ببخشید.ببخشید.ببخشید.
شماها چی دارین میگین.یعنی دارین اشتباه میگین.حالا یا از لفظ دارین اشتباه استفاده میکنین یا کلا نمیدونین چیکار دارین میکنین.
شما تو ادیشنال درایور کارت گرافیکتون رو نصب میکنین.همین
3بعدی سازی و....برمیگرده به خود اوبونتو که وقتی میبینه نصب شده کارت گرافیک فعال میشه.
منم منظورم همین بود
من رفتم کارت گرافیک رو نصب کنم . شاید 30 تا تایپیک رو گشتم و چند سایت رو زیر و رو کردم. روش نصب رو یاد گرفتم اما اوبونتو بعد نصب بالا نمیومد . بیخیالش شدم
در مورد additional driver منظورم اینه که اکتیو کرده بودم قبل نصب کارت گرافیک و دیدم سه بعدی بودن رو ساپورت میکنه که برای نصب کارت گرافیک اونو حذف کرده بودم و کارت گرافیکم که نصب کردم سیستم بالا نیومد. الانم از طریق additional driver کارت گرافیکم قابلیت سه بعدی بودن داره بدون نصب کارت گرافیک (فایل دانلود شده از اونیدیا).
از طریق نرم افزار دارم افکت سه بعدی میدم به دسکتاپ و مطمعنا با نرم افزار باید این کار رو انجام داد ولی این دوستمون گفتند یه نوار به سمت چپ اضافه شده که آیکونها توش هست . چند تصویر از دسکتاپ دیدم که اینطورین که آیکونها همه یک سایز و در کادر مربعی هستند . میخوام دسکتاپ خودمم اینطوری بشه . نمیدونم چطوری ! ایشون گفتند با نصب کارت گرافیک به دسکتاپ این امکان افزوده شده خواستم ببینم چطور شده
اگر یه حسی تو وجودت هنوز داره وول وول میزنه
که باید از راهی غیز additional driver گرافیکتو نصب کنی حتما بهش پاسخ +بده.
جدی میگم.حالا یه بار تند میگم چیکارا باید بکنی بعد اگر همشو متوجه شدی اقدام کن:
اول باید یه اوبونتو تازه داشته باشی یا حداقل اوبوبنتویی که روش گرافیک نصب نکرده باشی.
درایور رو دانلود کن.آخرین نسخه شو هم دانلود کن.
بعد به یه پوشه مثل خود خونه انتقالش بده. /home/name karbarit
بعدش به کنسول برو و ایکس رو خاموش کن.
حالا درایور رو اجرا کن. sh NVI.......run
خب اگر تمام مراحل به خوبی پیشرفت تمومه دیگه.ایکس رو روشن کن و حالشو ببر.
و این رو هم میتونی ببینی.
http://sasy.ir/1389/07/installing-nvidia-ati-driver-on-ubuntu1010/هر چند من خیلی اخیرا با این روش سر و کله نزدم ولی میگم اگر همچین حسی داری حتما برو دنبالش.معمولا نهایتا آدم چیزای با ارزشی به دست میاره.