انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: نحوه نصب کارت گرافیکNvidia در 10.04  (دفعات بازدید: 42719 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین .:::_| Smart Boy |_:::.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 397
  • براي بهره‌مند شدن از آزادي بايد خود را مهار كنيم.
پاسخ به: نحوه نصب کارت گرافیکNvidia در 10.04
« پاسخ #15 : 20 اردیبهشت 1389، 11:34 ق‌ظ »
سلام
من دو روز دارم سعی می کنم سایت Nvidia رو باز کنم ولی موفق نمی شم.
لطفا اگر می تونید به من بگید که برای کارت Geforce 8600 GTS چه درایوری رو باید دانلود کنم تا از سایت های دیگه بگیرم.
با تشکر...
صفحه مربوط اینه: http://www.nvidia.com/Download/index5.aspx?lang=en-us

و فکر میکنم برای شما (البته 32 بیت) این باشه: http://www.nvidia.com/object/linux-display-ia32-195.36.24.html
دوست عزیز عرض کردم نمی تونم سایت Nvidia رو باز کنم. شما دوباره به این سایت لینک می دی؟ این خطا رو میده:

Network Error (dns_server_failure)

Your request could not be processed because an error occurred contacting the DNS server.
The DNS server may be temporarily unavailable, or there could be a network problem.

For assistance, contact your network support team.
اگه ممکنه ورژن درایور رو بگید تا از سایت های دیگه بگیرم. اوبنتوی من هم ۳۲ بیتی هست. با تشکر...
عیب رندان مـکن ای زاهد پاکیزه سـرشت     کـه گناه دگــران بر تــو نخواهند نوشت
من اگر خوبــم اگر بــد تو برو خود را باش     هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1440
  • هدیه فاتحه شما برای روح پدرم تسلای دلم خواهد بود:)
    • کاوش‌های من
« پاسخ #16 : 20 اردیبهشت 1389، 12:16 ب‌ظ »
نمی دونم چرا فکر کردم شاید اینجوری باز بشه! ورژنش که از رو لینک مشخصه دیگه: 195.36.24
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
« پاسخ #17 : 20 اردیبهشت 1389، 12:33 ب‌ظ »
خوب شما run ubuntu in lowgraphic رو انتخاب کن. بیشتر توضیح بده تا هر کی بخواد جواب بده بدونه چی به چیه و شما می خوای چی کار کنی :)
خوب من می خوام کارت گرافیکم رو نصب کنم ولی به نظر میاد که با اون درایور آزادی که رو خود ubuntu 10.04 هست تداخل پیدا میکنه!!!
وقتی run ubuntu in lowgraphic رو انتخاب می کنم وارد سیستم میشه ولی درایور رو درست نشناخته و مانیتور لرزش زیادی داره.
 وقتی تو تنظیمات nvidia می رم، پیغام زیر میاد:
You do not appear to be using the NVIDIA X driver.  Please edit your X configuration file (just run `nvidia-xconfig` as root), and restart the X server.
وقتی دستور sudo nvidia-xconfig  رو اجرا می کنم پیغام زیر میاد ولی بازم مشکل حل نمیشه!! ](*,)
Using X configuration file: "/etc/X11/xorg.conf".
Backed up file '/etc/X11/xorg.conf' as '/etc/X11/xorg.conf.backup'
New X configuration file written to '/etc/X11/xorg.conf'

