انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: کالی لینوکس : ارور GPG هنگام ارسال دستور apt_get  (دفعات بازدید: 4888 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین xtwen

• Newbie
  • *
  • ارسال: 7
سلام من وقتی دستور
apt-get update
را وارد میکنم با این ارور رو به رو میشم

Get:1 http://dl.google.com stable InRelease [1,540 B]                     
100% [1 InRelease gpgv 1,540 B] [Waiting for headers] [Connecting to http.kSplitting up /var/lib/apt/lists/partial/dl.google.com_linux_chrome_deb_dists_Ign http://dl.google.com stable InRelease                                 
E: GPG error: http://dl.google.com stable InRelease: Clearsigned file isn't valid, got 'NODATA' (does the network require authentication?)
اینم بگم وقتی نصب کردم یه بار آپدیت کردم اما مشکلی نداشت اما اینبار این ارور رو میده

آفلاین Amir Emad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 419
اینجا انجمن ابونتو هست نه کالی ! کلا از پایه باهم فرق دارن

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه

خیر. از نظر پا‌یه هیچ فرقی با هم ندارن. هر دو برپایه‌ی دبیان هستن.

نقل‌قول
اینم بگم وقتی نصب کردم یه بار آپدیت کردم اما مشکلی نداشت اما اینبار این ارور رو میده
به خاطر نصب گوگل کرومه. مخزن dl.google.com باید از سورس مخازن، حذف بشه.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین xtwen

• Newbie
  • *

خیر. از نظر پا‌یه هیچ فرقی با هم ندارن. هر دو برپایه‌ی دبیان هستن.

نقل‌قول
به خاطر نصب گوگل کرومه. مخزن dl.google.com باید از سورس مخازن، حذف بشه.

چطوری باید این مخزن رو پیدا کنم ؟
و
کالی با نصب کروم مشکل داره ؟ یعنی نمیشه نصب کرد ؟؟

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4868
  • masoft قدیم
پیشنهاد من قبل از اینکه وقت زیادی روی چنین توزیع‌هایی بذارید اینه که از یک توزیع معقول مثل اوبونتو استفاده کنید :)

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *

و

امروز اولین باره دارم جواب یه کاربر کالی رو میدم  ;D
کالی با نصب کروم مشکل نداره. گوگل با ایران مشکل داره. چون مخزن گوگل کروم تحریمه واسه ایران، واسه همین توی آپدیت بهت اررور میده. و نمی تونی کروم رو مستقیما با مخزنش آپدیت کنی و باید هر بار دستی اونو بگیری و نصب کنی. بهترین کار اینه که کرومیوم نصب کنی که معادل آزاد کروم هست.
و همون طور که معین جان گفتن، بهتره از توزیع بهتری مثل اوبونتو استفاده کنی. کالی اصلا برای نصب هم نیست. به صورت زنده باید استفاده بشه چون می‌تونه امنیت سیستمت رو پایین بیاره. کالی فقط یه سری ابزار پیشفرض برای تست نفوذ و هک کردن داره اونم برای هکرای غیرقانونی و خلافکار (به اصطلاح جوجه اسکریپت) برای اینکه هک رو یاد بگیرین و بتونن سیستمتون رو در برابر هکرا امن کنین و همین طور امنیت شبکه رو یاد بگیرین تا بتونین مثلا توی یه شرکت کارهای امنیتشیون رو انجام بدین، باید دروس شبکه و امنیت رو مطالعه کنین و در نهایت می تونین با برخی ابزارها (که توی کالی پیشفرض نصبن و توی باقی توزیع ها میتونن جداگونه نصب بشن. مثل  توزیع اوبونتو) امنیتتون رو چک کنین.
پس اگه هدفتون یادگیری امنیت هست، کالی به درد شما نمیخوره. با یه توزیع بهتر مثل اوبونتو یا دبیان شروع کنین
ولی اگه هدفتون هک کردن مودم همسایه‌س، که باید بدونین با کالی اینکارارو انجام میدن که خلاف قانون محسوب میشه و بهش هک هم نمیگن. میگن کرک  ;) که صحبتش هم توی این انجمن ممنوعه.
واسه همین اکثر کاربرای اینجا، (به جز یکی دو نفر) هیچ کاری با کالی ندارن و من خودمم به شخصه هیچ وخ جواب تاپیک های کالی رو نمیدم. این اولین باری بود که جواب دادم.
و البته اینم بدونین که اینکه ما میگیم اوبونتو نصب کنین به جای کالی، حذف صورت مسئله نیست. دقیقا جواب مسئله است. چون بهتره لینوکس رو از روی اصولش یاد بگیرین و این اصول رو توی توزیع‌های مطرحی مثل دبیان، اوبونتو، آرچ و ... میشه خیلی خوب پیدا کرد  ;)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین xtwen

