انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید


ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مقایسه ویندوز و لینوکس  (دفعات بازدید: 54534 بار)

0 کاربر و 1 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین (|33@5

  • High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 530
  • جنسیت : پسر
پاسخ به: مقایسه ویندوز و لینوکس
« پاسخ #60 : 10 خرداد 1389، 12:32 ب‌ظ »
دوستان سخن همه شما از جنبه های مختلف به جا و معقوله.
به قول EMoshiri عزیز هیچ برنامه نویسی حاضر نیست بی بها و یا با بهای اندک کار کنه . من خودم یک برنامه نویس هستم و واقعا نمیام تمام وقتم رو بزارم روی برنامه نویسی برای لینوکس چون هیچ بازخورد و توجیه مالی نداره البته برای تنوع و به عنوان یک تفنن میشه روی برنامه سازی برای لینوکس کار کرد. من خودم در بدو ورود به انجمن در اولین پستم آمادگی خودم رو برای توسعه هر نرم افزاری که دوستان بخوان اعلام کردم اما این برنامه سازی که از طرف افرادی مثل من میخواد صورت بگیره آیا مداوم و فشرده است یا در اوقات بیکاری این کار رو انجام میدیم. من خودم وقتی که دارم روی برنامه یک شرکت یا درخواست مشتری کار میکنم حاضر نیستم یک خط هم برای لینوکس برنامه بنویسم چون اصلا بازده مالی برام نداره آخه مگه میشه کارهای با منفعت بالا رو ول کنی و بیای تمام وقتت رو بزاری روی چیزی که هیچ کس بابتش بهت پول نمیده ؟؟؟!!!
یک چیز جالب که در انجمن دیدم برآورد مبلغ ۲۰ هزارتومان :D!!!!!!!!!! برای تولید یا ویرایش نرم افزار مدیریت دانلوده. من خودم اگر بخوام برای ویندوز بنویسم (با یک پنل بسیار ضعیف و ظاهر معمولی) حداقل ۸۰ تومن براش میگیرم حال فکر میکیند کدوم به صرفه تره ؟؟
خوب وقتی بخوایید این قضیه رو از نظر برنامه سازی جمع بندی کنید میبینید که :
۱ـتعداد برنامه نویسان لینوکس بسیار اندک هستن
۲ـزمانی که برای برنامه سازی صرف میشه کم و به صورت پراکنده است
خوب نتیجه دو عامل فوق چیه :
۱ـعدم تنوع نرم افزاری
۲ـعدم عرضه برنامه های یوزر فرندلی و در عین حال قدرتمند
۳ـعدم پشتیبانی خوب و ایده آل

یک شخص به عنوان کاربر ممکنه رغبت کنه به لینوکس رو بیاره اما به عنوان یک توسعه دهنده تمام وقت خیر.
مضاف بر این حرفها خیلی از کاربران وقتی به سمت لینوکس میان و محیط حرفه ای و تقریبا خشک اون رو میبینن و علاوه بر اون برنامه های زیادی رو برای ارضا خواسته هاشون پیدا نمیکنن و مهمتر از اینها هنگام نصب برنامه ها با مشکل های عدیده ای روبرو میشن دلزدگی براشون پیش میاد و دوباره میرن به سمت ویندوز.
لینوکس نیاز به سرمایه گذاری داره و با توجه به عدم بازخورد خوب مالی تعداد افرادی که راغب به سرمایه گذاری برای توسعه اون میشن بسیار اندکه.

من اشخاص زیادی رو میبینم که میگن :
"ویندوز همه نیاز های ما رو برآورده میکنه برنامه های جانبیش زیاده زیبایی داره کاربریش ساده است امنیت رو هم با یک فایروال قدرتمند و یک آنتی ویروس به روز تا ۹۰ درصد تضمین میکنم و ... "
با این اوصاف شما فکر میکنید چند درصد افراد جامعه کاربرهای حرفه ای هستن و حاضرن کاملا ویندوز رو بزارن کنار و بیان سراغ لینوکس.

