دوستان سخن همه شما از جنبه های مختلف به جا و معقوله.
به قول EMoshiri عزیز هیچ برنامه نویسی حاضر نیست بی بها و یا با بهای اندک کار کنه . من خودم یک برنامه نویس هستم و واقعا نمیام تمام وقتم رو بزارم روی برنامه نویسی برای لینوکس چون هیچ بازخورد و توجیه مالی نداره البته برای تنوع و به عنوان یک تفنن میشه روی برنامه سازی برای لینوکس کار کرد. من خودم در بدو ورود به انجمن در اولین پستم آمادگی خودم رو برای توسعه هر نرم افزاری که دوستان بخوان اعلام کردم اما این برنامه سازی که از طرف افرادی مثل من میخواد صورت بگیره آیا مداوم و فشرده است یا در اوقات بیکاری این کار رو انجام میدیم. من خودم وقتی که دارم روی برنامه یک شرکت یا درخواست مشتری کار میکنم حاضر نیستم یک خط هم برای لینوکس برنامه بنویسم چون اصلا بازده مالی برام نداره آخه مگه میشه کارهای با منفعت بالا رو ول کنی و بیای تمام وقتت رو بزاری روی چیزی که هیچ کس بابتش بهت پول نمیده ؟؟؟!!!
یک چیز جالب که در انجمن دیدم برآورد مبلغ ۲۰ هزارتومان
!!!!!!!!!! برای تولید یا ویرایش نرم افزار مدیریت دانلوده. من خودم اگر بخوام برای ویندوز بنویسم (با یک پنل بسیار ضعیف و ظاهر معمولی) حداقل ۸۰ تومن براش میگیرم حال فکر میکیند کدوم به صرفه تره ؟؟
خوب وقتی بخوایید این قضیه رو از نظر برنامه سازی جمع بندی کنید میبینید که :
۱ـتعداد برنامه نویسان لینوکس بسیار اندک هستن
۲ـزمانی که برای برنامه سازی صرف میشه کم و به صورت پراکنده است
خوب نتیجه دو عامل فوق چیه :
۱ـعدم تنوع نرم افزاری
۲ـعدم عرضه برنامه های یوزر فرندلی و در عین حال قدرتمند
۳ـعدم پشتیبانی خوب و ایده آل
یک شخص به عنوان کاربر ممکنه رغبت کنه به لینوکس رو بیاره اما به عنوان یک توسعه دهنده تمام وقت خیر.
مضاف بر این حرفها خیلی از کاربران وقتی به سمت لینوکس میان و محیط حرفه ای و تقریبا خشک اون رو میبینن و علاوه بر اون برنامه های زیادی رو برای ارضا خواسته هاشون پیدا نمیکنن و مهمتر از اینها هنگام نصب برنامه ها با مشکل های عدیده ای روبرو میشن دلزدگی براشون پیش میاد و دوباره میرن به سمت ویندوز.
لینوکس نیاز به سرمایه گذاری داره و با توجه به عدم بازخورد خوب مالی تعداد افرادی که راغب به سرمایه گذاری برای توسعه اون میشن بسیار اندکه.
من اشخاص زیادی رو میبینم که میگن :
"ویندوز همه نیاز های ما رو برآورده میکنه برنامه های جانبیش زیاده زیبایی داره کاربریش ساده است امنیت رو هم با یک فایروال قدرتمند و یک آنتی ویروس به روز تا ۹۰ درصد تضمین میکنم و ... "
با این اوصاف شما فکر میکنید چند درصد افراد جامعه کاربرهای حرفه ای هستن و حاضرن کاملا ویندوز رو بزارن کنار و بیان سراغ لینوکس.
یکی از دوستان قضیه استاندارد سازی رو مطرح کرده بودن در جواب ایشون باید عرض کنم استاندارد سازی خوبه اما :۳
۱ـتنوع رو میاره پایین (ماحصل عدم استاندارد سازی گسترش تنوعه)
۲ـتوجیه مالی ایجاد نمیکنه
مشکل لینوکس عدم استانداردسازی نیست بلکه عدم پشتیبانی مالیه.