انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: تشکیل تیم !!  (دفعات بازدید: 13632 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
تشکیل تیم !!
« : 20 دی 1385، 05:16 ب‌ظ »
سلام
بچه چند درصدتون موافقید یه تیم گروهی برای توسعه اوبنتو ایرانی تشکیل بدیم
تیمی برای توسعه مواردی که برای ما ایرانی ها یا کاربران ایرانی لازم هستش سی دی هما یک نمونه از این تیم هستش که بچه ها دارن روش کار می کنن  ;)

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
پاسخ به: تشکیل تیم !!
« پاسخ #1 : 21 دی 1385، 12:17 ب‌ظ »
من موافقم و هر کمکی از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم....
به نظرم چیزی در حال حاضر اولوبت +1 رو داره بروزآوری راهنمای فارسی اوبونتو هست... قول میدم دوستانی که در توسعه این راهنما کمک کنند در کنار کمک به یادگیری دیگران خودشون هم خیلی چیزا یاد بگیرند  ;)
به هرحال من همین روزا باید بروزآوریش رو شروع کنم، و باور کنید که دست تنها کار خیلی مشکلیه  :(
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

آفلاین mohi

• گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 1430
  • as in freedom
« پاسخ #2 : 21 دی 1385، 12:55 ب‌ظ »
من همین روزا باید بروزآوریش رو شروع کنم، و باور کنید که دست تنها کار خیلی مشکلیه  :(

باوجود پایان نامم و مشغله فراوونی که دارم، برای تیم و مخصوصا برای ترجمه میتونید روی من حساب کنید.  ;D
امضای کوچکتر - انجمن زیباتر P-:

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
    • هزاردستان
« پاسخ #3 : 21 دی 1385، 01:10 ب‌ظ »
خیلی عالیه  :)
البته راهنمای اوبونتو خیلی کار ترجمه نداره و بیشتر تست و بروزآوری هست... پس رو کمکتون حساب میکنیم. اجازه بدید ببینیم چند نفر داوطلب همکاری میشن و بعد کار رو تقسیم میکنیم...

شاید کم‌کم بتونیم یه تیم توسعه مستندات Documentation Development Team تشکیل بدیم  ;)

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #4 : 21 دی 1385، 04:58 ب‌ظ »
منظورم آموزش نیست یا Documentation Development Team
منظورم توسعه نرم افزاری اوبونتو هستش

آفلاین Navid

• Full Member
  • *
  • ارسال: 104
    • گنوایران.ارگ (اخبار و مقالات فارسی گنو/لینوکس)
« پاسخ #5 : 23 دی 1385، 02:40 ق‌ظ »
منظورم آموزش نیست یا Documentation Development Team

البته به نظرم میاد در حال حاضر همون هما بهترین چیزه.
نظرم اینه که ابتدا باید آموزش به زبان فارسی رو تقویت کنیم و بعد از این که یه عده‌ای اومدند و تونستند با سیستم کار کنند و نیازهاشون معلوم شد اگر لازم بود کارهای جدیدتری بکنیم.
تا وقتی که کاربران به تعداد قابل توجهی نرسند و مشکات و کمبودها مشخص نشوند مسلما نمی‌تونیم روی  نیازها هم پیشبینی لازم رو انجام بدیم و این کار باعث می‌شه وقت هدر بره. به نظرم در این مقطع به آشناسازی و نوشتن مستندات نیاز بیشتری هست.
(متاسفانه شخصا به دلیل این که وقتم خیلی پره  هر جایی می‌تونستم یه دستی بردم فعلا نمی‌تونم توی به روز رسانی کمک کنم اما بهتره یه همتی بکنید و یه اعلان عمومی‌تری بکنید وشروع کنید به ترجمه‌ي راهنماهای جدید)

