انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: نحوه نصب کارت گرافیکNvidia در 10.04  (دفعات بازدید: 42734 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین ssaeidd

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 79
  • Im Persian , My land is Iran
پاسخ به: نحوه نصب کارت گرافیکNvidia در 10.04
« پاسخ #60 : 10 خرداد 1390، 01:44 ب‌ظ »
من که دیگه نمیدونم صبر کنین دوستان نظرشونو بگن انشا... حل میشه

من بالاخره تونستم نصب کنم در نسخه 11.04 . اما موضوع اینه که دیگه وارد اوبونتو نمیشه و وارد محیط کنسول میشه.هر دستوری هم میدم تاثیری نداره . بعد از نصب هم پیغام نصب با موفقیت انجام شد داده بود من هر دستوری نظیر sudo service start gdm یا start gdm یا startx زدم دیدم فقط پیغامهایی میده که ریست دستی کردم . الانم هیچ فرقی نمیکنه و وارد اوبونتو نمیشه فقط در حالت ریکاری مد در گزینه low graphic وارد میشه . باید چکار کنم تا وارد سیستم بشه ؟
من هم همین مشکل رو داشتم دوست من . توس فروم های خارجی کلی دنبال یه راه حل درست برای نصب کارت گرافیکم گشتم و بعد از جستجو بین روشهای زیادی که بود تونستم بهترینش رو برای کارت خودم پبدا کنم . اما قبل از نصب چون میدونستم اوبونتو ۱۱٫۰۴ نمیشه زیاد بهش دست زد اومدو ازش یه بکاپ کامل با برنامه های نصب شده گرفتم بعدش شروع به نصب کردم .
نتیجه این بود که پیش بینی من درست از آب در اومد . بعد از نصب کارت همین مشکل شما برای من پیش اومد که خوب با نصب دوباره اون بکاپ دوباره اوبونتو رو برمیگردوندم و دوباره کارت رو نصب میکردم. این کار برای من ۴ بار تکرار شد تا بالاخره بعد از ریست کردن اوبونتو بدون مشکل بالا اومد .
Allow me to introdius myself:
Im PERSIAN
My land is IRAN

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1490
  • آقا مرتضی
« پاسخ #61 : 10 خرداد 1390، 05:23 ب‌ظ »
بسم الله.
سلام.
راستش این از معدود تاپیکای آموزشی من بوده و خوشحالم که این تاپیک آموزشی مورد توجه قرار گرفته.
من این راهنما رو یه سال پیش نوشتم.اونموقع هنوز درایور انویدیا خودش قادر نبود درایور آزاد رو بلک لیست کنه و خب شرایط یکم فرق میکرد.این راهنما برای کسایی نوشته شده که مثل من دسترسیشون به اینترنت محدود به دیال آپ میشه وگرنه رفقایی که دسترسی دارن تو اوبونتو این راه رو توصیه نمیکنم.مخصوصا که جدیدا اینقدر با اشکال مواجه میشن.من تاحالا 11.04 رو نصب نکردم که این روش رو روش امتحان کنم ولی کلا هم توشیه میکنم بزارین خود اوبونتو براتون از additional driver نصب کنه اینقد خودتون رو عذاب ندین.اگرم خیلی گیرین که حتما ازین راه نصبش کنین یه راهنمای جدید براش بنویسم؟!
پدرم به رحمت خدا رفتن. شادی روحش صلوات.

آفلاین janbarkaff

• Full Member
  • *
  • ارسال: 146
« پاسخ #62 : 10 خرداد 1390، 06:08 ب‌ظ »
بسم الله.
سلام.
راستش این از معدود تاپیکای آموزشی من بوده و خوشحالم که این تاپیک آموزشی مورد توجه قرار گرفته.
من این راهنما رو یه سال پیش نوشتم.اونموقع هنوز درایور انویدیا خودش قادر نبود درایور آزاد رو بلک لیست کنه و خب شرایط یکم فرق میکرد.این راهنما برای کسایی نوشته شده که مثل من دسترسیشون به اینترنت محدود به دیال آپ میشه وگرنه رفقایی که دسترسی دارن تو اوبونتو این راه رو توصیه نمیکنم.مخصوصا که جدیدا اینقدر با اشکال مواجه میشن.من تاحالا 11.04 رو نصب نکردم که این روش رو روش امتحان کنم ولی کلا هم توشیه میکنم بزارین خود اوبونتو براتون از additional driver نصب کنه اینقد خودتون رو عذاب ندین.اگرم خیلی گیرین که حتما ازین راه نصبش کنین یه راهنمای جدید براش بنویسم؟!

