پتانسیل این رو ایجاد میکنه که زبوم لال در آینده کل اینترنت خارجی قطع بشه و تبدیل به وضعیتی شبیه به چین بشه
موجب ایجاد تبعیض و از بین بردن آزادی تجارت در این حوزه میشه
موجب کنترل بیشتر میشه و کاهش آزادی ها
کاملا مخالف
تو چین میشه از چی چی ان استفاده کنی. اگه نت اصلی قطع شه دیگه هیچ راهی جز پناهندگی به خارج نیست
با این وضعیت اسفناک اقتصادی و بحران مهاجرت و جنگ به این راحتی ها نیست مهاجرت کردن
دوما فرضا من یا شما که وضع مالیمون خوبه بتونیم بریم تکلیف اون عده کم در آمد چی میشه
تمام 80 ملیون جمعیت که خارج نمیشه فوقش 4 ملیون نفر ! باید به فکر همه بود با این چیزا درست نمیشه
بلدی راهی؟ رئیس جمهور شو.
راهش اینه که اکثریت مردم یک جامعه آگاه و هوشیار باشن
آزادی رو با زور نمیشه گرفت که با زور بشه داد
آزادی به وسیله نا آگاه نگه داشتن مردم و تحمیل ترس گرفته میشه
راه رهایی هم آگاهی بخشی به مردم هست
مشکل ایران هم حکومت نیست. مشکل هیچ کجا حکومتش نیست . مشکل همه جا مردم هست و افکار اشتباهشون
حمومت فوقش ۲۰۰-۳۰۰ نفر باشه که بقیه رو هدایت میکنه . خوب اون سرباز و پلیس کیه ؟مردم هستند
در کشور های دیگر هم آزادی انسان ها به اشکال مختلف گرفته میشه
میان تو خونت در آمریکا و وسایلتو نگاه میکنند و بابت ازت باج(مالیات) میگیرند
مالیاتی که صرف ساخت گروه های تروریستی میشه
مالیاتی که باهاش به پلیس حقوق میدن که اون ۹۹ درصد رو بزنه
البته کشور ما هم همینگونه هست و در مواردی بد تر
هر کجا مردمش آگاه تر باشن و برای آزادیشون بجنگن اون جامعه سالم و آزاد میمونه هر کجا مردم فقط به فکر خودشون باشن و اهمیت ندن چه اتفاقی برای بقیه می افته آزادی از بین میره
البته من خودم قصد مهاجرت دارم ولی خوب راه رهایی و رسیدن به آزادی این نیست و نباید فکر کنی تو که رفتی تمام مشکلات حل شد و باید به فکر همه باشی
من در این کشور نمیتونم رئیس جمهور بشم چون گزینش نمیشم و دست خودشون هست
اگر هم گزینش بشم کسی به من رای نخواهد داد
استعداد سخنوری و سیاست رو به اون نوعش هم ندارم که رئیس جمهور بشم
استعداد های خاص خودمو دارم که با همون داشته هام سعی میکنم خدمت کنم به انسان ها تا همه حقوقشون رو باز پس بگیرن