انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل برای وصل شدن به ADSL به صورت PPPoE  (دفعات بازدید: 17691 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین omid1979

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 39
مشکل برای وصل شدن به ADSL به صورت PPPoE
« : 11 اردیبهشت 1389، 12:06 ب‌ظ »
سلام
من میخواهم با PPPoE  به اینترنت وصل بشم .مودم رو به صورت bridge تنظیم کردم . با pppoeconf هم user , password رو دادم ولی به اینترنت وصل نمیشه . توی log هم که نگاه میکنم این پیام رو نشون میده .
RADIUS authorization failed due to unmatching required attribute in request

توی اینترنت هم هر چی گشتم چیزی نبود .
راه حلی هست بشه این مشکل رو حل کرد ؟‌ مودم باLAN  وصله و من میخواهم حتما PPoE روی لینوکس باشه .

آفلاین smm_1356

• Newbie
  • *
  • ارسال: 15
پاسخ به: مشکل برای وصل شدن به ADSL به صورت PPPoE
« پاسخ #1 : 11 اردیبهشت 1389، 03:07 ب‌ظ »
سلام
من میخواهم با PPPoE  به اینترنت وصل بشم .مودم رو به صورت bridge تنظیم کردم . با pppoeconf هم user , password رو دادم ولی به اینترنت وصل نمیشه . توی log هم که نگاه میکنم این پیام رو نشون میده .

راه حلی هست بشه این مشکل رو حل کرد ؟‌ مودم باLAN  وصله و من میخواهم حتما PPoE روی لینوکس باشه .

سلام
من هم همین مشکل رو دارم درست از نصب 10.4 یعنی 5 شنبه شب ساعت 12 شب که نصبیدم تا 3 صبح بهش ور رفتم نشد که نشد ](*,) ](*,)
فکر کنم مشکل dsl هنوز تو این ورژن هم حل نشده!!!! ](*,) ](*,)

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1013
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
« پاسخ #2 : 11 اردیبهشت 1389، 07:12 ب‌ظ »
برای تنظیم PPPoE باید با ISP خودتون تماس بگیرید، اون طوری زودتر به نتیجه میرسید.
یا میتونید مودمتون را به بخش پشتیبانی شرکت ISP بدید تا براتون تنظیم کنن.
البته کار خاصی نداره اگه خودتون بلدید تنظیم کنید.. متصل نشدن از طریق PPPoE هیچ ربطی به سیستم عامل ندارد.
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • Google is your friend
« پاسخ #3 : 11 اردیبهشت 1389، 07:33 ب‌ظ »
برای تنظیم PPPoE باید با ISP خودتون تماس بگیرید، اون طوری زودتر به نتیجه میرسید.
یا میتونید مودمتون را به بخش پشتیبانی شرکت ISP بدید تا براتون تنظیم کنن.
البته کار خاصی نداره اگه خودتون بلدید تنظیم کنید.. متصل نشدن از طریق PPPoE هیچ ربطی به سیستم عامل ندارد.
شاید ایشون میخواد از حالت Bridge استفاده کنه .

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • Google is your friend
« پاسخ #4 : 11 اردیبهشت 1389، 07:37 ب‌ظ »
سلام

سلام.

IP مودمت رو باید بفهمی چنده ... مال من 192.168.1.1 هست. بعد این IP رو تو Browser که بزنی تنطیمات مودم میاد و از اونجا باید مودمت رو روی PPPOE بزاری و User/Pass بدی ... راحته.

و اگر نتونستی IP رو بفهمی رو بهترین کار طبق گفته ی جناب "آی سهیل" اینه که به پشتیبانی زنگ بزنی.

البته اگر نمیخوای Bridge باشه این کارا رو بکن.
« آخرین ویرایش: 11 اردیبهشت 1389، 07:40 ب‌ظ توسط امیـر وارسـته »

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
« پاسخ #5 : 11 اردیبهشت 1389، 09:51 ب‌ظ »
بهترین کار تماس با پشتیبانیه!!
بنده مشکل سرعت داشتم و با پشتیبانی تماس گرفتم و خیلی زود به نتیجه رسیدم.

آفلاین مهدی...

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 997
  • http://Mearaji.ir
    • وبلاگم
« پاسخ #6 : 11 اردیبهشت 1389، 10:42 ب‌ظ »
پشتیبانی؟؟؟؟  :D :D :D
یادمه چند وقته پیش زنگ زدم داشتم قانع میشدم که ویندوز نصب کنم ..... :o :o :D :D :D :D :D

آفلاین omid1979

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 11 اردیبهشت 1389، 11:42 ب‌ظ »
دوستان عزیز فکر میکنم بهتر باشه به جای اینکه صورت مسله رو عوض کنیم یا جواب درست بدیم یا اصلا جواب ندیم .
من قصد توهین یا بی احترامی به هیچ کسی رو ندارم . ولی اگه سوال رو به این صورت مطرح میکنم که میخواهم با PPPoE وصل بشم حتما برای این کار دلیلی دارم وگرنه الان دیگه هر کسی که میخواهد با لینوکس به اینترنت وصل بشه کار ساده ای مثل تنظیمات PPPoE روی مودم رو بلده .
اگه مشکل وصل شدن به اینترنت بود خیلی راحت میشد توی موضوع این نکنه رو یاداوری کرد . ولی اینجا که گفتم وصل شدن از طریق PPPoE حتما دلیلی برای این کار بوده که نخواستم از اتصال با مودم اسفاده کنم .

