انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: رادیو لینوکس‌اف‌ام افتتاح شد!  (دفعات بازدید: 20553 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 383
    • A Virtual World for Learninig English
پاسخ به: رادیو لینوکس‌اف‌ام افتتاح شد!
« پاسخ #45 : 04 اسفند 1388، 06:07 ب‌ظ »
آقا زیر زمین چرا!!! بچه‌ها هر کدوم یجا هستن! البته تعداد تهرانی‌ها فکر کنم بیشتر باشه! سایرین هم از زنجان و اصفهان و گرگان و آلمان و ... هستن!!! الانم قرن ۲۱ شده! همینطوری هم می‌شه کارای معرکه کرد! فقط فید بک شنوندگان رو لازم داره!!!
سلام
موافق نیستم. اصولا رکرود تو استودیو خیلی بهتر می‌شه.

آفلاین امیرمهری

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • درورد بر اوبونتو
« پاسخ #46 : 05 اسفند 1388، 07:52 ق‌ظ »
اگر یک سیستم مثل وبلاگ باشه یعنی یک فایل صوتی تنها ارائه داده نشه
موضوع بندی بشه و مقداری از فایل رو توضیح بدهید و به جای اینکه یک فایل صوتی باشه به چند تا تبدیل کنید
منتظر تلویزیون لینوکس هم هستیم مثل کانال ادوب
خداحافظ وبلاگ نويسي

من كاربر حرفه اي لينوكس نيستم
فقط خوب جستجو ميكنم.

آفلاین Aref

• Full Member
  • *
  • ارسال: 116
  • شهید پرفسور مجید شهریاری
« پاسخ #47 : 05 اسفند 1388، 05:48 ب‌ظ »
با سلام
اگر یک سیستم مثل وبلاگ باشه یعنی یک فایل صوتی تنها ارائه داده نشه
موضوع بندی بشه و مقداری از فایل رو توضیح بدهید و به جای اینکه یک فایل صوتی باشه به چند تا تبدیل کنید
منتظر تلویزیون لینوکس هم هستیم مثل کانال ادوب
به نظر بنده اگر فایل‌های صوتی مربوط به هر بخش جداگانه آماده بشه و یک توضیح کوتاه برای هر کدوم بصورت متنی قرار بگیره بهتره.
اینجوری حجم فایل‌ها هم کمتر می‌شه و انتخاب موضوع دلخواه راحتتر.

آفلاین mahdisama

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 344
« پاسخ #48 : 07 اسفند 1388، 12:11 ق‌ظ »
خبر بد :
متاسفانه باید به اطلاع دوستان شنونده لینوکس اف‌ام برسانیم که بدلیل مهیا نشدن پهنای باند که جهت پخش زنده رادیو مورد استفاده قرار می‌گرفت، این هفته (۶ اسفند ۱۳۸۸) از پخش زنده برنامه‌های رادیو معذوریم.
منبع :http://linuxfm.com/
واقعا ناراحت کننده بود  :(

آفلاین Moshtaghi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 123
    • وبلاگ شخصی مهدی مشتاقی
« پاسخ #49 : 07 اسفند 1388، 12:25 ق‌ظ »
خبر بد :
متاسفانه باید به اطلاع دوستان شنونده لینوکس اف‌ام برسانیم که بدلیل مهیا نشدن پهنای باند که جهت پخش زنده رادیو مورد استفاده قرار می‌گرفت، این هفته (۶ اسفند ۱۳۸۸) از پخش زنده برنامه‌های رادیو معذوریم.
منبع :http://linuxfm.com/
واقعا ناراحت کننده بود  :(
زیاد هم ناراحتی نداره! شما می‌تونید پادکست‌ها رو دانلود کنید و بارها گوش کنید ;)

آفلاین h4x0r

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 265
    • h4x0r's homepage
« پاسخ #50 : 07 اسفند 1388، 01:01 ق‌ظ »
من بعد از برنامه‌ی اول چیزی نگفتم منتظر بودم ببینم نمودار پیشرفت چطور میشه در بین دو برنامه
حالا به عنوان یه شنونده‌ی غیر حرفه‌ای میخوام نظراتم را بگم

