انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: خداحافظ اوبونتو. بيا2  (دفعات بازدید: 26500 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین جادی

• عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1610
    • در دفاع از آزادی بیان
پاسخ به: خداحافظ اوبونتو. بيا2
« پاسخ #15 : 19 اردیبهشت 1389، 06:05 ب‌ظ »
و توی اینجور تاپیک همیشه بهترین سوال/جواب اینه: چی شد که اومدین اوبونتو و گنو/لینوکس؟
آزادی کیبورد حق هر انسان است - جادی

آفلاین farhad88

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 62
« پاسخ #16 : 19 اردیبهشت 1389، 07:24 ب‌ظ »
سلام.
من تقریبا یک سال میشه با لینوکس کار میکنم و هیچ مشکلی ندارم و خیلی راحت هستم..

من یه انتقاد شدید از اوبنتو 10.04 دارم که چرا انقدر ضعیفتر از قبلی شده؟ یه کاربر جدید که قرار هست برای اولین بار دنیای لینوکس رو بچشه و ورژن جدید رو نصب کنه آیا از لینوکس زده نمیشه؟
به نظر من تیم اوبونتو باید 6 ماه رو بکنن 9 ماه که هم باگهاشو بهتر میتونن برطرف کنن و هم سیستم پایداری میتونن ارائه بدن اگر بخوان همینطوری پیش برن باید برچسب بدترین توزیع لینوکس رو بهش بزنن.

اما اون دوستمون که تاپیک باز کرده بگم که لینوکس فراتر از حرفهاست. اینکه چرا فلان سخت افزار نمیشناسه برمیگرده به انحصاری شرکت سخت افزار. لینوکس هم برای افراد عادی و هم برای حرفه ای مخصوصا حرفه ای مناسب است.

موفق باشید.

آفلاین m0si

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 411
« پاسخ #17 : 19 اردیبهشت 1389، 09:35 ب‌ظ »
فقط می تونم بگم اکثر نظرات دوستان از روی تعصب بود...
به نظر من بزرگترین مشکل جامعه ی لینوکسی همین تعصب بیجاست

آفلاین مُحَمَّدْ

• Full Member
  • *
  • ارسال: 217
« پاسخ #18 : 19 اردیبهشت 1389، 10:25 ب‌ظ »
فقط می تونم بگم اکثر نظرات دوستان از روی تعصب بود...
به نظر من بزرگترین مشکل جامعه ی لینوکسی همین تعصب بیجاست
میشه به ما نشون بدین دقیقا کجا از تعصب استفاده شده ؟
شما که انتظارتون از سیستم عامل فقط راحتیه وقتی تو یه نسخه به پایداری مورد نظرتون می رسین نیاز دارین که نسخه جدید رو نصب کنین (من که با 9.10 مشکلی ندارم و داره برام 5 ماه کار می کنه  :o و نیازم رو بر طرف می کنه (شاید دیگه با سیستم بازی نکنم ولی  \\:D/)))
اگه مثلا مایکروسافت هر 2 ماه یه نسخه جدید بده و فرض می کنیم پایدار تر هم هست شما چیکار می کنین ؟؟؟؟؟
وچی شد که اومدین اوبونتو و گنو/لینوکس؟

این هم مهمه ، برای بعضی ها هدف وسیله رو توجیه می کنه و برای بعضی ها نه .
« آخرین ویرایش: 19 اردیبهشت 1389، 10:28 ب‌ظ توسط moham unix »
درسته که درست نیست ولی درست نیست که بگیم درسته.

