انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: چاکرا یا کوبونتو ؟  (دفعات بازدید: 9127 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • Google is your friend
چاکرا یا کوبونتو ؟
« : 13 فروردین 1389، 11:32 ب‌ظ »
سلام.

یه سؤال ... چاکرا یا کوبونتو ؟ و چرا ؟

میشه یکی از دوستان اینا رو مقایسه کنه ؟

ممنونم.

آفلاین مهدی...

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
  • http://Mearaji.ir
    • وبلاگم
پاسخ به: چاکرا یا کوبونتو ؟
« پاسخ #1 : 14 فروردین 1389، 03:41 ب‌ظ »
سلام
من گنوم کار میکنم، اما در مورد kde اینو خوب میدونم که کوبونتو خیلی ضعیفه!! :-X این بخاطر تجربه بدیه که از کوبونتو دارم. kde با اپن سوزی واقعا محشره. یه بار آزمایش کنی دیگه نمیتونی ازش دل بکنی... خیلی خوب جوابتو میده و یست هم که یه ابزار واقعا عالیه...
اما باز هم میگم. توزیع فقط اوبونتو و میزکار فقط گنوم... ;)

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
« پاسخ #2 : 14 فروردین 1389، 04:56 ب‌ظ »
هر توزیع و میزکار و برنامه ای رو که دوست داری تست کن. من الان کوبونتو دارم و کاملا خوب شده. البته روی ppa هستم و کوبونتوی 4.4.2. به نظرم از خرابکاری های قدیمی درس گرفتن و بهتر کار کردن. به هرحال چاکرا برای کمی حرفه ای تر هاست (یا آماتورهایی که حوصله چیز یاد گرفتن دارن) و خانواده اوبونتو برای کسانی که می خوان یک دسکتاپ بی دردسر داشته باشن (:
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
« پاسخ #3 : 15 فروردین 1389، 09:22 ب‌ظ »
دسکتاپ بی دردسر جادی جان ؟؟ این حرف از شما بعیده عزیزم . ابونتو واقعا درسر سازه

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • Google is your friend
« پاسخ #4 : 15 فروردین 1389، 10:26 ب‌ظ »
آقای مهدی پیشگوی ، خوشحال میشم نظر شما رو هم بدونم . . .

ممنون.

آفلاین مهدی پیشگوی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3100
  • لينوكس يعني آزادي ، امنيت
« پاسخ #5 : 15 فروردین 1389، 10:36 ب‌ظ »
خوب واقعیتش من سالهاست که دارم لینوکس کار می کنم توزیع های زیادی هم تست کردم ولی هیچ کودوم به اندازه دبیان برام سازگار و خوشایند نبودن . ابونتو سرعت پیشرفتش خیلی خوبه ولی تا می خوام سرجاش تکونی بخوره یه نسخه جدید ریلیز میشه . من اینو البته با عرض شرمندگی بسیار زیاد میگم موش آزمایشگاهی . آخه کاربرا می خوان با سیستم کار بکنن و مشکلاتی نداشته باشن . سوزی - دبیان و حتی تا حدود زیادی فدورا برای کاربرای تازه وارد مناسب هستند . YasT سوزی واقعا محشره و کارا رو راحت کرده ولی هیچ مدیریت فایل و بسته ای به apt واقعا نمی رسه . من چاکرا و آرچ رو نمی دونم وتا الان تست هم نکردم پس نظری ندارم ولی فکر نکنم تا حدودی که apt قدرت داره اون هم داشته باشه البته این فقط یه نظره همین !!
الان سالهاست دبیان کار می کنم البته اون هم نسخه های تستینگ و به روز . هر چی باشه واقعا از نسخه های پایدار ابونتو پایدارتره. قبلا ها پیشنهاد می دادم که تازه کارا از ابونتو استفاده بکنن ولی الان نظرم عوض شده . نمیگم دبیان میگم هر چیزی به جز ابونتو - الان تو شهر قم که تازه ساکن شدم دارم رو گنو/لینوکس کار می کنم که کم کم بتونیم یه تیم تشکیل بدیم . تا اخرین مرحله همیشه به دبیان وفادار می مونم .
http://debian-ir.com/community/index.php?topic=680.msg4674#msg4674

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
« پاسخ #6 : 15 فروردین 1389، 11:03 ب‌ظ »
سلام.