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #6 : 23 دی 1385، 11:12 ق‌ظ »
سلام
من به شخصه نظرات شما رو قبول ندارم چون که نظرات در مورد لینوکس متفاوت هستش الان مابیشتر از مستندات آموزشی به نرم افزارها و نیازمندی های لینوکسی و کاربری محتاج هستیم
واضح تر بگم یکی بهم گفت لینوکس چند تا بازی داره ؟ من بهش گفتم اگه دنبال بازی هستی ناپیکس رو کار کن گفت نه توزیع من دلخواه هستش یعتی فقط ناپیکس بازی داره ؟ من بهش گفتم لینوکس مثل ویندوز نیستش که عزیزم کسایی که اهل یاد گیری هستن میان لینوکس کار میکنن نه بقیه که بازی می کنن خلاصه یه چیز رو بهم گفت که اگر لینوکس نتونه نیازمندیهای ساده کاربری رو برآورده نکنه هیچ موقع به سیستم عامل دسکتاپ تبدیل نمیشه پس نتیجه می گیریم که خیلی هم بیشتر از مستندات به نتایج توجه می کنن .
برای نصب یه برنامه تو لینوکس باید کتابخانه های اون رو حتما نصب کنین اگه نصب نشن برنامه هم نصب نمیشه این برای کاربرای معمولی سخت هستش هیچچی نمی فهمن که کتابخانه چیه و بسته نرم افزاری چیه
ما باید برای کاربرای معمولی هم ارزش قائل بشیم و اونها رو هدایت کنیم اونها میشه گفت نسل جدیدی از کاربران لینوکس خواهند بود ما الان می دونیم کتابخانه چیه و بسته نرم افزاری چیه و اونها رو باید برای اونها آماده کنیم
اونهاهمیشه می گن لینوکس سخته این واقعیته چون اطلاعات کاربری لینوکس بسیار بالاتر از ویندوز باید باشه تا بتونی راحت کار بکنی پس تنها مستندات کافی نیست این یه سر مشغولیه میشه آخرش و نمی تونیم به هدفی که داریم برسیم .

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
    • هزاردستان
« پاسخ #7 : 23 دی 1385، 11:16 ق‌ظ »
توسعه نرم افزاری یا کمک به توسعه نرم افزاری خیلی عالیه و ایده آل ولی خوب دانش فنی کافی هم میخواد و البته معمولا کسانی که دانش فنی این کار رو دارن در زمینه هایی که تخصص دارن بالاخره شروع به کار میکنن از گزارش ایراد bug report گرفته تا patch کردن و یا کمک به توسعه یکی از پروژه ها...

به نظر من در شرایط فعلی هنوز خیلی افراد این سیستم عامل ها رو نمیشناسن و بعضا اگر علاقه مند هم باشن هنوز منابع کاربرپسند به اندازه کافی وجود نداره که به کمک اونها شروع به کار کنند... من اولویت کار رو از نظر خودم گفتم. شما اگر چیز خاصی تو ذهنتون هست بفرمایید ما هم در حد توان حتما بهتون کمک میکنیم...  :)

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
    • هزاردستان
« پاسخ #8 : 23 دی 1385، 11:55 ق‌ظ »
الان مابیشتر از مستندات آموزشی به نرم افزارها و نیازمندی های لینوکسی و کاربری محتاج هستیم
قبول دارم! ولی میدونید چقدر نرم افزار لینوکسی هست که نمیدونیم هستن یا اصلا بلد نیستیم باهاشون کار کنیم ؟ به نظر من مشکل اینجاست که کاربرا فکر میکنن تو لینوکس نرم افزار و امکانات وجود نداره... در صورتی که همه چیز هست فقط یا نمی شناسیم و یا بلد نیستیم باهاشون کار کنیم...

واضح تر بگم یکی بهم گفت لینوکس چند تا بازی داره ؟ من بهش گفتم اگه دنبال بازی هستی ناپیکس رو کار کن گفت نه توزیع من دلخواه هستش یعتی فقط ناپیکس بازی داره ؟ من بهش گفتم لینوکس مثل ویندوز نیستش که عزیزم کسایی که اهل یاد گیری هستن میان لینوکس کار میکنن نه بقیه که بازی می کنن
من این حرف رو اصلا قبول ندارم... من برای یه آقایی که کار بازرگانی میکنه اوبونتو نصب کردم. اون آقا تا حالا هیچ کاری با کامپیوتر نکرده بود ولی الان همه کاراش رو بدون هیچ مشکلی با اوبونتو انجام میده... جالبه بدونید که بهم میگفت «کار کردن با Windows xp چقدر سخته!!!»
لینوکس شاید قدیما مال geek ها و hacker ها بود ولی امروز به عنوان desktop مطرح میشه و اتفاقا باید به درد کسایی بخوره که بدون هیچ گونه دانش کامپیوتری میخوان نیازهای روزمره شون رو هر چی که هست رفع کنند...