آفلاین sasan67

• Full Member
  • *
  • ارسال: 165
« پاسخ #19 : 19 اردیبهشت 1389، 10:52 ب‌ظ »
النته من اپن سوسه دارم و ازش راضیم.همین که ویروسها نمیتونن به سیستم عامل من آسیب برسونن نعمت بزرگیه ;D.
من یک لپتاپ دارم که سوسه بطور پیش فرض از طرف تولید کنندش روش نصب بود و هرگز کوچکترین مشکلی با اون نداشتم.اما اگه ویندوز بود مطمئنم باید چندین بار باز نصبش میکردم.نکته مهم اینه که شما لینوکس رو روی لپ تاپی نصب میکنید که پیشتر ویندوز روی اون بوده و این ممکنه دردسر ساز باشه . این مشکل برای ویندوز های تمام ورژن هم وجود داره.مثلا شما win7 رو روی لپتاپی نصب کنید که قبلا بطور مادرزادی xp بوده .به دلیل درایورهاش.لینوکس هم یک سیستم تمام ورژن هست که ممکنه درایورهای شمارو شناسایی بکنه ممکنه نکنه.

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1013
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
« پاسخ #20 : 20 اردیبهشت 1389، 02:37 ق‌ظ »
با همه دوستان موافقم.
ولی..
اگه شما تو ایران زندگی می‌کنید و رشته تحصیلی‌تون کامپیوتر نیست، بهتره از ویندوز استفاده کنین.
دلیل اینکه شما برای لذت بُردن از رایانه استفاده می‌کنید نه برای تحویل پروژه و ...
از هر سیستم عاملی که استفاده می‌کنید، موفق باشید ;)
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.

آفلاین pooria892

• Full Member
  • *
  • ارسال: 233
« پاسخ #21 : 20 اردیبهشت 1389، 02:44 ق‌ظ »
من فکر می کنم دوستانی که لینوکس کار می کنن و در صدد گسترش لینوکس هستن باید کاملا روشن و واضح مشخص کنن که لینوکس برای چه کسانی مناسب است. اگه قراره اینجوری باشه که کاربر سر کارهای اولیه به مشکل بخوره و نصف عمرش رو دنبال یادگرفتن کامپیوتر و رفع مشکلات باشه، بهتره به جای تبلیغ بی مورد برای همگانی کردن لینوکس، از اول بگن که اگه می خواید متخصص کامپیوتر بشین! بیاد طرف لینوکس!!  ::)
البته می دونم که خیلی ها چه در این سایت چه در جاهای دیگه دارن خیلی برای گسترش لینوکس زحمت می کشن و منکر ارزش کار اونها نمی شم. ولی در کل دارم به این نتیجه میرسم که همگانی کردن لینوکس به این شکل کار اشتباهیه. 

به نظر من لینوکس و دنیای نرم افزارهای آزاد به درد کسانی می خوره که یا کارشون مرتبط با کامپیوتره و می خوان هر چه بیشتر در مورد کامپیوتر اطلاعات به دست بیارن، یا به درد کسایی می خوره که دنبال آزادین و همه آزادی ( حداقل سهم بزرگی از آزادی) رو تو آزادی نرم افزار میبینن و حاضرن برای این ایدشون کلی سختی تحمل کنن.
من یه کاربر عادیم یعنی کارم کامپیوتر نیست و از کامپیوتر برای کارهای دیگه استفاه می کنم. در ضمن به جرات می گم که نسبت به خیلی از کاربرهای عادی دیگه،  حوصلم  تو سر و کله زدن با کامپیوتر خیلی بیشتره ولی راستش دیگه کم کم دارم خسته میشم. مشکل من تفاوت بین لینوکس و ویندوز و از این جور حرفها نیست. مشکل من وجود ایرادات زیادیه که کاربر باید جون بکنه تا حل بشه! و در خیلی موارد هم ممکنه حل نشه ](*,)