حقیقت اینه که از مسیر additional driver من تونسته بودم گزینه سه بعدی بودن رو فعال کنم . فکر میکردم که باید بازم کارت گرافیک رو نصب کنم . خیلی درگیرش شدم آخرش روش نصب رو فهمیدم که با نصب اما سیستم بالا نمیومد .الان از مسیر additional driver قابلیت سه بعدی داشتن رو فعال کردم و کلا بیخیال نصب کارت گرافیک شدم

آفلاین Man_Utd_4Ever

• Newbie
  • *
  • ارسال: 2
« پاسخ #63 : 10 خرداد 1390، 07:09 ب‌ظ »
والا من از additional hardware گرافیک رو نصب کردم.یعد هم رسیت کردم و بدون مشکل بالا اومد. جالبه که یه نوار به سمت چپ اضافه شده که آیکونا توش هستن.اون نوار بالای اوبونتو هم رفت و جاش یه search اومده. توی نرم افزارا هم Nvidia X Server Setting اضافه شده که مشخصات کارت گرافیک رو درست نشون میده. در کل با اینکه از حالت SLI دارم استفاده میکنم مشکلی پیش نیومد.

آفلاین janbarkaff

• Full Member
  • *
« پاسخ #64 : 10 خرداد 1390، 09:27 ب‌ظ »
والا من از additional hardware گرافیک رو نصب کردم.یعد هم رسیت کردم و بدون مشکل بالا اومد. جالبه که یه نوار به سمت چپ اضافه شده که آیکونا توش هستن.اون نوار بالای اوبونتو هم رفت و جاش یه search اومده. توی نرم افزارا هم Nvidia X Server Setting اضافه شده که مشخصات کارت گرافیک رو درست نشون میده. در کل با اینکه از حالت SLI دارم استفاده میکنم مشکلی پیش نیومد.
میشه یه عکس از دسکتاپتون بذارین؟

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • آقا مرتضی
« پاسخ #65 : 10 خرداد 1390، 10:14 ب‌ظ »
ببخشید.ببخشید.ببخشید.
شماها چی دارین میگین.یعنی دارین اشتباه میگین.حالا یا از لفظ دارین اشتباه استفاده میکنین یا کلا نمیدونین چیکار دارین میکنین.
شما تو ادیشنال درایور کارت گرافیکتون رو نصب میکنین.همین
3بعدی سازی و....برمیگرده به خود اوبونتو که وقتی میبینه نصب شده کارت گرافیک فعال میشه.

آفلاین janbarkaff

• Full Member
  • *
« پاسخ #66 : 10 خرداد 1390، 10:39 ب‌ظ »
ببخشید.ببخشید.ببخشید.
شماها چی دارین میگین.یعنی دارین اشتباه میگین.حالا یا از لفظ دارین اشتباه استفاده میکنین یا کلا نمیدونین چیکار دارین میکنین.
3بعدی سازی و....برمیگرده به خود اوبونتو که وقتی میبینه نصب شده کارت گرافیک فعال میشه.
منم منظورم همین بود
من رفتم کارت گرافیک رو نصب کنم . شاید 30 تا تایپیک رو گشتم و چند سایت رو زیر و رو کردم. روش نصب رو یاد گرفتم اما اوبونتو بعد نصب بالا نمیومد . بیخیالش شدم
در مورد additional driver منظورم اینه که اکتیو کرده بودم قبل نصب کارت گرافیک و دیدم سه بعدی بودن رو ساپورت میکنه که برای نصب کارت گرافیک اونو حذف کرده بودم و کارت گرافیکم که نصب کردم سیستم بالا نیومد. الانم از طریق additional driver کارت گرافیکم قابلیت سه بعدی بودن داره بدون نصب کارت گرافیک (فایل دانلود شده از اونیدیا).
از طریق نرم افزار دارم افکت سه بعدی میدم به دسکتاپ و مطمعنا با نرم افزار باید این کار رو انجام داد ولی این دوستمون گفتند یه نوار به سمت چپ اضافه شده که آیکونها توش هست . چند تصویر از دسکتاپ دیدم که اینطورین که آیکونها همه یک سایز و در کادر مربعی هستند . میخوام دسکتاپ خودمم اینطوری بشه . نمیدونم چطوری ! ایشون گفتند با نصب کارت گرافیک به دسکتاپ این امکان افزوده شده خواستم ببینم چطور شده

آفلاین inspiron

• Newbie
  • *
  • ارسال: 9
« پاسخ #67 : 12 خرداد 1390، 12:07 ق‌ظ »
در مورد 3 بعدی سازی بايد بگم كه اين مورد رو كه فعال ميكنين حتما خودش درايور مربوطه رو ميگيره ديگه وگرنه خيلی كند بايد باشه . ولی به هر حال من با نصب كامل درايور مشكلی ندارم ، البته من از همون سايت انويديا دانلود كردم و نصب كردم نميدونم اگه از additional drivers‌ هم نصب ميكردم بازم مشكلی نبود يا نه ، فايل زير رو هم الان نصب كردم بازم مشكلی نيست :

http://linuxeman.co.cc/files/NVIDIA-Linux-x86-270.41.19_LiNuXeMaN.CoM_.run
ولی در مورد محيط كابری همون چند تا عكس كه ميگيد رو بذارين ما هم ببينيم چون من الان متوجه نميشم راجع به چی دارين صحبت ميكنين.

