این آقایی که این مطلب رو نوشته ببخشید ولی یکم کوته فکر بوده چرا ؟
چون لینوکس رو با ویندوز داخل ایران مقایسه کرده نه دنیا توی ایران ۹۰ درصد برای اجرای بازی و دیدن فیلم از کامپوتر استفاده می کنند و ویندوز ۵۰۰ تومنی رو به لینوکس ترجیح میدن البته مجبورن چون کسی نمیدونه لینوکس چیه !! خب آمار باید رو ۹۲ در صد باشه بحث بحثه قیمت نیست بحث اینه که اصلا اینجا درست لینوکس رو نمیشناسن من چند وقت پیش یه نسخه از اوبونتو رو می خواستم نزدیک به ۲۰ تا مغازه رفتم ۱۹ تا گفتن لینوکس دیگه چیه ۱ دونه هم گفت شرمنده ویندوز لینوکس نداریم
!!! در ضمن یه شرکت سخت افزاری که هاب برای usb میزنه سیستم عامل های پشتیبانی شده رو زده win 98 , win 2000 , win xp , win vista , mac os ,
win linuxخب خیلی ها زحمت امتحان کردن رو به خودشون نمیدن مشکل اینترنت هم توی کشور یه طرف ( مربوط میشه )
البته بازم توی ایران این آمار مربوط به کاربران خانگی میشه نه سرور ها ( اصلا طرف بغال محل نبود از همونا که به لینوکس میگن
ویندوز لینوکسبه هیچ وجه تو کتم نمیره که افرادی که لینوکس رو توسعه میدن و به فلسفه اون اعتقاد دارن بیان واسه ویندوز ویروس بنویسن و اون مایکروسافتی های انحصار طلب دست روی دست بگذارند و بگن این کار بده ما نمیکنیم
همین میشه که من یه ۲ سالی هست فلش بدون ویروسهای ویندوزی ندیدم ُ کار خودشونه نه لینوکسی ها ( واسه هم دیگه میزنن به عبارتی به خودشونم رحم نمیکنن )