ووووووووووووو!
دو تا مسئله خیلی جالب:
چه محدودیت هائی برای گشتن و پیدا کردن نرم افزارها وجود داره؟ و چرا پیدا کردن نرم افزارها نسبت به ویندوز انقدر پیچیدست؟ خوب آخه توی ویندوز معلومه برای هر کاری چی باید استفاده کرد ولی توی لینوکس نه (می گید نه ببینید چندتا پیشنهاد معادل می شه برای فتوشاپ داشت! یا چند تا برای دریمو ویور!) قوی ترین ها مشخص نیستن. و نهایتا چجوری می شه راحت ترش کرد؟
مسئله دوم: چرا کاربر ایرانی محصول غربی رو که نصف دانلود هاش رو گذاشته روی سورس فورژ که ما رو تحریم کرده رو باید مال خودش بدونه و بره باگش رو پیگیری کنه؟
کرگدن عزیز: ما تولید کننده های خوبی نیستیم هرچند که مصرف کننده های خوبی هم نیستیم. میشه محبت کنی و اول بهمون بگی چطوری مصرف کننده های خوبی بشیم تا بعد به حال بخش تولیدش هم یه فکری بکنیم؟
در ضمن کسی که سی دی هما رو تولید می کنه نباید انتظار داشته باشه کسی ازش تشکر کنه: یا کار رو برای جامعه باز متن انجام می ده که عزت نفسش رو هدیه می گیره و یا برای منافعی که خودش در نظر داره. از نظر بسیاری از دوستان ایشان این حق را دارند که تشریف ببرند آهنگ مبتذل دانلود کنند و سر چهار راه بفروشند و کسی هم جلوی ایشان را نمی گیرد
کار باید به همدلی و لطف باشه وگرنه اگه ترووالدز هم می خواست همینقدر تند مزاج و با منت از کارش صحبت کنه مطمئن باش خود شما هم به سمت نون خوردن از این مسیر نمی رفتی!
لطفا بحث رو به سمت این که کی حق داره و کی حق نداره نبرید! بیایید با هم بهتر محدودیت ها و موانع را بشناسیم تا بعد برای اونها چاره اندیشی کنیم! نصف مشکل شناختن مشکل است و اتفاقا لطفا فقط دوستانی وارد بحث بشن که براشون مهمه که جامعه ایرانی به سمت بازمتن شدن بره.
چرا نمی شه براحتی یه معادل دلخواه برای نرم افزارهای کپی رایت دار اون سیستم عامل در لینوکس پیدا کرد؟
درود
قبلش بهتر می دونم توجه تون رو به موردی جلب کنم که بسیار مهم هست
شما یک توزیع لینوکس انتخاب کردید
هر محصولی لایسنس و قوانینی داره
آیا شما قبل از نصب این لایسنس و توافق نامه رو دیدید؟ ( منظورم فقط شخص شما نیست
)
برای مثال اوبونتو
http://www.ubuntu.com/legalقسمت Use of Ubuntu software و Disclaimer رو مطالعه کنید
ویرایش:
در مورد هما و دیسک های دیگه و بحثی که فرمودید چون نمی خوام ادامه پیدا کنه
اتفاقاً هیچ منتی هم نگذاشتن اگر بنده در موردشون اینطور گفتم یعنی اونها منت گذاشتن یا انتظار تشکر داشتن؟:)
شما ( نه شخص شما
) اوبونتو رو انتخاب کردید و می دونید این کمبود ها ( برای شما کمبود هست ولی بر اساس سیاست های شرکت کانونیکال هست ) وجود داره
دوستانی هم هستن که اومدن برای کمک این کار رو انجام دادن
چندین راه حل وجود داره
پس بحث این که mp3فلانه و...... بحث کاملاً بی موردی هست
در مورد سی دی فروشی هم لطفاً این برداشت زشت رو از حرف بنده نکنید. چون من فقط خواستم فضای جامعه مون رو یاد آوری کنم
وگرنه همه ما می دونیم دوستان فقط برای گسترش محصولات آزاد و علاقه خودشون این کار رو می کنند و هدف و راه بسیار زیبایی دارن