انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: خداحافظ اوبونتو. بيا2  (دفعات بازدید: 26482 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Keivan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
پاسخ به: پاسخ به: خداحافظ اوبونتو. بيا2
« پاسخ #30 : 20 اردیبهشت 1389، 12:15 ب‌ظ »
من نمی‌دونم این تاپیک‌های تحریک کننده رو برای چی می‌زنن!!

آره این سوال خوبیه. دلیلشم اینه که مطابق تحقیقات روانشناسانه وقتی یه کاربری با یه محصول خوب مواجه میشه این موضوع رو تنها به 3 نفر اعلام میکنه در حالی که وقتی با یه محصول بد مواجه میشه اون رو به 7 نفر دیگه میگه و می خواد داد بزنه.

جالب تر اینکه این تبلیغ بد علاوه بر حجم بالاترش اثر بیشتری هم داره. چون وقتی از یه محصولی بد میگی طرف مقابلت مطمئن هست که شما هیچ سودی در این تبلیغ بد نداری.

آفلاین moslem.b

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 590
« پاسخ #31 : 20 اردیبهشت 1389، 12:30 ب‌ظ »
من نمی‌دونم این تاپیک‌های تحریک کننده رو برای چی می‌زنن!! آدم هر کاری می‌خواد بکنه که توی بوق و کرنا نمی‌کنه!!

یه دوستی داشتم میگفت هر وقت داداشم می خواد دعوا کنه و از طرف میترسه منو صدا میکنه میگه داداش الان بهش فحش میدم ها  ;D

جریان این داد و بیداد هم واسه اینه که یه نفر بتونه یه کمکی یا راهنماییی به این بنده خدا بکنه  :)

شما بگرد توزیع مناسب کارتو پیدا کن مشکلاتتم حل میشه (البته اگه هنوز به متن باز ایمان داری)
(\__/)
(='.'=)
(")_(")

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
« پاسخ #32 : 20 اردیبهشت 1389، 12:33 ب‌ظ »
منم با لینوکس خداحافظی کردم.  اینم پست خداحاقظیم.. منم مشکلات خودم رو داشتم.

با نظرات m0si موافقم.

ولی هنوز ته دلم اوبونتو رو دوست دارم. هر ورژن جدیدی که میاد دانلود می کنم و با wubi نصبش می کنم ببینم چه تغییراتی کرده.

نقل‌قول
- اگر می بینید درایور ها کمبود دارن و یا برای بعضی از سخت افزار ها درایور مناسبی وجود نداره این مشکل از طرف سازندگان سخت افزار هست و باید شما از اونها بخواید که درایور مناسب رو هم تولید کنند

همه تقصیر رو نندازین گردن سازنده سخت افزار. سیاست های اوبونتو هم مشکل دار بوده. مثلا چرا از نسخه 7 به بعد تصمیم گرفتن که دیگه از مودم پشتیبانی نکنن. مگه کسایی که مودم دارن مودمشونو برای قشنگی خریدن. اگه دارن می خوان ازش استفاده کنن دیگه. یا این سیاست که همه چی باید آزاد باشه یه جاهایی جواب نمیده. سازنده کارت گرافیک ati و nvidia میان و درایور رو درست می کنن ولی اوبونتو برای خودش تصمیم می گیره که از اونا استفاده نکنه. خوب شرکت سازنده دلشو به چی خوش کنه.

سیاست اصلی اوبونتو جذب کاربرای سیستم های دسکتاپ بوده. (این حرف خودم نیست تو روزنامه عصر ارتباطات نوشته بود.) ولی اگر واقعا سیاستشون این بوده، توش موفق نبودن.

لینوکس رو برای آزاد بودن و مجانی بودنش دوست ندارم. لینوکسو برای خلاقیت هاش و جدید بودنش دوست دارم. لینوکس رو به خاطر کاربراش و حس همکاری دوست دارم.

از لینوکس بدم میاد چون برخلاف ویندوز هیچ مسئولیتی برای اینکه منو راضی نگه داره قائل نیست. ازش بدم میاد چون بعضی کسایی که از اون استفاده می کنن دچار تعصب میشن.