در مورد این مسائلی که اینجا مطرح شد، قبول کنید که اوبونتو خیلی مشکل داره. من الان حدود هفت هشت ماهه که اوبونتو کار می کنم. اولش 9.04 نصب و یه سری مشکل داشت. مثلا موقع خاموش شدن بوق میزد و suspend نمی شد و ... بعد که 9.10 اومد، به امید حل شدن مشکلات اونو نصب کردم ولی مشکلات بیشتر شد!! (البته انصافا دیگه بوق نمی زد!) بعد هم که 10.04 اومد به امید «تغییرات» اونو نصب کردم که دیگه نگو و نپرس!! زده به سرم برم اولین نسخه اوبونتویی که اومده بود رو نصب کنم شاید همه چیز درست شه!! :D
یه مشکل دیگه که اینجا مطرح شد، تغییرات بی مورد نسخه های اوبونتوست که برای من به عنوان یه کاربر عادی قابل درک نیست. چه اصراریه حتما شش ماه یه بار یه نسخه جدید بیاد در حالی که همون نسخه قبلی هنوز به سرانجام نرسیده و کلی باگ داره. اونوقت میان یه سری تغییرات بیخودی روش انجام می دن که فقط مشکلات رو زیاد میکنه  :(

در ضمن دوستان، می دونم که احتمالا جواب این سوال من رو اینجوری میدید که نرم افزار آزاد رو درست درک نکردی ولی به نظر من اینکه سخت افزار مناسب برای لینوکس ساخته نمیشه، مشکل از لینوکس و اصول نرم افزار آزاده که قادر نیست در بازار رقابت کنه نه از شرکت سازنده سخت افزار. نمیشه گفت شرکتی که برای پول کار میکنه کارش بده. این حرفها که باید هر کسی در استفاده از نرم افزار آزاد باشه و ... خیلی حرفهای قشنگیه ولی در دنیای واقعی کارآمد نیست چون قادر به جذب سرمایه نیست و طبیعیه که شرکت ها میرن دنبال چیزایی که ازش پول در بیاد.

من این حرفها رو فقط به عنوان درددل گفتم و امیدوارم که منظورم رو رسونده باشم. وگر نه من رو هم هیچکس مجبور به استفاده از لینوکس نکرده و خودم این رو انتخاب کردم ولی برای ادامه کار لازم می دونم که یه چیزایی برام روشن شه. اگه یه جاهایی یه ذره تند شدم منو ببخشید.

آفلاین parsibox

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 777
  • آچار فرانسه
    • سایت شخصی محسن داوری
« پاسخ #22 : 20 اردیبهشت 1389، 03:34 ق‌ظ »
من دوست دارم واقعا بدونم حالا که با لینوکس خداحافظی کردی واقعا میری نسخه ی ویندوز اصل را میخری؟
اصلا کل دلایلت درست ولی تو الان میری ویندوز اصل میخری؟
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,12830.0.html
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,12928.new.htm
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,12151.0.html
توجه : کلیه ی کاربران لینوکس در اصفهان که متقاضی شارژ یا راه اندازی ADSL پیشگامان یا صبانت هستند میتوانند از طریق ما 5% تخفیف بگیرند

آفلاین moslem.b

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 590
« پاسخ #23 : 20 اردیبهشت 1389، 08:23 ق‌ظ »
منم همه ی این مشکلات رو داشتم 4-5 سالی میشه که سمت لینوکس اومدم و تقریبا 2 سالی هست که بخاطر همین مشکلاتی که شما با اوبونتو داشتین منم در به در دنبال یه توزیع خوب میگشتم و خیلی از توزیع ها رو امتحان کردم تا به آرچ رسیدم و الان چند ماهی میشه که همین جا اقامت کردم و میکنم شما هم می تونید امتحان کنید
(\__/)
(='.'=)
(")_(")

آفلاین Keivan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
« پاسخ #24 : 20 اردیبهشت 1389، 08:55 ق‌ظ »
منم با لینوکس خداحافظی کردم.  اینم پست خداحاقظیم.. منم مشکلات خودم رو داشتم.

با نظرات m0si موافقم.

ولی هنوز ته دلم اوبونتو رو دوست دارم. هر ورژن جدیدی که میاد دانلود می کنم و با wubi نصبش می کنم ببینم چه تغییراتی کرده.

