انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نظرسنجی

آیا لینوکس برای شما یک تفنن مشکوک است یا یک سیستم عامل؟

من خیلی جدیم!
من علاقه مندم خیلی!
من علاقه مندم یکمی!
فقط برای پز لینوکسیم!
من باگ دارم!

نویسنده موضوع: نظر سنجی: آیا شما باگ دارید؟  (دفعات بازدید: 17544 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Azhang

• Full Member
  • *
  • ارسال: 236
  • kurosaki ichitax
پاسخ به: نظر سنجی: آیا شما باگ دارید؟
« پاسخ #45 : 11 خرداد 1389، 12:57 ق‌ظ »
خواهش می کنم این حرف و حدیث ها نشه دلیلی برای قفل کردن این بحث. بگذارید بحث پیش بره. شوخی به نظر من اصلا هم بد نیست. شوخی نشانه ای از خلاقیت و هوش هست. روحیه انسان ها هم متفاوت هست. لطفا به هم احترام بگدارید و بحث رو ادامه بدید.

پس اسم ریچارد استالمن بزرگ! رو میزاریم ایکیوسان ;D(نمیدونم درست نوشتم یا نه؟بهت برنخوره ها میبینم زیاد شوخی میکنی گفتم منم بازی ;))
در ضمن فک کنم فری‌من خوب نوشته بود!نه متل اینکه خوب نوشته بود !جدا چقدر باحال نوشته بود. ما که برنامه نویس نیستیم اونایی که بلدن بیکار نشینن برن چی چی پلکیشن بسازن ;)

آقا نمره‌ی ما چند شد ???

آفلاین EMoshiri

• Full Member
  • *
  • ارسال: 127
« پاسخ #46 : 11 خرداد 1389، 08:36 ق‌ظ »
بیایید با هم یه جمع بندی داشته باشیم:
چجوری می شه علاقه ایرانیان کاربر رایانه معمولی رو به لینوکس زیاد کرد؟

من فکر میکنم باید
۱- روش نصب برنامه از اینی که هست ساده تر بشه.
۲- در همه زمینه ها نرم افزارهای حرفه ای و سریع زیاد بشه تا کاربر بتونه هر کاری خواست بکنه. هر چقدر برنامه بیشتر بشه - مخاطب بیشتر میشه. یادمه چند سال پیش که برای آزمایش یه بار یه توزیع لینوکس نصب کردم- بعد از اینکه تو منوها چرخیدم و چندتا از برنامه های کند و بیخودشو اجرا کردم - یکی دو دقیقه به صفحه خیره شدم و با خودم گفتم خب حالا چی؟ حالا با این چیکار کنم؟ نتیجه اینکه چند روز بعد پاکش کردم.
۳- بازی هم بین کاربرا جای خودشو داره. جالبه که وقتی با خیلیا از لینوکس حرف میزنم بلاخره میپرسن: بازی چی؟ بازیاش چی هستن؟ بازیای ویندوز روش نصب میشه؟ جالبتر اینکه این مورد اصلا سن و سال هم نداره!

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 383
    • A Virtual World for Learninig English
« پاسخ #47 : 11 خرداد 1389، 10:27 ق‌ظ »
بیایید با هم یه جمع بندی داشته باشیم:
چجوری می شه علاقه ایرانیان کاربر رایانه معمولی رو به لینوکس زیاد کرد؟

من فکر میکنم باید
۱- روش نصب برنامه از اینی که هست ساده تر بشه.
۲- در همه زمینه ها نرم افزارهای حرفه ای و سریع زیاد بشه تا کاربر بتونه هر کاری خواست بکنه. هر چقدر برنامه بیشتر بشه - مخاطب بیشتر میشه. یادمه چند سال پیش که برای آزمایش یه بار یه توزیع لینوکس نصب کردم- بعد از اینکه تو منوها چرخیدم و چندتا از برنامه های کند و بیخودشو اجرا کردم - یکی دو دقیقه به صفحه خیره شدم و با خودم گفتم خب حالا چی؟ حالا با این چیکار کنم؟ نتیجه اینکه چند روز بعد پاکش کردم.
۳- بازی هم بین کاربرا جای خودشو داره. جالبه که وقتی با خیلیا از لینوکس حرف میزنم بلاخره میپرسن: بازی چی؟ بازیاش چی هستن؟ بازیای ویندوز روش نصب میشه؟ جالبتر اینکه این مورد اصلا سن و سال هم نداره!

