l
این که چیز تازه ای نیست ما چند وقتی هست که رو آرچ لینوکس ازش استفاده می کنیم شاید برا شما این طور باشه اما واقعا شما را تحسین می کنم که همیشه این مطالب را یادآوری می کنید باز هم بچه های اروم لاگ کم کار
منظورتون از اینکه ما خیلی وقته توی آرچ لینوکس ازش استفاده می کنیم یعنی چی ؟
این نرم افزار توی بسته های آرچ بوده ؟ یا اینکه شما جداگانه از سایت دانلود کردین و نصبیدین ؟
به هرحال نرم افزار جالبیه!
من تا حالا ریموت و اینجور چیزا کار نکردم. باید خیلی جالب باشه مخصوصا این یکی که باهاش میشه از دیگران کمک گرفت و یا متقابلا کمک کرد
یه سوال: یکی که ریموت می کنه رو سیستم من اجازه انجام چه کارایی رو داره؟
وقتی یکی remote به سیستم شما وصل میشه می تونه تمامی قسمتهایی را که شما اجازه دارید دستکاری کنید رو دستکاری کنه و اگه شما با کاربر Admin یا Root وارد سیستم شده باشید که به همه جا دسترسی کامل داره !
remote شدن جندین مدل داره :
۱- remote Desktop: با نام کاربری از ابتدا Login می کنند (مانند کسی که پای PC نشسته و نام کاربری خودش را وارد می کنه !)
۲- Remote Desktop viewr: شما با نام کاربری خودتان Login کرده اید و برای نمایش Desktop به یکی از دوستان در شبکه این دسترسی را بهش میدین که صفحه شما را ببینه. اینجا شما می تونید به سایرین این اجازه را بدین که mouse و Keyboard را کنترل کنند یا فقط بیننده باشند.
۳- SSH : این روش مانند remote Desktop هست ولی کاربر به صورت متنی Login می کنه و فقط در سیستم عامل لینوکس و فکر کنم MAC امکان پذیر هست !
۴- تمامی انواع Remote ها در لینوکس امکانپذیره و می تونید ازشون استفاده کنید. مزیتی که remote desktop داره (همانطور که بالاتر گفته شد) این هست که شما می توانید تمامی کارهای کسی را که به صورت Remote Desktop به سیستم شما وصل شده را ببینید و کنترلش کنید ولی کسی که login کنه و یا ssh کنه را فقط با نصب نرم افزارهایی می تونید کنترل کنید یا اینکه باید مجوزهایی را که لازم داره را بهش بدین !
می تونید با نصب لینوکس یا ویندوز در VirtualBox این ها را امتحان کنید و ازشون لذت ببرید.
موفق باشید.