یه سؤال ... چاکرا یا کوبونتو ؟ و چرا ؟

میشه یکی از دوستان اینا رو مقایسه کنه ؟

ممنونم.

به عنوان کسی که تجربه استفاده از هر دوی اینها رو دارم باید بگم هر کدوم معایب و مزایایی دارن !

درسته که کوبونتو چندان به مزاج کی دی ای کارهای حرفه ای خوش نمی شینه ولی خب استفاده از بیس اوبونتو و دبیان و راحتی کار با اون و مدیریت بسته apt مطمئنا سکوی پرتاب خوبی برای کاربران تازه کار کی دی ای است ! از طرفی چاکرا به دلیل استفاده از بیس قدرتمند و پایدار آرچ برای کاربرانی که یک سطح بالاتر از کاربر متوسط هستن و به قول جادی عزیز کاربر تازه کاری که حوصله سر و کله زدن با سیستم و ور رفتن به اون رو داره ٫ پیشنهاد می شه.

و اما نطر "من" :
ما برای چی از لینوکس استفاده می کنیم ؟ برای اینکه ویروس نداشه باشه ؟ برای اینکه شعار آزادی نرم افزار رو بدیم ؟ برای اینکه یه چیزی متفاوت از ویندوز باشه ؟ برای اینکه بخوایم پز افکت های گرافیکی اون رو به دوستامون که از ویندوز استفاده می کنن رو بدیم ؟ برای چی ؟
شاید این گفته من کمی گیکی (Geeky)به نظر بیاد ولی اگر قرار باشه صفر کیلومتر بیایم و صفر بریم چه فرقی می کنه که از ویندوز استفاده کنیم یا لینوکس ؟ مهم اینه که ما به اهدافمون برسیم و کارهای روزمره مون رو باهاش انجام بدیم ! ولی اگر دنبال یادگیری و حرفه ای شدن هستیم قضیه فرق می کنه ! اگر می خواید زیر و بم سیستموتون رو بشناسید و بدونید چی کجاست و هر بخش چه کاری می کنه من پیشنهاد می کنم دنبال سیستمی باشید که شما رو به هدفتون برسونه ! این هدف شاید برای کسی با اوبونتو/کوبونتو و فدورا و اوپن سوزه و... به دست بیاد و برای بعضی با جنتو و آرچ و چاکرا و اسلکور و...

ولی خب متاسفانه با روندی که کوبونتو پیش گرفته آینده چندان روشنی براش نمی بینم ! هرچند وعده هایی توی نسخه ۱۰.۰۴ دادن که امیداورم عملی بشه ! ولی اگر بخواد اینجوری پیش بره و تنها یک میزکار کی دی ای خشک و خالی بدون کانفیگ و اختصاصی سازی و پکیج های ناپایدار تحویل کاربر بده در آینده نه چندان دور فقط و فقط شاهد افتضاحی به نام کوبونتو خواهیم بود ! برعکس اوبونتو که نمونه موفق از یک دیسترو گنوم بیس رو برای کاربران عرضه می کنه ! البته با یک سری سیاست های اون مخالفم که از بحث ما خارجه !
و اما چاکرا ! بر خلاف پدرش آرچ یک دسترو کاملا گرافیکی از هر لحاظ است ! از لایو سی دی گرفته و نصاب گرافیکی و نرم افزار مدیریت بسته Shaman و سیستم گرافیکی تنظیمات Arxin تا دسکتاپ کاملا اختصاصی KDE موسوم به KDEmod و اختصاصی سازی های خودش بر روی اون و از طرف دیگر حفظ اصالت آرچ بیس بودنش و پایداری اون و نبود یک سری ابزارهای گرافیکی برای کانفیگ سیستم هر دو دسته کاربر رو مورد هدف قرار داده ! کاربری که می خواد به صورت حرفه ای با سیستم آرچ کار کنه و کاربری که یک سیستم بی دردسر و پایدار رو داشته باشه ! که به مرور زمان همون کاربر راحت طلبی که یک سیستم بی دردسر رو می خواد راغب می کنه که بیشتر و بهتر با زیر و بم سیستمش آشنا بشه !

