انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

نویسنده موضوع: سریع کمک کنید تو مرحله نصب هستم  (دفعات بازدید: 3663 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین imaniy1994

• Full Member
  • *
  • ارسال: 126
  • ٌطراح وب
سریع کمک کنید تو مرحله نصب هستم
« : 11 شهریور 1395، 05:40 ب‌ظ »
دوستان درایو های رو ایجاد کردم رفتم اینستال رو بزنم این ارور رو دادا دو تا عکس زیر رو ببینین ارور یکیه ولی چون عکس نصفه بود یکی دیگه هم گرفتم

http://s6.picofile.com/file/8265911768/IMG_20160901_172507.jpg

http://s6.picofile.com/file/8265911926/IMG_20160901_172500.jpg
تازه کار در لینوکس ولی عاشق دستکاری لینوکس :)

برنامه نویس و طراح وب

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19722
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : سریع کمک کنید تو مرحله نصب هستم
« پاسخ #1 : 11 شهریور 1395، 05:44 ب‌ظ »
خطا نداده. داره بهت توضیح می‌ده. بخون و طبق گفته‌هاش عمل کن!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین imaniy1994

• Full Member
  • *
  • ٌطراح وب
« پاسخ #2 : 11 شهریور 1395، 05:47 ب‌ظ »
خطا نداده. داره بهت توضیح می‌ده. بخون و طبق گفته‌هاش عمل کن!

دادا من خیلی انگلیسیم خوب نیست الان ادامه رو بزنم؟

برنامه نویس و طراح وب

آفلاین imaniy1994

• Full Member
  • *
  • ٌطراح وب
« پاسخ #3 : 11 شهریور 1395، 06:28 ب‌ظ »
اقا نصب کردم الان ری استارت شد انگار تو بوت مشکل داره چه کنم؟

http://s7.picofile.com/file/8265917984/IMG_20160901_182516.jpg

برنامه نویس و طراح وب

آفلاین Reza Banivakil

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 52
  • KArch
« پاسخ #4 : 11 شهریور 1395، 07:47 ب‌ظ »
خب شما که هاردتون gpt هست چرا پارتیشن efi رو حذف کردید؟ اول باید یه پارتیشن efi بسازید با حجم نهایتا ۴۰۰ مگ و بعد یه پارتیشن swap که کمی بیشتر از میزان رم سیستم باشه. بعدش پارتیشن ریشه یا همون / که حدودا ۳۰ - ۵۰ گیگ براش کافی هست و کلی هم اضافه میاد. بعدش هم پارتیشن هوم که فایل ها و بازی هاتون رو توش نگه داری کنید.
We do "What we do" not because they are easy but because they are hard

آفلاین imaniy1994

• Full Member
  • *
  • ٌطراح وب
« پاسخ #5 : 11 شهریور 1395، 09:03 ب‌ظ »
خب شما که هاردتون gpt هست چرا پارتیشن efi رو حذف کردید؟ اول باید یه پارتیشن efi بسازید با حجم نهایتا ۴۰۰ مگ و بعد یه پارتیشن swap که کمی بیشتر از میزان رم سیستم باشه. بعدش پارتیشن ریشه یا همون / که حدودا ۳۰ - ۵۰ گیگ براش کافی هست و کلی هم اضافه میاد. بعدش هم پارتیشن هوم که فایل ها و بازی هاتون رو توش نگه داری کنید.
رضا جان خیلی لطف کردی الان دارم با مینت مینویسم من فکر میکردم اون ‍بارتشین efi فقط برای ویندوز هست نمیدونستم کلا برای هارد gpt نیازه بازم تشکر.

چرا تو کیبوردم p نمیگیره + این که الان یه فیلم mkv بخش کردم دیدم کدک داره دان میکنه همه همینن؟ من به دو برنامه خیلی تو ویندوز نیاز داشتم ولی فک نکنم تو لینوکس مشابه داشته باشه یمی برنامه فایوروال bwmeter هست که هر برنامه ای بدون اجازه بخاد از نت استفاده کنه یه کادر میاره جلو و ازم اجازه میگیره و یه برنامه du meter که سرعت اتصال به نت رو تسکبار نشون میداد.

راستی شبیه سازی مثل بلواستک و اینترنت دانلود منجر برا لینوکس وجود نداره؟ برسبولیس رو دان کردم خوشم نیومد uget محیط جالبی داره منتها نمیدونم چطوری بزارمش رو دانلود شبانه مثالا 10 تا فیلم تو لیست دارم میخام ساعت 1 تا 7 صبح دان بشن.

