یه دوست حکری داشتیم که ادعا داشت میتونه به هر فایلی در هر کامیپوتری که شما بخوای دسترسی پیدا کنه، آقای بهزادی هم گفت من یه فایلی ایجاد میکنم میذارم رو دسکتاپم شما بیا بگو توش چی هست!!
هیچی دیگه اون دوستمون غیب شد!
ویلسون: نگفتن خودشون این کار (هک) رو انجام میدن
گفتن:
اول از همه اینکه اصلا اشیانه رو قبول ندارم ! دوم اینکه قبل از باگ هارت بلد چون من vip اشیانه رنک 3 داشتم حدودا 3 هفته قبل از اینکه بیاد این اسیب پذیری توسط حاجی تو پرایوت قرار گرفت ! دوم ازهمه اینکه ایشون بزگترین استادامنیت ایران هست برو سمینارهاشون رو تو دانشگاه هایی از جمله شریف ببین ! ممنوع خروج هم هستند توسط Fbi تحت تعقیب ! بزرگترین دیفیس های جهان از 2005 تا 2012 واسه اشیانه بوده ! مساحبه شون هم با شبکه خبر همین چندروز پیش ببینید در مورد امنیت لینوکس !
آقای گنو هم فرمودن:
ویلسون: من به خاطر تو الآن یه فایل متنی به اسم wilson گذاشتم رو دسکتاپم، به این حاجی(!) بگو اگه راست میگه بگه توش چی نوشتم (:
و
الآن پرمیشنش رو هم 777 کردم که سختشون هم نباشه D:
که این پیشنهاد هم از ناظر یک انجمن به نوبه خودش عجیب بود
تمام حرفات مثل این میمونه که بگی افتخارات من تجاوز, بالا رفتن از دیوار مردم, قتل و زورگیری و ... هست!
اینا افتخار نیست, سلمان هم اهل شوخی با یه سری بچه اسکریپتی نیست! راستی برای اون کلمهی "هم سطح" باید بگم اون موقع که میلادتون داشته احتمالا کالی نصب میکرده سلمان داشته توزیع توسعه میداده! بهتره بدونی داری چی میگی و به کی میگی :|
نام کاربری و آواتار جدید مبارک باشه.
ولی فن بیانتون تغییر نکرده