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • آقا مرتضی
« پاسخ #68 : 12 خرداد 1390، 06:36 ب‌ظ »
ببخشید.ببخشید.ببخشید.
منم منظورم همین بود
من رفتم کارت گرافیک رو نصب کنم . شاید 30 تا تایپیک رو گشتم و چند سایت رو زیر و رو کردم. روش نصب رو یاد گرفتم اما اوبونتو بعد نصب بالا نمیومد . بیخیالش شدم
در مورد additional driver منظورم اینه که اکتیو کرده بودم قبل نصب کارت گرافیک و دیدم سه بعدی بودن رو ساپورت میکنه که برای نصب کارت گرافیک اونو حذف کرده بودم و کارت گرافیکم که نصب کردم سیستم بالا نیومد. الانم از طریق additional driver کارت گرافیکم قابلیت سه بعدی بودن داره بدون نصب کارت گرافیک (فایل دانلود شده از اونیدیا).
از طریق نرم افزار دارم افکت سه بعدی میدم به دسکتاپ و مطمعنا با نرم افزار باید این کار رو انجام داد ولی این دوستمون گفتند یه نوار به سمت چپ اضافه شده که آیکونها توش هست . چند تصویر از دسکتاپ دیدم که اینطورین که آیکونها همه یک سایز و در کادر مربعی هستند . میخوام دسکتاپ خودمم اینطوری بشه . نمیدونم چطوری ! ایشون گفتند با نصب کارت گرافیک به دسکتاپ این امکان افزوده شده خواستم ببینم چطور شده
اگر یه حسی تو وجودت هنوز داره وول وول میزنه   :D که باید از راهی غیز additional driver گرافیکتو نصب کنی حتما بهش پاسخ +بده.
جدی میگم.حالا یه بار تند میگم چیکارا باید بکنی بعد اگر همشو متوجه شدی اقدام کن:
اول باید یه اوبونتو تازه داشته باشی یا حداقل اوبوبنتویی که روش گرافیک نصب نکرده باشی.
درایور رو دانلود کن.آخرین نسخه شو هم دانلود کن.
بعد به یه پوشه مثل خود خونه انتقالش بده. /home/name karbarit
بعدش به کنسول برو و ایکس رو خاموش کن.
حالا درایور رو اجرا کن. sh NVI.......run
خب اگر تمام مراحل به خوبی پیشرفت تمومه دیگه.ایکس رو روشن کن و حالشو ببر.
و این رو هم میتونی ببینی. http://sasy.ir/1389/07/installing-nvidia-ati-driver-on-ubuntu1010/
هر چند من خیلی اخیرا با این روش سر و کله نزدم ولی میگم اگر همچین حسی داری حتما برو دنبالش.معمولا نهایتا آدم چیزای با ارزشی به دست میاره.

آفلاین janbarkaff

• Full Member
  • *
« پاسخ #69 : 12 خرداد 1390، 07:36 ب‌ظ »
ببخشید.ببخشید.ببخشید.
منم منظورم همین بود
اگر یه حسی تو وجودت هنوز داره وول وول میزنه   :D که باید از راهی غیز additional driver گرافیکتو نصب کنی حتما بهش پاسخ +بده.
اول باید یه اوبونتو تازه داشته باشی یا حداقل اوبوبنتویی که روش گرافیک نصب نکرده باشی.
و این رو هم میتونی ببینی. http://sasy.ir/1389/07/installing-nvidia-ati-driver-on-ubuntu1010/
هر چند من خیلی اخیرا با این روش سر و کله نزدم ولی میگم اگر همچین حسی داری حتما برو دنبالش.معمولا نهایتا آدم چیزای با ارزشی به دست میاره.
من غلط بکنم دیگه همچین حسی داشته باشم  :-X

