خوب شما run ubuntu in lowgraphic رو انتخاب کن. بیشتر توضیح بده تا هر کی بخواد جواب بده بدونه چی به چیه و شما می خوای چی کار کنی
خوب من می خوام کارت گرافیکم رو نصب کنم ولی به نظر میاد که با اون درایور آزادی که رو خود ubuntu 10.04 هست تداخل پیدا میکنه!!!
وقتی run ubuntu in lowgraphic رو انتخاب می کنم وارد سیستم میشه ولی درایور رو درست نشناخته و مانیتور لرزش زیادی داره.
وقتی تو تنظیمات nvidia می رم، پیغام زیر میاد:
You do not appear to be using the NVIDIA X driver. Please edit your X configuration file (just run `nvidia-xconfig` as root), and restart the X server.
وقتی دستور sudo nvidia-xconfig رو اجرا می کنم پیغام زیر میاد ولی بازم مشکل حل نمیشه!!
Using X configuration file: "/etc/X11/xorg.conf".
Backed up file '/etc/X11/xorg.conf' as '/etc/X11/xorg.conf.backup'
New X configuration file written to '/etc/X11/xorg.conf'
پوريا جان شما درست به جيزايي که نوشتم عمل نکردي.اگر همون چيزايي رو که نوشتم دقيق مطالعه و اجرا کني ديگه اين مشکلا رو نداري.ببين عزيز شما بايد از صفر شروع کني.مراحل يک و دو رو انجام بده.بازم تاکيد ميکنم بعد از ريست کردن recovery mode رو انتخاب کن.شما اين کار رو نکردي عزيز.بعدشم همونايي که گفتم رو انجام بده.
راه ديگه اي که داري اينه که همونجايي که اومدي گفته run ubuntu in lowgraphic شما برو يه گزينه اي هست اگر اشتباه نکنم توش consol يا چنين چيزايي داره.همونجا وارد شو.بعدش فکر کنم بايد sudo service gdm stop رو بزني.بعدش درايورتو نصب کني و sudo service gdm start رو بزني وتمام.
ولي از من ميشنوي همون اول که صفحه گراب رو برا انتخاب ميبينيrecovery mode رو انتخاب کن و راهي که نوشتم رو دقيق ادامه بده حتما حله.