۱- چرا متن گفته‌ها را از قبل نمی‌نویسید؟ بخصوص روزبه در این شماره، برای برنامه‌ی رادیویی این حتما لازمه، خیلی وقت اینطوری تلف میشه و ذهن را خسته میکنه
۲- کیفیت رکوردها خیلی پایینه، یا نویز داریم یا صدای گوینده غیرطبیعی شده
۳- موسیقی زنده نداره، موسیقی میان برنامه‌ها آدم را در فضای یک رادیوی کلاسیک قرار میده نه یک رادیوی امروزی با محوریت تکنولوژی
۴- صدای کسی که برنامه را شروع می‌کنه و برنامه‌ها را اعلام می‌کنه مناسب این بخش نیست
۵- همه‌ی گوینده‌ها یک مدل سخنوری مشابه دارن، صداها لرزش دارن، خیلی آروم صحبت میکنن و صدای تنفس بیشتر از کلمات بیرون میاد، در واقع صدای هیچ‌کس واقعی نیست. این قضیه مثل خوانندگی میمونه باید اوج صدا در یک رنج خاص بیرون بیاد
۶- موسیقی پس زمینه نداریم، گهگاهی یک نفر میگه لینوکس‌اف‌ام به سبک رادیو فردا که خیلی تکراری میشه در طول برنامه،‌بهتره موسیقی‌های متنوع‌تری باشن حتی در حد ۴-۵ ثانیه زیر صدای گوینده
۷- فرید عالی بود، مصاحبه را میگم، خوب اجرا کرد، خوب پرسید و خوب جواب گرفت حیف که کیفیت کم بود
۸- چرا اینقدر یک‌دفعه‌ای تمام شد؟
۹- احساس من اینه که اینها فقط به هم میچسبند! یعنی که هیچ نظارت/مدیریتی انجام نمیشه، نه روی طول برنامه‌ها که با هم در تناسب باشن، نه روی کیفیت، نه روی ترتیب که کدامیک زودتر پخش بشه و ... این هم حتما مدنظر داشته باشید.
۱۰- پادکست دوم توی ریتم‌باکس اضافه نشد، شاید مشکل از من باشه  ???
۱۱- اگر اسم فایل پادکست آخر را latest-{quality}.ogg.bz2 بذارید خیلی خوب میشه، حداقل اسکریپت دانلود هفتگی من از کار نمی‌افته  :P

ببخشید اینقدر رک گفتم، هیچ قصد بدی نداشتم چون اصولا من هیچ‌یک از بچه‌ها را نمی‌شناسم که بخوام قضاوت کنم یا حکم صادر کنم، اگر چیزی گفتم به دل نگیرید فقط کاستی‌های برنامه را از نظر خودم گفتم  :oops:
اگر چیزی بود بازم میگم  ;)
« آخرین ویرایش: 07 اسفند 1388، 01:06 ق‌ظ توسط h4x0r »
تا تیرماه ۱۳۸۹ نیستم

آفلاین Moshtaghi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 123
    • وبلاگ شخصی مهدی مشتاقی
« پاسخ #51 : 07 اسفند 1388، 01:30 ق‌ظ »
۲- کیفیت رکوردها خیلی پایینه، یا نویز داریم یا صدای گوینده غیرطبیعی شده

خوب این رو به حساب پادکستی بودن برنامه بذارین و سبک گیک!!! ولی سعی می‌کنیم بهتر باشه!

۷- فرید عالی بود، مصاحبه را میگم، خوب اجرا کرد، خوب پرسید و خوب جواب گرفت حیف که کیفیت کم بود

کیفیت پائین این مصاحبه بخاطر تلفنی بودنه اونه! متاسفانه محدودیت‌های مکانی فرید رو مجبور به اینکار کرد! خیلی کارا شد که بهتر شه و حتی کلی میکس شد! ولی ... سعی می‌کنیم از این به بعد بهتر شه!

۹- احساس من اینه که اینها فقط به هم میچسبند! یعنی که هیچ نظارت/مدیریتی انجام نمیشه، نه روی طول برنامه‌ها که با هم در تناسب باشن، نه روی کیفیت، نه روی ترتیب که کدامیک زودتر پخش بشه و ... این هم حتما مدنظر داشته باشید.

تا حدودی حق با شماست! تو چند شماره اول بچه‌ها خودشون رو پیدا می‌کنن و از اون به بعد با انسجام و موضوعیت بیشتری کار جلو می‌ره!

۱۱- اگر اسم فایل پادکست آخر را latest-{quality}.ogg.bz2 بذارید خیلی خوب میشه، حداقل اسکریپت دانلود هفتگی من از کار نمی‌افته  :P

اینکار ممکن نیست متاسفانه! البته به دلایل فنی!!!

ببخشید اینقدر رک گفتم، هیچ قصد بدی نداشتم چون اصولا من هیچ‌یک از بچه‌ها را نمی‌شناسم که بخوام قضاوت کنم یا حکم صادر کنم، اگر چیزی گفتم به دل نگیرید فقط کاستی‌های برنامه را از نظر خودم گفتم

خیلی خوب کاری کردی! ممنون!

