انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: گردآوری پیشنهادات برای برگزاری جشن انتشار اوبونتو ۱۰.۰۴  (دفعات بازدید: 60155 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
از جناب vincent با صفا و دیگر دوستان تشکر می کنم.

راستی یه نکته ای از جا مونده بود اونم اینه که ایندفعه کیک جشن رو بزرگتر بگیرید که ما هم از مزۀ اون هم بچشیم. من که اصلا کیک اوبونتویی نخوردم.

من از بعضی از دوستان شنیدم که لاگ ها اصلا کار نمی کنند یا به عبارت دیگر اصلا وجود خارجی ای به نام لاگ یک شهر که کاری بکنه وجود نداره و همۀ این لاگ ها کارشان رو هواست بیشتر تعطیل هستند.

یک سدوال: آیا گفتۀ بالا در مورد لاگ شهرهای مختلف بالاخص تهران درست هست؟ یا خیر؟

لاگ اصفهان از سال ۸۶ به صورت بی وقفه و non-stop داره هر هفته ۲ شنبه ها جلساتش رو برگزار می کنه و تا امروز ۱۴۰ جلسه برگزار شده !
طی چند روز آینده هم به عنوان یک NGO ثبت خواهد شد.

http://isfahanlug.org
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین رسول

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 25
سلام
من زیادی تازه کارم اما من با چندتا از بچه های دانشگاه مییایم. راستش دفعه قبل دیر فهمیدم
وگرنه از دست نمی دادم.من نمی دونم اما از کسانی که میان یه سری گروه ثبت نام کنین
یه سری پروژه تعریف کنید که بچه ها شروع کنن کار کردن . می خواستم بدونم اگه گرو ها یی
هستن جایی هست که بتونن با هم تبادل اصلاعات کنن یا فقط انجمن هست.
شرمنده اگه اینجا سوال هم کردم ](*,) نمی خواستم سوال کنم

آفلاین Thinker's designer - محمدمهدی محمدی

• Full Member
  • *
  • ارسال: 194
  • من معتقدم که...
سلام
من زیادی تازه کارم اما من با چندتا از بچه های دانشگاه مییایم. راستش دفعه قبل دیر فهمیدم
وگرنه از دست نمی دادم.من نمی دونم اما از کسانی که میان یه سری گروه ثبت نام کنین
یه سری پروژه تعریف کنید که بچه ها شروع کنن کار کردن . می خواستم بدونم اگه گرو ها یی
هستن جایی هست که بتونن با هم تبادل اصلاعات کنن یا فقط انجمن هست.
شرمنده اگه اینجا سوال هم کردم ](*,) نمی خواستم سوال کنم

عزیز دل برادر

همین انجمن جای بسیار مناسبی برای تبادل اطلاعات. شما اول از همه اینجا رو بچسب. با بروبچ اینجا گرم بگیر. از این اهالی باصفا خیلی سود می بری. در ضمن هر یک از این دوستان وبلاگ شخصی یا گروهی دارند که می تونند تو قسمت «کافه اولونتو» دنبال وبلاگ یا سایتشون بگردی. در ضمن همین لاگ های شهرهای مختلف هستند که جناب Rosha جان از سردمدارانش هست و می تونی از ایشون اطلاعات خوبی در باب لاگ اصفهان یا لاگ های شهرهای مختلف بگیری.

من خودم تازه کار محسوب می شم و حدود یک سال و نمی هست که با ابونتو آشنا شدم ولی از قبل هم لینوکس رو می شناختم ولی در کل به علت تنبلی و نداشتن وقت و پشت کار نتونستم به صورت حرفه ای کار کنم. ولی شما پشتت رو بگیر و کر همتت هم محکم ببند ولی همیشه تعادل و صبوری داشته باش. که می گویند : گر صبر کنی ز قوره حلوا سازی.

موفق باشی ای عزیز  ;)
اگر با هم باشیم ، بیشتر یاد می گیریم و هم بیشتر بدست می آوریم.
آزادی همین را از ما می خواهد.

شماره تماس: 09356235358

گروه کاربران نرم افزار آزاد

• Full Member
  • *
  • من معتقدم که...
پاسخ به: گردآوری پیشنهادات برای برگزاری جش&#
« پاسخ #48 : 08 اردیبهشت 1389، 01:43 ق‌ظ »
از جناب vincent با صفا و دیگر دوستان تشکر می کنم.

راستی یه نکته ای از جا مونده بود اونم اینه که ایندفعه کیک جشن رو بزرگتر بگیرید که ما هم از مزۀ اون هم بچشیم. من که اصلا کیک اوبونتویی نخوردم.

من از بعضی از دوستان شنیدم که لاگ ها اصلا کار نمی کنند یا به عبارت دیگر اصلا وجود خارجی ای به نام لاگ یک شهر که کاری بکنه وجود نداره و همۀ این لاگ ها کارشان رو هواست بیشتر تعطیل هستند.