پوريا جان شما درست به جيزايي که نوشتم عمل نکردي.اگر همون چيزايي رو که نوشتم دقيق مطالعه و اجرا کني ديگه اين مشکلا رو نداري.ببين عزيز شما بايد از صفر شروع کني.مراحل يک و دو رو انجام بده.بازم تاکيد ميکنم بعد از ريست کردن recovery mode رو انتخاب کن.شما اين کار رو نکردي عزيز.بعدشم همونايي که گفتم رو انجام بده.
راه ديگه اي که داري اينه که همونجايي که اومدي گفته run ubuntu in lowgraphic شما برو يه گزينه اي هست اگر اشتباه نکنم توش consol يا چنين چيزايي داره.همونجا وارد شو.بعدش فکر کنم بايد sudo service gdm stop رو بزني.بعدش درايورتو نصب کني و sudo service gdm start رو بزني وتمام.
ولي از من ميشنوي همون اول که صفحه گراب رو برا انتخاب ميبينيrecovery mode رو انتخاب کن و راهي که نوشتم رو دقيق ادامه بده حتما حله.
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین pooria892

• Full Member
  • *
  • ارسال: 233
« پاسخ #18 : 20 اردیبهشت 1389، 02:15 ب‌ظ »
خوب شما run ubuntu in lowgraphic رو انتخاب کن. بیشتر توضیح بده تا هر کی بخواد جواب بده بدونه چی به چیه و شما می خوای چی کار کنی :)
خوب من می خوام کارت گرافیکم رو نصب کنم ولی به نظر میاد که با اون درایور آزادی که رو خود ubuntu 10.04 هست تداخل پیدا میکنه!!!
وقتی run ubuntu in lowgraphic رو انتخاب می کنم وارد سیستم میشه ولی درایور رو درست نشناخته و مانیتور لرزش زیادی داره.
 وقتی تو تنظیمات nvidia می رم، پیغام زیر میاد:
You do not appear to be using the NVIDIA X driver.  Please edit your X configuration file (just run `nvidia-xconfig` as root), and restart the X server.
وقتی دستور sudo nvidia-xconfig  رو اجرا می کنم پیغام زیر میاد ولی بازم مشکل حل نمیشه!! ](*,)
Using X configuration file: "/etc/X11/xorg.conf".
Backed up file '/etc/X11/xorg.conf' as '/etc/X11/xorg.conf.backup'
New X configuration file written to '/etc/X11/xorg.conf'

پوريا جان شما درست به جيزايي که نوشتم عمل نکردي.اگر همون چيزايي رو که نوشتم دقيق مطالعه و اجرا کني ديگه اين مشکلا رو نداري.ببين عزيز شما بايد از صفر شروع کني.مراحل يک و دو رو انجام بده.بازم تاکيد ميکنم بعد از ريست کردن recovery mode رو انتخاب کن.شما اين کار رو نکردي عزيز.بعدشم همونايي که گفتم رو انجام بده.
راه ديگه اي که داري اينه که همونجايي که اومدي گفته run ubuntu in lowgraphic شما برو يه گزينه اي هست اگر اشتباه نکنم توش consol يا چنين چيزايي داره.همونجا وارد شو.بعدش فکر کنم بايد sudo service gdm stop رو بزني.بعدش درايورتو نصب کني و sudo service gdm start رو بزني وتمام.
ولي از من ميشنوي همون اول که صفحه گراب رو برا انتخاب ميبينيrecovery mode رو انتخاب کن و راهي که نوشتم رو دقيق ادامه بده حتما حله.

بازم از بابت جواباتون ممنونم.
فکر کنم مشکل از درایور بود!! نمی دونم ربطش چیه، من یه نسخه داشتم که حدودا شش ماه پیش دانلود کرده بودم و با همون هم تو نسخه های قبلی نصب می کردم و مشکلی نداشتم ولی انگار با 10.04 مشکل داشت!! اینبار دوباره رفتم تو سایت nvidia و یه نسخه دیگه دانلود کردم و نصب کردم و مشکلم حل شد \\:D/

آفلاین pooria892

• Full Member
  • *
« پاسخ #19 : 20 اردیبهشت 1389، 02:19 ب‌ظ »
سلام
لطفا اگر می تونید به من بگید که برای کارت Geforce 8600 GTS چه درایوری رو باید دانلود کنم تا از سایت های دیگه بگیرم.
با تشکر...