یکی از دوستان قضیه استاندارد سازی رو مطرح کرده بودن در جواب ایشون باید عرض کنم استاندارد سازی خوبه اما :۳
۱ـتنوع رو میاره پایین (ماحصل عدم استاندارد سازی گسترش تنوعه)
۲ـتوجیه مالی ایجاد نمیکنه

مشکل لینوکس عدم استانداردسازی نیست بلکه عدم پشتیبانی مالیه.
« آخرین ویرایش: 10 خرداد 1389، 08:41 ب‌ظ توسط javandata »
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین heresh

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
  • جنسیت : پسر
پاسخ به: مقایسه ویندوز و لینوکس
« پاسخ #61 : 10 خرداد 1389، 02:26 ب‌ظ »
حالا که حرف از تنوع زدید لازم شد حتما یه سر به لینک پایین بزنید. عکس از دسکتاپ من.
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,211.msg104687.html#msg104687

لینوکس همین حالاش هم به حدی تنوع داره که آدم هیچ وقت ازش خسته نمی‌شه  :)
« آخرین ویرایش: 10 خرداد 1389، 02:29 ب‌ظ توسط heresh »

آفلاین بهزاد (beh7)

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 274
  • جنسیت : پسر
  • یک نفر با کلی آرزو
پاسخ به: مقایسه ویندوز و لینوکس
« پاسخ #62 : 10 خرداد 1389، 03:57 ب‌ظ »
heresh جان درست میگه کلا حرفای ایشون رو نمیشه نادیده گرفت اینجا هم که عکسشو از دسکتاب لینوکس گذاشته که خیلی زیباست و میتونه یه تو دهنی به 7 بزنه.
راستی نگاهی هم به کی دی ای 4.5 بتا 1 انداختن هم وقت زیادی نمیبره میشه زیبایی رو دید حتی اگر هم دسکتاپتون خالی باشه ;)
« آخرین ویرایش: 10 خرداد 1389، 05:18 ب‌ظ توسط بهزاد (beh7) »
اوبونتو یعنی زندگی

آفلاین heresh

  • Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
  • جنسیت : پسر
پاسخ به: پاسخ به: مقایسه ویندوز و لینوکس
« پاسخ #63 : 10 خرداد 1389، 04:47 ب‌ظ »
heresh جان نمیشه کلا حرفای ایشون رو نادیده گرفت اینجا هم عکس از دسکتاب لینوکس نیست .
کل حرفاتون ...
راستی نگاهی هم به امضای javandata انداختن هم وقت زیادی نمیبره همین پست بالا ;)
از چی داری حرف می‌زنی؟! کی کجا حرف کی رو نادیده گرفته!

اگه چند پست قبل رو خونده باشی، حرف از تنوع تو همشون هست. اینکه ویندوز خیلی خشکه و خسته کننده. من هم با یه عکس یکی از ویژگی‌های لینوکس رو می‌خوام نشون بدم به نظر شما مشکلی هست؟

راستی آواتار جدید مبارک باشه


آفلاین geramia

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 43
پاسخ به: مقایسه ویندوز و لینوکس
« پاسخ #64 : 10 خرداد 1389، 07:32 ب‌ظ »
حرف حق جواب نداره.
فقط در مورد توزیع‌های مختلفی که گفتید برای شرکت‌ها مشکل به وجود می‌آره باید بگم که شرکت‌ها می‌تونن برنامه‌هاشون رو به صورت باینری ارائه کنن که روی همه‌ی توزیع‌ها یکسان اجرا می‌شه و کاربرای هر توزیعی می‌تونن از روی اون برای خودشون پکیج DEB یا RPM رو بسازن. انتخاب بین GTK و QT هم مهم نیست چون همه‌ی توزیع‌های لینوکس امروزی هردوی این‌ها رو به خوبی اجرا می‌کنن. زیبایی دنیای لینوکس به تنوعشه. حالا یکی پاپی استفاده می کنه و یکی آرچ لینوکس.

دوست عزيز
اين تنوع براي برنامه هاي عادي هيچ مشكلي ايجاد نميكنه. ولي در برنامه هاي سنگين خصوصا برنامه هاي گرافيكي توليد دردسر ميكنه. همين الان هم برنامه هايي كه فقط روي Gnome يا KDE به تنهايي ميتوننك ار كنن كم نيستن. مشكل يزرگ اينجاس كه يه برنامه سنگين مثل 3dmax براي رقابت با نسخه ويندوز و داشتن راندمكان بالا بايد از تمام ظرفيتهاي سيستم استفاده كنه. و استفاده از تمام ظرفيتهاي سيستم يعني نوشتن او برنامه براي يك توزيع و يك دسكتاپ خاص. دنياي لينوكس ميتونه تنوع خودش رو داشته باشه ولي استاندارد لازم داره.