از لینوکس به خاطر کاربرایی که این پستا رو می نویسن بدم میاد.

از لینوکس بدم میاد چون آزادی رو به مرز هرج و مرج رسونده. چرا نباید توزیع های مختلف لینوکس بشینن کنار هم و روی یه موضوع کار کنن؟ مگه فایرفاکس هم آزاد نیست؟ چه طور فایرفاکس نیروهای آزاد رو میتونه یه جا جمع بکنه ولی وقتی نوبت لینوکس میشه هر کسی باید برای خودش ساز خودشو بزنه. چرا سرپرست پروژه اوبونتو جرات میکنه اسم خودش رو دیکتاتور بگذاره؟! مگه قرار نبود آزادی باشه؟

از لینوکس بدم میاد چون دوست ندارم بهم بگن newbie ، تازه کار و ... .

به هر حال به نظر بنده که یک پزشک عاشق کامپیوترم لینوکس اگه می خواد اینطوری پیش بره به هیچ جایی نمیرسه. بهتره یکم از فایرفاکس مدیریت رو یاد بگیرن و از معجزه open source  حداکثر استفاده رو بکنن.

چه طور مک که اون هم یه سیستم unix base هست میتونه کاربرا رو عاشق خودش کنه ولی توزیع های مختلف لینوکس نه؟

با تمام این حرف خا من که حمایتم رو قطع نخواهم کرد و هنوز امیدوارم.

درود دوست عزیز :)

ممنون از وقتی که گذاشتید و نظرتون رو بیان کردید

من با حرف های شما مخالفتی ندارم ولی می خوام بگم می تونید از یک دید دیگه هم قضیه رو ببینید

شما یک پزشک هستید و می دونید اکثر دارو ها عوارضی دارن که شما از روی تجربه و دانشتون بین اون دارو ها بهترین دارو رو برای مریض انتخاب می کنید تا بیماری که داره بهبود پیدا کنه و یا کنترل بشه
با اینکه می دونید عوارض دارو وجود داره ولی می دونید مریض در مواردی حتی اگر اون عوارض رو هم پیدا کنه بهتر از بیماری اصلیش هست
یا مثلاً می دونید عوارض فلان در مان در ۲۰ ۳۰ سال آینده هست و مریضی که ۸۰ یا ۷۰ سالش هست اصلاً ممکنه به اون عوارض نرسه

( یه کم در رشتتون فضولی کردم اگر مطالبم سطحی و اشتباه بود ببخشید :) )

این دید رو در مورد نرم افزار هم داشته باشید :)
برای رسیدن به آزادی نیاز به هزینه های بسیار زیادی هست ( در هر زمینه از زندگی که بخواید آزاد باشید )
این مهم نیست که فلان توزیع خوب هست یا بد مهم اینه که توزیع های مختلفی با این فلسفه وجود داره
اگر شماتوزیعی مثل اوینتو می خواید که درایور های بیشتری روش نصب باشه  مشکلات کمتری داشته باشه مثلاً نزدیکترین انتخاب برای شما توزیعی مثل mint می تونه باشه
این فلسفه اوبنتو - فدورا و... خیلی از توزیع ها هست که فقط نرم افزار آزاد داشته باشن
بعضی از توزیع ها هم هر دو نسخه رو دارن مثل مندریوا و......
توزیع هایی هم هستن که همه درایور ها رو دان
این یعنی آزادی در انتخاب
با تمام مشکلاتی که در لینوکس وجود داره این شما هستید که می تونید انتخاب کنید
ولی در دنیای انحصار مک و ویندوز شما بسیار محدود هستید
مثل دکتری می مونید که فقط می تونه از ۳ ۴ روش درمان ( که همگی عوارض خودشون رو هم دارن ) استفاده کنید
ولی در دنیای آزاد اینطور نیست :) شما ۱۰۰ ها روش دارید ( که باز هم عوارض خودشون رو دارن ) و دست شما برای انتخاب بازتر هست
و حتی می تونید توزیع اختصاصی خودتون با تمام نیاز های خودتون رو داشته باشید :) ( که برای رسیدن به این آزادی باید هزینه بسیاری بکنید :) که کمترینش وقت و مطالعه هست)