نقل‌قول
- اگر می بینید درایور ها کمبود دارن و یا برای بعضی از سخت افزار ها درایور مناسبی وجود نداره این مشکل از طرف سازندگان سخت افزار هست و باید شما از اونها بخواید که درایور مناسب رو هم تولید کنند

همه تقصیر رو نندازین گردن سازنده سخت افزار. سیاست های اوبونتو هم مشکل دار بوده. مثلا چرا از نسخه 7 به بعد تصمیم گرفتن که دیگه از مودم پشتیبانی نکنن. مگه کسایی که مودم دارن مودمشونو برای قشنگی خریدن. اگه دارن می خوان ازش استفاده کنن دیگه. یا این سیاست که همه چی باید آزاد باشه یه جاهایی جواب نمیده. سازنده کارت گرافیک ati و nvidia میان و درایور رو درست می کنن ولی اوبونتو برای خودش تصمیم می گیره که از اونا استفاده نکنه. خوب شرکت سازنده دلشو به چی خوش کنه.

سیاست اصلی اوبونتو جذب کاربرای سیستم های دسکتاپ بوده. (این حرف خودم نیست تو روزنامه عصر ارتباطات نوشته بود.) ولی اگر واقعا سیاستشون این بوده، توش موفق نبودن.

لینوکس رو برای آزاد بودن و مجانی بودنش دوست ندارم. لینوکسو برای خلاقیت هاش و جدید بودنش دوست دارم. لینوکس رو به خاطر کاربراش و حس همکاری دوست دارم.

از لینوکس بدم میاد چون برخلاف ویندوز هیچ مسئولیتی برای اینکه منو راضی نگه داره قائل نیست. ازش بدم میاد چون بعضی کسایی که از اون استفاده می کنن دچار تعصب میشن.

از لینوکس به خاطر کاربرایی که این پستا رو می نویسن بدم میاد.

از لینوکس بدم میاد چون آزادی رو به مرز هرج و مرج رسونده. چرا نباید توزیع های مختلف لینوکس بشینن کنار هم و روی یه موضوع کار کنن؟ مگه فایرفاکس هم آزاد نیست؟ چه طور فایرفاکس نیروهای آزاد رو میتونه یه جا جمع بکنه ولی وقتی نوبت لینوکس میشه هر کسی باید برای خودش ساز خودشو بزنه. چرا سرپرست پروژه اوبونتو جرات میکنه اسم خودش رو دیکتاتور بگذاره؟! مگه قرار نبود آزادی باشه؟

از لینوکس بدم میاد چون دوست ندارم بهم بگن newbie ، تازه کار و ... .

به هر حال به نظر بنده که یک پزشک عاشق کامپیوترم لینوکس اگه می خواد اینطوری پیش بره به هیچ جایی نمیرسه. بهتره یکم از فایرفاکس مدیریت رو یاد بگیرن و از معجزه open source  حداکثر استفاده رو بکنن.

چه طور مک که اون هم یه سیستم unix base هست میتونه کاربرا رو عاشق خودش کنه ولی توزیع های مختلف لینوکس نه؟

با تمام این حرف خا من که حمایتم رو قطع نخواهم کرد و هنوز امیدوارم.
« آخرین ویرایش: 20 اردیبهشت 1389، 09:20 ق‌ظ توسط Keivan »

آفلاین Keivan

• Full Member
  • *
« پاسخ #25 : 20 اردیبهشت 1389، 09:06 ق‌ظ »
آیا آرچ رو با wubi یا یه چیز مشابه اون هم میشه نصب کرد؟

آفلاین Freeman

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 2310
    • KDE Software Compilation
« پاسخ #26 : 20 اردیبهشت 1389، 09:30 ق‌ظ »
آیا آرچ رو با wubi یا یه چیز مشابه اون هم میشه نصب کرد؟

خیر Arch دستی نصب و کانفیگ میشه ! با نصابی از جنس ncurses پس از نصب اولیه هم نصب چیزهای دلخواه و یا لازم مثل سخت افزارها و ... تا خوده میز کار با ازادی کامل  :)

اینم راهنمای مقدماتی برای اشنایی بیشتر

http://wiki.archlinux.org/index.php/Beginners%27_Guide

موفق باشید
« آخرین ویرایش: 20 اردیبهشت 1389، 09:32 ق‌ظ توسط Freeman »