شما ميگي ملت خودشون RPM يا DEB بسازن. يه برنامه براي نصبش اگه پكيج نشده باشه طرف فقط يه هفته گير جمع و جور كردن Dependency هاش هست!
من يه كدك ساده براي رسيورم ميخواستم نصب كنم 2 روز درگير جمع كردن ديپندنسي ها بودم! واي به حال يه برنامه سنگين مثل 3dmax ! دير يا زود لينوكس بايد به يه استاندارد جامع برسه! كاري كه يونيكس هم پيش تر از اين انجام داده !

آفلاین geramia

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 43
پاسخ به: پاسخ به: مقایسه ویندوز و لینوکس
« پاسخ #65 : 10 خرداد 1389، 07:50 ب‌ظ »
با قسمتی از حرفهای geramia موافق نیستم.

۱− ماکروسافت از حالت تک بعدی خارج شده و داره کارایی های بیشتری ارایه می ده و حتی در سیستم های هوشمند ماشین ها هم کار میکنه. این جور شرکتها به این مفتی ها زمین نمی خورن. مثل سامسونگ که از کشتی و لوازم خانگی تا لپ تاب و ... تولید میکنه.

دوست عزيز
كسي نگفت كه مايكروسافت قراره زمين بخوره. و اگر اين اتفاق بيفته براي دنياي كامپيوتر يه فاجعه خواهد بود. تحليل من از اوضاع و احوال فعلي اين بود كه ظرف چند سال آينده ويندوز بعنوان يه سيستم عامل انحصاري جايگاه خودش رو از دست ميده و سهم بسيار زيادي از كاربرا به سمت ساير سيستمهاي عامل كشيده ميشن. اين جمله من معنيش نابودي ميكروسافت نيست.


۲− ماکروسافت از زمانی که بیل رفت و استیو جاشو گرفته مشکل پیدا کرده چون اصلا بالمر مناسب این پست نیست.

در خصوص ضعف ويندوز مشكل اصلا بر سر استيو يا عمو بيل نيست. مشكل بر سر هسته ويندوز و نقطه شروع ويندوز هست. من در صحبتهام از همون ابتدا به اين موضوع اشاره كردم كه مبدا و مقصد دو سيستم ويندوز و لينوكس با هم متفاوت بودن. بنظر من ساختار ويندوز بيش از اين كشش نداره. بعنوان مثال يكي از بزرگترين نقاط ضعف و دردسر ساز ويندوز سيستم رجيستري اون هست كه تبديل شده به يه زباله دوني براي قايم شدن انواع ويروس و كرم. ايده رجيستري از ابتدا بنظر من غلط بوده و همين رجيستري الان ويندوز رو دچار مشكل كرده.
تقريبا تمام ويروسها در قدم اول به رجيستري حمله ميكنن و چون اين بخش از ابتدا براي دسترسي برنامه ها و نرم افزارها طراحي شده و قراره كه هر نرم افزاري خودشو اونجا ثبت كنه كنترل و محافظت از اون بسيار سخت و مشكل شده. همين موضوع باعث شده كه آنتي ويروسها و فايروالها فقط الگوريتما و كدهايي رو از دسترسي به رجيستري ممانعت كنن كه قبلا بعنوان ويروس براشون تعريف شده باشه و اين امر معنيش اينه كه شما دقيقه به دقيقه بايد آنتي ويروستون آپديت باشه !
از طرف ديگه يه نگاه  اجمالي به عملكرد ويندوز نشون ميده كه بزرگترين عامل كندي و عدم پايداري ويندوز بعد از يه مدت كار كردن سنگين شدن و به هم ريختن رجيستري هست!
اين فقط يكي از صدها مشكل ساختاري ويندوز هست كه روز به روز بيشتر گريبانگير ويندوز ميشه!