آقا با سومی موافقم!(هر چند خودم اینکاره نیستم!)
ولی آخه نصب نرم‌افزار دیگه چه‌جوری ساده‌تر بشه. توی Synaptic یه تیک می‌زنی و همه چی نصب می‌شه. توی openSuSE هم که one Click Installداریم.
در مورد نرم‌افزار هم باید زمینه‌ای بحث کرد. مثلا در زمینه‌ی چاپ برنامه کم داریم، اما در اکثر زمینه‌ها مشکلی نیست!!!

آفلاین Keivan

• Full Member
  • *
  • ارسال: 191
« پاسخ #48 : 11 خرداد 1389، 02:25 ب‌ظ »
مثل برنامه های مدیریت پروکسی، شکار پروکسی، دسته بندی پروکسی و الباقی امور پروکسی که یادم نمیاد.

مثل برنامه های مدیریت دانلود که همین چند وقت پیش بحثش بود.

برنامه هایی که برای مدیرت مصرف انرژی هستند و درایورهای مکملی که از عهده این کار برمیان. power save در کارت گرافیک، وایرلس، پردازنده، usb، و سایر چیپست ها ... .

برنامه هایی که برای مدریت رفرانس به مقالات هستند

سازگاری بیشتر openoffice با ms office و ...

حالی به حالی نبودن توزیع ها یعنی نه اینکه روی یه کامپیوتر خیلی عالی عمل کنند و روی یکی دیگه مداوم کرش کنه.

به نظر دادن این آزادی به کاربر که هر برنامه ای رو در هر ورژنی که خواست بدون نیاز به اینترنت نصب کنه. امکانی که توی ویندوز و مک از مدت ها قبل وجود داره.

آفلاین EMoshiri

• Full Member
  • *
« پاسخ #49 : 11 خرداد 1389، 02:37 ب‌ظ »
خب یه سری نرم افزارها تو مخازن نیستن. اونا یه کم برای کاربرا سخته نصب کردنش.
تو ویندوز برای هر مبحثی هزار جور برنامه هست. از ساده تا فوق حرفه ای. پول بده براشون و انتخاب کن. البته تازگیها بعضیاشون که حرفه ای نیستن مجانین !
تو لینوکس برنامه هست ولی خیلیاش حرفه ای نیستن یا نسبت به ویندوزیا کندن یا اختیارات کمتری دارند.
کیوان هم که تکمیلترش کرد !  :D

آفلاین EMoshiri

• Full Member
  • *
« پاسخ #50 : 11 خرداد 1389، 02:46 ب‌ظ »
راستی کیوان به خوب نکته ای اشاره کرد:
اینترنت !
چطور میشه از کاربر ایرانی با این اینترنتهای کلنگی انتظار داشت. لینوکس نصب کنه و بعد برای چند تا برنامه چند ساعت بشینه تا چیزای لازم برای اون برنامه ها دانلود بشن.
باید همه توزیعها یک سری از کتابخانه ها رو مجتمع کرده و در سی دی های نصبشون قرار بدن تا کاربرا وقتی یه برنامه رو میخوان - فقط همون برنامه رو نصب کنن.
مثلا تو همین اوبونتو برای پخش مالتی میدیا باید بریم کلی کتابخانه ها و چیزای لازم رو نصب کنیم. الان دیگه همه مردم دنیا با mp3 و divx و avi و mpeg2 و یک سری فرمتهای دیگه (شاید) هر روز سرو کار دارند.
خب از همون اول چیزای لازم برای اینا رو بذارن تو سی-دیهای نصب دیگه.  

