasteh جان، اینجور برنامه هرگز نمیتونن مثل برنامه قدرتمند DreamWeaver عمل کنن، اگر میتونستن کسی دیوانه نبود که بره اینهمه پول بده و DreamWeaver رو بخره! یه لینوکس رایگان نصب میکرد و فلان برنامه رایگان رو هم روش نصب می کرد. DreamWeaver اینقدر گسترده هست که اگر یک سال تمام زندگیت رو تعطیل کنی و شب و روزت رو با این نر افزار بگذرونی باز هم نمیتونی همه قسمت هاش رو کشف کنی.
عزیز من اینکه یه برنامه خدا تومن پولش باشه دلیل نمیشه که بهترین باشه و حتماً از سایر مشابهین خودش بالاتر باشه! برای مثال belender رو با maya یا 3dmax مقایسه کن! تقریباً میشه گفت هیچ فرقی نداره! حالا بلندر فقط چند مگابایت هست و متن باز و maya و 3dmax صدها مگ و خدا تومن!
تو حیطه کاری شما هم dreamWeaver برنامه قدرتمند و خوبیه که من مدت ۳سال باهاش کار کردم، اما تو دنیای متن باز معادلها و چه بسا بزرگترانی داره که اصلاً نمیشه اونا رو با هم مقایسه کرد. مثل Eclipse یا Netbeans یا ...
شما برای نمونه یکی از این دو رو نصب کنید (تو ویندوز هم نصب میشه) و یه مدت باهاش کار کنید. شاید سبک کار کردن باهاش کمی با DreamWeaver فرق داشته باشه ولی در کل امکانات بسیار زیاد و حرفهای داره که قابل کم و زیاد کردن هم هست!