انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۵٫۰۴ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

به نظر شما اوبونتو میتونه تمام نیازهای کاری کاربران ادارات و سازمانها و شرکتهای خصوص رو برآورده کنه؟

کاملا
حتما باید در کنار ویندوز استفاده بشه
اگر تغییراتی روش داده بشه بله میتونه
باید آزمایش کرد و بدون آزمایش نمیشه نظری داد
به هیچوجه

نویسنده موضوع: ادارات دولتی و گنو/لینوکس  (دفعات بازدید: 12522 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین SALOOMAN

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 60
  • آزادی - عشق - انسانیت ===> گنو/لینوکس
ادارات دولتی و گنو/لینوکس
« : 09 فروردین 1389، 06:35 ب‌ظ »
با سلام خدمت تمامی دوستان و تشکر از زحمات و حمایتهایشان

بنده در ی ک سازمان دولتی مشغولم و چون در قسمت انفورماتیک کار میکنم ویتوانم تمام کلاینتهای سازمان را ( و در مرحله بعد سرورها ) به اوبونتو سوئیچ کنم ولی مشکلاتی دارم.
اگر اساتید گرامی کمک کنند و بنده رو حمایت بفرمایند، این اقدام ( یعنی تغییر سیستم عاملهای سازمان ) میتونه بعنوان یک طرح و پروژه آزمایشی در بیاد و در بقیه ارگانها و حتی شرکتهای خصوصی مورد توجه قرار بگیره.

مشککل اول من وصل کردن اوبونتو به سرور ویندوزه برای اشتراک منابع و سطوح دسترسی و غیره.
دوما اتواسیون اداری ما که وب بیس هست ولی چون از آفیس مایکروسافت برای ادیت نامه ها استفاده میشه امکان رویت نامه های تایپ شده نیست و نامه جدید هم نمیشه تایپ کرد.
سوم لپتاپهای سازمانه که احتمال میدم سخت افزارهاش رو اوبونتو شناسایی نکنه.

من بزای شروع دستگاه خودم و چند نفر کارشناس انفورماتیک رو دارم میبر رو اوبونتو و نتایجش رو براتون منعکس میکنم.

ممنون میشم که در این راه کمکم کنید.
عشق اساس زندگیست.

آفلاین mshadman

• Full Member
  • *
  • ارسال: 159
پاسخ به: ادارات دولتی و گنو/لینوکس
« پاسخ #1 : 09 فروردین 1389، 06:40 ب‌ظ »
سلام و  موفق باشید
در مورد  اپتاپها البته فکر کنم که نباید مشک ل خاصی با اوبونتو  داشته باشند. ضمنا فکر می کنم که اگه بجای اوبونتو از  freeBSD استفاده کنید شاید بهتر باشه

نمي دانم پس ازمرگم چه خواهدشد ؟/ نمي خواهم بدانم كوزه گراز خاك اندامم چه خواهد ساخت/  ولي بسيارمشتاقم/كه از خاك گلويم/سوتكي سازد/گلویم سوتکی باشد بدست كودكي گستاخ وبازيگوش/ واو يكریزو پي در پي دم گرم خوشش رابرگلويم سخت بفشارد/ و خواب  خفتگان خفته راآشفته ترسازد/بدينسان بشكند در من سكوت مرگبارم را

آفلاین SALOOMAN

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 09 فروردین 1389، 06:49 ب‌ظ »
سلام و  موفق باشید
در مورد  اپتاپها البته فکر کنم که نباید مشک ل خاصی با اوبونتو  داشته باشند. ضمنا فکر می کنم که اگه بجای اوبونتو از  freeBSD استفاده کنید شاید بهتر باشه

من همین الان یک لپتاپ ام اس آی گرفتم و اوبونتو رو نصب کردم ولی شبکه وایرلسش رو نمیشناسه
در ضمن من با freeBSD آشنا نیستم اگه میشه مزیتشو بهم بگید.
ممنون
عشق اساس زندگیست.