لینوکس هم به درد کسایی میخوره که علاقه به یادگیری دارن و هم به درد کسایی که میخوان خیلی سریع و بی دردسر کارای روزمره شون رو انجام بدن...

خلاصه یه چیز رو بهم گفت که اگر لینوکس نتونه نیازمندیهای ساده کاربری رو برآورده نکنه هیچ موقع به سیستم عامل دسکتاپ تبدیل نمیشه پس نتیجه می گیریم که خیلی هم بیشتر از مستندات به نتایج توجه می کنن .
لینوکس میتونه همه همه همه نیازمندیهای روزمره یه کاربر بسیار عادی کامپیوتر رو برطرف کنه... من حداقل چند تا نمونه خیلی خوب سراغ دارم.
یک خانوم خانه دار دیپلمه. یک آقای بازرگان 50 ساله لیسانس. یک دانشجو. یک دانش آموز سال سوم دبیرستان ;)
من فکر میکنم اینا فقط به خاطر آموزش خوب خیلی راحت با لینوکس کار میکنن

برای نصب یه برنامه تو لینوکس باید کتابخانه های اون رو حتما نصب کنین اگه نصب نشن برنامه هم نصب نمیشه این برای کاربرای معمولی سخت هستش هیچچی نمی فهمن که کتابخانه چیه و بسته نرم افزاری چیه
ولی من اصلا به یه کاربر عادی این چیزا رو نمیگم... فقط بهش میگم Synaptic رو باز کن. دنبال نرم افزاری که میخوای بگرد و توضیحاتش رو بخون و میزان popularity ش رو هم ببین و بعد با 2 تا کلیک نصبش کن... همین!
کاربر عادی چیکار داره به کتابخانه و اینا ؟؟؟

ما باید برای کاربرای معمولی هم ارزش قائل بشیم و اونها رو هدایت کنیم اونها میشه گفت نسل جدیدی از کاربران لینوکس خواهند بود ما الان می دونیم کتابخانه چیه و بسته نرم افزاری چیه و اونها رو باید برای اونها آماده کنیم
اتفاقا چون ارزش قایل میشیم اینقدر رو مستندات تاکید داریم و گرنه که خوب میگفتیم خودمون بلدیم. بقیه هم برن کتاب بخونن یاد بگیرن ;)

اونهاهمیشه می گن لینوکس سخته
من فکر میکنم یه کاربر عادی فقط وقتی میگه لینوکس سخته که در حد معلوماتش باهاش حرف نزده باشیم. فقط وقتی میگه سخته و ازش وحشت میکنه که حس کنه کسی نیست کمکش کنه و فقط وقتی میگه سخته که حس کنه به اندازه کافی نرم افزار و مستندات وجود نداره....

این واقعیته چون اطلاعات کاربری لینوکس بسیار بالاتر از ویندوز باید باشه تا بتونی راحت کار بکنی
تجربیات من میگه این حرف صحت نداره ;)

پس تنها مستندات کافی نیست این یه سر مشغولیه میشه آخرش و نمی تونیم به هدفی که داریم برسیم .
اتفاقا برای ریختن ترس کاربرا باید مستندات ساده و کاربرپسند و جامع تولید بشه :)
ضمنا من به مستندات نویسی اصلا به عنوان یه سرمشغولی نگاه نمیکنم و واقعا اینقدر کار دارم که از سر بیکاری سراغ اینجور سرمشغولی های پر درد سر نیام... بلکه به نظرم اولویت 1 رو داره و البته فکر میکنم برای رسیدن به هدف یکی از مهم ترین کارایی که باید انجام بشه تولید مستندات خوب و بدون اشکال و کاربرپسنده :)

