..!!! مگه اون زیر ننوشته که 1.17..؟؟؟؟ خوب الان باید چیکار کنم ..میخوام هم توی ویندوز و هم لینوکس از این برنامه استفاده کنم و دیتابیس هابه صورت مشترک در هر دو سیستم عامل کار کنه... باید چیکاذ کنم؟؟؟
برای اینکار میتونید از نسخه ویندوزی کلاسیک
keepass 1.18 یا
keepassx 0.4.3 که دقیقا با نسخه لینوکسی برابره استفاده کنید.
تنها اشکالی که به نسخه ویندوزی 0.4.3 وارد هست اینه که Global Auto-Type Shortcut نداره ولی از لحاظ کارایی و هماهنگی با نسخه لینوکسی بهتره. (Global Auto-Type Shortcut با تعریف کلید میانبر میتوانید بصورت اتوماتیک فرمها را پر کنید. بطور مثال Ctrl+Alt+A)
به نظر من شما قید سری 2 را بزن چون فقط برای ویندوز هست و برای سایر سیستم عاملها و موبایلها باید تبدیل کنی ولی نسخه 0.4.3 با سری Classic Edition 1.1x سازگاره و نیاز به تبدیل بانک اطلاعاتی نداره و به راحتی همه جا قابل استفاده است.
یک امکان خیلی جالبی که KeePassX داره اینه که میشه از قسمت Comment طوری تعریف کرد که فرم های پیچیده تر و خاص را هم بشه پر کرد.
روش کار کلی این نرم افزار اینه که با استفاده از کلید میانبر فقط نام کاربری و کلمه عبور را وارد میکنه و در انتها اینتر میکنه. ولی شما جوری میتونی تعریف کنی که بشه فرمهای بانکی را هم بشه باهاش پر کرد و در انتها اینتر نکنه تا شما بتونید کد درخواستی را وارد کنید. در این روش شما فقط عنوان سایت را وارد میکنید و قسمت User و Pass را خالی میگذارید. البته در صورتی که وارد بکنید هم در نظر گرفته نمیشوند ولی اگر از چند حساب مختلف استفاده میکنید برای اینکه از هم تشخیص داده شوند یک نام دلخواه در User برای شناسایی وارد کنید (مثال: Saman, Jam)
اطلاعاتی که در مثال زیر گفته شده را در Comment وارد کنید.
مثال: فرم پرداخت بانک سامان
Auto-Type: AAAAAAAAAAAAAAAABBBB{TAB}CCC{TAB}DDEE
در مثال بالا
حروف A که شانزده رقم میباشد شماره کارت شما
حروف B رمز دوم کارت یا رمز اینترنتی
حروف C کد سه رقمی یا چهار رقمی که پشت کارت حک شده یا از عابر بانک میتوانید درخواست کنید.
حروف D ماه انقضا
حروف E سال انقضا
علامت {TAB} همان عمل کلید تب را انجام میدهد.
و در پایان عبارت امنیتی را وارد میکنید و Enter
مزیت این روش اینه که از شر keylogger ها در امان میمونید.
البته باز هم نکته در این روش هست که اگر فرصتی شد بهش میپردازیم.
سایت رسمی
KeePassX لینوکس، ویندوز، مکینتاش
سایت رسمی
KeePass ویندوز، انواع موبایل و سیستم عاملها