توزیع اوبونتو ممکنه کاربران زیادی داشته باشه ولی از نظر تکنیکی و کمک به نرم افزار آزاد ( از نظر رشد فنی و توسعه ) توزیع ضعیفی هست و بیشتر مصرف کننده هست تا تولید کننده
مهم اینه که توزیع های فراوانی هست که شما می تونید خودتون بین اونها انتخاب کنید
دنیای نرم افزار آزاد و گنو لینوکس بسیار فراتر از اوبنتو و یا یک توزیع خاص هست

در مورد  مک

بله بسیار سیستم عامل خوب و کاربر پسندی هست ولی اگر واقعیت رو بخواید
سیستم عامل مک بسیار ضعیف تر از لینوکس هست :)
چون برای یک سخت افزار خاص ( یا چند تا مشابه ) ساخته میشه و اصلاً به بقیه دنیا کاری نداره
شما هم محصولش رو بخواید سخت افزار و نرم افزار رو باید از خودش ( بدون هیچ حق تغییر و انتخاب در نرم افزار و بسیار محدود در سخت افزار ) بگیرید :)
البته معمولا همین چند انتخاب هم خوب هستن و کاربران مک رو راضی نگه می دارن :) ولی با هزینه بسیار بالایی که در قبالش می پردازن

در مورد لینوکس هم اگر شما سخت افزار مناسب بخرید که ساپورت میشه مشکلی نخواهید داشت :)

مسئله خیلی سادست
وقتی شما می رید قطعه ای برای سیستمتون بگیرید
آیا شما مودم - کارت گرافیم و..... که در ویندوز ۷ پشتیبانی نشه می خرید؟
چرا؟ چون شما می دونید در آينده ممکنه نیاز داشته باشید که از ویندوز ۷ استفاده کنید و حاضر نیستید هزینه اشتباه بکنید

اگر روزی شما همین کار رو برای لینوکس کردید و سخت افزاری که مناسب لینوکس نبود رو نخریدید یعنی سیستم عامل اصلی که انتخاب کردید لینوکس هست :)

« آخرین ویرایش: 20 اردیبهشت 1389، 12:45 ب‌ظ توسط کرگدن »

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین Keivan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
پاسخ به: خداحافظ اوبونتو. بيا2
« پاسخ #33 : 20 اردیبهشت 1389، 02:26 ب‌ظ »
من از اولشم با کرگردن موافق بودم.

شکی نیست لینوکس خیلی قوی هست. ولی ما دوست داریم که بهتر هم بشه. قصد من حداقل بهتر شدن هست.   ;)

این اوبونتو اینقدری خوب بوده که مارو نمک گیر کنه:

پرده اول: یادمه سال 97 اولین بار تو علامه حلی داشتیم برنامه نویسی می کردیم. یکی می گفت رد هت خیلی قویه و هیچوقت هنگ نمیکنه.(اون موقع ها دور دوره ویندوز 97 بود که همش باید restart می کردیش) یه بار رو یکی از کامپیوترهای مدرسه نصبش کردیم. بعدش درایورهای لازم رو پیدا نکردیم. خواهستیم پاک کنیم که دیدیم با ابزارهای اون موقع امکانش نیست. همون شد که نصف هارد مدرسه پرید. ما هم مونده بودیم انگشت به دهن که چه اتفاقی افتاده.

پرده دوم: رد هت گرفتم بردم خونه خواستم نصب کنم. cd یو که گذاشتم ترسیدم و جلوتر از صفحه اول نصب برم.

پرده سوم: چند سال بعد شجاع شدم و fedora 3 رو خریدم و نصب کردم. یه مقدار برنامه نویسی کردم و می خواستم سیستم عامل اصلیم باشه ولی نتونستم حتی کارت گرافیک و مودم رو بهش بشناسونم. خواستم mplayer رو نصب کنم که افتادم رو دور بی پایان depencency ها که آخرش نشد نصبش کنم.

پرده چهارم: اوبونتو 7.04 رو گرفتم و دیدم که چه باحال همه سخت افزارا رو به غیر مودم شناخت. نرم افزارها رم که راحت نصب می کنه. از اون روز نمک گیر اوبونتو شدم.

