به قول کروبی: خوشِم اومد.
مدل توسعه جالبی هست. ولی چرا اینقدر که مورد انتظار هست سرعت پیشرفت سریع نیست؟ چرا شرکت های سخت افزاری از درایورها پشتیبانی نمی کنند؟ چرا از لینوکس انتظار ندارید که برای همه باشه؟ واقعا نمیتونم به جوابی برسم. شما از اول بیش از 10 بار گفتید لینوکس هدفش غلبه بر ویندوز نیست. با توجه به قدمت یونیکس که پدر بزرگ لینوکس باشه به نظر من زمان زیادی برای این کار داشته.
البته یه سوال های دیگه ام دارم چرا سرمایه مایکروسافت در طی چند سال اخیر از 500 و خوردی میلیارد به 200 و خوردی رسیده؟ خیلی عجیبه.
خب حالا باید اون چیزی که گفتم تخصصی رو بگم
حالا که این شرکت ها دیدن چقدر خوب می تونن کار کنن و همکار های خوبی برای هم باشن گفتن خوب بیایم زبون هامون رو یکی کنیم تا بهتر بتونیم با هم کار کنیم
بیایم برنامه ریزی کنیم و به سمت هدف های مشترک حرکت کنیم
این لینوس که داره انقدر تنهایی زحمت می کشه رو از مسائل حقوقی و بیزنسی بکشیم بیرون و وقتش رو برای توسعه کرنل آزاد کنیم
پس ما ۷۰ شرکت بزرگ it که لینوکس رو دوست دارم و داریم ازش درامد کسب می کنیم میایم این بنیاد رو درست می کنیم
http://www.linuxfoundation.org/about/membersبرای آینده لینوکس و نحوه ی رشدش برنامه می ریزیم و زمان بندی می کنیم
زمینه های مختلف رو می بینیم و شروع به همکاری می کنیم مثلاً اینتل و نوکیا می تونن مشترک (تیم و سرمایه مشترک) بیان یک سیستم موبایل یا نت بوک که برای کاربر های نهایی راحت باشه کار کنن
ما با هم لینوکس رو استاندارد می کنیم تا کیفیت و رشد بهتری داشته باشه
این بنیاد ۳ سال هست که ایجاد شده و تاثیراتش رو کسانی که قبل از این سه سال با لینوکس کار می کردن می دونن
چقدر رشد وحشتناکی داشته
ما برامون ویندوز مهم نیست چون لینوکس استاندارد کاری بین این ۷۰ شرکت هست که دارن روش سرمایه گذاری می کنن
این شرکت ها در کنار هم بسیار قدرتمند تر از ماکروسافت هستن
حتی توش شرکت های غیر کامپیوتری هم هست
برای عمومی شدن هم سرمایه گذاری لازم هست و زمان
شرکت های اصلی هم که پشت این قضیه هستن معمولاً از این راه در آمد ندارن
پس باید صبر کنیم تا شرکت های بیشتری بیان و شرکت های دیگه ای که هستن بیشتر سرمایه گذاری کنن
الان شرکت هایی مثل گوگل -نوکیا - ناول -کانونیکال - اینتل شروع کردن و زمانی hp , dell هم بودن
باید در کنار صبر کردن کمک کرد تا زود تر به این جهت حرکت کنند