در ضمن رفتم از سایت گوگل مروگر گوگل کروم رو بنصبم میگه مدوم نسخه های زیر رو میخای در صورتی که مینت توشون نیست :

64 bit .deb (For Debian/Ubuntu)
64 bit .rpm (For Fedora/openSUSE)

نسخه اوبونتو رو نصب کردم اوکی شد کلا مینت از اوبونتو هست دیگه؟ راستی مگه هسته لینوکس یکی نیست چرا بس می\رسن ماله این نسخه یا اون نسخه اینطوری که خیلی بده.
« آخرین ویرایش: 11 شهریور 1395، 11:47 ب‌ظ توسط imaniy1994 »

برنامه نویس و طراح وب

آفلاین amirabbas3

• Newbie
  • *
  • ارسال: 11
« پاسخ #6 : 12 شهریور 1395، 12:02 ق‌ظ »
سلام حرف پ = کلید m
برای پخش  vlc
شبیه ساز Genymotion
مرورگر باید با پسوند deb باشه من فقط روی ابونتو تست کردم مینت هم احتمالا جواب بده

دانلود هم با پرسپولیس یا اینکه aria2c و cron
http://forum.ubuntu.ir/index.php?topic=40582.0

آفلاین imaniy1994

• Full Member
  • *
  • ٌطراح وب
« پاسخ #7 : 12 شهریور 1395، 01:09 ق‌ظ »
سلام حرف پ = کلید m
برای پخش  vlc
شبیه ساز Genymotion
مرورگر باید با پسوند deb باشه من فقط روی ابونتو تست کردم مینت هم احتمالا جواب بده

کلید پ درست شد ممنون منتها لینک دانلود منجر ها یا کدشون رو بدین ممنون \رس\ولیس که قاطی داره برای بنده.

شبیه ساز اندروید هم که خودش یه کتاب میخاد این چی بود دیگه راه اسون ترین نیست؟

من رفتم ویژوال باکس رو دان کنم از ساتش بهم دسترسی نمیده جه کنم؟

Access Denied

You don't have permission to access "http://download.virtualbox.org/errors/otnembargoed.html" on this server.
Reference #18.c648655f.1472763629.7bd0b96

اساتید اگه بتونن به سوالات بالا ج بدن ممنون میشم.
« آخرین ویرایش: 12 شهریور 1395، 01:31 ق‌ظ توسط imaniy1994 »

برنامه نویس و طراح وب

آفلاین amirabbas3

• Newbie
  • *
  • ارسال: 11
« پاسخ #8 : 12 شهریور 1395، 01:42 ق‌ظ »
سلام حرف پ = کلید m
برای پخش  vlc
شبیه ساز Genymotion

کلید پ درست شد ممنون منتها لینک دانلود منجر ها یا کدشون رو بدین ممنون \رس\ولیس که قاطی داره برای بنده.

شبیه ساز اندروید هم که خودش یه کتاب میخاد این چی بود دیگه راه اسون ترین نیست؟

من رفتم ویژوال باکس رو دان کنم از ساتش بهم دسترسی نمیده جه کنم؟

Access Denied

You don't have permission to access "http://download.virtualbox.org/errors/otnembargoed.html" on this server.
Reference #18.c648655f.1472763629.7bd0b96

اساتید اگه بتونن به سوالات بالا ج بدن ممنون میشم.

من خودم فعلا دارم از aria استفاده میکنم تحت ترمینال هست ولی بینهایت عالیه اون لینک هم بهترین توضیح ممکن رو داده برای این دانلود منیجر تحت ترمینال
قبلا از اون شبیه سازاندروید استفاده کردم جواب کار منو داده بود حتی بهتر از بلو استکس چون اصلا هنگ نداشت و اینکه بهتر از این من سراغ ندارم
اکثر برنامه های مفید توی سافتور سنتر خود اوبونتو هست نیازی به دانلود فایل نصبی نداره یکی از خوبی های اوبونتو نسبت به ویندوز این سافتور سنتر هست شما ماشین مجازی رو از سافتور سنتر نصب کن هیچ اروری نمیده
اون دسترسی ندادن هم فکر کنم به خاطر تحریم باشه یا شاید نباشه

آفلاین Reza Banivakil

• Jr. Member
  • *
  • KArch
« پاسخ #9 : 12 شهریور 1395، 02:13 ق‌ظ »
رضا جان خیلی لطف کردی الان دارم با مینت مینویسم من فکر میکردم اون ‍بارتشین efi فقط برای ویندوز هست نمیدونستم کلا برای هارد gpt نیازه بازم تشکر.

