0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.
آره من از دبیان پایدار روی لپتاپ استفاده میکنم. خیلی هم پایدار هست و تاحالا مشکل خاصی باهاش نداشتم.اگه راهانداز وایفای غیرآزاد نیاز داره کامپیوترت باید از قبل راهانداز اون رو از توی سایت packages.debian.org دانلود کنی و بذاری روی فلش تا بتونه ازش استفاده کنه یا اینکه برای نصب دبیان باید با کابل وصل شی.زمان دقیق نسخهی بعدیش هم هیچکس نمیدونه ولی روتین فکر کنم ۲ ساله هست و تا نسخهی بعدی هم نیومده بیرون قبلی ساپورت میشه.اینی که گذاشتی، برای نصب از طریق اینترنت هست یعنی بیشتر بستهها رو از اینترنت میگیره. اگه اینترنت خوب داری ازش استفاده کن وگرنه نسخهی سیدی یا دیویدی رو دانلود کن:این تورنت نسخهی سیدی (8.5.0) ۶۴ بیتی:http://cdimage.debian.org/debian-cd/8.5.0/amd64/bt-cd/debian-8.5.0-amd64-CD-1.iso.torrentاین تورنت نسخهی دیویدی (8.5.0) ۶۴ بیتی:http://cdimage.debian.org/debian-cd/8.5.0/amd64/bt-dvd/debian-8.5.0-amd64-DVD-1.iso.torrentطبق تجربه شخصی، دبیان پایدار (گنوم) از اوبونتو LTS (یونیتی) پایدارتر هست.
نسخهی ۸ آخرین نسخهی دبیان هست. نظر من این هست که همون نسخهی سیدی رو دانلود کن یا اگه لاگ نزدیک هست برو از بچهها بگیر که نخوای دانلود کنی.
راستی یادم رفت بپرسم یدونه CD ISO داره و یدونه هم DVD Iso داره. چه فرقی باهم دارن؟
طبق تجربه شخصی، دبیان پایدار (گنوم) از اوبونتو LTS (یونیتی) پایدارتر هست.
مثلا نسخه جدید کرومیوم که میاد، دبیان چند روز طول نمی کشه که اونو سریع فیکسش می کنه اما اوبونتو ماهها طول میکشه تا فیکسش کنن.
دوستان متشکرم بابت نظراتتون. دبیان جزو توزیع هایی هست مه توسعه و پشتیبانیش همیشگی هست؟یا مغلوم نمیشه می وروژش متوقف بشه
با این حساب ریپوزیتوری های اوبونتو رو میشه توی دبیان نیز اضافه کرد درسته؟
بنظر نمیرسه که در آیندهی نزدیک توسعهاش متوقف بشه، چون برخلاف اوبونتو که شرکت کنونیکال پشتیبان اصلی اون و صاحب برند اوبونتو هست. دبیان توزیعی هست که کاربران اون تمامی تصمیمها رو میگیرن و هر تصمیمی که بگیرن اجرا میشه. بنابرابن یه آتوریته وجود نداره که به توسعه دهندهها دیکته کنه که این کار رو بکنید یا اون کار رو نکنید و درپی اون توسعهدهندهها توزیع رو فورک کنن و توسعهی دبیان متوقف بشه. در صورتی که در اوبونتو این دیکتاتوری وجود داره که در بعضی مواقع کنونیکال با توجه به برنامهی طولانی مدتی که داره، دیکته میکنه که باید فلان اتفاق بیوفته. (مثل یونیتی، یا Mir)