و فکر میکنم برای شما (البته 32 بیت) این باشه: http://www.nvidia.com/object/linux-display-ia32-195.36.24.html
دوست عزیز عرض کردم نمی تونم سایت Nvidia رو باز کنم. شما دوباره به این سایت لینک می دی؟ این خطا رو میده:

Your request could not be processed because an error occurred contacting the DNS server.
The DNS server may be temporarily unavailable, or there could be a network problem.

اگه ممکنه ورژن درایور رو بگید تا از سایت های دیگه بگیرم. اوبنتوی من هم ۳۲ بیتی هست. با تشکر...

منم این مشکل رو دارم یعنی نمی تونم مستقیم وارد سایت nvidia بشم. فکر کنم مشکل از تحریم هایی باشه که برای آی پی های ایران گذاشتن. چون با پروکسی می تونم واردش بشم :o

اگه نتونستی وارد سایت nvidia بشی، شما دقیقا مشخصات کارت گرافیکت رو بگو تا نسخه مناسب رو بهت بگم

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #20 : 21 اردیبهشت 1389، 05:51 ب‌ظ »
سلام
با تشکر...

منم این مشکل رو دارم یعنی نمی تونم مستقیم وارد سایت nvidia بشم. فکر کنم مشکل از تحریم هایی باشه که برای آی پی های ایران گذاشتن. چون با پروکسی می تونم واردش بشم :o

اگه نتونستی وارد سایت nvidia بشی، شما دقیقا مشخصات کارت گرافیکت رو بگو تا نسخه مناسب رو بهت بگم
سلام
گفتم دیگه: Asus Geforce 8600 GTS
این هم به نقل از دستور lspci :
VGA compatible controller: nVidia Corporation G84 [GeForce 8600 GTS] (rev a1)البته فکر می کنم همون ورژن 195.36.24 که دوستمون Alinn گفتن باشه.

آفلاین pooria892

• Full Member
  • *
« پاسخ #21 : 22 اردیبهشت 1389، 12:46 ق‌ظ »
نقل‌قول
سلام
گفتم دیگه: Asus Geforce 8600 GTS
این هم به نقل از دستور lspci :
کد:

VGA compatible controller: nVidia Corporation G84 [GeForce 8600 GTS] (rev a1)

البته فکر می کنم همون ورژن  که دوستمون Alinn گفتن باشه.

واسه آدم حواس نمیذارن که!! ;D

خودشه همون 195.36.24 رو نصب کنید ::) ::)

آفلاین mohamad123sh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 100
  • LINUX is My life
« پاسخ #22 : 11 خرداد 1389، 02:40 ب‌ظ »
سلام برو بچ
آقا دم شما گرم
یه یه هفته ای توی Ubuntu geek داشتم ول میچرخیدم برا همین NVidia درایورش.

خیلی خیلی ممنون ایول
 ;D ;D
راسی اینم بگم بالاخره از شر این ویندوزه (۷ رو میگم) راحت شدم
فقط همین درایور گرافیکم مونده بود که اونم حل شد.
هی الان دارم یه نفس راحت میکشم
 :P :Pعجب حالی میده این آزادیه نرمافزار :)
وطنم پاره ی تنم..... ای زاد گاه و میهنم ..... بر خاک تو بوسه میزنم .... ایـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــران

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
« پاسخ #23 : 12 خرداد 1389، 03:10 ق‌ظ »
راهنمای ویکی را ویرایش کنید .
اگر فرمان
sudo apt-get --purge remove nvidia-*را بنویسیم بسته ی nvidia−setting که چند خط بالاتر نصب کرده بودیم  پاک میکند .
باید دستور
sudo apt-get --purge remove nvidia-*را پیش از :
sudo apt-get install nvidia-settingsبیاورید .

