انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: لینوکس یا مک؟!  (دفعات بازدید: 42571 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ به: لینوکس یا مک؟!
« پاسخ #45 : 01 خرداد 1389، 11:25 ق‌ظ »
تعداد نرم‌افزار های لینوکس چندین برابر مک هست
دایرکتوری home لینوکس که قابل جابه‌جایی هم هست
ترمینال لینوکس بارها شاخ‌تر از bash مک هست
کارکرد کلیک وسط موس در محیط‌های متنی رو با هیچ چیز نمی‌شه عوض کرد
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین آی سهیل

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1013
  • سهیل هستم.
    • نیمِگــــــــــــــا
« پاسخ #46 : 01 خرداد 1389، 08:07 ب‌ظ »
نقل‌قول
کارکرد کلیک وسط موس در محیط‌های متنی رو با هیچ چیز نمی‌شه عوض کرد
این تنهایی بیس‌تا میره :دی
The open source Ubuntu desktop operating system powers millions of PCs and laptops around the world.

آفلاین Bayazee

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 91
    • آموزش زبان برنامه نویسی پایتون
« پاسخ #47 : 01 خرداد 1389، 10:33 ب‌ظ »
سلام
اتفاقی این پست رو دیدم و چند تا از ارسال ها رو خوندم.
موردی که به ذهنم رسید این بود که برخی از دوستان از مک بد گفتن و حتی با کلماتی چون آشغال !! خطابش کردن با احتملب اینکه حتی یکبار هم از این برند استفاده نکردند !
مک و سیستم عاملش بر اساس بی اس دی و در حقیقت یونیکس هست (مثل لینوکس). تقریبا تمامی نرم افزار های لینوکسی توش بدون نرم افزار یا تنظیم خاصی نصب می شه و خیلی از نرم افزار های ویندوزی هم نسخه مخصوص مک داره.
به نظر من مک یه چیزی بین لینوکس و ویندوز هست. ویندوز یک شرکت بزرگ پشتشه. خوب تبلیغ می شه. هماهنگی خوبی با سازنده های سخت افزار داره و ... . لینوکس هم یه کامیونیتی قوی پشتش هست . آزادی رو بطور واقعی به ارمغان می یاره و ... .
مک هردوی ایناهرو سعی می کنه کنار هم داشته باشه. هم برای کسی مناسب هست که بدون دردسر می خواد سریع کارشو انجام بده و هم برای کیکی که می خواد سیستم و زیرو رو کنه !!
آموزش زبان برنامه نویسی پایتون (Python) در وب سایت ! www.pythoni.ca

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
« پاسخ #48 : 04 خرداد 1389، 03:42 ق‌ظ »
ببخشید! گلاب بروتون! فضولی میکنم شرمنده :oops:
این مک که فرمودید مال کارخونه مک دونالده یا مال کارخونه مک دانل داگلاس؟
آخه من هم مک دونالد خوردم ، هم با هواپیماهائی که موتور مک دانل داگلاس داشتن پرواز کردم (مسافر بودم ها بعدا نگین مگه تو خلبانی ، به تو چه!) به نظرم جفتشون از لینوکس خیلی بهترن! هم برای کاربر عادی و هم برای کاربر غیرعادی ، مجنون ، شیرین احوال ، عاشق ، گرسنه و ....  و البته براش دلیل منطقی هم دارم: اصولا هر کسی توی روز نیاز پیدا می کنه یه چیزی بخوره یا کمینه از یه جائی بدون ترس سواری با فوکر و توپولوف یا کوپولوف مسافرت کنه اما کمتر کسی از آهنگ گوش ندادن با کامپیوتر یا ندیدن یه فیلم دو هزار تومنی خریداری شده از سر میدون توپخونه مرده (لطفا به آمار مرگ و میر بر اثر گرسنگی یا سقوط هواپیماهای فوکر هم توجه کنید!)
روی این حساب من فکر می کنم خیلی کار بدیه که یه کاربر معمولی (حتی غیر معمولیشم) بخواد بجای اینکه بره به کارش برسه یا شکمشو سیر کنه بره آهنگ گوش کنه.
واسه همین من پیشنهاد می کنم شما بهتره بری همون مک رو بخوری (یا باهاش بری فرقی نمی کنه). به حرف این انشا نویس های علم بهتر است یا ثروت هم اصلا گوش نده!( آخه منم گول همینا رو خوردم)
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

lomion

• مهمان
« پاسخ #49 : 04 خرداد 1389، 08:47 ق‌ظ »
هر چیزی خوبیهاش رو داره و بدیهاش رو. برای بعضی کاربردها مک خیلی خوبه و برای بعضیهای دیگه لینوکس. مقایسه فارغ از بستر استفاده هم به نظرم درست نیست.