۳− لینوکس داره بهتر میشه اما با ۲ یا ۳ سال نمیشه این همه تغییر ایجاد کرد درسته که داره تو اینترفیس پیشرفت میکنه اما تو برنامه و نصب اونها هنوز خیلی کار داره که برای کاربر عام مناسب باشه. تغییر ذایقه کاربران عام اصلا راحت نیست اونها چند سال طول کشیده که با برنامه های (هلو برو تو گلو) ویندوز آشنا شده و خو گرفتن و مطمئنا برای تغییر مقاومت زیادی دارن چون باید چیز واقعا بهتر وجود داشته باشه یا به زور حاضر به تغییر میشن.

دوست عزيز
موضوع هولو برو تو گلو براي ما ايراني ها خيلي ساده هست در حالي كه ما درصد بسيار كمي از كاربران ويندوز در دنيا رو تشكيل ميديم.
براي ما هولو هست چون اصلا پولي براي نرم افزارها نميديم. ولي در كشورهاي اروپايي و حتي آسيايي خصوصا آلمان و ژاپن همين الان هم لينوكس جايگاه بسيار جالبي پيدا كرده!
كمترين مزيت لينوكس براي خيلي از كاربران اينه كه بابت آفيس و آنتي ويروس و خود سيستم عامل هيچ پولي قرار نيست بدن! ميدوني سرجمع اين موضوع چند دلار به نفع طرفه!؟!
مطمئن باشين كه در كشورهايي كه نرم افزارهاي ويندوز قيمت دارن به محض اينكه لينكس به يه ثبات قابل قبول برسه اغلب كاربرهاي ويندوز خصوصا آماتورهايي كه از كامپيوتر فقط براي تايپ و اينترنت بازي و فيلم ديدن استفاده ميكنن به سمت لينوكس رو ميارن.


۴− اما یک نواختی سیستم ها. اینکه انتظار داشته باشی با برنامه های امروزی هنوز آتار و کمودور رو ببینی جای تعجبه. بهتر بگیم کاربران بی حوصله هستند که ارتباطی به سیستم عامل نداره. من خودم همیشه به بکگراندام حساسم و اون رو چند وقت یک بار عوض می کنم. حتی چینش آیکونهام رو چه تو لینوکس و چه ویندوز.

دوست عزيز
من نميخوام آتاري و كوومودور رو ببينم. اشاره من به اين موضوع با هدف توصيف تنوع سيستمهاي كامپيوتري در دهه هاي 80 و 90 بود.
مسلما اين سيستمها در دنياي امروز كامپيوتر هيچ جايي ندارن. دنياي امروز كامپيبوتر با وضعيت انحصاري ويندوز و يك نواختي اون تبديل به يه سيستم كمونيستي شده !
لينوكس اين انحصار رو داره به هم ميزنه و همينش براي من خيلي زيبا هست



۵− در مورد تولید کنندگان نرم افزار باید بگم که اونها به دنبال منافع خودشون هستند و رو پلت فرمی کار میکنن که بیشترین کاربر رو داشته باشه تا با مخارج کمتر بیشترین سود رو دریافت کنن. ویندوز کاربران حرفه ای و آماتور بیشتری داره برای همین تولید کنندگان نرم افزار و همچنین بد افزار جایی کار میکنن که درصد فروششون بالاتر باشه. همین امر باعث شده که تنوع نرم افزار های تا حدی عجیب و غریب و قدرتمند تو ویندوز بیشتر باشه.
مثلا همین شرکت DELL تاقبل از ویندوز ویستا و تو تب اوج گیری اوبونتو اومد تبلیغ کرد که لبتاپهام رو دیگه با اوبونتو عرضه میکنم که تو همین انجمن هم کلی هورا کشیدن اون موقع هم به دوستان گفتم که موقت و گذراست و فقط دنبال منفعت هستن.

و اما در خصوص توليد كنندگان نرم افزار:
دقيقا با حرف شما موافقم. اونها براي پلتفرمي برنامه مينويسن كه بيشتر طرفدار داره! اما يادت نره كه خيلي از همين كمپاني هاي نرم افزاري از انحصار طلبي هاي مايكروسافت به تنگ اومدن و بدشون نمياد كه لينوكس رو حمايت كنن (كه دارن ميكنن!). بعد از اينكه لينوكس مايكروسافت رو عقب برونه همين كمپاني ها برنامه هاشون رو براي سيستم لينوكس مينويسن و ميفروشن!

