خب شما که هاردتون gpt هست چرا پارتیشن efi رو حذف کردید؟ اول باید یه پارتیشن efi بسازید با حجم نهایتا ۴۰۰ مگ و بعد یه پارتیشن swap که کمی بیشتر از میزان رم سیستم باشه. بعدش پارتیشن ریشه یا همون / که حدودا ۳۰ - ۵۰ گیگ براش کافی هست و کلی هم اضافه میاد. بعدش هم پارتیشن هوم که فایل ها و بازی هاتون رو توش نگه داری کنید.
رضا جان خیلی لطف کردی الان دارم با مینت مینویسم من فکر میکردم اون بارتشین efi فقط برای ویندوز هست نمیدونستم کلا برای هارد gpt نیازه بازم تشکر.
چرا تو کیبوردم p نمیگیره + این که الان یه فیلم mkv بخش کردم دیدم کدک داره دان میکنه همه همینن؟ من به دو برنامه خیلی تو ویندوز نیاز داشتم ولی فک نکنم تو لینوکس مشابه داشته باشه یمی برنامه فایوروال bwmeter هست که هر برنامه ای بدون اجازه بخاد از نت استفاده کنه یه کادر میاره جلو و ازم اجازه میگیره و یه برنامه du meter که سرعت اتصال به نت رو تسکبار نشون میداد.
راستی شبیه سازی مثل بلواستک و اینترنت دانلود منجر برا لینوکس وجود نداره؟ برسبولیس رو دان کردم خوشم نیومد uget محیط جالبی داره منتها نمیدونم چطوری بزارمش رو دانلود شبانه مثالا 10 تا فیلم تو لیست دارم میخام ساعت 1 تا 7 صبح دان بشن.
در ضمن رفتم از سایت گوگل مروگر گوگل کروم رو بنصبم میگه مدوم نسخه های زیر رو میخای در صورتی که مینت توشون نیست :
64 bit .deb (For Debian/Ubuntu)
64 bit .rpm (For Fedora/openSUSE)
نسخه اوبونتو رو نصب کردم اوکی شد کلا مینت از اوبونتو هست دیگه؟ راستی مگه هسته لینوکس یکی نیست چرا بس می\رسن ماله این نسخه یا اون نسخه اینطوری که خیلی بده.