یک سدوال: آیا گفتۀ بالا در مورد لاگ شهرهای مختلف بالاخص تهران درست هست؟ یا خیر؟

لاگ اصفهان از سال ۸۶ به صورت بی وقفه و non-stop داره هر هفته ۲ شنبه ها جلساتش رو برگزار می کنه و تا امروز ۱۴۰ جلسه برگزار شده !
طی چند روز آینده هم به عنوان یک NGO ثبت خواهد شد.

http://isfahanlug.org

بـــــه آقا روزبه شفیعی صفای وجود

سخن شما نیکوست. من که اصفهان نیستم که. پسرعمه هام اونجا هستن. و فامیل های فامیلمون. از مجید سلامت چه خبر؟ خوفه؟ انشاءالله پس از شش ماه ندیدن همدیگر رو باز می بینیم هم شما و هم مجید سلامت و هم بسیاری از دوستان را.

من بیشتر در مورد لاگ تهران نظرم می ره. ببخشیدا آدرس لاگ تهران چی بیده؟ یا دم رفته. نکنه www.tehranlug.org باشه ها؟!!!

در ضمن حرفی که من زدم یک نقل و قولی بیش نبود. لطفا یقۀ من رو نگیرید.

به امید دیدن تمامی یا اغلب دوستان و اعضا - بفرست صلوات با حاله رو.
« آخرین ویرایش: 08 اردیبهشت 1389، 01:50 ق‌ظ توسط Thinker - محمدمهدی محمدی »

آفلاین Mehdi

• ناظر ویژه انجمن
  • *
  • ارسال: 3284
    • هزاردستان
با توجه به اینکه من تا حالا هیچ جشن انتشاری رو ندیدم نمیدونم چجوری برگزار میشه و از چه ساعتی تا چه ساعتی هستش و چند نفر حداکثر میتونن شرکت کنن
در ضمن آیا پوشش خبری روزنامه ها و صدا و سیما رو هم داریم یا نه
خوب امیدوارم که اینبار حتما شرکت کنید و خوشتون بیاد. زمان دقیق برنامه حتما به اطلاعتون خواهد رسید و در مورد تعداد هم من فکر میکنم حدود ۳۰۰ یا ۳۵۰ نفر رو مشکلی نداشته باشیم. پوشش خبری صدا و سیما نداریم! ولی برای جشنهای قبل چندتایی از روزنامه‌ها نوشته بودن، مثل کلیک جام‌جم
Of one Essence is the human race,
Thusly has Creation put the Base;
One Limb impacted is sufficient,
For all Others to feel the Mace.
~Saadi (persian poet) -1258
Hezardastan | Free As in Freedom

• Full Member
  • *
  • من معتقدم که...
آقای حسن پور دلکش

نضر بعدی من اینه که اگر میشه ار جشن یه فیلم برداری ای هم بکنید تا حداقلا یه فایل صوتی تصویری هم از جشن داشته باشیم و دیگران هم از فضای حاکم بر جشن آگاه بشن.

آفلاین 404

• Full Member
  • *
  • ارسال: 145
سلام دوستان! مدت تقريبا زيادي مي شه كه اينجا نيومده بودم! ولي واقعا دلم براي همه ي دوستان اوبونتو كار تنگ شده بود!! مي خواستم بگم اگر فكر مي كنيد مي تونه كمكي بكنه يا دوست داريد اين مراسم بيشتر آكادميك باشه ، مي تونم با گروه فوق برنامه دانشكده كامپيوتر دانشگاهمون صحبت كنم. در مورد كمك مالي كه بعيد مي دونم ولي خودم و بچه هاي زيادي پيدا مي شن كه بخوان همكاري كنن... حالا يا ارائه يا اگه نصبي چيزي مد نظر باشه يا ... فقط منو در جريان تصميماتتون بذاريد.
يا حق  ;)

آفلاین Aliir

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 308
اوبونتو ۱۰.۴ منتشر شدD:

آفلاین omid1979

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 39
من سعی میکنم شرکت کنم . همون جای قبلی (‌ خانه معلم )‌ فکر کنم بهترین جا باشه هر چند که الان باز سازی دارن و امیدوارم تموم شده باشه .
در ضمن نظرتون راجع به پخش زنده از طزیق اینترنت چیه ‌؟ اگه پهنای باند کافی باشه (‌حدود ۱ مگ ) من حاضرم کارای پخش رو انجام بدم . راه اندازی سرور ها و ارسال به اینترنت
فقط دو یا سه نفر فیلمبردار میخواهیم .

آفلاین مهدی...

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
  • http://Mearaji.ir
    • وبلاگم
۱مگ؟؟؟ :o
 یادمه رادیو لینوکس اف ام با بیشتر از این نتونست....