متاسفم که اینطوری گفتم ولی این دفعه اولی نیست که جوابهای اینجنینی برای سوالات بعضی کاربران میبینم  که جواب درستی بهشون داده نمیشه و عموما هم این جوابها در نهایت بدون پاسخ میمونه . امیدوارم که مدیران محترم انجمن برای این چنین سوالاتی راه حل مناسبی پیدا کنند چرا که در نهایت عدم جواب درست به این سوال موجب دلسرد شدن کاربران میشه و کم نیستند کسانی که میگن "یعنی لینوکس این همه سرو صدا کرده نتونسته فلان برنامه رو درست کنه "  , ...
من الان نزدیک به ۱۰ ساله که روی پروژه های Opensource و سرویسهای لینوکسی کار میکنم ولی متاسفم که با وجود دوستان خوبی که توی این سایت فعال هستند و خدمات خیلی خوبی هم انصافا میدهند بعضی انجمنها با مشکلات اینچنینی مواجه هستند .

البته کار خاصی نداره اگه خودتون بلدید تنظیم کنید.. متصل نشدن از طریق PPPoE هیچ ربطی به سیستم عامل ندارد. دوست عزیر باید بگویم که اتفاقا خیلی هم ربط داره مخصوصا وقتی که شما دارید از تنظیمات پیشرفته شبکه  استفاده میکنید و پروتکلهای خاصی رو روی سیستم خودتون فعال کرده اید .در ضمن pppoe فقط تنظیم user , password نیست میتونید تنظیمات دقیق و حتی packet size های خودتون رو هم دستی اعمال کنید و تعییر کردن هر کدام از این پارامترها میتونه پیغامهای مختلفی رو منجر بشه . یکی از دلایلی که من این سوال رو پرسیدم همین بود که بدونم پیغام خطا مربوط به کدام قسمت هست که این مشکل رو حل کنم .

بهترین کار تماس با پشتیبانیه!! فکر میکنم اکثر دوستان با بخش پشتیبانی سرویس دهنده ها صحبت کرده باشند و به خوبی مشکلات نحوه پاسخ گویی اپراتور ها رو میدونن
پس نمیشه چندان امیدی به پشتیبانی داشت مگر اینکه تیم پشتیبانی مختصصی باشه که بدونه طرف صحبتش در جه سطحی است و با جوابهای CheckList ی آدم رو سر کار نگذاره

فکر کنم مشکل dsl هنوز تو این ورژن هم حل نشده!!!!
مگه قبلا هم مشکل داشت ‌؟ من توی CentOS و  Fedora بدون مشکل کار میکردم . اگه اینطوری که میگویید باشه باید مشکل از تتظیمات کرنل باشه وگرنه package برای همه نسخه ها یکیه .

در نهایت باز هم اگه این نوشتار موجب رنحش خاطر کسی شده پوزش میخواهم و هدفت بی احترامی به کسی نبود . و همه موارد ذکر شده فقط در قالب پیشنهاد برای رفع مشکلات موحود بود . .

با تشکر از همه دوستان
امید حسینی

آفلاین omid1979

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #8 : 12 اردیبهشت 1389، 12:11 ق‌ظ »
این هم راه حل ؛‌
بعد از اینکه با pppoeconf کانکشن خودتون رو ساختین به مسیر زیر برید
/etc/ppp/peers/dsl-provider
  این فایل رو با ادیتور متنی باز کنید مثلا vi
یه قسمت هست که نوشته plugin rp-pppoe.so جلوی اون نام کارت شبکه خودتون رو بزنید یعنی به صورت زیر بشه .
plugin rp-pppoe.so eth0
مشکل من با اینکار حل شد . الیته من این رو به طور اتقاقی فهمیدم . یعنی modem رو به کارت شبکه دوم زدم و pppoeconf رو زدم دیدم اونجا کار میکنه ولی روی کارت شبکه اول کار نمیکرد . با مقایسه کردن فایلهای ساخته شده دیدم مشکل از اینجاست . گویا پلاگین rp-pppoe.so که وظیفه ارسال بسته های PPPoE به طرف کارت شبکه رو داره نمیتونه کارت شبکه رو به طور خودکار تشخیص بده .و با زدن نام کارت شبکه جلوی آن این مشکل حل میشه .