در ابتداي صحبتهام هم گفتم. هنوز براي شاخ به شاخ شدن لينوكس و ويندوز كمي زوده! زماني اين برخورد اتفاق ميفته كه لينوكس يه مقدار يوزر فرندلي تر و با ثبات تر بشه و ويندوز يه مقدار امنيتش بهتر بشه. اون زمان رقابت واقعي شروع ميشه!



[/size][/size]

آفلاین geramia

  • Jr. Member
  • *
  • ارسال: 43
پاسخ به: پاسخ به: مقایسه ویندوز و لینوکس
« پاسخ #66 : 10 خرداد 1389، 07:53 ب‌ظ »
دوستان سخن همه شما از جنبه های مختلف به جا و معقوله.
به قول EMoshiri عزیز هیچ برنامه نویسی حاضر نیست بی بها و یا با بهای اندک کار کنه . من خودم یک برنامه نویس هستم و واقعا نمیام تمام وقتم رو بزارم روی برنامه نویسی برای لینوکس چون هیچ بازخورد و توجیه مالی نداره البته برای تنوع و به عنوان یک تفنن میشه روی برنامه سازی برای لینوکس کار کرد. من خودم در بدو ورود به انجمن در اولین پستم آمادگی خودم رو برای توسعه هر نرم افزاری که دوستان بخوان اعلام کردم اما این برنامه سازی که از طرف افرادی مثل من میخواد صورت بگیره آیا مداوم و فشرده است یا در اوقات بیکاری این کار رو انجام میدیم. من خودم وقتی که دارم روی برنامه یک شرکت یا درخواست مشتری کار میکنم حاضر نیستم یک خط هم برای لینوکس برنامه بنویسم چون اصلا بازده مالی برام نداره آخه مگه میشه کارهای با منفعت بالا رو ول کنی و بیای تمام وقتت رو بزاری روی چیزی که هیچ کس بابتش بهت پول نمیده ؟؟؟!!!
یک چیز جالب که در انجمن دیدم برآورد مبلغ ۲۰ هزارتومان :D!!!!!!!!!! برای تولید یا ویرایش نرم افزار مدیریت دانلوده. من خودم اگر بخوام برای ویندوز بنویسم (با یک پنل بسیار ضعیف و ظاهر معمولی) حداقل ۸۰ تومن براش میگیرم حال فکر میکیند کدوم به صرفه تره ؟؟
خوب وقتی بخوایید این قضیه رو از نظر برنامه سازی جمع بندی کنید میبینید که :
۱ـتعداد برنامه نویسان لینوکس بسیار اندک هستن
۲ـزمانی که برای برنامه سازی صرف میشه کم و به صورت پراکنده است
خوب نتیجه دو عامل فوق چیه :
۱ـعدم تنوع نرم افزاری
۲ـعدم عرضه برنامه های یوزر فرندلی و در عین حال قدرتمند
۳ـعدم پشتیبانی خوب و ایده آل

شخص به عنوان یک کاربر ممکنه رغبت کنه به لینوکس رو بیاره اما به عنوان یک توسعه دهنده تمام وقت خیر.
مضاف بر این حرفها خیلی از کاربران وقتی به سمت لینوکس میان و محیط حرفه ای و تقریبا خشک اون رو میبینن و علاوه بر اون برنامه های زیادی رو برای ارضا خواسته هاشون پیدا نمیکنن و مهمتر از اینها هنگام نصب برنامه ها با مشکل های عدیده ای روبرو میشن خوب قدر مسلم دلزدگی براشون پیش میاد و دوباره میرن به سمت ویندوز٫
لینوکس نیاز به سرمایه گذاری داره و با توجه به عدم بازخورد خوب مالی تعداد افرادی که راغب به سرمایه گذاری برای توسعه اون میشن بسیار اندکه.

من اشخاص زیادی رو میبینم که میگن :
"ویندوز همه نیاز های ما رو برآورده میکنه برنامه های جانبیش زیاده زیبایی داره کاربریش ساده است امنیت رو هم با یک فایروال قدرتمند و یک آنتی ویروس به روز تا ۹۰ درصد تضمین میکنم و ... "
با این اوصاف شما فکر میکنید چند درصد افراد جامعه کاربرهای حرفه ای هستن و حاضرن کاملا ویندوز رو بزارن کنار و بیان سراغ لینوکس.