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
« پاسخ #3 : 09 فروردین 1389، 09:02 ب‌ظ »
نقل‌قول
مشککل اول من وصل کردن اوبونتو به سرور ویندوزه برای اشتراک منابع و سطوح دسترسی و غیره.
دقیقا چه مشکلی هست؟
نمی‌دونید چه جوری تنظیمات شبکه رو درست کنید یا بعد از درست کردن، هنوز سیستم‌های دیگه رو نمی‌بینید؟

چقدر تجربه کار با لینوکس دارید؟

آفلاین SALOOMAN

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 09 فروردین 1389، 11:36 ب‌ظ »
من تازه کارم
فقط یک هفته
ولی ۱۵ ساله که کارم شبکه و کلا IT هستش
تو ویندوز ما نام domain رو میزنیم و بعد کلاینت رو جوینش میکنیم.
تو اوبونتو کجا این کار رو میشه انجام داد؛؟
عشق اساس زندگیست.

آفلاین hamid206

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 99
« پاسخ #5 : 10 فروردین 1389، 12:12 ق‌ظ »
اون چيزي كه شما مي خوايد از طريق samba انجام مي شه يك جستجو در انجمن كنيد به نتيجه مي رسيد

آفلاین abdozzahra

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 346
  • شهید عماد مغنیه-استاد آموزش عملیات استشهادی
« پاسخ #6 : 10 فروردین 1389، 12:14 ق‌ظ »
توی software center بزنید active directory membership

ضمنا برای اشتراک فایلها باید سامبا را راه اندازی کنید

برای اشتراک اینترنت نیازی به جوین شدن به دومین ندارید و فقط کافیه authentication required  رو در سرور (آیزا مایکروسافت ](*,) :-X ](*,) :-X) تیک بزنید و پ روک س ی رو تنظیم کنید

مشکل آفیس رو نفهمیدم
آغاز علم آن است که بفهمی(تاکید میکنم بفهمی!) خدا مخلوق دیگه هم غیر از تو داره! با سلیقه های دیگه. و  آغاز ادب نیز آن است که به نظرات بقیه مخلوقات احترام بذاری

در این دو حالت علم و ادب با هم خوب است

شما مجاز به استفاده از آواتاری نیستید که نذاره شب بچه مردم بخوابه

آفلاین mshadman

• Full Member
  • *
  • ارسال: 159
« پاسخ #7 : 10 فروردین 1389، 01:26 ق‌ظ »
 من فکر  می کنم که  اگه بخواهیم  به طور ویژه  به مساله  سرور نگاه کنیم باید سراغ  سیستم عاملهای ویژه  سرور شدن  یا  یه چیزی شبیه این بریم.  صحبت درباره  freeBSD زیاد هست و حتما خودتون بهتر میتونید سرچ کنید اما یه  سری به google بزنید و سایتش رو ببینید بهتره .
یه فایل ppt  که  سریع باشه تو  اینترنت  دیدم "  http://ittown.persiangig.com/document/FreeBSD%20O.S.ppt   "که  شاید برای شروع خوب باشه.

مخلصیم 
نمي دانم پس ازمرگم چه خواهدشد ؟/ نمي خواهم بدانم كوزه گراز خاك اندامم چه خواهد ساخت/  ولي بسيارمشتاقم/كه از خاك گلويم/سوتكي سازد/گلویم سوتکی باشد بدست كودكي گستاخ وبازيگوش/ واو يكریزو پي در پي دم گرم خوشش رابرگلويم سخت بفشارد/ و خواب  خفتگان خفته راآشفته ترسازد/بدينسان بشكند در من سكوت مرگبارم را