• Newbie
  • *

و

کالی با نصب کروم مشکل نداره. گوگل با ایران مشکل داره. چون مخزن گوگل کروم تحریمه واسه ایران، واسه همین توی آپدیت بهت اررور میده. و نمی تونی کروم رو مستقیما با مخزنش آپدیت کنی و باید هر بار دستی اونو بگیری و نصب کنی. بهترین کار اینه که کرومیوم نصب کنی که معادل آزاد کروم هست.
و همون طور که معین جان گفتن، بهتره از توزیع بهتری مثل اوبونتو استفاده کنی. کالی اصلا برای نصب هم نیست. به صورت زنده باید استفاده بشه چون می‌تونه امنیت سیستمت رو پایین بیاره. کالی فقط یه سری ابزار پیشفرض برای تست نفوذ و هک کردن داره اونم برای هکرای غیرقانونی و خلافکار (به اصطلاح جوجه اسکریپت) برای اینکه هک رو یاد بگیرین و بتونن سیستمتون رو در برابر هکرا امن کنین و همین طور امنیت شبکه رو یاد بگیرین تا بتونین مثلا توی یه شرکت کارهای امنیتشیون رو انجام بدین، باید دروس شبکه و امنیت رو مطالعه کنین و در نهایت می تونین با برخی ابزارها (که توی کالی پیشفرض نصبن و توی باقی توزیع ها میتونن جداگونه نصب بشن. مثل  توزیع اوبونتو) امنیتتون رو چک کنین.
پس اگه هدفتون یادگیری امنیت هست، کالی به درد شما نمیخوره. با یه توزیع بهتر مثل اوبونتو یا دبیان شروع کنین
ولی اگه هدفتون هک کردن مودم همسایه‌س، که باید بدونین با کالی اینکارارو انجام میدن که خلاف قانون محسوب میشه و بهش هک هم نمیگن. میگن کرک  ;) که صحبتش هم توی این انجمن ممنوعه.
واسه همین اکثر کاربرای اینجا، (به جز یکی دو نفر) هیچ کاری با کالی ندارن و من خودمم به شخصه هیچ وخ جواب تاپیک های کالی رو نمیدم. این اولین باری بود که جواب دادم.
و البته اینم بدونین که اینکه ما میگیم اوبونتو نصب کنین به جای کالی، حذف صورت مسئله نیست. دقیقا جواب مسئله است. چون بهتره لینوکس رو از روی اصولش یاد بگیرین و این اصول رو توی توزیع‌های مطرحی مثل دبیان، اوبونتو، آرچ و ... میشه خیلی خوب پیدا کرد  ;)
ممنون بابت راهنمایی خوبتون میشه درباره توزیع آرچ لینوکس یکم توضیح بدین درباره محیط کاربری و ابزار و ... ممنون میشم