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #24 : 12 خرداد 1389، 09:28 ق‌ظ »
سلام  :)
من درایور سایت Nvidia رو گرفتم و درایورهای مخازن رو ریمو کردم. حالا هر موقع وارد Bash می‌شم فقط یه صفحه سیاه می‌آد که هیچی توش نیست و فقط می‌تونم با Alt+Ctrl+F7 خارج شم. برای اصلاح کارت گرافیکم مجبورم شدم از Recovery Mode استفاده کنم. به نظر شما مشکل بابت نصب نبودن کارت گرافیک بود؟ چون در ابتدای نصب اوبونتو که هنوز کارت گرافیک نصب نشده چنین مشکلی وجود نداره؟

آفلاین doomhammer65ir

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1572
    • IRAN Backup
« پاسخ #25 : 12 خرداد 1389، 01:13 ب‌ظ »
من درایور سایت Nvidia رو گرفتم و درایورهای مخازن رو ریمو کردم. حالا هر موقع وارد Bash می‌شم فقط یه صفحه سیاه می‌آد که هیچی توش نیست و فقط می‌تونم با Alt+Ctrl+F7 خارج شم. برای اصلاح کارت گرافیکم مجبورم شدم از Recovery Mode استفاده کنم. به نظر شما مشکل بابت نصب نبودن کارت گرافیک بود؟ چون در ابتدای نصب اوبونتو که هنوز کارت گرافیک نصب نشده چنین مشکلی وجود نداره؟
راهنمای ویکی را دنبال کرده و تنها بخشی را که در پست پیشین نوشتم رعایت کنید .
راهنمای ویکی را ویرایش کنید .
اگر فرمان
sudo apt-get --purge remove nvidia-*را بنویسیم بسته ی nvidia−setting که چند خط بالاتر نصب کرده بودیم  پاک میکند .
باید دستور
sudo apt-get --purge remove nvidia-*را پیش از :
sudo apt-get install nvidia-settingsبیاورید .
با حالت بازپروری (‌recovery mode ) که بالا امدید اگر بر روی گزینه ای گیر کرد یا مثلا صفحه همانجور سیاه ماند دکمه ی ctrl+z یا ctrl+q را بزنید تا به خط فرمان بروید . ( کارت نصب راه انداز باید در خط فرمان انجام شود نه در محیط میزکار) 

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #26 : 12 خرداد 1389، 10:23 ب‌ظ »
nvidia-settings نصبه. الان اون مشکل که گفتم حل شده ولی زمانی که وارد محیط شل می‌شم دیگه نمی‌تونم خارج شم و باید همون جا reboot کنم!!! بعضی مواقع هم اون ایراد نبودن درایور کارت گرافیک رو که بعد از remove درایور می‌داد رو می‌ده که باز باید برم تو محیط شل. ظاهرا این نسخه اوبونتو با کارت گرافیک مشکلات زیادی داره...

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
« پاسخ #27 : 13 خرداد 1389، 04:20 ب‌ظ »
doomhammer65ir ممنون بابت یاد اوری بخشهایی ویرایش شد :

http://wiki.ubuntu.ir/BinaryDriverHowto/Nvidia?action=show

آفلاین nigc

• Newbie
  • *
  • ارسال: 6
« پاسخ #28 : 20 خرداد 1389، 03:48 ب‌ظ »
وقتی نصب نشه چه باید کرد این ۱۰.۰۴ اشغاله

آفلاین parsibox

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 777
  • آچار فرانسه
    • سایت شخصی محسن داوری
« پاسخ #29 : 20 خرداد 1389، 06:06 ب‌ظ »
ببخشید یک سوال مبتدیانه داشتم
از کجا میتونم بفهمم کارت گرافیک من nvidia هست یا نه؟
من لبتاب دل ایسنپایرون ۶۴۰۰ دارم
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,12830.0.html
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,12928.new.htm
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,12151.0.html
توجه : کلیه ی کاربران لینوکس در اصفهان که متقاضی شارژ یا راه اندازی ADSL پیشگامان یا صبانت هستند میتوانند از طریق ما 5% تخفیف بگیرند