آفلاین Natilous

• Full Member
  • *
  • ارسال: 114
  • با لینوکس لذت واقعی داشتن کامپیوتر را احساس کنید
    • انجمن‌های استان خراسان شمالی
« پاسخ #8 : 10 فروردین 1389، 03:16 ق‌ظ »
با توجه به اینکه تجربه چندانی در مورد لینوکس ندارین من همین اوبونتو یا پارسیکس رو پیشنهاد می کنم .
دلایلم رو خیلی مختصر میگم.
پارسیکس : اکثر سخت افزاری را که در منطقه ما مورد استفاده قرار میگیره را به خوبی پشتیبانی می کنه .. با زبان فارسی مشکلی نداره .. کدک های صوتی و تصویری به صورت پیش فرض نصب هست و تیم پشتیبانی خوبی هم داره .
اوبونتو : مانند پارسیکس منابع زیادی داره و برای Desktop مناسبه ..
من زیاد با FreeBSD و کلا BSD* ها کار نکردم و نمی دونم چه مزایایی دارند .. البته این رو می دونم که اصلا ضعیف نیستن و در خیلی موارد بسیار عالی عمل می کنند.باید تحقیقات کنم و تجربه کسب کنم در موردش تا نظر قاطع بدم.
ولی پارسیکس را حتما تست کنید. مطمئنم خوشتون میاد.
یکی از مشکلات ما در حال حاضر برای کاربر عادی همین مسئله Office هست . microsoft office پشتیبانی بهتری از زبان فارسی داره و تمام امکاناتش بدون مشکل داره کار میکنه .. ولی در لینوکس هنوز به صورت اساسی این مسئله رفع نشده .. از طرفی همه عادت کرده اند تا از Microsoft Office استفاده کنند و در مقابل این تغییر واکنش نشون می دهند و مقاومت می کنند.
این که این کار را Start زدین واقعا تحسین بر انگیزه .. انشالله که موفق باشید و نتیجه مطلوبی بگیرید.
برای رفع مشکلات احتمالی هم لطفا توزیع نصب شده و همینطور خطاها را هم ذکر کنید تا بتونیم بهتر کمکتون کنیم ..
علاوه بر جستجو در این انجمن می تونید از انجمن های دیگه هم استفاده کنید .

موفق باشید.

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
« پاسخ #9 : 10 فروردین 1389، 09:19 ق‌ظ »
یه پیشنهاد:
با گذاشتن یه دعوت نامه تو فروم از یک یا دو عضو فروم بخواید که بیان حضوری تنظیمات شبکه رو درست کنن، و تو یکی دو جلسه راهنمایی‌های لازم برای آشنایی بیشتر با این سیستم عامل رو به شما بدن تا برای انجام کارهاتون به مشکل برنخورید. و کارهای دیگه‌ای که لازمه انجام بدن.

چون کار بسیار با ارزشی می‌خواید انجام بدید مطمئن هستم داوطلب‌های زیادی داشته باشه.
به نظر میاد شما تهران هستید، اگه شهرستانی نبودم با کمال میل در خدمت‌تون بودم.

یه تاپیک جدید با یک عنوان مناسب بزارید و تو متن ارسالتون بگید دقیقا اون فرد به چه چیزهایی باید آشنا باشه.
موفق باشید.

آفلاین علیرضا طالقانی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2373
  • القدس لنا، والنصر لنا!
    • Take it easy
« پاسخ #10 : 10 فروردین 1389، 09:23 ق‌ظ »
جسارتا عرض کنم که از نسخه ی بعدی! یعنی لوسید )قووووربونش بررررم D:(  این قضیه قرار بود برقرار بشه..
یعنی احتراض هویت تحت دامین در بوت-آپ
با توجه به اینکه نرم افزار های اداری تون به آفیس وایسته است... اگه خیلی به ماژول های داخلی آفیس!‌مثلا ابزار های کنترلی اکسل وایسته باشه! یکمی مشکل دارید..
اما اگر فقط در حد تایپ ی نامه اداری باشه و صفحه بندی! بهتره ی مشاوره از شرکت صاحب اثر بگیرید! فکر می کنم راحت  حل بشه مشکل

ضمنا اگه دامین تون فقط برای نگه داری اکانت ها هستش و خیلی مدیریت پیچیده یی برای کاربرا ندارید! میشه از کنترل گر دامنه لینوکسی استفاده کرد ;(
آیزا رو هم با یک اسکوئید سوآپ کنید!

ولی جسارتا! این آش رو کم کم بپذیرد! تو محیط کاری :( باید مراقب عوارض ش بود! معمولا کاربر با تغییر محل گزینه Add2Favorite هم مشکل دارند! فکر می کنم شبکه دان شده D:
.ShayneIsTheOneWhoIsAlwaysAlone
terminal@world-server:~$ sudo aptitude remove --purge Israel

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 383
    • A Virtual World for Learninig English
« پاسخ #11 : 10 فروردین 1389، 11:54 ق‌ظ »
پیشنهاد:علی‌الحساب یه OpenOffice.org روی سیستم‌های ویندوزی اداره نصب کنید ببینید عکس‌العمل بقیه چه‌جوره... .
با توجه به این عکس‌العمل‌ها می‌شه تصمیم منطقی‌تری گرفت...