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
برای نصب آرچ اول باید ببینی چه مقدار لینوکس بلدی. چون نصاب آرچ متنی هست، باید یه مدت لینوکس کار کرده باشی و درکش کرده باشی تا بتونی عملیات نصب آرچ رو به راحتی انجام بدی و کاملا درکش کنی.
اگه تازه لینوکسی شدی، با همون اوبونتو شروع کن. و کم کم که یاد گرفتی، می تونی بعدها بری سراغ آرچ. یا اگه فقط بخوای بیست آرچ باشه ولی محیط گرافیکی هم داشته باشه، بهتره مانجارو نصب کنی. Manjaro. اینو سرچ کن. یه آدرس گیت هاب داره که لینکاش هم همون جاس. یه نسخه بگیر و نصب کن. نصابش گرافیکی هست. مثل اوبونتو یا کالی و ...
ولی برای شروع، اصلا مهم نیست اوبونتو داری یا آرچ. اول باید برات یادگیری لینوکس مهم باشه و مسلما ماهایی که توی انجمن اوبونتو هستیم، پیشنهادمون اوبونتو هست.
حالا دیگه خود دانی.
محیط کاربری آرچ بعد از نصب میزکار، هیچ فرقی با توزیع‌های دیگه نداره. همه‌ی ابزارهای گنولینوکسی رو میشه روی هر توزیعی اجرا کرد. تنها تفاوت آرچ و اوبونتو در مدیربسته‌شون و ابزارهای وابسته به مدیربسته‌شون هست. یا ابزارهای کامپایل پکیج هاشون. وگرنه در باقی چیزها (اصول پایه‌ای لینوکس) هیچ فرقی با همدیگه ندارن.
آرچ رو میشه متنی نصب کرد. اوبونتو رو هم میشه متنی نصب کرد.
آرچ رو میشه به صورت گرافیکی نصب کرد. اوبونتو رو میشه به صورت گرافیکی نصب کرد.
روی آرچ میشه هر برنامه‌ای نصب کرد. روی اوبونتو میشه هر برنامه‌ای نصب کرد.
روی آرچ میشه هر میزکاری نصب کرد. روی اوبونتو میشه هر میزکاری نصب کرد.
روی آرچ میشه LPIC کار کرد. روی اوبونتو میشه LPIC کار کرد (LPI دوره‌ی پیشرفته‌ی لینوکس)
پیشنهادم اینه برای شروع، از اوبونتو استفاده کن. بعد از یکی دو سال، خودت متوجه میشی چه توزیعی رو باید انتخاب کنی.  ;)

آفلاین xtwen

• Newbie
  • *
برای نصب آرچ اول باید ببینی چه مقدار لینوکس بلدی. چون نصاب آرچ متنی هست، باید یه مدت لینوکس کار کرده باشی و درکش کرده باشی تا بتونی عملیات نصب آرچ رو به راحتی انجام بدی و کاملا درکش کنی.
اگه تازه لینوکسی شدی، با همون اوبونتو شروع کن. و کم کم که یاد گرفتی، می تونی بعدها بری سراغ آرچ. یا اگه فقط بخوای بیست آرچ باشه ولی محیط گرافیکی هم داشته باشه، بهتره مانجارو نصب کنی. Manjaro. اینو سرچ کن. یه آدرس گیت هاب داره که لینکاش هم همون جاس. یه نسخه بگیر و نصب کن. نصابش گرافیکی هست. مثل اوبونتو یا کالی و ...
ولی برای شروع، اصلا مهم نیست اوبونتو داری یا آرچ. اول باید برات یادگیری لینوکس مهم باشه و مسلما ماهایی که توی انجمن اوبونتو هستیم، پیشنهادمون اوبونتو هست.
حالا دیگه خود دانی.
محیط کاربری آرچ بعد از نصب میزکار، هیچ فرقی با توزیع‌های دیگه نداره. همه‌ی ابزارهای گنولینوکسی رو میشه روی هر توزیعی اجرا کرد. تنها تفاوت آرچ و اوبونتو در مدیربسته‌شون و ابزارهای وابسته به مدیربسته‌شون هست. یا ابزارهای کامپایل پکیج هاشون. وگرنه در باقی چیزها (اصول پایه‌ای لینوکس) هیچ فرقی با همدیگه ندارن.
آرچ رو میشه متنی نصب کرد. اوبونتو رو هم میشه متنی نصب کرد.
آرچ رو میشه به صورت گرافیکی نصب کرد. اوبونتو رو میشه به صورت گرافیکی نصب کرد.
روی آرچ میشه هر برنامه‌ای نصب کرد. روی اوبونتو میشه هر برنامه‌ای نصب کرد.
روی آرچ میشه هر میزکاری نصب کرد. روی اوبونتو میشه هر میزکاری نصب کرد.
روی آرچ میشه LPIC کار کرد. روی اوبونتو میشه LPIC کار کرد (LPI دوره‌ی پیشرفته‌ی لینوکس)
پیشنهادم اینه برای شروع، از اوبونتو استفاده کن. بعد از یکی دو سال، خودت متوجه میشی چه توزیعی رو باید انتخاب کنی.  ;)
بازم ممنون هدف من اینه کار با لینوکس و همینطور دستورات ترمینال لینوکس رو خیلی خوب یاد بگیرم ممنون از توضیح خوبتون الان برای حذف کالی پارتشین که به کالی اختصاص دادم رو فرمت کنم کافیه بعد بخوام اوبونتو رو نصب کنم روی همون پارتشین مشکلی ایجاد نمیشه ؟؟

