همه پستها و چند تاپیک دیگر که راجع به تفاوت 64 بیت و 32 بیت بود را خواندم البته تاپیکها همگی خیلی قدیمی بودند مال چند سال قبل و مطمئنا وضعیت نسخه 64 بیت تا حالا کلی تغیر کرده فقط محض اطمینان میپرسم چون برای اولین باره که میخوام یک توزیع گنو لینوکس نصب کنم که با نصب نسخه 32 بیتی با مشکل مواجه شدم* و البته از طرفی با مطالعه تفاوت 64 بیت و 32 بیت شدیدا تمایل پیداکردم 64 بیت را نصب کنم اما چند سوال دارم که ممنون میشم جواب بدید،یکی از کاربران گفت:
دوستان عزیز توجه کنید
فارغ از اینکه با یه توزیع ۶۴ بیتی سرعت سیستمتون بالا میره ، Full Multimedia Support رو از دست میدید.
من خودم خیلی از این مورد ناراحتم. mplayer ۶۴ بیتی نمیتونه با کدکهای اختصاصی که با dll و به صورت win32 هستند کار کنه.
حتی من سعی کردم که mplayer رو روی یک سیستم ۶۴ بیتی به صورت ۳۲ بیتی کامپایل کنم. کامپایل انجام شد ، اما باز هم این امکان وجود نداره.
فعلا که من مجبورم کنار توزیع ۶۴ بیتیم یه توزیع ۳۲ بیتی هم داشته باشم.
به هر حال یه تجربه بود که گفتم با شما هم در میان بزارم.
موفق باشید.
الان این مشکل حل شده؟من با فرمتهای خیلی گوناگونی سروکار ندارم همین فرمتهای شناخته شده و مشهور مثل:
mp3,mp4,m4a,,m4v,mkv,avi,wmv,wma,webm,ogg,ogv,flac و... سروکار دارم،با vlc در 64 بیت میتونیم اینها را اجرا کنم؟
در کل از لحاظ پشتیبانی از نرم افزارها چه نرم افزارهای عرضه شده در مخازن رسمی و همینطور خارج از آن الان 64 بیت به سطح قابل قبولی رسیده؟
یک کاربر دیگه هم گفته:
۱- ۶۴ بیتی سرعت بیشتری داره ( حدود۲۰ تا ۳۰ درصد)
۲- مشکل زیادی نداره ولی هنوز نرم افزار ها و یا درایور های خاصی هست که ممکنه باهاش مشکل داشته باشید
۳ - مشکلاتش با ۳۲ بیتی ممکنه فرق داشته باشه و برای همین هم ممکنه نتونی در بعضی از مشکلاتت از جامعه کاربری نسخه ۳۲ بیت استفاده کنی
پیشنهاد می نم اگر به حدی که خودت بتونی مشکلات رو بفهمی و تا حد قابل قبولی نرسیده باشی که بتونی بیشتر مشکلاتت رو حل کنی از نسخه ۳۲ بیتی استفاده کنی
نسخه سرور هم قابلیت انتخاب ۶۴ و۳۲ بیتی داشت و فکر کنم ( احتمال می دم ) به خاطر موارد بالا که گفتم در دسترس نباشه (برای کاربران عادی)
وگرنه امکان دانلودش هست
همینطور که میبینید پستهایی که نقل قول کردم خیلی خیلی قدیمیند! به همین خاطر سوال میکنم،قسمتی که قرمز کردم الان تا چه حد معتبره؟
با تشکر
*:
ارور در ابتدای نصب: Kernel panic not syncing:VFS:Unable to mount root ....