آفلاین SALOOMAN

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #12 : 10 فروردین 1389، 09:16 ب‌ظ »
واقعا خوشحالم کردید با اینهمه توجه و محبتتون
من فعلا دارم خودم با لینوکس بیشتر آشنا میشم. پیشنهاد دوستمون هم مبنی بر کمک حضوری اساتید بسیار ارزشمنده ولی نمیدونم واقعا کسی حاضر میشه تا این حد لطف کنه و وقت بگذاره؟ بله بنده در تهران هستم.
به هر حال یکی باید شروع کنه و مردم رو از شر دزدی نرم افزارهای ویندوزی راحت کنه. من خودم خیلی بدم میاد و توهین به شخصیتم میدونم که هی یه نرم افزار و کرک کنم و هی پیام بده که از کار افتاده و استفاده غیرمجاز شناسایی شده  :oops:
در ضمن امنیتش که قربونش برم و یک دیگه هم که میری دانلودشون کنی میگه تو تروریستی و ما باهات حال نمکنیم و از اینجور چرت و پرتا. ](*,)
من که تصمیم گرفتم برم و با شناختی که از خودم دارم وقتی راه بیافتم خیلیها رو دنبال میکشم، فقط نمیدونم لینوکس چقدر توانایی داره و چقدر به این مساله متعهده که در زمان نیاز ساپورت و حمایت بده و نرمافزارهاشو بروز کنه.
دوستهایی که تجربه دارن و میخوان وقت بذارن و میتونن اعلام آمادگی کنن تا یه تیم تشکیل بدیم و یه تحول نرم افزاری راه بیندازیم.   \\:D/
عشق اساس زندگیست.

آفلاین iCEAGE

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 399
  • Life is Free and Beautiful
    • وبلاگ شخصی من
« پاسخ #13 : 11 فروردین 1389، 01:13 ق‌ظ »
واقعا خوشحالم کردید با اینهمه توجه و محبتتون
من فعلا دارم خودم با لینوکس بیشتر آشنا میشم. پیشنهاد دوستمون هم مبنی بر کمک حضوری اساتید بسیار ارزشمنده ولی نمیدونم واقعا کسی حاضر میشه تا این حد لطف کنه و وقت بگذاره؟ بله بنده در تهران هستم.
به هر حال یکی باید شروع کنه و مردم رو از شر دزدی نرم افزارهای ویندوزی راحت کنه. من خودم خیلی بدم میاد و توهین به شخصیتم میدونم که هی یه نرم افزار و کرک کنم و هی پیام بده که از کار افتاده و استفاده غیرمجاز شناسایی شده  :oops:
در ضمن امنیتش که قربونش برم و یک دیگه هم که میری دانلودشون کنی میگه تو تروریستی و ما باهات حال نمکنیم و از اینجور چرت و پرتا. ](*,)
من که تصمیم گرفتم برم و با شناختی که از خودم دارم وقتی راه بیافتم خیلیها رو دنبال میکشم، فقط نمیدونم لینوکس چقدر توانایی داره و چقدر به این مساله متعهده که در زمان نیاز ساپورت و حمایت بده و نرمافزارهاشو بروز کنه.
دوستهایی که تجربه دارن و میخوان وقت بذارن و میتونن اعلام آمادگی کنن تا یه تیم تشکیل بدیم و یه تحول نرم افزاری راه بیندازیم.   \\:D/
به نظر من اولین قدم، می‌تونه خوندن فلسفه گنو باشه :) خوندنش هم خیلی وقت نمی‌خواد، حداکثر ۱ روز
http://wiki.ubuntu-ir.org/WhyGNU
People said I should accept the world. Bullshit! I don't accept the world. Richard Stallman
زندگی آزاد

آفلاین SALOOMAN

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #14 : 13 فروردین 1389، 06:50 ب‌ظ »
آقا من فلسفه گنو رو میدونم و دوباره هم مرور کردم
الان من نیاز دارم که دوستان اعلام آمادگی برای حمایت کنن.

دوستان عزیزی که تجربه و تخصص دارند نمیخوان کمکی نظری راهنمایییی چیزی بدن؟  ???

در ضمن یه سوال داشتم : آیا توزیعی از گنو/لینوکس هست که توسط ایرانیها تولید شده باشه؟
« آخرین ویرایش: 13 فروردین 1389، 06:54 ب‌ظ توسط SALOOMAN »
عشق اساس زندگیست.