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1769
« پاسخ #51 : 11 خرداد 1389، 02:51 ب‌ظ »
راستی کیوان به خوب نکته ای اشاره کرد:
اینترنت !
چطور میشه از کاربر ایرانی با این اینترنتهای کلنگی انتظار داشت. لینوکس نصب کنه و بعد برای چند تا برنامه چند ساعت بشینه تا چیزای لازم برای اون برنامه ها دانلود بشن.
باید همه توزیعها یک سری از کتابخانه ها رو مجتمع کرده و در سی دی های نصبشون قرار بدن تا کاربرا وقتی یه برنامه رو میخوان - فقط همون برنامه رو نصب کنن.
مثلا تو همین اوبونتو برای پخش مالتی میدیا باید بریم کلی کتابخانه ها و چیزای لازم رو نصب کنیم. الان دیگه همه مردم دنیا با mp3 و divx و avi و mpeg2 و یک سری فرمتهای دیگه (شاید) هر روز سرو کار دارند.
خب از همون اول چیزای لازم برای اینا رو بذارن تو سی-دیهای نصب دیگه.  

درود

اینکه شما اینترنت رو ۱۰ برابر قیمت و با کیفیت افتضاح می گیرید تقصیر خودتون هست :)
اینکه چه چیزی توی دیسک دیفالت هست به سیاست اون توزیع بر می گرده نه اینکه خودشون نفهمند :) ( محدودیت های لایسنس در دنیا وجود داره که ...........)

در مورد mp3 - avi 0 divx هم شما می تونید توزیع های دیگه رو مثل مینت - مندریوا - و یا حتی دیسک های تکمیلی برای توزیع های فدورا و اوبنتو تهیه کنید

این به جای تشکرتون هست که عزیزانی وقتشون رو می ذارن تا منابع رو دانلود کنند و با قیمتی بسیار مناسب ( اگر آهنگ مزخرف دانلود می کردن سر چهار راه میفروختن بیشتر در میاوردن:) ) و دیسک های هما و......... رو در اختیارتون گذاشتن؟

چند نرم افزار ایرانی داریم که تو دنیا ازشون استفاده میشه؟ ۱ یا ۲ تا؟ اونها هم آزاد هستن بله پروژه چغوک - mdic- starcal

کسی شما رو مجبور نکرده از لینوکس استفاده کنید  ;)
اگر هم می خواید مشکلات رو مطرح کنید خیلی خوبه - به شرطی که ۱- اصولی باشه ( نه مثل کسی که اصلاً توی جریان نیست و ایراد می گیره) ۲- براش راه حل پیدا کنید
۳- خودتون هم شروع کنید به کمک

ایراد گرفتن ساده ترین کار ممکن هست که ما ایرانی ها ( خودم نفر اولش هستم ) توش استادیم ولی تو ساختن و تولید کردن هیچی نداریم

« آخرین ویرایش: 11 خرداد 1389، 03:01 ب‌ظ توسط کرگدن »

Vaio-VPCCW - core i7 -Nvidia GT320M -4GB -OS Fedora 20/ kde 4.12
Vbox: Centos 6.4 (server) / Archlinux

آفلاین مُحَمَّدْ

• Full Member
  • *
  • ارسال: 217
« پاسخ #52 : 11 خرداد 1389، 02:59 ب‌ظ »
من ناتیلیوس ام موقع خالی کردن زباله دان !  گاهی ریستارت میشه .
معمولا اکثرا آدما دوست دارن با صرف کمترین وقت و هزینه بهترین استفاده رو بکنند .
یک سیستم عامل تنها باید خودش نیاز عادی کاربر رو برطرف کنه نگین عادی چیه که من سرمو می زنم به دیوار  ](*,)

درسته که درست نیست ولی درست نیست که بگیم درسته.