آفلاین Keivan

• Full Member
  • *
« پاسخ #27 : 20 اردیبهشت 1389، 09:47 ق‌ظ »
بیاید این شعرو با هم بخونیم

بگذار تا بگریم چون ابر در بهاران

کز سنگ گریه خیزد روز وداع یاران

هر کو شراب فرقت روزی چشیده باشد

داند که سخت باشد قطع امیدواران

با ساربان بگویید احوال آب چشمم

تا بر شتر نبندد محمل به روز باران

بگذاشتند ما را در دیده آب حسرت

گریان چو در قیامت چشم گناهکاران

ای صبح شب نشینان جانم به طاقت آمد

از بس که دیر ماندی چون شام روزه داران

چندین که برشمردم از ماجرای عشقت

اندوه دل نگفتم الا یک از هزاران

سعدی به روزگاران مهری نشسته در دل

بیرون نمی‌توان کرد الا به روزگاران

چندت کنم حکایت شرح این قدر کفایت

باقی نمی‌توان گفت الا به غمگساران

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 383
    • A Virtual World for Learninig English
پاسخ به: پاسخ به: خداحافظ اوبونتو. بيا2
« پاسخ #28 : 20 اردیبهشت 1389، 11:44 ق‌ظ »
منم با لینوکس خداحافظی کردم.  اینم پست خداحاقظیم.. منم مشکلات خودم رو داشتم.

با نظرات m0si موافقم.

ولی هنوز ته دلم اوبونتو رو دوست دارم. هر ورژن جدیدی که میاد دانلود می کنم و با wubi نصبش می کنم ببینم چه تغییراتی کرده.

نقل‌قول
- اگر می بینید درایور ها کمبود دارن و یا برای بعضی از سخت افزار ها درایور مناسبی وجود نداره این مشکل از طرف سازندگان سخت افزار هست و باید شما از اونها بخواید که درایور مناسب رو هم تولید کنند

همه تقصیر رو نندازین گردن سازنده سخت افزار. سیاست های اوبونتو هم مشکل دار بوده. مثلا چرا از نسخه 7 به بعد تصمیم گرفتن که دیگه از مودم پشتیبانی نکنن. مگه کسایی که مودم دارن مودمشونو برای قشنگی خریدن. اگه دارن می خوان ازش استفاده کنن دیگه. یا این سیاست که همه چی باید آزاد باشه یه جاهایی جواب نمیده. سازنده کارت گرافیک ati و nvidia میان و درایور رو درست می کنن ولی اوبونتو برای خودش تصمیم می گیره که از اونا استفاده نکنه. خوب شرکت سازنده دلشو به چی خوش کنه.

سیاست اصلی اوبونتو جذب کاربرای سیستم های دسکتاپ بوده. (این حرف خودم نیست تو روزنامه عصر ارتباطات نوشته بود.) ولی اگر واقعا سیاستشون این بوده، توش موفق نبودن.

لینوکس رو برای آزاد بودن و مجانی بودنش دوست ندارم. لینوکسو برای خلاقیت هاش و جدید بودنش دوست دارم. لینوکس رو به خاطر کاربراش و حس همکاری دوست دارم.

از لینوکس بدم میاد چون برخلاف ویندوز هیچ مسئولیتی برای اینکه منو راضی نگه داره قائل نیست. ازش بدم میاد چون بعضی کسایی که از اون استفاده می کنن دچار تعصب میشن.

از لینوکس به خاطر کاربرایی که این پستا رو می نویسن بدم میاد.

از لینوکس بدم میاد چون آزادی رو به مرز هرج و مرج رسونده. چرا نباید توزیع های مختلف لینوکس بشینن کنار هم و روی یه موضوع کار کنن؟ مگه فایرفاکس هم آزاد نیست؟ چه طور فایرفاکس نیروهای آزاد رو میتونه یه جا جمع بکنه ولی وقتی نوبت لینوکس میشه هر کسی باید برای خودش ساز خودشو بزنه. چرا سرپرست پروژه اوبونتو جرات میکنه اسم خودش رو دیکتاتور بگذاره؟! مگه قرار نبود آزادی باشه؟

از لینوکس بدم میاد چون دوست ندارم بهم بگن newbie ، تازه کار و ... .