از اون روز تا به امروز زمان زیادی میگذره و اغلب یه نسخه اون رو دارم و چیز دیگه ایرو امتحان نکردم. البته از وقتی wubi اومده بیشتر با اون نصب می کنم.

حالا هم چشم mint رو امتحان می کنم. البته اگه wubi داشته باشه.
« آخرین ویرایش: 20 اردیبهشت 1389، 02:48 ب‌ظ توسط Keivan »

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
« پاسخ #34 : 20 اردیبهشت 1389، 03:15 ب‌ظ »
من از اولشم با کرگردن موافق بودم.

شکی نیست لینوکس خیلی قوی هست. ولی ما دوست داریم که بهتر هم بشه. قصد من حداقل بهتر شدن هست.   ;)

این اوبونتو اینقدری خوب بوده که مارو نمک گیر کنه:

پرده اول: یادمه سال 97 اولین بار تو علامه حلی داشتیم برنامه نویسی می کردیم. یکی می گفت رد هت خیلی قویه و هیچوقت هنگ نمیکنه.(اون موقع ها دور دوره ویندوز 97 بود که همش باید restart می کردیش) یه بار رو یکی از کامپیوترهای مدرسه نصبش کردیم. بعدش درایورهای لازم رو پیدا نکردیم. خواهستیم پاک کنیم که دیدیم با ابزارهای اون موقع امکانش نیست. همون شد که نصف هارد مدرسه پرید. ما هم مونده بودیم انگشت به دهن که چه اتفاقی افتاده.

پرده دوم: رد هت گرفتم بردم خونه خواستم نصب کنم. cd یو که گذاشتم ترسیدم و جلوتر از صفحه اول نصب برم.

پرده سوم: چند سال بعد شجاع شدم و fedora 3 رو خریدم و نصب کردم. یه مقدار برنامه نویسی کردم و می خواستم سیستم عامل اصلیم باشه ولی نتونستم حتی کارت گرافیک و مودم رو بهش بشناسونم. خواستم mplayer رو نصب کنم که افتادم رو دور بی پایان depencency ها که آخرش نشد نصبش کنم.

پرده چهارم: اوبونتو 7.04 رو گرفتم و دیدم که چه باحال همه سخت افزارا رو به غیر مودم شناخت. نرم افزارها رم که راحت نصب می کنه. از اون روز نمک گیر اوبونتو شدم.

از اون روز تا به امروز زمان زیادی میگذره و اغلب یه نسخه اون رو دارم و چیز دیگه ایرو امتحان نکردم. البته از وقتی wubi اومده بیشتر با اون نصب می کنم.

حالا هم چشم mint رو امتحان می کنم. البته اگه wubi داشته باشه.

mint یه مثال بود توزیع های خوبی هستن که می تونی امتحانشون کنی
مثل opensuse - mandriva ,mint ,.....
این توزیع ها کار با لینوکس رو راحت تر کردن
مخصوصاً مندریوا و opensuse که ساپورت سخت افزارشون هم خوب هست و فاصله انتشارهاشون هم بیشتر هست

در بدترین حالت به این نتیجه می رسی که از ویندوز استفاده کنی :) ولی حداقل می دونی چه چیز هاییت مشکل داشتن و در آینده هم با توزیع های مختلفی آشنا هستی و وقتی بخوای سخت افزار بگیری با دقت بیشتری این کار رو می کنی

ولی یک نکته کلی اینه که لینوکس و خانواده یونیکس سیستم عامل های قدرت مندی هستن  و خیلی از جاها فکر کردن به جایگزین براشون امکان نداره :)
فکر کنید تو جاهای حساسی مثل برج مراقبت - کنترل ترافیک-سرورهای حساس و....  سیستم بخواد برای یک آپدیت ساده ریست بشه :) خودتون عمق فاجعه رو ببینید :)

خیلی مسائل دیگه هست که مجالش اینجا نیست :)

پس هم مدرسه ای هم هستیم :دی

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین Roozbeh Shafiee

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 1260
  • Be Free
    • Roozbeh Shafiee Personal Home Page
« پاسخ #35 : 20 اردیبهشت 1389، 04:12 ب‌ظ »
ویندوز ۹۷ کی اومد که ما ندیدمش ؟  ;D
« آخرین ویرایش: 20 اردیبهشت 1389، 04:14 ب‌ظ توسط ROSHA »
Cloud Infrastructure and Virtualization Architect