چرا تو کیبوردم p نمیگیره + این که الان یه فیلم mkv بخش کردم دیدم کدک داره دان میکنه همه همینن؟ من به دو برنامه خیلی تو ویندوز نیاز داشتم ولی فک نکنم تو لینوکس مشابه داشته باشه یمی برنامه فایوروال bwmeter هست که هر برنامه ای بدون اجازه بخاد از نت استفاده کنه یه کادر میاره جلو و ازم اجازه میگیره و یه برنامه du meter که سرعت اتصال به نت رو تسکبار نشون میداد.

راستی شبیه سازی مثل بلواستک و اینترنت دانلود منجر برا لینوکس وجود نداره؟ برسبولیس رو دان کردم خوشم نیومد uget محیط جالبی داره منتها نمیدونم چطوری بزارمش رو دانلود شبانه مثالا 10 تا فیلم تو لیست دارم میخام ساعت 1 تا 7 صبح دان بشن.

در ضمن رفتم از سایت گوگل مروگر گوگل کروم رو بنصبم میگه مدوم نسخه های زیر رو میخای در صورتی که مینت توشون نیست :

نسخه اوبونتو رو نصب کردم اوکی شد کلا مینت از اوبونتو هست دیگه؟ راستی مگه هسته لینوکس یکی نیست چرا بس می\رسن ماله این نسخه یا اون نسخه اینطوری که خیلی بده.

خب بجای مرورگر گوگل کروم، از کرومیوم استفاده کنید. فرق خاصی که برای شما قابل درک باشه نداره.

sudo apt install chromium-browser

برای نصب virtualbox هم:

sudo apt install virtualbox

بعدش جنی‌موشن رو از سایت سازنده‌ش دانلود کنید. نصبش هم کار سختی نیست و توی همون صفحه ای که دارید دانلود میکنید، نصبش هم توضیح داده که به چه صورت هست. توی سایتش هم یه اکانت بسازید چون برای استفاده ازش باید توی برنامه بعد از نصب و اجرا با اکانتتون لوگین کنید.

برای دانلود منیجر هم متاسفانه پرسپولیس فعلا یه باگ داره که اونم اینه که ارتباطش با اریا۲ قطع میشه،با بقیه شون هم کار نکردم و متاسفانه نمیتونم کمکی بکنم. خودم دانلود کم دارم و شب ها کامپیوترم خاموشه و دانلودهام هم کم حجم هست و با wget انجام میدم.

برای نمایش سرعت دانلود و میزان رم مصرف شده و درصد لود سی پی یو و سرعت خواندن و نوشتن روی هارد و ... توی سیستم تری از برنامه system load indicator استفاده میشه که با دستور زیر میتونید به راحتی نصبش کنید.

sudo apt install indicator-multiload

برای مدیریت کردن شبکه هم فکر کنم برنامه‌ای که در لینک زیر معرفی شده براتون گزینه مناسبی باشه.

https://soshaw.net/1395/05/31/nutty/

.
« آخرین ویرایش: 12 شهریور 1395، 02:33 ق‌ظ توسط Reza Banivakil »

آفلاین imaniy1994

• Full Member
  • *
  • ٌطراح وب
« پاسخ #10 : 12 شهریور 1395، 12:59 ب‌ظ »

خب بجای مرورگر گوگل کروم، از کرومیوم استفاده کنید. فرق خاصی که برای شما قابل درک باشه نداره.

برای نصب virtualbox هم:

بعدش جنی‌موشن رو از سایت سازنده‌ش دانلود کنید. نصبش هم کار سختی نیست و توی همون صفحه ای که دارید دانلود میکنید، نصبش هم توضیح داده که به چه صورت هست. توی سایتش هم یه اکانت بسازید چون برای استفاده ازش باید توی برنامه بعد از نصب و اجرا با اکانتتون لوگین کنید.

برای دانلود منیجر هم متاسفانه پرسپولیس فعلا یه باگ داره که اونم اینه که ارتباطش با اریا۲ قطع میشه،با بقیه شون هم کار نکردم و متاسفانه نمیتونم کمکی بکنم. خودم دانلود کم دارم و شب ها کامپیوترم خاموشه و دانلودهام هم کم حجم هست و با wget انجام میدم.

برای نمایش سرعت دانلود و میزان رم مصرف شده و درصد لود سی پی یو و سرعت خواندن و نوشتن روی هارد و ... توی سیستم تری از برنامه system load indicator استفاده میشه که با دستور زیر میتونید به راحتی نصبش کنید.

برای مدیریت کردن شبکه هم فکر کنم برنامه‌ای که در لینک زیر معرفی شده براتون گزینه مناسبی باشه.

.