به هر حال به نظر بنده که یک پزشک عاشق کامپیوترم لینوکس اگه می خواد اینطوری پیش بره به هیچ جایی نمیرسه. بهتره یکم از فایرفاکس مدیریت رو یاد بگیرن و از معجزه open source  حداکثر استفاده رو بکنن.

چه طور مک که اون هم یه سیستم unix base هست میتونه کاربرا رو عاشق خودش کنه ولی توزیع های مختلف لینوکس نه؟

با تمام این حرف خا من که حمایتم رو قطع نخواهم کرد و هنوز امیدوارم.

چه جالب. می‌خواستم بدونم اگر همه‌ی توزیع‌ها روی یک چیز کار می‌کردن من از کجا Animux و Scientificو Backtrackو ... می‌آوردم.
از اون جالب‌تر، کی گفته که گنو/لینوکس باید تعهدی در مورد رضایت شما داشته باشه؟ مقاله‌ی «گنو/لینوکس ویندوز نیست» رو بخونین.
از این یکی هم جالب‌تر این که شما فرق هرج و مرج و آزادی رو هم نمی‌دونین. اول هرج و مرج و بعد هم آزادی رو تعریف کنیم، بعد در موردش حرف بزنیم.
از این آخری جالب‌تر این که این که مک UNIX Base هست مهم نیست، این که انحصار طلبه و سیاستش با ما فرق داره مهمه.(UNIX رو هم لطفا با حروف بزرگ بنویسید.)
این یکی جالب نیست، من عشق می‌کنم تازه‌کار باشم. اینطوری می‌بینم که چیزای زیادی برای یاد گرفتن مونده.
در ضمن، اگر مدیریت اوبونتو دیکتاتوریه خودتون یه توزیع بزنید و با دموکراسی مدیریتش کنید.
به حرف روزنامه‌ها هم در مورد جامعمون گوش نکنید که بعضی جاها(می‌تونم بگم کجا) می‌گن که سورس کرنل در اختیار کاربرا نیست.

در ضمن، نمی‌خواستم جواب بدم.(اصلا نمی‌دونم واسه‌ی چی اینجور تاپیکا اینقدر پر رونق می‌شه.) ولی دیگه کفرم در اومد. من از اینجور کاربرا ....

شما عزیز هم که رفتی، خدا به همرات. فقط یادت باشه که آزاد باشی، حتی تو زندان.

آفلاین سعید رسولی

• ilius, saeedgnu
  • عضو کاربران ایرانی اوبونتو
  • *
  • ارسال: 1543
پاسخ به: پاسخ به: خداحافظ اوبونتو. بيا2
« پاسخ #29 : 20 اردیبهشت 1389، 11:57 ق‌ظ »
من نمی‌دونم این تاپیک‌های تحریک کننده رو برای چی می‌زنن!! آدم هر کاری می‌خواد بکنه که توی بوق و کرنا نمی‌کنه!! من وقتی از ویندوز اومدم سراغ لینوکس، دلیلی ندیدم این اتفاق رو جایی اعلام کنم!!! وقتی هم توزیع‌م رو عوض کردم همینطور. بعضی دوستان دیگه‌ای هم که این از لینوکس به مک یا همون ویندوز رفتن این همه جار و جنجال نکردن!! بالاخره هر چیزی یه بهایی داره!! (نه لزوما بهای مالی و پولی) اینو فراموش نکنید که هیچ چیزی بدون بها نیست. آزادی هم بهایی داره. این شما هستید که تصمیم می‌گیرید حاضرید این بها رو بپردازید یا نه.
اما اگه هدفتون انتقاد سازنده و مثبت هست، باید جور دیگه‌ای مطرحش می‌کردید... نه اینطوری...