خوب من این پست های آخری را خوندم و باید بار دیگه عرض کنم خدمتتون که، من پیشنهاد نمی کنم از ۶۴ بیتی استفاده کنید، بلکه کماکان معتقدم شما محکوم به استفاده از ۶۴ بیتی هستید چون ۱ گیگ رم ناقابل به ارزش ریالی ۳۰ هزار تومن را بالفعل به دکوراسیون داخلی سیستم تبدیل خواهید کرد.
برنامه در ویندوز همان پکیج در لینوکس است. و من متوجه نمی شم منظورتون از اینکه برنامه های ویندوز تو لینوکس ۶۴ اجرا...
اگه منظورتون wine هست که wine کلا ۳۲ بیته (امکان ۵ درصد دارم اشتباه می کنم)
شما چه ویندوز و چه لینوکس استفاده کنید باید ۶۴ بیت نصب کنید. اگر تابحال پکیج های ۳۲ بیتی را برای لینوکس ۳۲ بیتی دانلود کردید باید مجدد پکیج های ۶۴ بیت را دریافت کنید.
اگر هم سی پی یو شما ۶۴ بیت را ساپورت نکنه نمی تونین سیستم ۶۴ بیتی نصب کنید. برای مثال سی پی یو های اتم شرکت اینتل اصلا قادر به شناسایی بیشتر از ۲ گیگ رم نیستن. و شما اگر سه گیگ رم با سیستم ۳۲عامل یا ۶۴ بیتی نصب کنید، همان دو گیگ محسوب می شود.
این برای من عامل درد سر هست، چون برای دسکتاپم باید پکیج های ۶۴ بیتی و برای نت بوکم باید ۳۲ بیتی را دانلود کنم که این یعنی دو برابر حجم دانلود.
تمام سی پی یو های جدید قابلیت ۶۴ بیت را دارن (جز اتم). مثل سری
core
core2Duo
athlon
phenom
قاعدتا باید برنامه های 32 بیتی روی معماری 64 بیتی هم اجرا بشه منتها به صورت 32 بیتی . یعنی سیستم عامل 64 بیتی باید این توانایی رو داشته باشه که بتونه به صورت 32 بیتی هم مدیریت کنه . فوقش با کارایی کمتر
نه تنها قاعدتا بلکه حقیقتا همین طوره که گفتین. منتها در مورد قسمت آخر اطمینان ندارم