بازم ممنون

آفلاین Darknight

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 78
« پاسخ #9 : 12 اردیبهشت 1389، 08:19 ق‌ظ »
برای راه‌اندازی سرویس ADSL سمت مشتری، در کلیه سیستم عامل‌ها و دستگاه‌ها نیاز به ارتباط از نوع PPPoE می‌باشد که در زیر به تشریح راه‌اندازی این ارتباط در سیستم‌ عامل‌های مختلف می‌پردازیم.

Debian / Ubuntu
در انواع سیستم‌ عامل‌های لینوکس امکان ساخت و برقراری ارتباط PPPoE در هر دو محیط متنی و گرافیکی وجود دارد که در این آموزش به نحوه راه‌اندازی آن پرداخته خواهد شد.

۱. دانلود و نصب بسته pppoeconf با اجرای دستور apt-get pppoeconf

۲. اجرای دستور pppoeconf

۳. نمایش پورت / کارت‌های شبکه کامپیوتر و انتخاب اختیار Yes برای ادامه کار

۴. چنانچه قبلاً ارتباط مشابهی ساخته شده باشد، پنجره‌ای باز خواهد شد که از شما درخواست می‌کند درصورت نیاز از فایل DSL-Provider پشتیبان تهیه شود. در این مرحله پس از تهیه پشتیبان از فایل می‌توانید کلید Yes را برای ادامه انتخاب کنید.

۵. در این مرحله گزینه‌های عمومی Noauth و Defaultroute به تنظیمات اضافه خواهد شد که حتماً بر روی Yes کلیک کنید.

۶. حال باید نام کاربری که شرکت دراختیار شما قرار داده است را وارد کنید.

۷. و سپس رمز عبور خود را ...

۸. در صورت تمایل برای استفاده از DNS سرورهای گروه شرکت‌های داتک لازم است تا فایل Resolve.conf ویرایش شود، که دراین حالت باید کلید Yes را انتخاب نمایید.

۹. حال باید مقدار Maximum Segment Size را برای ارتباط TCP مشخص نمایید. در غالب موارد می‌توانید بسادگی کلید Yes را انتخاب کنید.

۱۰. چنانچه می‌خواهید این ارتباط در زمان بالا آمدن سیستم به صورت خودکار برقرار شود بر روی YES کلیک کنید. این گزینه مناسب سیستم‌هایی می‌باشد که همیشه باید به اینترنت متصل باشند همانند سرورها.

۱۱. در صورتی که می‌خواهید ارتباط هم اکنون برقرار شود بر روی YES کلیک کنید.

۱۲. در صورتی که اتصال PPPOE را در مرحله قبل بر قرار نکردید، برای برقراری آن از دستورPon dsl-provider و برای قطع آن از دستور Poff استفاده نمایید.

۱۳. توجه داشته باشید که پنجره Connection Initiated در هر دو صورت اتصال موفقیت آمیز یا عدم اتصال نشان داده می‌شود . برای اطمینان از اتصال می‌توانید با دستور Ifconfig لیست اینتر فیس‌ها را مشاهده نمایید و در صورت اضافه شدن اینترفیس PPPoE نشان از موفقیت آمیز بودن اتصال دارد.

با استفاده از دستورPlog می‌توانید وضعیت اتصال را مشاهده نمایید، در صورت وجود خطا و عدم اتصال علت آن را با این دستور مشاهده کنید.

۱۴. نکته آخر اینکه برای تغییر رمز عبور می‌بایست فایل etc/ppp/chap-secrets/ را ویرایش کنید. در این فایل به دنبال نام کاربری مورد نظر بگردید و رمزعبور را تغییر دهید. همچنین برای تغییر نام کاربری، اینترفیس متصل به مودم ADSL و ... باید فایل etc/ppp/peers/dsl-provider/ را ویرایش کنید.

من اين راهنمايي رو از شركت داتك برداشتم ولي يك مشكلي دارم كه من بسته pppoeconf رو ندارم و نميدونم از كجا بايد دانلود كنم ميشه كسي كمك كنه البته فكر كنم براي بقيه دوستان خوب باشه درضمن اگر بريد به اين لينك راحت تر مي تونيد تنظيمات بالا رو اعمال كنيد
http://www.datak-telecom.net/pages/pppoe_setup_ubuntu

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
« پاسخ #10 : 12 اردیبهشت 1389، 01:14 ب‌ظ »
نقل‌قول
من اين راهنمايي رو از شركت داتك برداشتم ولي يك مشكلي دارم كه من بسته pppoeconf رو ندارم و نميدونم از كجا بايد دانلود كنم
به اینترنت متصل شوید . در خط فرمان بزنید :
sudo apt-get pppoeconf
ولی به گمانم این بسته پیش فرض نصب شده است و نیازی به گرفتن ان از نت نیست

آفلاین Darknight

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 78
« پاسخ #11 : 12 اردیبهشت 1389، 02:06 ب‌ظ »
من نمي تونم به اينترنت وصل بشم
وايرلسم مثل اينكه وصله ولي چيزي پيدا نميكنه
من از ويندوز وصل ميشم