رضا جان برای تفریح نیا به کمکت نیاز داریم :))

من همون کورم رو نصب کردم ولی یه ایراد بزگ داره وقتی در قسمت سینگ یوزر و پس رو وارد میکنم همه چی اوکی میشه منتها 1 ساعت بعد میرم داخلش میبینم پریده و دوباره از من پسورد میخاد.

برای نصب virtualbox در مخزن ارور زیر دریافت میشه :

http://8pic.ir/images/pjpr2y7ipnoo7xktjnau.png

منم فعلا برای دانلود از wget استفاده میکنم منتها قابلیت دانلود زمانبندی داره؟ خیلی نیاز دارم شاید به خاطر همین مورد مجبور بشم ویندوز اشغال رو هم در کنار لینوکس بنصبم.

در ضمن system load indicator هم به نظر نصب شد منتها الان هیچی نشد ایکونی اضافه میشه یا...؟

و یک نکته کوچیک برای تعویض کیبورد از انگلیسی به فارسی و بلعکس دیگه آلت شیفت کار نمیکنه چه کنم؟

خیلی خیلی ممنون کمک زیادی کردین تشکر.

برنامه نویس و طراح وب

آفلاین imaniy1994

• Full Member
  • *
  • ٌطراح وب
« پاسخ #11 : 12 شهریور 1395، 01:06 ب‌ظ »

برای نصب virtualbox هم:

.

رضا جان برای تفریح نیا به کمکت نیاز داریم :))

من همون گوگل کروم رو نصب کردم ولی یه ایراد بزگ داره وقتی در قسمت سینگ یوزر و پس رو وارد میکنم همه چی اوکی میشه منتها 1 ساعت بعد میرم داخلش میبینم پریده و دوباره از من پسورد میخاد.

برای نصب virtualbox در مخزن ارور زیر دریافت میشه :

http://8pic.ir/images/pjpr2y7ipnoo7xktjnau.png

منم فعلا برای دانلود از wget استفاده میکنم منتها قابلیت دانلود زمانبندی داره؟ خیلی نیاز دارم شاید به خاطر همین مورد مجبور بشم ویندوز اشغال رو هم در کنار لینوکس بنصبم.

در ضمن system load indicator هم به نظر نصب شد منتها الان هیچی نشد ایکونی اضافه میشه یا...؟

و یک نکته کوچیک برای تعویض کیبورد از انگلیسی به فارسی و بلعکس دیگه آلت شیفت کار نمیکنه چه کنم؟

ایا شرایت یا زاپیا برای لینوکس وجود داره راه ارتباطی با گوشیم فقط کابله؟

برای حذف ی برنامه باید چه کرد؟ مثالا پرسپولیس.

خیلی خیلی ممنون کمک زیادی کردین تشکر.
« آخرین ویرایش: 12 شهریور 1395، 01:11 ب‌ظ توسط imaniy1994 »

برنامه نویس و طراح وب

آفلاین Reza Banivakil

• Jr. Member
  • *
  • KArch
« پاسخ #12 : 12 شهریور 1395، 04:37 ب‌ظ »
اون فقط برای تفریح امضای من هست :D

من خودم برای نصب برنامه ها از ترمینال استفاده میکنم. با software manager مینت هم کار نکردم.

برای حذف پرسپولیس هم روشش توی این لینک هست.

آلت شیفت که کار میکنه ولی آلت و شیفت سمت چپ کار میکنه، خودم چون از همون اول به سمت چپ عادت داشتم دنبال راه حلش که چجوری سمت راست رو هم اضافه کنم، نرفتم :D

بجای زاپیا و ... برنامه Software data cable رو از گوگل پلی دانلود کن و اجراش کن و به وایفایی که لپ تاپ هم بهش وصله، وصل شو و روی Sync PC کلیک کن. بعد اون پایین گزینه Start service رو بزن، یه اتصال ftp بهت میده که دقیقا هر چی نوشته رو توی فایل منیجر مینت وارد میکنی و میتونی هر چی خواستی رو با فایل منیجرت از توی گوشی کپی پیست کنی.

مثلا آدرس زیر رو بهت میده و این آدرس رو توی فایل منیجر وارد میکنی و اتصال انجام میشه.

ftp://192.168.1.3:8888/
برنامه system load indicator توی سیستم تری اجرا میشه، همون گوشه پایین سمت راست کنار ساعت و آیکن هم نداره. اگه اونجا نبود داخل منویی که سمت چپ پایین هست، سرچ کنی میتونی پیداش کنی و بصورت پیشفرض فقط توی سیستم تری میره و مثلا پنجره مخصوصی باز نمیکنه.
« آخرین ویرایش: 12 شهریور 1395، 04:40 ب‌ظ توسط Reza Banivakil »