حالا باید خودتون تصمیم گیری کنید که کدوم سیستم بیشتر به درد شما می خوره ! کوبونتو یا چاکرا ؟ شاید بعضی از موضع گیری های من هم کمی جانب دارانه باشه ولی حداقل یه خط فکری دادم که بدونید چطور و با چه دیدی به دیستروی خودتون نگاه کنید و اون رو انتخاب کنید. اگر سوال دیگه ای باشه یا جایش کمی نا مفهمه بگید تا بیشتر توضیح بدم .

این پست فقط و فقط از جانب من نوشته شده و اون رو به هیچ وجه به تیم راهبری و گروه ناظران تیم اوبونتو ایران بسط ندید ! تیم اوبونتو ایران هیچ گونه مسئولیتی در قبال نوشته های من در این تاپیک نداره  ;D
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین فرهاد فرامرزی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 764
  • آزادی در لینوکس(فرهاد فرامرزی)
    • مطالبی متفاوت در مورد فدورا
« پاسخ #7 : 16 فروردین 1389، 02:53 ق‌ظ »
به نظر من اوپن سوزه بهترین گزینه برای KDE کارهاست . درسته با ابزار YaST همه جیز راحت شده ولی اگه بخواین در لینوکس حرفه ایی بشین لزمی نداره از این ابزار استفاده کنید . البته تا حد زیادی وجود YaST در اوپن سوزه خودش یک مزیت نسبت به دیگر توزیع هاست .  خوده تیم KDE برای نسخه ی لایو KDE از توزیع اوپن سوزه استفاده می کنه .

من در استفاده از چاکرا تجربه خوبی نداشتم ( تجربه شخصی ) . نصاب بسیار ضعیفی داشت و کرش زیاد داشت . امیدوارم نسخه ی بتای اون بهتره بشه . بازم میگم چاکرا روی سیستم من اینجوری بود .

این نظرسنجی هم جالبه

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,12108.0.html
« آخرین ویرایش: 16 فروردین 1389، 03:33 ق‌ظ توسط Titan »

www.fedora1.wordpress.com
==================================
فرهاد فرامرزی

آفلاین Moshtaghi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 123
    • وبلاگ شخصی مهدی مشتاقی
« پاسخ #8 : 16 فروردین 1389، 11:25 ق‌ظ »
این حرف روزبه:
اگر دنبال یادگیری و حرفه ای شدن هستیم قضیه فرق می کنه ! اگر می خواید زیر و بم سیستموتون رو بشناسید و بدونید چی کجاست و هر بخش چه کاری می کنه من پیشنهاد می کنم دنبال سیستمی باشید که شما رو به هدفتون برسونه ! این هدف شاید برای کسی با اوبونتو/کوبونتو و فدورا و اوپن سوزه و... به دست بیاد و برای بعضی با جنتو و آرچ و چاکرا و اسلکور و...
و این حرف Titan:
درسته با ابزار YaST همه جیز راحت شده ولی اگه بخواین در لینوکس حرفه ایی بشین لزومی نداره از این ابزار استفاده کنید . البته تا حد زیادی وجود YaST در اوپن سوزه خودش یک مزیت نسبت به دیگر توزیع هاست.
رو حتماً باید در کنار هم خوند!
به نظر من خیلی اشتباس که چون  YAST ابزار قدرتمندی هست و خیلی کارا رو براحتی براتون انجام می‌ده، بهش انگ مبتدی بودن بزنید! مگر غیر از اینه که هر کاربری دوست داره کاراش رو هر چه راحت‌تر انجام بده؟ البته منکر این موضوع هم نیستم که وقتی بخوای زیر و بم سیستم دستت بیاد، باید همون کارها رو بصورت دستی انجام بدی که تو هر توزیعی می‌شه اینکار رو کرد! (هر چیزی که عنوان «گنو/لینوکس» رو یدک بکشه!
apt-get هم خیلی قدرتمنده خدائیش! البته zypper هم کمی از اون نداره!

