من بعد از برنامهی اول چیزی نگفتم منتظر بودم ببینم نمودار پیشرفت چطور میشه در بین دو برنامه
حالا به عنوان یه شنوندهی غیر حرفهای میخوام نظراتم را بگم
۱- چرا متن گفتهها را از قبل نمینویسید؟ بخصوص روزبه در این شماره، برای برنامهی رادیویی این حتما لازمه، خیلی وقت اینطوری تلف میشه و ذهن را خسته میکنه
۲- کیفیت رکوردها خیلی پایینه، یا نویز داریم یا صدای گوینده غیرطبیعی شده
۳- موسیقی زنده نداره، موسیقی میان برنامهها آدم را در فضای یک رادیوی کلاسیک قرار میده نه یک رادیوی امروزی با محوریت تکنولوژی
۴- صدای کسی که برنامه را شروع میکنه و برنامهها را اعلام میکنه مناسب این بخش نیست
۵- همهی گویندهها یک مدل سخنوری مشابه دارن، صداها لرزش دارن، خیلی آروم صحبت میکنن و صدای تنفس بیشتر از کلمات بیرون میاد، در واقع صدای هیچکس واقعی نیست. این قضیه مثل خوانندگی میمونه باید اوج صدا در یک رنج خاص بیرون بیاد
۶- موسیقی پس زمینه نداریم، گهگاهی یک نفر میگه لینوکسافام به سبک رادیو فردا که خیلی تکراری میشه در طول برنامه،بهتره موسیقیهای متنوعتری باشن حتی در حد ۴-۵ ثانیه زیر صدای گوینده
۷- فرید عالی بود، مصاحبه را میگم، خوب اجرا کرد، خوب پرسید و خوب جواب گرفت حیف که کیفیت کم بود
۸- چرا اینقدر یکدفعهای تمام شد؟
۹- احساس من اینه که اینها فقط به هم میچسبند! یعنی که هیچ نظارت/مدیریتی انجام نمیشه، نه روی طول برنامهها که با هم در تناسب باشن، نه روی کیفیت، نه روی ترتیب که کدامیک زودتر پخش بشه و ... این هم حتما مدنظر داشته باشید.
۱۰- پادکست دوم توی ریتمباکس اضافه نشد، شاید مشکل از من باشه
۱۱- اگر اسم فایل پادکست آخر را latest-{quality}.ogg.bz2 بذارید خیلی خوب میشه، حداقل اسکریپت دانلود هفتگی من از کار نمیافته
ببخشید اینقدر رک گفتم، هیچ قصد بدی نداشتم چون اصولا من هیچیک از بچهها را نمیشناسم که بخوام قضاوت کنم یا حکم صادر کنم، اگر چیزی گفتم به دل نگیرید فقط کاستیهای برنامه را از نظر خودم گفتم
اگر چیزی بود بازم میگم