من از keepassx استفاده میکنم البته در مخازن اسمش اینه و سایت رسمیش برای لینوکس
www.keepassx.org هست.
برای همه سیستم عاملها هم وجود داره حتی برای موبایلهای جاوا، آی فون، آندروید. سایت عمومی که برای همه سیستم عاملهاست
http://keepass.info هست.
یک معرفی و آموزش هم سایت نگهبان گذاشته با عنوان "
KeePass صندوقچه اسرار برای رمزهای عبور" البته برای نسخه ویندوز هست که برای لینوکس هم فرق چندانی نداره.
نسخه ویندوز ورژن 2 هم داره که امکانات بیشتری داره ولی دیتابیسش متفاوته و برای استفاده مشترک در سایر سیستم ها باید دیتابیسش تبدیل بشه. من ترجیحا ورژن 1.17 را برای ویندوز و در لینوکس هم نصب keepassx از روی مخازن را توصیه میکنم که در حال حاظر ورژن 0.4.3 هست که با ورژن 1.17 سایر سیستم عاملها سازگاره.
روش برنامه برای پر کردن اتوماتیک فرم تشخیص title برنامه است برای همین نه تنها مرورگرها بلکه در هر برنامه ای که title بالای سرش داشته باشه قابل استفاده است.
مثلا اگر حالشو ندارید مرتب پسورد خودتون را توی ترمینال وارد کنید کافیه پسوردتون را بهش بدید و عنوان را هم Terminal وارد کنید در صورتی که کلید میانبر در تنظیمات برنامه تعریف کرده باشید. (معمولا ترکیب Ctrl+Alt+A استفاده میشه) پسورد اتوماتیک وارد میشه. یا در مواردی که برای باز کردن فایلهای فشرده پسورد دار یا هر چیز دیگه ای که فکرش را بکنید.
برای پر کردن فرمها در فایرفاکس به صورت اتوماتیک اگر میخواین که عنوان اسم اصلی سایت وارد کنید بهتره از افزونه
Hostname in Title Bar استفاده کنید. کار این افزونه اینه که اسم دامنه را به عنوان سایت اضافه میکنه.
بطور پیش فرض این برنامه برای user و pass استفاده میشه ولی امکان این را هم دارید که از قسمت Comment فرمهای پیچیده تر را هم تعریف کنید برای این کار پارامترهایی مثل [Enter],[Tab],... در نظر گرفته شده که توی راهنمای برنامه روش کارش توضیح داده شده.