صحبت‌های منم مثل اینکه کاملاً جانب‌دارانه بود! ولی خواهشاً از اون دید نبینید! بزارین رو حساب روشن‌گری! ;)

آفلاین پیام ابراهیمی

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1123
    • پلت ولگ
« پاسخ #9 : 16 فروردین 1389، 12:35 ب‌ظ »
برای من همیشه مهم این بود که یه دسکتاپ KDE سبک و بدون کرش داشته باشم که سریع باشه و مدیریت پکیج خوبی هم داشته باشه. اول کوبونتو رو امتحان کردم برای چند ماه... سنگین... خشک بود ولی از apt-get راضی بودم و ولش نمی کردم. با سابایون اصلا نتونستم کنار بیام. سوزه خیلی خوب بود... کمی سبکتر اما قابلیت انعطاف و کانفیگش عالی بود. فقط با پکیج منیجرش مشکل داشتم. همش مشکل dependency میداد... اون موقع فکر می کردم من هم خر رو میخوام هم خرما رو! نمیشه آدم KDE کار کنه و همه ی این خوبیا رو داشته باشه! اما برای اولین بار مفهوم یه دسکتاپ سبک؛ انعطاف پذیر و راحت رو تو چاکرا دیدم و با pacman هم به اندازه apt-get حال کردم... این دیگه خیلی جانب دارانست اما نظر منه دیگه! ;)
http://www.palatvalg.com اینم وبلاگ جدید منه...

آفلاین محمد باقر اهتمام

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 661
  • محمد باقر حمایت می کند از : Ogre3D , CrystalSpace
    • کتاب و انجمن فارسی گیمپ
« پاسخ #10 : 16 فروردین 1389، 12:52 ب‌ظ »
آب لوله کشی یا آب معدنی ؟
شما نگفتی در چه مورد می خوای مقایسه کنی ؟ در مورد بیس یا نه مثلا kde ؟ اگر در مورد کی دی ای باشه چاکرا واقعا دوست داشتنی هست و واقعا روش کار شده در مورد بیسش هم حرفی برای گفتن نیست آرچ واقعا عالی هست . اگر می خوای کی دی ای کار کنی چاکرا رو انتخاب کنی واقعا عالی هست و اینکه شاید و شاید و شاید با مدیر بسته اش مشکلی داشته باشی بالاخره مشکلت حل میشه و بهش عادت میکنی.

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
« پاسخ #11 : 16 فروردین 1389، 01:41 ب‌ظ »
من قبلاً توزیع اصلی و محبوبم اوپن‌سوزه بود (و یکی دو سالی باهاش کار کردم) اما بخاطر یک سری باگ‌های وحشتناک و خیلی اعصاب‌خورد‌کن، به تدریج سوییچ کردم به اوبونتو و الآن از اوبونتو کاملاً راضی هستم.

البته اوپن‌سوزه رو هم روی سیستمم دارم. ولی هنوز هم اوپن‌سوزه از اون باگ‌هایی گذایی داره (یه بار به اینترنت کانکت نمیشه و مجبورم چند تا پکیج مثل ppp و wvdial رو دستی کامپایل کنم، یه بار در شناسایی موس و کیبورد مشکل داره، حتی روی لپ‌تاپ رفیقم display رو هم نمی‌شناخت و هیچی نشون نمی‌داد...)
من خودم طرفدار اوپن‌سوزه بودم و هستم و اذعان می‌کنم مزایایی داره که هیچ توزیعی نداره (مثل ابزار قدرتمند YaST )، اما معایبی هم داره که هیچ توزیعی نداره! از جمله باگ‌هایی عجیب و غریب که معادلشون رو توی اوبونتو ندیدم!! شاید هم از شانس گند من بوده!
وقتی هم دیدم دسکتاپ پیش‌فرض‌ش شد KDE ، مطمئن‌تر شدم که اوبونتو برای من بهتره!