• Full Member
  • *
  • من معتقدم که...
پاسخ به: گردآوری پیشنهادات برای برگزاری جش&#
« پاسخ #55 : 11 اردیبهشت 1389، 02:46 ق‌ظ »
من سعی میکنم شرکت کنم . همون جای قبلی (‌ خانه معلم )‌ فکر کنم بهترین جا باشه هر چند که الان باز سازی دارن و امیدوارم تموم شده باشه .
در ضمن نظرتون راجع به پخش زنده از طزیق اینترنت چیه ‌؟ اگه پهنای باند کافی باشه (‌حدود ۱ مگ ) من حاضرم کارای پخش رو انجام بدم . راه اندازی سرور ها و ارسال به اینترنت
فقط دو یا سه نفر فیلمبردار میخواهیم .

عزز جان

جای قبلی تالار همایش های شهید قندی بود که خیلی بهتر از اون خانۀ معلم بی در و پیکر بود. خانۀ معلم کیلو چنده؟؟؟. دست مسئولین و داتک تله کام درد نکنه که توی تالار همایش های شهید قندی که جای هیلی خوبی بود برگزار کردند.
خدا خیرشون بده.

در مورد فیلم هم باید بگم که همین ظبط کنن بعدا توی سایت برای دنلود بزارن یا به طور رایگان یا پولی بین اعظا و دیگران پخش کنن خودش کافیه. با وجود این شرایط همین یه فیلم برداری ساده بس هست. من خودم از کار شما خوشم میاد و پایش هم هستم ولی اینترنت یه مگ رو از کجا بگیریم؟ اصلا کی میده؟ پولش رو از کجا بیاریم؟ اگه داتک تأمین کنه که حرف نیست. تازه فیلم بردار مجانی از کجا گیر بیاریم؟ بچه ها می تونند فیلم برداری کنند ، من هم قبلا فیلمبرداری کردم. در کل مشکل اینترنت و همکاری کردن مسئولین هست.
« آخرین ویرایش: 11 اردیبهشت 1389، 02:53 ق‌ظ توسط Thinker - محمدمهدی محمدی »

آفلاین rooby84

• Newbie
  • *
  • ارسال: 12
درود
اینایی رو که میگم هیچکودوم قطعی نیست ولی چون احتمالش بالاست دارم میگم که اگه کسی باید برنامش رو تنظیم کنه از حالا تا حدودی در جریان باشه.
زمان جشن ۲۳ اردیبهشت (احتمال ضعیف ۲۷ اردیبهشت) ، مکان همون جای قبلی ، سالن دکتر شهید قندی ، ساعت ۹-۱۴
تورو خدا 23 ام نندازید.من امسال میخوام برای اولین سال شرکت کنم و خیلی هم مصر هستم.ولی 23ام باید حتما توی یه سمینار الکترونیک تو دانشگاه تبریز شرکت کنم.خواهش میکنم زمان جشن رو برای روزی غیر از 23ام بذارید ](*,)

آفلاین mmhb1365

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
درود بر شما
من به عنوان عضو واقعا تازه کار و کم کاربر از لینوکس انتشار نسخه 10.04 رو به همه تبریک می گم.
هرچند نسخه های قبلی رو هم  در کنار ویندوز 7 و هم در ویندوز 7 با Sun virtualbox  نصب کردم اما به علت بابا برقی بودن! و نداشتن وقت کافی زیاد باهاش کار نکردم.
امیدوارم این گردهمایی ها یه تکونی به ماها بده و ما رو تشویق به استفاده بیشتر از سیستم عاملی غیر دزدی بکنه !!!
به نظرم همون 23 اردیبهشت عالیه !
در ضمن ما تازه وارد ها رو هم از اخبار جشن از طریق ایمیل بی نصیب نذارین.
سپاسگذارم
بدرود

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
درود بر شما
من به عنوان عضو واقعا تازه کار و کم کاربر از لینوکس انتشار نسخه 10.04 رو به همه تبریک می گم.
هرچند نسخه های قبلی رو هم  در کنار ویندوز 7 و هم در ویندوز 7 با Sun virtualbox  نصب کردم اما به علت بابا برقی بودن! و نداشتن وقت کافی زیاد باهاش کار نکردم.
امیدوارم این گردهمایی ها یه تکونی به ماها بده و ما رو تشویق به استفاده بیشتر از سیستم عاملی غیر دزدی بکنه !!!
به نظرم همون 23 اردیبهشت عالیه !
در ضمن ما تازه وارد ها رو هم از اخبار جشن از طریق ایمیل بی نصیب نذارین.
سپاسگذارم
بدرود

دوست عزیر به جمع کاربران اوبونتو خوش اومدی. این جشن‌ها دقیقا برای شماها که آینده‌ی لینوکس هستین برگزار می‌شه. امیدوارم که حتما شرکت کنی و اون تکونه رو بخوری ;)
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین mn.kazem

• Newbie
  • *
  • ارسال: 18
منم تازه كارم
يادمه سال قبل كزارش جشن رو تو كليك خوندم
فكر نكنم بتونم شركت كنم جاي ما رو هم خالي كنين!!!