0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.
سلامبه نظر من بهترین جا ویکیه... در ضمن همین جا هم جواب ۹۰٪ سوالات رو می تونی پیدا کنی...فقط مهم اینه که خوب جستجو کنی و هوشمندانه بپرسی...
خط فرمان بیشتر کار کنم اما کار با اون هم یه کم سخته و هم سرعت رو کم می کنه
یک راهنماطوری رو من شروع کردم. شاید به درد بخوره: http://jadi.undo.it/linux
نقلقول از: جادی در 16 اسفند 1388، 04:39 قظیک راهنماطوری رو من شروع کردم. شاید به درد بخوره: http://jadi.undo.it/linuxجادی، فونت ویکیتو خیلی ریز انتخاب کردی و اگه از تاهوما استفاده کنی، خوندن ویکی دوستداشتنیتر میشه
سلام برای کار با لینوکس از کجا شروع کنم بهتره؟ کتابی سراغ دارین که من راحتتر بتونم باهاش لینوکس رو یادبگیرم؟چون می خوام دیگه ویندوز لعنتی رو کنار بذارم اما هنوز نتونستم با لینوکس رابطه صمیمی برقرار کنم. لطفا دوستان با تجربه منو راهنمایی کنین.
مشاهده فیلم های دسکتاپ توزیع های مشهور (اوبونتو، مینت، اوپن سوزه) در شبکه های به اشتراک گذاری ویدیوانتخاب توزیع بر اساس رم سیستم: 2 به بالا اوبونتو و ۲گیگ به پایین زوبونتو یا لوبونتومطالعه چند مقاله جدید آموزش نصب لینوکس (اوبونتو یا مینت) که در سایتهای فارسی اندکی بعد از انتشار نسخه های جدید اوبونتو به وفور یافت میشه و یا مشاهده فیلم های نصب از شبکه های به اشتراک گذارینصب سیستم از روی راهنما. برای کاربران تازه وار دتوصیه میشه لینوکس انتخابیشون رو کنار ویندوز نصب کنندبعد از نصب اگر سیستمون اوبونتو باشه، نصب کدک باید انجام بدید که توضیحاتش رو از روی مقاله هایی که تحت عنوان هایی مثل «10 کاری که بعد از نصب اوبونتو باید انجام دهید» روی اینترنت می تونید پیدا کنید. توی این مقاله موارد پیچیده دیگه ای مثل توصیه به استفاده از نرم افزار های کانفیگ (tweak)، نصب تم وووو هم ممکنه وجود داشته باشه که یک کاربر تازه کار باید از اونها پرهیز کنه. اگر سیستم عاملی که نصب کردید مینت باشه هیچ کار اضافه ای نباید بعد از نصب مینت انجام بدید. سیستم رو دستکاری نکنید.مشترک سایت های لینوکسی معروف فارسی بشید تا آخرین اخبار توزیعتون رو از طریق ایمیل دنبال کنید. اگر در مسیر نصب یا بعد از نصب براتون مشکلی بوجود اومد در فروم توزیعتون (www.forum.ubuntu.ir یا www.forums.linuxmint.com) ثبت نام کنید و سوال بپرسید. استفاده از فروم ها قوانینی داره که باید رعایت کنید تا به سوالهاتون جواب خوب داده بشه!اگر یک کاربر عادی هستید به استفاده روزمره تون از کامپیوتر مشغول بشید: اینترنت گردی، استفاده از مجموعه آفیس، ایمیل و چت وووو. اگر برنامه نویس یا گرافیست هستید به دنبال نرم افزارهای تخصصی رشته تون بگردید و اونها روی سیستمتون نصب کنید. نصب نرم افزار جدید در توزیع هایی مثل اوبونتو و مینت نیاز به اینترنت داره و به شیوه ای مجتمع از مرکز نرم افزاری بدون پیچیدگی انجام میشه.غر نزنید و مدتی با نرم افزارهای لینوکس کار کنید تا عادت کنید. هیچ کمبودی نسبت به ویندوز و مک وجود نداره و فقط باید در بعضی موارد مثل استفاده از آفیس عادت هاتون رو تغییر بدید.سیستمتون رو آپدیت نگه دارید.کم کم در مورد فلسفه نرم افزارهای آزاد از روی اینترنت جستجو کنید و با مبانی اولیه اش آشنا بشید.بعد از آشنایی و عادت کردن به محیط دسکتاپتون وارد کارهای جزیی و تغییرات گسترده نشید که راه به ترکستان داره! اوبونتو و مینت با بهترین کانفیگ ممکن برای شما آماده شدند. به جای دستکاری سیستم تون وقت تون رو برای یادگیری چیزی مفیدتر بذارید:یادگیری یک زبان برنامه نویسی به هر نوع کاربری توصیه میشه! اگر هیچ ایده ای در این مورد ندارید می تونید از زبان های پایتون یا shell scripting شروع کنید. shell scripting شما رو با یک لایه دیگه از سیستم عامل لینوکس آشنا میکنه!یادگیری نرم افزارهای خاص که می تونه برای لذت یک کار جدید انجام بشه یا به عنوان حرفه دنبال بشه: لاتک، لیبره آفیس، گیمپ، ووودوازدهمین مرحله: برگرداندن کمک ها به جامعه!