برای راهاندازی سرویس ADSL سمت مشتری، در کلیه سیستم عاملها و دستگاهها نیاز به ارتباط از نوع PPPoE میباشد که در زیر به تشریح راهاندازی این ارتباط در سیستم عاملهای مختلف میپردازیم.
Debian / Ubuntu
در انواع سیستم عاملهای لینوکس امکان ساخت و برقراری ارتباط PPPoE در هر دو محیط متنی و گرافیکی وجود دارد که در این آموزش به نحوه راهاندازی آن پرداخته خواهد شد.
۱. دانلود و نصب بسته pppoeconf با اجرای دستور apt-get pppoeconf
۲. اجرای دستور pppoeconf
۳. نمایش پورت / کارتهای شبکه کامپیوتر و انتخاب اختیار Yes برای ادامه کار
۴. چنانچه قبلاً ارتباط مشابهی ساخته شده باشد، پنجرهای باز خواهد شد که از شما درخواست میکند درصورت نیاز از فایل DSL-Provider پشتیبان تهیه شود. در این مرحله پس از تهیه پشتیبان از فایل میتوانید کلید Yes را برای ادامه انتخاب کنید.
۵. در این مرحله گزینههای عمومی Noauth و Defaultroute به تنظیمات اضافه خواهد شد که حتماً بر روی Yes کلیک کنید.
۶. حال باید نام کاربری که شرکت دراختیار شما قرار داده است را وارد کنید.
۷. و سپس رمز عبور خود را ...
۸. در صورت تمایل برای استفاده از DNS سرورهای گروه شرکتهای داتک لازم است تا فایل Resolve.conf ویرایش شود، که دراین حالت باید کلید Yes را انتخاب نمایید.
۹. حال باید مقدار Maximum Segment Size را برای ارتباط TCP مشخص نمایید. در غالب موارد میتوانید بسادگی کلید Yes را انتخاب کنید.
۱۰. چنانچه میخواهید این ارتباط در زمان بالا آمدن سیستم به صورت خودکار برقرار شود بر روی YES کلیک کنید. این گزینه مناسب سیستمهایی میباشد که همیشه باید به اینترنت متصل باشند همانند سرورها.
۱۱. در صورتی که میخواهید ارتباط هم اکنون برقرار شود بر روی YES کلیک کنید.
۱۲. در صورتی که اتصال PPPOE را در مرحله قبل بر قرار نکردید، برای برقراری آن از دستورPon dsl-provider و برای قطع آن از دستور Poff استفاده نمایید.
۱۳. توجه داشته باشید که پنجره Connection Initiated در هر دو صورت اتصال موفقیت آمیز یا عدم اتصال نشان داده میشود . برای اطمینان از اتصال میتوانید با دستور Ifconfig لیست اینتر فیسها را مشاهده نمایید و در صورت اضافه شدن اینترفیس PPPoE نشان از موفقیت آمیز بودن اتصال دارد.
با استفاده از دستورPlog میتوانید وضعیت اتصال را مشاهده نمایید، در صورت وجود خطا و عدم اتصال علت آن را با این دستور مشاهده کنید.
۱۴. نکته آخر اینکه برای تغییر رمز عبور میبایست فایل etc/ppp/chap-secrets/ را ویرایش کنید. در این فایل به دنبال نام کاربری مورد نظر بگردید و رمزعبور را تغییر دهید. همچنین برای تغییر نام کاربری، اینترفیس متصل به مودم ADSL و ... باید فایل etc/ppp/peers/dsl-provider/ را ویرایش کنید.
من اين راهنمايي رو از شركت داتك برداشتم ولي يك مشكلي دارم كه من بسته pppoeconf رو ندارم و نميدونم از كجا بايد دانلود كنم ميشه كسي كمك كنه البته فكر كنم براي بقيه دوستان خوب باشه درضمن اگر بريد به اين لينك راحت تر مي تونيد تنظيمات بالا رو اعمال كنيد
http://www.datak-telecom.net/pages/pppoe_setup_ubuntu