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
نه. مشکلی پیش نمیاد
برای کالی چندتا پارتیشن ساختی؟ پارتیشن‌های / و home/ و swap و ... رو اگه ساختی، باید فرمت کنی یکی یکی و با همون ماونت پوینت دوباره اوکی کنی. بعد نصب کنی. اینجوری اوبونتو تمام این پارتیشن هارو مال خودش می کنه و به خوبی نصب میشه و پارتیشن ها هم قبل از نصب فرمت میشن. فقط حواست باشه که همین پارتیشن های ext4 و swap area رو دستکاری کنی و کاری به بقیه نداشته باشی. در حالت کلی نیازی به تغییر swap نیست و کلا میتونی دستش نزنی. خودش به عنوان swap سیستم جدید شناساییش میکنه. فقط روت و هوم و باقی پارتیشن های ext4 رو که ساختی، یکی یکی فرمت کن و با همون ماونت پوینتی که قبلا بودن، تنظیمشون کن و ... نصاب کالی هم به نظرم دقیقا عین اوبونتو باشه. پس مشکلی نداری.
برای یادگیری لینوکس و دستوراتش هم باید بعد از نصب اوبونتو، بری دنبال مفاهیم LPI که اون بالا گفتم. توی سایت jadi.net میتونی اطلاعات خوبی ازش بدست بیاری. فقط سرچ کن lpic.

آفلاین x

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 561

و

ببخشید استاد عزیز فرقه جهادی اوبونتو.
که قبل از کار کردن با کالی لینوکس خدمت شما شرفیاب نشدیم برای کسب تکلیف. به بزرگواری  خودتون با رو ببخشید.
نمی‌دونستم کسانی که کالی لینوکس نصب میکنن(کابرکالی لینوکس) برای هکر شدن یا به قول شما (جوجه اسکریپت) هست و قراره وای فای همسایه ها شون رو هک کنن.
چقدر زود قضاوت می کنید و بد

دی شیخ با چراغ همی‌گشت گرد شهر
کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
نقل‌قول
چقدر زود قضاوت می کنید و بد
ببخشید. ولی فکر کنم شما الان بیشتر به جای من زود قضاوت کردید
یعنی شمایی که چند سال لینوکس کار هستین و ... خودتون رو با یه تازه کار لینوکسی که رفته سراغ کالی مقایسه می کنید؟ قاعدتا شما میدونین که از توزیع کالی در چه حوزه‌ای استفاده کنید ولی قبول کنید که کاربران تازه وارد به دنیای لینوکس، اصولا به خاطر هک کردن و خفن بازیای هک و ... کلا به سمت گنولینوکس گرایش پیدا میکنن اونم با کالی. الان به نظرتون این خوبه؟
مسلما من همه رو مورد بحث قرار ندادم. چون احتمال میدادم دست کم امثال شماها اینجوری قضاوت نمی کنید  ;)
الان یعنی قبول ندارین ایرانی جماعت (طی این یکی دو سال) واسه هک کردن مودم همسایه‌شون اومدن سمت کالی؟ شاید شما ندیده باشین ولی من زیاد! دیدم. ممکنه شما دانش شبکه و امنیت بالایی داشته باشین و از کالی برای تست نفوذ و ... استفاده کنین ولی باور کنین اکثر تازه واردایی که میان سمت لینوکس، این طرز فکر رو ندارن. به جای کسب دانش امنیت و شبکه، دنبال هک کردن هستن فقط. پیش خودتون فکر کردین که چرا توی این فروم، اکثر کاربرایی که ارسال اولشون رو میزنن، در مورد کالیه؟ جوونای ما هیجان زیادی دارن. مخصوصا توی این جور کارها. ولی باید بهشون گفت که این هیجان رو باید در قالب علمش پیاده سازی کنن. کالی این علم رو بهشون نمیده. کالی مال کسانیه که علمش رو دارن و حالا از ابزارهاش برای امنیت بیشتر استفاده می کنن.
وگرنه ما دشمن کالی نیستیم که. کالی یه توزیع بر پایه‌ی دبیان هست و با اوبونتو هم فرقی نداره از نظر ساختار. منتها از نظر من باید پایه رو درست چید.