یکی از دوستان قضیه استاندارد سازی رو مطرح کرده بودن در جواب ایشون باید عرض کنم استاندارد سازی خوبه اما :۳
۱ـتنوع رو میاره پایین (خواصیت عدم استاندارد سازی گسترش تنوعه)
۲ـتوجیه مالی ایجاد نمیکنه

مشکل لینوکس عدم استانداردسازی نیست بلکه عدم پشتیبانی مالیه.

دوست عزيز
صحبتهاي شما بعنوان يه برنامه نويس تا زماني درسته كه درصد كاربران لينو.كس كم باشه.
اما زماني خواهد رسيد كه يه دفعه يه اداره كل سيستمهاش رو شيفت بده روي لينوكس. در اينصورت شما هم براي اون اداره تحت لينوكس برنامه مينويسي و همون قيمت ويندوز رو هم ميگيرين!
مگر الان قيمت نسخه تحت ويندوز MAtlab بات نسخه لينوكسش فرقي داره؟

تغيير درصد كاربران ويندوز و لينوكس خيلي از اين معادلات رو به هم خواهد زد

آفلاین (|33@5

  • High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 530
  • جنسیت : پسر
پاسخ به: پاسخ به: مقایسه ویندوز و لینوکس
« پاسخ #67 : 10 خرداد 1389، 08:34 ب‌ظ »
دوست عزيز
صحبتهاي شما بعنوان يه برنامه نويس تا زماني درسته كه درصد كاربران لينو.كس كم باشه.
اما زماني خواهد رسيد كه يه دفعه يه اداره كل سيستمهاش رو شيفت بده روي لينوكس. در اينصورت شما هم براي اون اداره تحت لينوكس برنامه مينويسي و همون قيمت ويندوز رو هم ميگيرين!
مگر الان قيمت نسخه تحت ويندوز MAtlab بات نسخه لينوكسش فرقي داره؟

تغيير درصد كاربران ويندوز و لينوكس خيلي از اين معادلات رو به هم خواهد زد


دوست من
خوب دقیقا چکیده سخنان بنده هم همین بود که شما فرمودید.
"تا زمانی که کاربران لینوکس کم باشن و بازار مناسبی وجود نداشته باشه نباید توقع جهش یکباره و چشمیگری داشت".
اگر عقیده مخالف، شما را عصبانی می کند، نشانه آن است که شما ناخودآگاه می دانید که دلیل مناسبی برای آنچه فکر می کنید، ندارید.

آفلاین EMoshiri

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 127
  • جنسیت : پسر
پاسخ به: مقایسه ویندوز و لینوکس
« پاسخ #68 : 10 خرداد 1389، 08:44 ب‌ظ »
یکی از دوستان من که در اسپانیا کار میکنه. سال پیش برام تعریف کرد که تو شرکتشون رو همه کامپیوترا لینوکس گذاشتن تا از OpenOffice استفاده کنن.
با این کار کلی به نفع شرکت شده. حذف قیمت Windows + Office + AntiVirus + Firewall برای هر کامپیوتر خودش میتونه یه شرکتو از ورشکستگی نجات بده!
بازم میگم ما برنامه نویسا شغلمون برنامه نویسیه. باید با این شغل درآمد داشته باشیم. هر وقت تعداد لینوکسها برای کارهای جدی بیشتر شد. ما هم برای نوشتن برنامه باید پول بگیریم (اقتصاد خانواده!) بعدش برنامه های جدی - پولی میشن.  8)
خلاصه گفتم تا حوصلتون سر نره.

آفلاین سید وحید رضا برهانی

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1668
  • جنسیت : پسر
  • یک مخالف نرم افزار اوپن سورس
پاسخ به: مقایسه ویندوز و لینوکس
« پاسخ #69 : 11 خرداد 1389، 07:02 ق‌ظ »
حرف حق جواب نداره.
فقط در مورد توزیع‌های مختلفی که گفتید برای شرکت‌ها مشکل به وجود می‌آره باید بگم که شرکت‌ها می‌تونن برنامه‌هاشون رو به صورت باینری ارائه کنن که روی همه‌ی توزیع‌ها یکسان اجرا می‌شه و کاربرای هر توزیعی می‌تونن از روی اون برای خودشون پکیج DEB یا RPM رو بسازن. انتخاب بین GTK و QT هم مهم نیست چون همه‌ی توزیع‌های لینوکس امروزی هردوی این‌ها رو به خوبی اجرا می‌کنن. زیبایی دنیای لینوکس به تنوعشه. حالا یکی پاپی استفاده می کنه و یکی آرچ لینوکس.