پ.ن.  آخرش کسی که دوست داشته باشه لینوکس استفاده می کنه اگر چه کلی معایب براش گفته بشه یا بر عکسش برای مک ;)

آفلاین .:::_| Smart Boy |_:::.

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 397
  • براي بهره‌مند شدن از آزادي بايد خود را مهار كنيم.
« پاسخ #50 : 04 خرداد 1389، 11:32 ق‌ظ »
هر چیزی خوبیهاش رو داره و بدیهاش رو. برای بعضی کاربردها مک خیلی خوبه و برای بعضیهای دیگه لینوکس. مقایسه فارغ از بستر استفاده هم به نظرم درست نیست.

پ.ن.  آخرش کسی که دوست داشته باشه لینوکس استفاده می کنه اگر چه کلی معایب براش گفته بشه یا بر عکسش برای مک ;)
سلام  :)
احسنت بر شما. فكر كنم دقيقا حرف آخر و تكميلي اين بحث رو گفتيد...
عیب رندان مـکن ای زاهد پاکیزه سـرشت     کـه گناه دگــران بر تــو نخواهند نوشت
من اگر خوبــم اگر بــد تو برو خود را باش     هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت

آفلاین Comboy

• Full Member
  • *
  • ارسال: 132
« پاسخ #51 : 04 خرداد 1389، 01:29 ب‌ظ »
@آقا هادی

مک یا مکینتاش مربوط به شرکت اپل واقع در کالیفرنیا هست. اتفاقا استیو جابز خیلی هم از چیپس و نوشابه بدش می آد و قدیم مرتب به استیو وزنیاک می گفت که از این آت آشغال ها نخوره. به رئیس کوکا کولا هم گفته بود: می خوای تا آخر عمرت آب شکر بفروشی....

بر عکس بیل گیتس که وقتی ازش پرسیدن پولدار بودن باعث شد چی بفهمی، جواب داد: هیچ همبرگری مک دونالد نمی شه. (آبریل ۲۰۱۰ - ام آی تی)

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #52 : 04 خرداد 1389، 01:48 ب‌ظ »
ببخشید بازم خداییش گلاب به روتون
شرکت Apple  یا شرکت Opel ؟
سردرد گرفتم به خدا از این همه اسم عجیب غریب : این یه ماشینه یا یه کامپیوتره؟ ](*,)
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #53 : 04 خرداد 1389، 01:52 ب‌ظ »
ببخشید! گلاب بروتون! فضولی میکنم شرمنده :oops:
این مک که فرمودید مال کارخونه مک دونالده یا مال کارخونه مک دانل داگلاس؟
آخه من هم مک دونالد خوردم ، هم با هواپیماهائی که موتور مک دانل داگلاس داشتن پرواز کردم (مسافر بودم ها بعدا نگین مگه تو خلبانی ، به تو چه!) به نظرم جفتشون از لینوکس خیلی بهترن! هم برای کاربر عادی و هم برای کاربر غیرعادی ، مجنون ، شیرین احوال ، عاشق ، گرسنه و ....  و البته براش دلیل منطقی هم دارم: اصولا هر کسی توی روز نیاز پیدا می کنه یه چیزی بخوره یا کمینه از یه جائی بدون ترس سواری با فوکر و توپولوف یا کوپولوف مسافرت کنه اما کمتر کسی از آهنگ گوش ندادن با کامپیوتر یا ندیدن یه فیلم دو هزار تومنی خریداری شده از سر میدون توپخونه مرده (لطفا به آمار مرگ و میر بر اثر گرسنگی یا سقوط هواپیماهای فوکر هم توجه کنید!)
روی این حساب من فکر می کنم خیلی کار بدیه که یه کاربر معمولی (حتی غیر معمولیشم) بخواد بجای اینکه بره به کارش برسه یا شکمشو سیر کنه بره آهنگ گوش کنه.
واسه همین من پیشنهاد می کنم شما بهتره بری همون مک رو بخوری (یا باهاش بری فرقی نمی کنه). به حرف این انشا نویس های علم بهتر است یا ثروت هم اصلا گوش نده!( آخه منم گول همینا رو خوردم)
جناب ظاهرا شما این انجمن رو با انجمن هزلیات و هجویات ادب فارسی اشتباه گرفته اید! این همه نوشتید هیچ معنایی از آن استحراج نشد یک جمله می نوشتید با معنا بهتر بود! کمی در استفاده از واژه ها دقت کنیم بهتر است چه در متن و چه در امضا.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