آفلاین afshin

• Newbie
  • *
  • ارسال: 22
« پاسخ #70 : 12 خرداد 1390، 08:23 ب‌ظ »
سلام اقا یکی به من کمک کنه
من کارت گرافیک nvidia geforce GT320M رو سیسنمم نصبه وقتی که اوبوتنو 10.10 نصب کردم additional driver بعد از چند بار کارت گرافیکو نصب کرد اما الان وقتی لپ تاپمو روشن می کنم وقتی که علامت ubuntu میاد اولا که مثل قبل از نصب کارت گرافیکم نیست فونتش یه جوریه که انگار کارت گرافیک نصب نیست در صورتی که قبل از نصب کارت گرافیکم این طوری نبود بعد بلافاصله یه صفه میاد بالا که ارم nvidia رو بزرگ نوشته و زیرشم با قرمز نوشته beta drive بعد از اینکه وارد محیط اوبونتو می شم گاه گداری بالای صفحه همون جایی که ایکن ساعت و علامت باطری و ... هست ایکناش بهم ریخته می شن و بعد از مدتی خودبخود یا درست می شن یا همون جوری باقی می مونن حالا دوستان به نظرتون اینا عادینو من زیادی حساسم یا واقعا مشکلی هست از راهنماییتون ممنون

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • آقا مرتضی
« پاسخ #71 : 13 خرداد 1390، 01:12 ب‌ظ »
سلام اقا یکی به من کمک کنه
من کارت گرافیک nvidia geforce GT320M رو سیسنمم نصبه وقتی که اوبوتنو 10.10 نصب کردم additional driver بعد از چند بار کارت گرافیکو نصب کرد اما الان وقتی لپ تاپمو روشن می کنم وقتی که علامت ubuntu میاد اولا که مثل قبل از نصب کارت گرافیکم نیست فونتش یه جوریه که انگار کارت گرافیک نصب نیست در صورتی که قبل از نصب کارت گرافیکم این طوری نبود بعد بلافاصله یه صفه میاد بالا که ارم nvidia رو بزرگ نوشته و زیرشم با قرمز نوشته beta drive بعد از اینکه وارد محیط اوبونتو می شم گاه گداری بالای صفحه همون جایی که ایکن ساعت و علامت باطری و ... هست ایکناش بهم ریخته می شن و بعد از مدتی خودبخود یا درست می شن یا همون جوری باقی می مونن حالا دوستان به نظرتون اینا عادینو من زیادی حساسم یا واقعا مشکلی هست از راهنماییتون ممنون
نه شما زیدی حساسی.البته اون که میگی آیکنای رو پنل بالا قاط میزنن رو نمیدونم چرا؟ولی اونکه صفحه زشت میشه یه باگ هست تواوبونتو که بعد 1.5 هنوز اوبونتو رفعش نکرده ](*,)
دنبالش بگردی میتونی راه برطرف کردنشو بیابی!من دم دستم چیزی ندارم بهت بگم.
ببخشید.ببخشید.ببخشید.
منم منظورم همین بود
من غلط بکنم دیگه همچین حسی داشته باشم  :-X
از من میشنوی دفعه بعد کع اوبونتو نصب کردی اول همین کار رو بکن بعد اگر نشد برو از ادیشنال درایور نصب کن.جنبه آموزشی  داره و مطمئنا چیز یاد میگیری ازش.

آفلاین Mahdi_Vaziri

• Newbie
  • *
  • ارسال: 3
« پاسخ #72 : 16 خرداد 1390، 04:29 ب‌ظ »
سلام.
بالاخره عضویت تو تالار درست شد و ما هم تونستیم عضو بشیم.
اق مدتهاست یه مشکل دارم.
اونم اینه که وقتی گرافیک نصبه و بعد اوبونتو رو آپدیت میکنم چرا درایور دیگه شناسایی نمیشه. انگار نصب نیست.
میخوام دوباره نصب کنم نمیشه.
چهجوری میتونم بعد از اپدیت اوبونتو گرافیک رو نصب کنم.

آفلاین soroush419

• Full Member
  • *
  • ارسال: 164
« پاسخ #73 : 16 خرداد 1390، 10:13 ب‌ظ »
سلام دوستان
من کلان با نصب کارت گرافیکم دچار مشکل شدم!!
وقتی lspci می زنم اینو مینویسه
00:02.0 VGA compatible controller: Intel Corporation Mobile 945GME Express Integrated Graphics Controller (rev 03)

آفلاین mrmrn

• High Hero Member
  • *
  • آقا مرتضی
« پاسخ #74 : 17 خرداد 1390، 11:19 ق‌ظ »
سلام به هر دو عزیز و تبریک بابت ورودتون به انجمن.
سلام دوستان
00:02.0 VGA compatible controller: Intel Corporation Mobile 945GME Express Integrated Graphics Controller (rev 03)

مال شما که اینتله و فکر نکنم نیاز به نصب داشته باشه.خود به خود کرنل میشناسدش.مگه نه؟
سلام دوستان

چجوری ممکنه؟یعنی شما بعد آ\دیت گرافیکت میپره؟مطمئنی؟