دوست عزيز
اين تنوع براي برنامه هاي عادي هيچ مشكلي ايجاد نميكنه. ولي در برنامه هاي سنگين خصوصا برنامه هاي گرافيكي توليد دردسر ميكنه. همين الان هم برنامه هايي كه فقط روي Gnome يا KDE به تنهايي ميتوننك ار كنن كم نيستن. مشكل يزرگ اينجاس كه يه برنامه سنگين مثل 3dmax براي رقابت با نسخه ويندوز و داشتن راندمكان بالا بايد از تمام ظرفيتهاي سيستم استفاده كنه. و استفاده از تمام ظرفيتهاي سيستم يعني نوشتن او برنامه براي يك توزيع و يك دسكتاپ خاص. دنياي لينوكس ميتونه تنوع خودش رو داشته باشه ولي استاندارد لازم داره.

شما ميگي ملت خودشون RPM يا DEB بسازن. يه برنامه براي نصبش اگه پكيج نشده باشه طرف فقط يه هفته گير جمع و جور كردن Dependency هاش هست!
من يه كدك ساده براي رسيورم ميخواستم نصب كنم 2 روز درگير جمع كردن ديپندنسي ها بودم! واي به حال يه برنامه سنگين مثل 3dmax ! دير يا زود لينوكس بايد به يه استاندارد جامع برسه! كاري كه يونيكس هم پيش تر از اين انجام داده !

سلام
اینها همش بهانه است چرا ؟ بخاطر اینکه شرکت های انحصاری معمولا از کتابخانه های خودشون استفاده می کندد مثلا شما بازی uplink رو نگاه کنید آیا شما می تونید بگید که این بازی برای کدوم توزیع و کدوم میزکار نوشته شده است ؟یا بیشتر نرم افزار های انحصاری دیگر (بازم مثلا realplayer )

آقای جوان دیتا
شما اگر دو پست قبلیه من رو تو این تاپیک می خوندید همچین حرفی رو نمی زدید گنو /لینوکس نیازی ندارهه به این که کسی بیاد براش با زور برانامه بنویسه بخاطر اینه من اگر نیاز به برنامه داشتته باشم می تونم خودم بنویسم و بعد منتشرش کنم تا دیگران هم استفاده کنند(این طوری بگم که دیگران برای من مهم نیستند یعنی کسی برای کس دیگری برنامه ی رایگان نمی نویسه چون منفعت نداره !) اگرم خارج از توانایی های من بود من دول می دم به یک برنا مه نویس تا یک برنامه شبیه به کارم رو برای من سفارشی و غییر بده یا اینکه اگر همچین نرم افزاری نبود برای من از اول بنویسه و پولش رو بگیره (هرچی که طرفین راضی بودند درست مثل سیستم عامل های دیگه ) بازم من دوباره منتظر می کنم که اگر کسی دیگه ای خواست استفاده بکنه
نرم افزاری که نشه سیخ انگولکش کرد (به هر دلیلی چه به‌خاطر قانون و چه پیچیدگی یا توسعه سریع)نرم افزار آزاد نیست حالا مهم نیست چه بنیادی یا چه افرادی اون رو نوشته باشند یا GPL باشه یانه!
نرم افزار آزاد یک جنبش هست نه یک تیکه کاغذ پاره(GPL)
حق فهمیدن از حق خوندن مهمتره

آفلاین Keivan

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 191
  • جنسیت : پسر
پاسخ به: مقایسه ویندوز و لینوکس
« پاسخ #70 : 11 خرداد 1389، 02:29 ب‌ظ »
کاش دنیا اون بهشتی بود که شما فکر می کنی داری توش زندگی می کنی :-X

آفلاین کرگدن

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
  • جنسیت : پسر
پاسخ به: مقایسه ویندوز و لینوکس
« پاسخ #71 : 11 خرداد 1389، 02:39 ب‌ظ »
کاش دنیا اون بهشتی بود که شما فکر می کنی داری توش زندگی می کنی :-X