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #53 : 11 خرداد 1389، 03:02 ب‌ظ »
من ناتیلیوس ام موقع خالی کردن زباله دان !  گاهی ریستارت میشه .
معمولا اکثرا آدما دوست دارن با صرف کمترین وقت و هزینه بهترین استفاده رو بکنند .
یک سیستم عامل تنها باید خودش نیاز عادی کاربر رو برطرف کنه نگین عادی چیه که من سرمو می زنم به دیوار  ](*,)

وظیفه شما اینه که لاگ های مربوط به این مشکل رو به تیم گنوم یا اوبونتو گزارش کنید تا زودتر رفعش کنند :)

البته اگر احساس می کنید این سیستم عامل مطعلق به خودتون هست و دوست دارید مشکلاتش حل بشه :)

آفلاین Caesar

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 383
    • A Virtual World for Learninig English
« پاسخ #54 : 11 خرداد 1389، 03:08 ب‌ظ »
مثل برنامه های مدیریت پروکسی، شکار پروکسی، دسته بندی پروکسی و الباقی امور پروکسی که یادم نمیاد.

مثل برنامه های مدیریت دانلود که همین چند وقت پیش بحثش بود.

برنامه هایی که برای مدیرت مصرف انرژی هستند و درایورهای مکملی که از عهده این کار برمیان. power save در کارت گرافیک، وایرلس، پردازنده، usb، و سایر چیپست ها ... .

برنامه هایی که برای مدریت رفرانس به مقالات هستند

سازگاری بیشتر openoffice با ms office و ...

حالی به حالی نبودن توزیع ها یعنی نه اینکه روی یه کامپیوتر خیلی عالی عمل کنند و روی یکی دیگه مداوم کرش کنه.

به نظر دادن این آزادی به کاربر که هر برنامه ای رو در هر ورژنی که خواست بدون نیاز به اینترنت نصب کنه. امکانی که توی ویندوز و مک از مدت ها قبل وجود داره.

برای همش نرم‌افزار خوب هست!!!
چرا نمی‌گردیم و نظر می‌دیم نمی‌دونم!!! ](*,)

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
« پاسخ #55 : 11 خرداد 1389، 03:34 ب‌ظ »
ووووووووووووو!
دو تا مسئله خیلی جالب:
چه محدودیت هائی برای گشتن و پیدا کردن نرم افزارها وجود داره؟ و چرا پیدا کردن نرم افزارها نسبت به ویندوز انقدر پیچیدست؟ خوب آخه توی ویندوز معلومه برای هر کاری چی باید استفاده کرد ولی توی لینوکس نه (می گید نه ببینید چندتا پیشنهاد معادل می شه برای فتوشاپ داشت! یا چند تا برای دریمو ویور!) قوی ترین ها مشخص نیستن. و نهایتا چجوری می شه راحت ترش کرد؟

مسئله دوم: چرا کاربر ایرانی محصول غربی رو که نصف دانلود هاش رو گذاشته روی سورس فورژ که ما رو تحریم کرده رو باید مال خودش بدونه و بره باگش رو پیگیری کنه؟
کرگدن عزیز: ما تولید کننده های خوبی نیستیم هرچند که مصرف کننده های خوبی هم نیستیم. میشه محبت کنی و اول بهمون بگی چطوری مصرف کننده های خوبی بشیم تا بعد به حال بخش تولیدش هم یه فکری بکنیم؟
در ضمن کسی که سی دی هما رو تولید می کنه نباید انتظار داشته باشه کسی ازش تشکر کنه: یا کار رو برای جامعه باز متن انجام می ده که عزت نفسش رو هدیه می گیره و یا برای منافعی که خودش در نظر داره. از نظر بسیاری از دوستان ایشان این حق را دارند که تشریف ببرند آهنگ مبتذل دانلود کنند و سر چهار راه بفروشند و کسی هم جلوی ایشان را نمی گیرد ;D
کار باید به همدلی و لطف باشه وگرنه اگه ترووالدز هم می خواست همینقدر تند مزاج و با منت از کارش صحبت کنه مطمئن باش خود شما هم به سمت نون خوردن از این مسیر نمی رفتی!
لطفا بحث رو به سمت این که کی حق داره و کی حق نداره نبرید! بیایید با هم بهتر محدودیت ها و موانع را بشناسیم تا بعد برای اونها چاره اندیشی کنیم! نصف مشکل شناختن مشکل است و اتفاقا لطفا فقط دوستانی وارد بحث بشن که براشون مهمه که جامعه ایرانی به سمت بازمتن شدن بره.
چرا نمی شه براحتی یه معادل دلخواه برای نرم افزارهای کپی رایت دار اون سیستم عامل در لینوکس پیدا کرد؟
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #56 : 11 خرداد 1389، 03:42 ب‌ظ »
ووووووووووووو!
دو تا مسئله خیلی جالب:
چه محدودیت هائی برای گشتن و پیدا کردن نرم افزارها وجود داره؟ و چرا پیدا کردن نرم افزارها نسبت به ویندوز انقدر پیچیدست؟ خوب آخه توی ویندوز معلومه برای هر کاری چی باید استفاده کرد ولی توی لینوکس نه (می گید نه ببینید چندتا پیشنهاد معادل می شه برای فتوشاپ داشت! یا چند تا برای دریمو ویور!) قوی ترین ها مشخص نیستن. و نهایتا چجوری می شه راحت ترش کرد؟