آفلاین Navid

• Full Member
  • *
« پاسخ #9 : 23 دی 1385، 04:31 ب‌ظ »

واضح تر بگم یکی بهم گفت لینوکس چند تا بازی داره ؟ من بهش گفتم اگه دنبال بازی هستی ناپیکس رو کار کن گفت نه توزیع من دلخواه هستش یعتی فقط ناپیکس بازی داره ؟ من بهش گفتم لینوکس مثل ویندوز نیستش که عزیزم کسایی که اهل یاد گیری هستن میان لینوکس کار میکنن نه بقیه که بازی می کنن
من این حرف رو اصلا قبول ندارم... من برای یه آقایی که کار بازرگانی میکنه اوبونتو نصب کردم. اون آقا تا حالا هیچ کاری با کامپیوتر نکرده بود ولی الان همه کاراش رو بدون هیچ مشکلی با اوبونتو انجام میده... جالبه بدونید که بهم میگفت «کار کردن با Windows xp چقدر سخته!!!»
لینوکس شاید قدیما مال geek ها و hacker ها بود ولی امروز به عنوان desktop مطرح میشه و اتفاقا باید به درد کسایی بخوره که بدون هیچ گونه دانش کامپیوتری میخوان نیازهای روزمره شون رو هر چی که هست رفع کنند...

لینوکس هم به درد کسایی میخوره که علاقه به یادگیری دارن و هم به درد کسایی که میخوان خیلی سریع و بی دردسر کارای روزمره شون رو انجام بدن...
من هم قبول دارم، الآن توی کارخونه مهندسمون فقط برای Calc و اینترنت استفاده می‌کنه و خیلی هم راضیه. چون نه آنتی‌ویروس می‌خواد، نه فایروال و تشکیلات اضافی، برناه‌ها هم درست کار می‌کنند و همیشه به روز هستند و روبه راه.

خلاصه یه چیز رو بهم گفت که اگر لینوکس نتونه نیازمندیهای ساده کاربری رو برآورده نکنه هیچ موقع به سیستم عامل دسکتاپ تبدیل نمیشه پس نتیجه می گیریم که خیلی هم بیشتر از مستندات به نتایج توجه می کنن .
لینوکس میتونه همه همه همه نیازمندیهای روزمره یه کاربر بسیار عادی کامپیوتر رو برطرف کنه... من حداقل چند تا نمونه خیلی خوب سراغ دارم.
یک خانوم خانه دار دیپلمه. یک آقای بازرگان 50 ساله لیسانس. یک دانشجو. یک دانش آموز سال سوم دبیرستان ;)
من فکر میکنم اینا فقط به خاطر آموزش خوب خیلی راحت با لینوکس کار میکنن
با برآوره کردن نیازهای کاربرای روزمره هم به شدت موافقم، همیشه گفتم لینوکس برای کاربرای روزمره، مبتدی و حرفه‌ای همه چیز داره. فقط برای کاربرای متوسط ممکنه گاهی یه چیزهایی نداشته باشه. مثلا کاربر متوسط از نظر ن کسی هست که Autocad می‌خواد، Automation Studio می‌خواد ... شاید هم باید بگم کاربر با برنامه‌های خاص ... نمی‌ٔونم ولی برای کارهای معمولی و بالاتر از معمولی و حرفه‌ای همه چیز داره.

این واقعیته چون اطلاعات کاربری لینوکس بسیار بالاتر از ویندوز باید باشه تا بتونی راحت کار بکنی
تجربیات من میگه این حرف صحت نداره ;)

من نیز موافقم، مهندس صنایع ما که بالا دربارش گفتم با این که تو کار صنایع حرفه‌ای هست و قبلا توی عسلویه مدیر پروژه بوده و ... اما بجز Office و چندتا برنامه‌ی دیگه‌ی خودش بلد نیست با کامپیوتر کار کنه حتی اوایل برای کپی کردن فایل‌ها توی ویندوز آفیس باز می‌کرد و از منوی Open اون این کارها رو می‌کرد، اهل موسیقی و فیلم هم هست اما به دلیل مایه‌داری از دستگاه‌های پخش صوت و تصویر به جای کامپیوتر استفاده می‌کرد اما الآن با لینوکس با OOo و Firefox و Thunderbird و Nautilus و Gnomebaker همه کار می‌کنه، حتی کارهایی که توی ویندوز نمی‌کرد.