درود

شما از واقعیت ها دور هستید :)

ماکروسافت روز به روز داره ضعیف تر میشه ( نه اینکه بگم داره دخلش میاد :)  بلکه می گم شرکت های دیگه دارن بهتر رشد می کنن)
می تونید لینک زیر رو ببینید
الان سرمایه شرکت اپل از ماکروسافت بیشتر هست :)
http://www.google.com/finance/stockscreener#c0=MarketCap&c1=PE&c2=DividendYield&c3=Price52WeekPercChange&region=us&sector=REUTERS_10&sort=MarketCap&sortOrder=1

همینطور hp - IBM -Oracle - google و جدیداً intel که از حامیان اصلی لینوکس هستن ‌( و نرم افزار های آزاد )  می بینید در کنار هم سرمایه ی بسیار بیشتری دارن

این واقعیت دنیای تجارت هست :)
هیچ کدوم از این شرکت هایی که نام بردم  از محصولات ماکروسافت در آمدی ندارن ( به جز hp که در برابر سرور هاش بسیار نا چیز هست :) )

« آخرین ویرایش: 11 خرداد 1389، 02:40 ب‌ظ توسط کرگدن »

 Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین ellvllan

  • Sr. Member
  • *
  • ارسال: 425
  • جنسیت : پسر
پاسخ به: مقایسه ویندوز و لینوکس
« پاسخ #72 : 11 خرداد 1389، 03:32 ب‌ظ »
کاش دنیا اون بهشتی بود که شما فکر می کنی داری توش زندگی می کنی :-X

درود

شما از واقعیت ها دور هستید :)

ماکروسافت روز به روز داره ضعیف تر میشه ( نه اینکه بگم داره دخلش میاد :)  بلکه می گم شرکت های دیگه دارن بهتر رشد می کنن)
می تونید لینک زیر رو ببینید
الان سرمایه شرکت اپل از ماکروسافت بیشتر هست :)
http://www.google.com/finance/stockscreener#c0=MarketCap&c1=PE&c2=DividendYield&c3=Price52WeekPercChange&region=us&sector=REUTERS_10&sort=MarketCap&sortOrder=1

همینطور hp - IBM -Oracle - google و جدیداً intel که از حامیان اصلی لینوکس هستن ‌( و نرم افزار های آزاد )  می بینید در کنار هم سرمایه ی بسیار بیشتری دارن

این واقعیت دنیای تجارت هست :)
هیچ کدوم از این شرکت هایی که نام بردم  از محصولات ماکروسافت در آمدی ندارن ( به جز hp که در برابر سرور هاش بسیار نا چیز هست :) )


+1  به معنای واقعی ;)

آفلاین Azhang

  • Full Member
  • *
  • ارسال: 236
  • جنسیت : پسر
  • kurosaki ichitax
پاسخ به: مقایسه ویندوز و لینوکس
« پاسخ #73 : 11 خرداد 1389، 05:20 ب‌ظ »
نقل‌قول
الان سرمایه شرکت اپل از ماکروسافت بیشتر هست Smiley
???
اپل که انحصار طلب تر از ماکروسافت هست

آفلاین کرگدن

  • High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
  • جنسیت : پسر
پاسخ به: مقایسه ویندوز و لینوکس
« پاسخ #74 : 11 خرداد 1389، 05:52 ب‌ظ »
نقل‌قول
الان سرمایه شرکت اپل از ماکروسافت بیشتر هست Smiley
???
اپل که انحصار طلب تر از ماکروسافت هست


درود
یک بار دیگه متن من رو بخونید
من نگفتم که چه خوب که اپل از ماکروسافت سرمایش بیشتر شده
اپل انحصارطلب تر از ماکروسافت هست ولی واقعیت اینه که محصولاتش کیفیت بهتری دارن و برای مشتری ارزش بیشتری قائل هستند ( از نظر کاربردی و نه آزادی )

من در مورد اپل منظورم از نظر بیزینس بود که گفتم  ماکروسافت غول مطلق دنیای نرم افزار نیست
از طرف دیگه هم شرکت های حامی نرم افزار آزاد هم در کنار هم قدرت بسیار زیادی دارن که انقدر که  فکر می کنند کم قدرت نیستن :)

 Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux