انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: دبیان یا آرچ؟  (دفعات بازدید: 17370 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان
پاسخ : دبیان یا آرچ؟
« پاسخ #60 : 17 دی 1394، 10:23 ب‌ظ »
نکته اینجاست با یه تاپیک چندتا سوال پرسیدی یعنی تاپیکت اینطوری بود  8) 8)
بمرور دستت میاد گقدر باید به کجا بدی برای پارتیشن‌هات ;)
اتفاقا الان داشتم به این فکر میکردم که چقدر سوال کردم :D
آخه گفتم نمیخوام چند وقتی رو سیستم عامل دیگه ایی سوییچ کنم بخاطر این گفتم شما که میدونید چقدر مصرف داره بپرسم
روی لب تاپم ویندوز رو برای کارای ویندوزی دارم و دبیان ولی خیلی وقت روی ویندوز نرفتم روی سیستم خونه که مال دوازده سال قبل  8) 8) دبیان خالی نصب کردم اونو چندبار شخم زدم تا چیزی که می‌خواستم شد
اینم عکس دسکتاپم
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,211.msg1041226.html#msg1041226
« آخرین ویرایش: 17 دی 1394، 10:33 ب‌ظ توسط Spirits »

آفلاین SOHE!L

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 63
« پاسخ #61 : 17 دی 1394، 10:40 ب‌ظ »
نکته اینجاست با یه تاپیک چندتا سوال پرسیدی یعنی تاپیکت اینطوری بود  8) 8)
بمرور دستت میاد گقدر باید به کجا بدی برای پارتیشن‌هات ;)
اتفاقا الان داشتم به این فکر میکردم که چقدر سوال کردم :D
آخه گفتم نمیخوام چند وقتی رو سیستم عامل دیگه ایی سوییچ کنم بخاطر این گفتم شما که میدونید چقدر مصرف داره بپرسم
روی لب تاپم ویندوز رو برای کارای ویندوزی دارم و دبیان ولی خیلی وقت روی ویندوز نرفتم روی سیستم خونه که مال دوازده سال قبل  8) 8) دبیان خالی نصب کردم اونو چندبار شخم زدم تا چیزی که می‌خواستم شد
اینم عکس دسکتاپم
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,211.msg1041226.html#msg1041226
به به چقدر خوب شده
آفرین

آفلاین SOHE!L

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #62 : 24 دی 1394، 02:44 ق‌ظ »
سلام خدمت دوستان عزیزم
آخری بیکار شدم و دبیان رو نصبیدم اول اوبونتو رو نصب کردم ولی زیاد باهاش حال نکردم ;D
موقع نصب طبق گفته دوستان هاردم زدم از نوع ساختم ولی خب نمیدونم درست یا غلط...
همه رو primary زدم کلا سه تا درایو شد
سواپ ۲ گیگ
روت ۲۰۰ گیگ
نزدیک ۵۴۸ گیگ هم به هوم دادم
اگر جالب نیست تا عوض کنم
بعدش مشکلی که دارم این اپلیکیشن منو نیست تو خود ویکی گفته بود مخفیه راهنمایی کرده بود ولی سر در نیاوردم بعد اگرهم بشه میخوام آیکن دبیان هم بغلش باشه  :P
سوال دیگه هم اینه هر بار که تو ترمینال دستور تایپ میکنی نیازه پسوردم بزنی؟
آها یه چیز دیگه یادم افتاد من با دستور sudo visudo رفتم داخل فایل متنی و اونو ویرایش کردم بجای روت یوزر خودم رو نوشت اشکالی نداره؟
یه سوال دیگه هم داخل اکتیویتی یه سری آیکنا تکرارشدن که بعضی ها با کیفیت و بعضی ها بی کیفیته علتش چیه؟
سپاس
« آخرین ویرایش: 24 دی 1394، 03:05 ق‌ظ توسط SOHE!L »

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • Debian User
    • کیهان
« پاسخ #63 : 24 دی 1394، 05:45 ق‌ظ »
فکر کنم برای هر مشکلی باید یه تاپیک ایجاد کنی :)

بنظرم همین خوبه فقط رم سیستمت چقدره ؟ ::)
دبیان کدوم نسخه دسکتاپ رو نصب کردی؟ ::)
برای زدن پسورد هربار که از sudo میزنی باید بزنی و این برای امنیته. 8)
فکر کنم نبایداینکار رو میکردی... ???
یه تصویر از چیزیکه میگی میذاری؟

آفلاین SOHE!L

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #64 : 24 دی 1394، 12:20 ب‌ظ »
فکر کنم برای هر مشکلی باید یه تاپیک ایجاد کنی :)

بنظرم همین خوبه فقط رم سیستمت چقدره ؟ ::)
دبیان کدوم نسخه دسکتاپ رو نصب کردی؟ ::)
برای زدن پسورد هربار که از sudo میزنی باید بزنی و این برای امنیته. 8)
فکر کنم نبایداینکار رو میکردی... ???
یه تصویر از چیزیکه میگی میذاری؟
اینطوری باید نزدیک چند هزارتایی تاپیک باز کنم ;D ;D
نسخه گنوم لایو ۶۴ بیتی
خب پس اون هیچی
آخه این یوزری که ساختم دسترسی به روت نداره مثلا وقتی میخوام پوشه روت رو باز کنم میگه دسترسی نداری اینکارم کردم فایده نداشت
یکی تصویرها برای آیکان های اضافیه که افتاده
اون یکی هم برای اونجایی که دست کاری کردم

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • Debian User
    • کیهان
« پاسخ #65 : 24 دی 1394، 02:55 ب‌ظ »
خب برای اینه که باید یوزرت رو توش اد کنی نه اینکه کلش دست کاری کنی این عکس‌ها هم طبیعیه با این دستور یوزرتو بهش معرفی کن
adduser namekhodet sudo
البته قبلش با su برو بعد اینا وارد کن در نهایت که ادش کردی یه exit و لوگ‌آوت کن
« آخرین ویرایش: 24 دی 1394، 02:58 ب‌ظ توسط Spirits »

آفلاین SOHE!L

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #66 : 24 دی 1394، 05:05 ب‌ظ »
خب برای اینه که باید یوزرت رو توش اد کنی نه اینکه کلش دست کاری کنی این عکس‌ها هم طبیعیه با این دستور یوزرتو بهش معرفی کن
adduser namekhodet sudo
البته قبلش با su برو بعد اینا وارد کن در نهایت که ادش کردی یه exit و لوگ‌آوت کن
از طریق ستینگ دسترسی کاربریم رو کردم ادمین بعد از طریق دستور sudo visdu یوزرم رو اونجا تعریف کردم و درست شد
الان من میخوام اون اپلیکیشن رو که کنار اکتیویتی میوفته رو بیارم ولی هرکاری میکنم
چیکارکنم  :(

آفلاین SOHE!L

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #67 : 24 دی 1394، 05:13 ب‌ظ »
پیدا کردم باید برم داخل گنوکلاسیک تا منوی اپلکیشن بیاد  \\:D/

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #68 : 24 دی 1394، 05:37 ب‌ظ »

هم خدارو میخوای هم خرما؟  ;D
گنوم۳ (شل) مینیماله. توقع چه چیزایی ازش داریا  ;D گنوم۲ (کلاسیک) مثل باقی میزکارها مثل xfce, mate, cinnamon هست. البته سینامون و ماته، تقریبا  همون گنوم کلاسیک هستن. اگه اونارو دوست داری، پس یه دبیان با محیط mate نصب کن. اینقدر هم خودتو اذیت نکن.
روی گنوم۳ هم میشه منوی اپلیکیشن داشت. ولی چیز جالبی در نمیاد. توی سایت اکستنشن گنوم هست افزونه‌ش
http://extensions.gnome.org/
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین SOHE!L

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #69 : 28 دی 1394، 06:48 ب‌ظ »

هم خدارو میخوای هم خرما؟  ;D
گنوم۳ (شل) مینیماله. توقع چه چیزایی ازش داریا  ;D گنوم۲ (کلاسیک) مثل باقی میزکارها مثل xfce, mate, cinnamon هست. البته سینامون و ماته، تقریبا  همون گنوم کلاسیک هستن. اگه اونارو دوست داری، پس یه دبیان با محیط mate نصب کن. اینقدر هم خودتو اذیت نکن.
روی گنوم۳ هم میشه منوی اپلیکیشن داشت. ولی چیز جالبی در نمیاد. توی سایت اکستنشن گنوم هست افزونه‌ش
http://extensions.gnome.org/
مات یا میت رو نصبیدم خیلی خوب شد
فقط آقا رسول یه سوال اون لوگو بغل اپلیکیشن منو که لوگوی میت یا ماته رو میشه با لوگوی دبیان عوض کرد؟

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #70 : 28 دی 1394، 07:00 ب‌ظ »
نقل‌قول
فقط آقا رسول یه سوال اون لوگو بغل اپلیکیشن منو که لوگوی میت یا ماته رو میشه با لوگوی دبیان عوض کرد؟
کو حالا اون لوگو رو عوض نکنی. آسمون به زمین میاد؟
من mate رو در حد ۲ دقیقه کار کردم کلا توی عمرم. نمیدونم کانفیگ گرافیکیش به چه شکله و چه فیچر‌هایی داره. فقط چون همش گنوم گنوم می کردی، گفتم mate نصب کن که همون گنوم۲ کلاسیک محسوب میشه منتها تیم توسعه‌ی قوی‌ای داره.
به عنوان کسی که سه سال لینوکس کار کرده، بذار یه نصیحت لینوکسانه بهت بکنم:  ;D
چند وقت دیگه، هیچ کدوم از اینا برات مهم تلقی نمیشن. جدی میگم! سعی نکن خودتو درگیر این چیزا بکنی. وقت باارزش‌تر از این‌هاس که بخوای با لوگو و آیکن هدرشون بدی. وقتت رو بذار روی یادگیری لینوکس.
من نمیگم اینجور محیط‌هارو ول کن و مثل من مرتاض شو. فقط میگم خودتو درگیرشون نکن. از همون چیزی که بدست آوردیش، برای کار کردن با لینوکس نهایت استفاده رو ببر. هدفت فراتر از لوگو عوض کردن پنل باشه  ;)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین SOHE!L

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #71 : 28 دی 1394، 07:07 ب‌ظ »
نقل‌قول
کو حالا اون لوگو رو عوض نکنی. آسمون به زمین میاد؟
من mate رو در حد ۲ دقیقه کار کردم کلا توی عمرم. نمیدونم کانفیگ گرافیکیش به چه شکله و چه فیچر‌هایی داره. فقط چون همش گنوم گنوم می کردی، گفتم mate نصب کن که همون گنوم۲ کلاسیک محسوب میشه منتها تیم توسعه‌ی قوی‌ای داره.
به عنوان کسی که سه سال لینوکس کار کرده، بذار یه نصیحت لینوکسانه بهت بکنم:  ;D
چند وقت دیگه، هیچ کدوم از اینا برات مهم تلقی نمیشن. جدی میگم! سعی نکن خودتو درگیر این چیزا بکنی. وقت باارزش‌تر از این‌هاس که بخوای با لوگو و آیکن هدرشون بدی. وقتت رو بذار روی یادگیری لینوکس.
من نمیگم اینجور محیط‌هارو ول کن و مثل من مرتاض شو. فقط میگم خودتو درگیرشون نکن. از همون چیزی که بدست آوردیش، برای کار کردن با لینوکس نهایت استفاده رو ببر. هدفت فراتر از لوگو عوض کردن پنل باشه  ;)
رو چشم آقا رسول
فقط یه راهنمایی برای نصب موزیلا میکنی؟
از سایت موزیلا گرفتم ولی هرچی میکنم نصب نمیشه
کروم رو نصب کردم ولی این موزیلا خیلی رو اعصاب شده دیگه کلی سایتم گشتم چیزی دستگیرم نشد

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #72 : 28 دی 1394، 07:23 ب‌ظ »
دبیان نصب کردی؟
فایرفاکس یه اسم تجاری مربوط به شرکت موزیلاس. دبیان یه توزیع آزاد و غیرتجاریس. پس نرم افزار فایرفاکس به اسم فایرفاکس توی مخازن دبیان نیست. باید به اسم iceweasel نصبش کنی.
sudo apt install iceweasel

آفلاین SOHE!L

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #73 : 28 دی 1394، 07:25 ب‌ظ »
دبیان نصب کردی؟
فایرفاکس یه اسم تجاری مربوط به شرکت موزیلاس. دبیان یه توزیع آزاد و غیرتجاریس. پس نرم افزار فایرفاکس به اسم فایرفاکس توی مخازن دبیان نیست. باید به اسم iceweasel نصبش کنی.
sudo apt install iceweasel
آره دبیان نصب کردم
اون بود پاکش کردم که خود موزیلا رو بریزم  ;D ;D

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #74 : 28 دی 1394، 07:34 ب‌ظ »
خسته نباشی  ;D
اون همون فایرفاکس بود فقط با اسم متفاوت. البته توی دبیان استیبل ( جسی هم بهش میگن) بعضی بسته‌ها ممکنه نسخه‌شون قدیمی باشه. مثل همین iceweasel که باید نسخه‌ی ۳۸ یا ۴۰ باشه الان. (در صورتی که فایرفاکس توی اوبونتو الان ۴۳ هست) ولی تمام آپدیت‌های امنیتی و ریسکی رو خود دبیان براش فیکس می‌کنه. پس از نظر اعتبار و امنیت و ... نباید به مخازن دبیان شک کرد. فقط ممکنه از نظر فیچرهای نرم افزاری یه مقدار عقب بمونه که اونم ذره ذره آپدیت میشن. مثلا فایرفاکس از ۳۸ تا ۴۳ واقعا تغییر ظاهری و کاربردی خاصی نداشته. بیشتر باگ فیکس بوده و یه سری تغییرات ساختاری که شاید به درد دولوپر‌های وب بخوره.