مسئله دوم: چرا کاربر ایرانی محصول غربی رو که نصف دانلود هاش رو گذاشته روی سورس فورژ که ما رو تحریم کرده رو باید مال خودش بدونه و بره باگش رو پیگیری کنه؟
کرگدن عزیز: ما تولید کننده های خوبی نیستیم هرچند که مصرف کننده های خوبی هم نیستیم. میشه محبت کنی و اول بهمون بگی چطوری مصرف کننده های خوبی بشیم تا بعد به حال بخش تولیدش هم یه فکری بکنیم؟
در ضمن کسی که سی دی هما رو تولید می کنه نباید انتظار داشته باشه کسی ازش تشکر کنه: یا کار رو برای جامعه باز متن انجام می ده که عزت نفسش رو هدیه می گیره و یا برای منافعی که خودش در نظر داره. از نظر بسیاری از دوستان ایشان این حق را دارند که تشریف ببرند آهنگ مبتذل دانلود کنند و سر چهار راه بفروشند و کسی هم جلوی ایشان را نمی گیرد ;D
کار باید به همدلی و لطف باشه وگرنه اگه ترووالدز هم می خواست همینقدر تند مزاج و با منت از کارش صحبت کنه مطمئن باش خود شما هم به سمت نون خوردن از این مسیر نمی رفتی!
لطفا بحث رو به سمت این که کی حق داره و کی حق نداره نبرید! بیایید با هم بهتر محدودیت ها و موانع را بشناسیم تا بعد برای اونها چاره اندیشی کنیم! نصف مشکل شناختن مشکل است و اتفاقا لطفا فقط دوستانی وارد بحث بشن که براشون مهمه که جامعه ایرانی به سمت بازمتن شدن بره.
چرا نمی شه براحتی یه معادل دلخواه برای نرم افزارهای کپی رایت دار اون سیستم عامل در لینوکس پیدا کرد؟

درود

قبلش بهتر می دونم توجه تون رو به موردی جلب کنم که بسیار مهم هست

شما یک توزیع لینوکس انتخاب کردید
هر محصولی لایسنس و قوانینی داره
آیا شما قبل از نصب این لایسنس و توافق نامه رو دیدید؟ ( منظورم فقط شخص شما نیست :) )