چاکرا آلفا ۴ رو هم مدتی هست روی سیستمم دارم، سرعت بوتش خیلی خوبه، اما در مورد سرعت کار کردنش، کمی اغراق می‌کنن. خود ذات این قضیه که KDE هست باعث می‌شه ازش خوشم نیاد، چون احساس می‌کنم علاف یک سری effect های ژیگولی میشم و سرعت کارم رو بیخودی میاره پایین مزاحمه، حتی اگه این KDE روی بیس آرچ هم سوار شده باشه! اگه توزیع خوبی با گنوم و بیس آرچ وجود داشت، و پایدار هم بود (نه مثل چاکرا که حتی یه نصاب درست و حسابی نداره و پکیج‌منیجر گرافیکی‌ش هم روی هواست!!) و پشتیبانی نرم‌افزاری‌ش هم به اندازهٔ اوبونتو بود، شاید من بهش سوییچ می‌کردم، ولی فعلاً فقط اوبونتو هست که من رو راضی می‌کنه.

دبیان هم پکیج‌هاش زیادی قدیمیه و برای دسکتاپ هم بهینه نشده (بر خلاف اوبونتو، کوبونتو، اوپن‌سوزه، فدورا و چاکرا که همشون برای دسکتاپ ساخته شدن)
این نظرات همه بر اساس سلیقه‌ها و نیازها و شرایط خودم بود. پس طبیعیه دیگران که سلیقه و نیازشون با من فرق داره، نظرات دیگه‌ای داشته باشن.
« آخرین ویرایش: 16 فروردین 1389، 01:47 ب‌ظ توسط سعید رسولی (ilius) »

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
« پاسخ #12 : 16 فروردین 1389، 03:27 ب‌ظ »
من فکر کنم بحث داره منحرف می شه ! بحث سر اینه که کدوم بهتره ؟ چاکرا یا کوبونتو ؟ از تعریف و تمجید و کوبیدن توزیع های دیگه جدا خودداری کنید...
اگر بحثی سر میرکار کی دی ای در توزیع های مختلف هست بهتره در این تاپیک پیگیری کنیم :)

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,12108.0.html
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • Google is your friend
« پاسخ #13 : 16 فروردین 1389، 06:11 ب‌ظ »
ممنونم دوستان.خیلی نظراتتون مفید و جالب بود.

چون کلا KDE دوست دارم ، فکر کنم بهتره سوزه و یا چاکرا رو تست کنم.

بازم ممنون از همه :oops:

آفلاین فرهاد فرامرزی

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 764
  • آزادی در لینوکس(فرهاد فرامرزی)
    • مطالبی متفاوت در مورد فدورا
« پاسخ #14 : 17 فروردین 1389، 02:18 ق‌ظ »
این حرف روزبه:
اگر دنبال یادگیری و حرفه ای شدن هستیم قضیه فرق می کنه ! اگر می خواید زیر و بم سیستموتون رو بشناسید و بدونید چی کجاست و هر بخش چه کاری می کنه من پیشنهاد می کنم دنبال سیستمی باشید که شما رو به هدفتون برسونه ! این هدف شاید برای کسی با اوبونتو/کوبونتو و فدورا و اوپن سوزه و... به دست بیاد و برای بعضی با جنتو و آرچ و چاکرا و اسلکور و...
و این حرف Titan:
درسته با ابزار YaST همه جیز راحت شده ولی اگه بخواین در لینوکس حرفه ایی بشین لزومی نداره از این ابزار استفاده کنید . البته تا حد زیادی وجود YaST در اوپن سوزه خودش یک مزیت نسبت به دیگر توزیع هاست.
رو حتماً باید در کنار هم خوند!
به نظر من خیلی اشتباس که چون  YAST ابزار قدرتمندی هست و خیلی کارا رو براحتی براتون انجام می‌ده، بهش انگ مبتدی بودن بزنید! مگر غیر از اینه که هر کاربری دوست داره کاراش رو هر چه راحت‌تر انجام بده؟ البته منکر این موضوع هم نیستم که وقتی بخوای زیر و بم سیستم دستت بیاد، باید همون کارها رو بصورت دستی انجام بدی که تو هر توزیعی می‌شه اینکار رو کرد! (هر چیزی که عنوان «گنو/لینوکس» رو یدک بکشه!
apt-get هم خیلی قدرتمنده خدائیش! البته zypper هم کمی از اون نداره!

صحبت‌های منم مثل اینکه کاملاً جانب‌دارانه بود! ولی خواهشاً از اون دید نبینید! بزارین رو حساب روشن‌گری! ;)

تایید میشه \\:D/

www.fedora1.wordpress.com
==================================
فرهاد فرامرزی