Roozbeh Shafiee Home Page : http://RoozbehShafiee.Com

آفلاین بهزاد (beh7)

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 274
  • یک نفر با کلی آرزو
« پاسخ #36 : 20 اردیبهشت 1389، 04:57 ب‌ظ »
من بازم میگم منتظر 10.04.1 باشید نرید ویندوز 97 نصب کنیدا :)
راستی  10.04.1 در 29 جولای منتشر خواهد شد یعنی پس از 2تا آلفای 10.10
ولی نمیدونم آیا در اوبونتو 10.04.1> گنوم 2.30.2 هم خواهد بود  یا  در کوبونتو 10.04.1>  kde 4.4.3 خواهد بود ؟
« آخرین ویرایش: 21 اردیبهشت 1389، 11:46 ق‌ظ توسط بهزاد (beh7) »
اوبونتو یعنی زندگی

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • Google is your friend
« پاسخ #37 : 20 اردیبهشت 1389، 05:20 ب‌ظ »
جناب m0si من هم اولش همین مشکلات شما رو داشتم و و بعضی وختها اعصابم خیلی خورد میشد ولی از وختی به آرچ (چاکرا) مهاجرت کردم اوضاع خیلی خیلی

خوب شده.

من فکر کنم راه حل نهایی خرید سخت افزار مناسب و انتخاب توزیع مناسب هست.

آفلاین Azhang

• Full Member
  • *
  • ارسال: 236
  • kurosaki ichitax
« پاسخ #38 : 20 اردیبهشت 1389، 07:14 ب‌ظ »
اوه خسته شدم بس خوندم اگه یه تاپیک واسه کمک برای حل مشکل بود این همه جواب نداشت #-o

پی نوشت:یکی نیست بگه خودت چرا نظر میدی

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
« پاسخ #39 : 20 اردیبهشت 1389، 07:34 ب‌ظ »
بسلامت! خدا نگه دار! مواظب خودت باش
برو داداش من راحت باش. کی گفته لینوکس مال کسانیه که میخوان راحت باشن؟ جوابتو عزیزم دومین نامه یه آدمی به اسم لینوس تروالدز که آدم خول و چلیه داده. اونجاش که گفته : آیا دلتان برای وقتی که مردها مرد بودند و راه انداز سیستم شان را خودشان می نوشتند تنگ شده... . خوب اگه دلت خنج نمی ره یه کرنل کامپایل کنی و برای سیستم خودت بهترین شرایط ممکن رو براش تعیین کنی ُ راحت باش. اصلا قرار نیست خودتو اذیت کنی بخاطر اینکه لینوکس کار کنی!
یه چیزای کوچیکی توی ذهن آدم های یونیکس کار وجود داره که اگه توی ذهن کسی نباشه مشکلی برای زندگیش بوجود نمیاره. برو حالشو ببر!
منم کلا از کرک و قفل شکسته و قفل شکستن و میانبر و اینجور چیزا اونقدر خوشم میاد که نگو! ;) راحتی واقعا نعمتیه! این لینوکس کارا رو ولشون کن! من خودم همیشه توی فکر همین مساله هستم که اصلا چجور میشه این امتیاز لینوکس و بخریم و یه کپی رایت بزنیم روش و بعد بشینیم کرکش کنیم ;D
اما یه مساله مهم برای باقیه دوستان: مگه دولت مجبورتون کرده دو هفته ائی یکبار سیستم عاملتون رو ارتقا بدین؟ خیلی ها (و خصوصا توی متخصصین ) یه توزیع رو در یه نسخه برای خودشون بهینه سازی می کنن و یکی دوتا از این دی وی دی های برنامه ها رو هم براش ردیف می کنن و این توزیع با همین نسخه می مونه روی سیستمشون تا وقتی که بخوان سیستمشون رو ارتقا بدن. این مهمه که شما بتونی درک کنید که فرق بین ۹.۴ و ۹.۱۰ اوبونتو برای سیستم شما که ارتقا پیدا نکرده چیه. اجتمالا غیر از تفاوت های ظاهری چیز زیادی پیدا نمی کنید ;D (سریعتر بوت شدن و اضافه تر شدن امکانات جدید مسائل علاج داری هستن غیر از ارتقا)
درباره نصب برنامه های جدید هم که جریان کامپایل فرمودن رو به امید خدا فراموش نکردید!
حالا برای اینکه از ما دلخور نشی: من خودم یه سیستم دارم زغالی! می خوام روشنش کنم اول باید یه دونفر رو بیارم هولش بدن تا روشن شه. اوبونتو روش نصب میشه ولی سیاه می کنه آدمو! یه توزیع گیر اوردم به اسم ... (اسمش خیلی بی ادبیه!) نصبش کردم. گه گاهی یهو دلش واسه مادرش تنگ میشه می ره! (می ره خونشون!) :o ولی حالی می کنم باهاش : از یه کلاغ بد اخلاق تره!
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #40 : 21 اردیبهشت 1389، 11:25 ق‌ظ »
یکی از جمله هایی که من همیشه در جلسه‌ی نخست درس‌هام دانش‌جوها رو مجبور می‌کنم که به یاد بسپرند:
نقل‌قول
‫«من قصد ندارم اجازه دهم جهان مرا به جایی که می‌خواهد برود ، هدایت کند . من به جایی می‌روم که آزادی هست . اگر شما به جای دیگری‬ ‫می‌روید ، من به آنجا نمی‌آیم . من مقداری سختی را برای رسیدن به آزادی تحمل می‌کنم»
‫این کار به تصمیمی نیاز دارد که می‌گوید آزادی مهم است و باید گسترش داده شود حتی اگر مشکل باشد .‬
‫برای آزادی گاهی باید قربانی داد . باید بهایی پرداخت . اما هر چیزی در برابر آزادی بهای کمی دارد .‬
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین بهزاد (beh7)