• High Sr. Member
  • *
« پاسخ #54 : 04 خرداد 1389، 02:31 ب‌ظ »
از نظر شما خیلی متشکرم
نظر شما البته در هر حالتی محترمه ;D
----

آفلاین محمدرضا پالیده

• Newbie
  • *
  • ارسال: 8
« پاسخ #55 : 04 خرداد 1389، 02:49 ب‌ظ »
مک خیلی خیلی فوق العاده است، مخصوصا مک بوک جدید ها با هارد آی سی دار 800 دلاری، اما کو پول؟ برای ما فقیر فقرا همین لینوکس کلی می ارزه

آفلاین -shahram

• Full Member
  • *
  • ارسال: 118
« پاسخ #56 : 05 خرداد 1389، 12:03 ق‌ظ »
the only way that people could work together and share was with a free operating system.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #57 : 05 خرداد 1389، 12:14 ق‌ظ »
در جواب عکس بالا باید بگم که لینوکس یه هواپیماست که هر قسمتش علاوه بر صفر و یک، custom هم داره. با این حال می‌شه همه رو بی‌خیال شد و اون رو روی auto pilot گذاشت ;)
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1440
  • هدیه فاتحه شما برای روح پدرم تسلای دلم خواهد بود:)
    • کاوش‌های من
« پاسخ #58 : 05 خرداد 1389، 12:20 ق‌ظ »
مک خیلی خیلی فوق العاده است، مخصوصا مک بوک جدید ها با هارد آی سی دار 800 دلاری، اما کو پول؟ برای ما فقیر فقرا همین لینوکس کلی می ارزه
به نظر من این درست نیست. من خودم کنار لینوکس کلی چیز یاد گرفتم که عمرا تو ویندوز چند سال دیگه هم یاد نمی گرفتم. اگه یه ویندوز رایگان هم به من بدن استفادش نمی کنم فقط اونو نگه می دارم برای نرم افزاری که نتونم تو لینوکس نصبش کنم :) این کاریکاتور بالایی مک رو ببینین آدم احساس از یه طرف آماده خوری می کنه از طرف دیگه حس می کنه سیستم عامل مال خودش نیست و مال یکی دیگس :(
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین Masoud.m

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 553
    • بررسی و معرفی توزیع ها و نرم افزارهای گنو/لینوکس
« پاسخ #59 : 05 خرداد 1389، 07:48 ق‌ظ »
جناب hadi3457 شما استعداد فوق العاده ای در خراب کردن انجمن ها و به بیراهه کشیدن بحث ها دارید... و البته روحیه بسیار شاد. تحسینتون میکنم ولی خواهشا بحث ها رو خراب نکنید.

نقل‌قول
در جواب عکس بالا باید بگم که لینوکس یه هواپیماست که هر قسمتش علاوه بر صفر و یک، custom هم داره. با این حال می‌شه همه رو بی‌خیال شد و اون رو روی auto pilot گذاشت Wink
البته این عکس مقایسه مک و ویندوز هست و لینوکس توش نیست

نقل‌قول

پ.ن.  آخرش کسی که دوست داشته باشه لینوکس استفاده می کنه اگر چه کلی معایب براش گفته بشه یا بر عکسش برای مک

مشکل سر اینه که اگه کسی بخواد مک رو امتحان کنه باید حتما ازش استفاده کنه. چون 1 -2 میلیون پول داره!!!!
من دیگه معمولا اینجا لوگین نمیکنم. اگر امری داشتید با ایمیلم تماس بگیرید.
[/color]