پس تنها مستندات کافی نیست این یه سر مشغولیه میشه آخرش و نمی تونیم به هدفی که داریم برسیم .
مهدی می‌شه هدفتون رو بگید؟ 

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #10 : 23 دی 1385، 05:08 ب‌ظ »
ای خدا !!!!!!  چه خبره بابا تاپیک رو دیدم تعجب کردم . :o شما که همه چیز رو از من می بینید و گردن من انداختید.  چند نفر به یه نفر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :o  :o  :o
خوب به هرحال حرفتون رو قبول دارم با اینکه دادگاه محکمه پسندی نبود  :P
به هر حال ببینین دوستان همه فروم ها  سایت ها تلاش می کنن کاربر رو بیشتر و بهتر با لینوکس آشنا کنن همونطور که می دونین اوبنتو نیاز زیادی به اینترنت داره درسته ؟؟
ما می تونیم همونطور که شما سی دی هما رو ارائه می کنید بسته هایی مثل بازی ها و یا برنامه هایی جدید و حرفه ای رو توش جا بدیم اوبونتو بهتر و سریع تر از توزیع های دیگه تو ایران می تونه جا بیفته  ;)
به نظرم ارائه مستندات آموزشی با راهنمای نرم افزارهای معادل و راهبری کاربران حرفه ای ویندوز و یا مبتدی که همراه با آموزش نرم افزارها هستش بهتر بهمون کمک می کنه
ولی متاسفانه تو اینجا بعضی ها بعضی ها رو قبول ندارن . منظورم سایتهای لینوکسی ایرانی هستش .
به نظرم کارها میشه گفت درست تقسیم بندی شده و سایتهای لینوکسی تو ایران هر کودوم کار مفید و خاصی رو انجام می دن . اگه یه همکاری ایده آل بین سایتها قرار بگیره و ارائه مستندات آموزشی با اهدافی که شما دارید رو جمع بندی کنیم عالی خواهد بود
هدف من :: خودتون که گفتین نیاز نیست دوباره بگم ، من هم هدفم جدا از شما نیست .

آفلاین Navid

• Full Member
  • *
« پاسخ #11 : 24 دی 1385، 12:31 ق‌ظ »
سلام
 وا... چه دادگاهی؟ چه جنجالی؟ چه چند نفر به چند نفری؟
اینجا هر کی نظرش رو می‌گه، حالا یکی خوشش میاد موافقت می‌کنه یکی خوشش نمیاد و مخالفت می‌کنه.
اتفاقا خوبه وقتی با آدم موافقت می‌شه متوجه می‌شم که ایده‌ی من خوب بوده، وقتی مخالفت می‌شه بازم خوبه چون مجبور می‌شم روی موضوع بیشتر فکر کنم و این باعث می‌شه نتایج بهتری پیدا کنم.

به هر حال نظر نهایی من  اینه که فعلا به توسعه‌ی راهنماها بیشتر از توسعه‌ي نرم‌افزاری نیاز داریم ;-)

آفلاین ubuntusos

• Newbie
  • *
  • ارسال: 13
« پاسخ #12 : 03 خرداد 1386، 03:59 ب‌ظ »
سلام

یادم میاد که اولین باری که با رایانه آشنا شدم همه جا صحبت از داس بود و داس و چقد زود همه با داس دوست شدن و کاراشون را انجام می دادن بعد ویندوز و .... حالا کسی دیگه داس را نمی شناسه چه دستورهای جالبی داره که تو ویندوز جایگزین نشد هنوز هم برای حرفه ای ها داس یه نعمته و لینوکس هم مثل داس به نظر من زمانی کاربران معمولی ایرانی می آیند به سوی لینوکس که قانون کپی رایت تو این کشور رعایت بشه پس ما باید سعی خودمون را بکنیم چون دیر یا زود راه همینه ضمن اعلام آمادگی می گم موفق باشید...