فقط کاش نظرات، پیشنهادات و انتقاد‌های خودتون رو از طریق فرم موجود در صفحه «تماس با ما» ارسال کنید تا امکان مدیریتی بهتری روش باشه! رسمی‌تر و اصولی‌تر!!! ;)

آفلاین parsibox

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 777
  • آچار فرانسه
    • سایت شخصی محسن داوری
« پاسخ #52 : 07 اسفند 1388، 01:38 ق‌ظ »
به نظرم فقط بخش اخبارش جالب بود.
پایانش خیلی خیلی بد بود.
یک امکانی هم میزاشتید خیلی خیلی بهتر میشد.
اینکه هر بخش را در فایل جداگانه ای قرار میدادید.
مثلا من اصلا به مصاحبه کاری نداشتم ولی مجبور شدم کل فایل که شامل مصاحبه هم بود را دانلود کنم.
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,12830.0.html
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,12928.new.htm
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,12151.0.html
توجه : کلیه ی کاربران لینوکس در اصفهان که متقاضی شارژ یا راه اندازی ADSL پیشگامان یا صبانت هستند میتوانند از طریق ما 5% تخفیف بگیرند

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
پاسخ به: پاسخ به: رادیو لینوکس‌اف‌ام افتتاح شد!
« پاسخ #53 : 07 اسفند 1388، 02:13 ق‌ظ »

۱- چرا متن گفته‌ها را از قبل نمی‌نویسید؟ بخصوص روزبه در این شماره، برای برنامه‌ی رادیویی این حتما لازمه، خیلی وقت اینطوری تلف میشه و ذهن را خسته میکنه

راستش رو بخوای من قرار بود برنامه ام رو بهتر از این اجرا کنم . سعی کردم کارهایی که بقیه اینجام می دن رو من نکنم . نمونه اش مثل همین که می گید روی کاغذ بنویسید . از طرفی من همه صحبت هام بدون هیچ ذهنیت قبلی بود و سعی کردم همه چیر خیلی طبیعی باشه . از طرف دیگه چون کمی سرم شلوغ بود وقت نشد که یک برنامه آماده کنم و از روی اون برم جلو که به همین خاطر باعث شد به قول مهدی مشتاقی عزیز کمی "گیکی" بشه...

در هر صورت من از برنامه خودم چندان راضی نبودم و این رو هم فراموش نکنید که همه بچه های رادیو از جمله خودم تجربه ی اولشون بود و به غیر از ایرج و سینا بقیه دوستان کمی ناشیانه عمل کردن .

با تجربه ای که امشب کسب کردیم امیدوارم برنامه های بهتری رو در هفته های آینده پیش رو داشته باشیم . منم سعی می کنم روند تولید برنامه رو کمی تغییر بدم . از جمله کیفیت صدای بهتر ٫ مدت زمان کمتر حداکثر ۱۰ دقیقه و تدوین یک برنامه از پیش آماده برای برنامه....  ;)
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین h4x0r

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 265
    • h4x0r's homepage
« پاسخ #54 : 07 اسفند 1388، 02:20 ق‌ظ »
http://identi.ca/notice/23098933جا داره من تشکر کنم از کلیه دوستان بابت زحماتی که می‌کشن و این را نمیشه نادیده گرفت که زحمت زیادی پاش کشیده شده تا همین برنامه هم آماده بشه. و ما باید ممنون باشیم که کاری نوین را بصورت رایگان در اختیار ما گذاشتید و با صبر و تحمل به انتقادات گوش میدید و برای بهبود زحمت می‌کشید.
اینها تنها توصیه‌هایی بود که شاید هم درست نباشن.

برای همگی آرزوی موفقیت روزافزون دارم
تا تیرماه ۱۳۸۹ نیستم

آفلاین nimaR

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 422
« پاسخ #55 : 08 اسفند 1388، 02:13 ق‌ظ »
پادکست رو گوش کردم مطالب جالب بود و تشکر میکنم
در ضمن باید بگم از تن صدای جادی هم خیلی خیلی خیلی خوشم میاد

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 383
    • A Virtual World for Learninig English
« پاسخ #56 : 08 اسفند 1388، 02:55 ب‌ظ »
اقا من که با صدای این Sir-slacker خیلی حال کردم. (البته شایدم یه بخشیش به خاطر اینه که بسیار به Slacware احترام میزارم).

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1013
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
« پاسخ #57 : 08 اسفند 1388، 08:15 ب‌ظ »
آقا من قبل از دانلود فکر نمیکردم اینطوری باشه!!!
واقعا عالی بود .. دست همه برُ بچز درد نکنه .. خسته نباشید .
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.

آفلاین محمد باقر اهتمام

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 661
  • محمد باقر حمایت می کند از : Ogre3D , CrystalSpace
    • کتاب و انجمن فارسی گیمپ
« پاسخ #58 : 08 اسفند 1388، 09:21 ب‌ظ »
یک سوالی داشتم ؟ لیک خبرهای ایها کجاست ؟
فتوشاپ برای لیوکس
گنوم از پروژه گنو خارج شد
سورس فورج دات ای آر
شوخی بود درسته ؟ ???

آفلاین افشین

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 318
    • لیبره‌آفیسِ فارسی
« پاسخ #59 : 08 اسفند 1388، 09:31 ب‌ظ »
بله شوخی بوده است که از فرط جدی اجرا شدن، جدی انگاشته شده است!