برای مثال اوبونتو
http://www.ubuntu.com/legal

قسمت Use of Ubuntu software و Disclaimer رو مطالعه کنید

ویرایش:
در مورد هما و دیسک های دیگه و بحثی که فرمودید چون نمی خوام ادامه پیدا کنه
اتفاقاً هیچ منتی هم نگذاشتن اگر بنده در موردشون اینطور گفتم یعنی اونها منت گذاشتن یا انتظار تشکر داشتن؟:)
شما ( نه شخص شما :) ) اوبونتو رو انتخاب کردید و می دونید این کمبود ها ( برای شما کمبود هست ولی بر اساس سیاست های شرکت کانونیکال هست ) وجود داره
دوستانی هم هستن که اومدن برای کمک این کار رو انجام دادن
چندین راه حل وجود داره :) پس بحث این که mp3فلانه و...... بحث کاملاً بی موردی هست
در مورد سی دی فروشی هم لطفاً این برداشت زشت رو از حرف بنده نکنید. چون من فقط خواستم فضای جامعه مون رو یاد آوری کنم
وگرنه همه ما می دونیم دوستان فقط برای گسترش محصولات آزاد و علاقه خودشون این کار رو می کنند و هدف و راه بسیار زیبایی دارن :)
« آخرین ویرایش: 11 خرداد 1389، 04:23 ب‌ظ توسط کرگدن »

آفلاین Azhang

• Full Member
  • *
  • ارسال: 236
  • kurosaki ichitax
« پاسخ #57 : 11 خرداد 1389، 05:33 ب‌ظ »
نمی دونم درست برداشت کردم یا نه ??? ولی احساس میکنم که بعضی از دوستان دارن میگن که لینوکس بی عیب هست و هر نقصی که داره باید باشه و بودنش دلیلی بر نقطه ضعف نیست :-X
(خواهشا بنده رو تیربارون نکنید من آدم صلح طلبی هستم لطفا پاسخ تون رو با ملایمت بنویسید ;))
« آخرین ویرایش: 11 خرداد 1389، 05:35 ب‌ظ توسط Azhang »

آفلاین کرگدن

• High Hero Member
  • *
پاسخ به: پاسخ به: نظر سنجی: آیا شما باگ دارید؟
« پاسخ #58 : 11 خرداد 1389، 05:45 ب‌ظ »
نمی دونم درست برداشت کردم یا نه ??? ولی احساس میکنم که بعضی از دوستان دارن میگن که لینوکس بی عیب هست و هر نقصی که داره باید باشه و بودنش دلیلی بر نقطه ضعف نیست :-X
(خواهشا بنده رو تیربارون نکنید من آدم صلح طلبی هستم لطفا پاسخ تون رو با ملایمت بنویسید ;))

دقیقاً بر عکس

بنده می گم لینوکس پر از ایراد هست ( مانند هر نرم افزار یا سیستم عامل دیگری :) )
چیزی که در کنارش دارم می گم اینه که کسی شما رو مجبور نکرده که از لینوکس استفاده کنید :) اگر شما دوست دارید ازش استفاده کنید خیلی خوبه ولی این شمایید که خودتون انتخاب کردید :)

پس این نوع برخورد غلط هست که طلبکارانه برخورد بشه :)

به جای این بحث ها میشه خیلی بحث های قشنگ تر و مفید تری کرد
مثل این موارد
نقل‌قول
« آخرین ویرایش: 11 خرداد 1389، 06:02 ب‌ظ توسط کرگدن »

آفلاین EMoshiri

• Full Member
  • *
« پاسخ #59 : 11 خرداد 1389، 10:30 ب‌ظ »
آقا این کرگدن از اسمش پیداست که نمیشه باهاش طرف شد. خطر داره.
راستم میگه. خودتون انتخاب کردین. همینه که هست. آزادی انتخاب یعنی این دیگه.
مثل خودرو سازای ایران میمونه دیگه ماشین تولید میکنن. درب و داغون. هزارتا مشکل داره.
ولی شما نباید ایراد بگیرین و یا انتظار دیگری داشته باشید. چرا ؟ چون خودتون انتخاب کردین. شما آزاد بودید که انتخاب کنید. پس حق ندارید ایراد گرفته یا پیشنهاد بدید.
آقای کرگدن میفرمایند. اینترنت رو هم خودتون انتخاب کردین. ۱۰ برابر قیمت و با کیفیت افتضاح. من اگه کرگدن بودم خودم یه اینترنت انتخاب میکردم با ۱۰ برابر زیر قیمت و با کیفیت عالی. حیف که کرگدن نیستم!  ;D
از این حرفا بگذریم. کرگدن جان به نظر شما چکار باید کرد تا کاربرای ایرانی برای استفاده از لینوکس راغبتر بشن؟