آفلاین Amir Emad

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 419
تو نسخه جدید کالی 99.99% ابزار ها ادیت شدن و محدود شدن و باید بری تو سورسشون یکم دستکاری کنی
داخل داکیومنشن های کالی هم توضیحات رو خیلی به صورت خنده دار دری وری نوشتن تا بچه مچه ها با کپی پیست چیزی سردرنیارن

الان برنامه هک وایفای اندروید هم دست بقال سرکوچه رسیده انقدر ادم جوگیر داریم تو تلگرام میفروختند این برنامه رو

چرا خیلی با ابونتو فرق داره کالی برپایه دبیان هست قبلا برپایه ابونتو بود ولی الان برپایه دبیان هست

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
نقل‌قول
تو نسخه جدید کالی 99.99% ابزار ها ادیت شدن و محدود شدن و باید بری تو سورسشون یکم دستکاری کنی
داخل داکیومنشن های کالی هم توضیحات رو خیلی به صورت خنده دار دری وری نوشتن تا بچه مچه ها با کپی پیست چیزی سردرنیارن
خداروشکر. اصلش هم همینه. و خب همون‌طور که گفتم، بالاخره کاربر باید دانش لینوکسیشو زیاد کنه تا بتونه با اینجور برنامه ها کار کنه که دقیقا میشه کسب دانش لینوکس و شبکه و ... و درآخر استفاده‌ از ابزارهای کالی برای عملی کردن تئوری‌های یاد گرفته.
خوبه طرف بره یاد بگیره بعد که همه چی اومد دستش بعد یه ابزار کالی بیاد زیر دستش و باهاش کار کنه. هم میفهمه واقعا داره چکار می‌کنه، هم هدفی فراتر از هک کردن داره و بعد حتی میتونه اون ابزار رو روی هرچیزی پیاده کنه. ولی آیا الان بین جوونای ما این ایده پیاده شده؟ یا نه! فقط طرف میره کالی نصب کنه و در کنارش چارتا ابزار کرک ران کنه و تلاش کنه برای هک کردن که این وسط چیزی هم یاد نگیره و ...
خودتون منصف باشین و قضاوت کنین

نقل‌قول
الان برنامه هک وایفای اندروید هم دست بقال سرکوچه رسیده انقدر ادم جوگیر داریم تو تلگرام میفروختند این برنامه رو
دقیقا و کسانی که دیدم کالی رو میخوان نصب کنن (چه اونایی باهاشون حرف میزدم چه اونایی که از سوال پرسیدن معلوم میشد هدفشون چی هست) همین هدف رو دارن.

نقل‌قول
چرا خیلی با ابونتو فرق داره کالی برپایه دبیان هست قبلا برپایه ابونتو بود ولی الان برپایه دبیان هست
از نظر ساختار هیچ فرقی نداره. کالی همون ابزارهای گنو و لینوکس رو داره + یه سری ابزار پیشفرض برای شبکه و انواع و اقسام تست ها و ... وگرنه همون لینوکسی رو داره که بقیه دارن، همون شلی رو داره که بقیه دارن. همون ابزارهای core رو داره که بقیه دارن. (بقیه یعنی دبیان، اوبونتو و باقی دبیان بیس‌ها)
وقتی میگی کالی با اوبونتو فرق داره، یعنی داری میگی اوبونتو با دبیان فرق داره. ولی بین اوبونتو و دبیان، غیراز فلسفه و سیاست‌های نرم افزاری، تفاوتی نمی بینی.
چون کالی ادامه‌ی همون بک ترکی هست که برپایه‌ی اوبونتو بوده. آیا تفاوتی پیدا شده؟ غیر از میزکارش که شده گنوم۳؟
من یه مدت دبیان داشتم. کاملا حس می کردم اوبونتو دارم. منتها توزیع آزادتری نسبت به اوبونتو. ساختارش همونه فقط توی فلسفه و کانفیگ ابزارها (که بستگی به تیم توسعه‌دهنده داره نه کلیت اون برنامه) با هم فرق دارن.