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 274
  • یک نفر با کلی آرزو
« پاسخ #41 : 21 اردیبهشت 1389، 11:42 ق‌ظ »
میگم مینوشتی خداحافظ خانواده اوبونتو بهتر نبود ؟ چون همه تو این نسخه جدید گندی بیش نیستند   :-X
« آخرین ویرایش: 21 اردیبهشت 1389، 11:45 ق‌ظ توسط بهزاد (beh7) »
اوبونتو یعنی زندگی

آفلاین sasan67

• Full Member
  • *
  • ارسال: 165
« پاسخ #42 : 21 اردیبهشت 1389، 12:56 ب‌ظ »
ابونتو طبل تو خالیه.خیلی سروصداش زیاده وظاهر فریبنده داره ولی از محتوا کمی خالیه ومتاسفانه باعث بد نام شدن همه لینوکسها شده. :'(
در خود این انجمن اگر بگردید میبیند که اپن سوسه بیشترین رای رو آورده. :o

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 383
    • A Virtual World for Learninig English
« پاسخ #43 : 21 اردیبهشت 1389، 01:21 ب‌ظ »
ابونتو طبل تو خالیه.خیلی سروصداش زیاده وظاهر فریبنده داره ولی از محتوا کمی خالیه ومتاسفانه باعث بد نام شدن همه لینوکسها شده. :'(
من خودم هم کاربر openSuSE هستم. ولی با این حرفت چندان موافق نیستم.
هر توزیعی هدف و سیاست خودشو داره. نمی‌شه گفت...
مثلا اگر از من بپرسن که بهترین توزیع چیه بسته به مخاطبم جواب می‌دم. مثلا:
طرف فیزیکر باشه Scientific.
اهل پویانمایی( ;))باشه Animux.
پایداری بخواد Debian یا openSuSE.
و خیلی چیزای دیگه.
پس اینطوری قضاوت نکنیم که چون به درد من نخورد طبل توخالی یا همچین چیزیه...
مرسی

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #44 : 21 اردیبهشت 1389، 01:36 ب‌ظ »
متاسفانه دلیل عقب ماندگی علمی، فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی ایران وجود همین اظهار نظرهای سخیف و احساسی و بی اساس است.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم