انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: توزیع دبیان  (دفعات بازدید: 4521 بار)

0 کاربر و 6 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین Linux_Lover

• Full Member
  • *
  • ارسال: 120
توزیع دبیان
« : 16 شهریور 1395، 04:08 ب‌ظ »
سلام.
کسی با توزیع Debian کار کرده؟ راضی هستین؟
میخام توزیع خودمو تغییر بدم به این دبیان از اوبونتو.
سخت افزارهای لپ تاپ رو میشناسه اتوماتیک؟
پیشنهادی چیزی داشتین خوشحال میشم بگین.
راستی هر چند مدت یه بار ورژن جدید میده بیرون؟

آفلاین Linux_Lover

• Full Member
  • *
پاسخ : توزیع دبیان
« پاسخ #1 : 16 شهریور 1395، 04:11 ب‌ظ »

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4106
  • GNU Operating System - سیستم عامل گنو
« پاسخ #2 : 16 شهریور 1395، 05:21 ب‌ظ »
آره من از دبیان پایدار روی لپ‌تاپ استفاده می‌کنم. خیلی هم پایدار هست و تاحالا مشکل خاصی باهاش نداشتم.

اگه راه‌انداز وای‌فای غیرآزاد نیاز داره کامپیوترت باید از قبل راه‌انداز اون رو از توی سایت packages.debian.org دانلود کنی و بذاری روی فلش تا بتونه ازش استفاده کنه یا اینکه برای نصب دبیان باید با کابل وصل شی.

زمان دقیق نسخه‌ی بعدیش هم هیچ‌کس نمی‌دونه ولی روتین فکر کنم ۲ ساله هست و تا نسخه‌ی بعدی هم نیومده بیرون قبلی ساپورت میشه.

اینی که گذاشتی، برای نصب از طریق اینترنت هست یعنی بیشتر بسته‌ها رو از اینترنت می‌گیره. اگه اینترنت خوب داری ازش استفاده کن وگرنه نسخه‌ی سی‌دی یا دی‌وی‌دی رو دانلود کن:

این تورنت نسخه‌ی سی‌دی (8.5.0) ۶۴ بیتی:
http://cdimage.debian.org/debian-cd/8.5.0/amd64/bt-cd/debian-8.5.0-amd64-CD-1.iso.torrent

این تورنت نسخه‌ی دی‌وی‌دی (8.5.0) ۶۴ بیتی:
http://cdimage.debian.org/debian-cd/8.5.0/amd64/bt-dvd/debian-8.5.0-amd64-DVD-1.iso.torrent

طبق تجربه شخصی، دبیان پایدار (گنوم) از اوبونتو LTS (یونیتی) پایدارتر هست.
« آخرین ویرایش: 16 شهریور 1395، 05:24 ب‌ظ توسط سلمان م. »

آفلاین Linux_Lover

• Full Member
  • *
« پاسخ #3 : 16 شهریور 1395، 05:35 ب‌ظ »
آره من از دبیان پایدار روی لپ‌تاپ استفاده می‌کنم. خیلی هم پایدار هست و تاحالا مشکل خاصی باهاش نداشتم.

اگه راه‌انداز وای‌فای غیرآزاد نیاز داره کامپیوترت باید از قبل راه‌انداز اون رو از توی سایت packages.debian.org دانلود کنی و بذاری روی فلش تا بتونه ازش استفاده کنه یا اینکه برای نصب دبیان باید با کابل وصل شی.

زمان دقیق نسخه‌ی بعدیش هم هیچ‌کس نمی‌دونه ولی روتین فکر کنم ۲ ساله هست و تا نسخه‌ی بعدی هم نیومده بیرون قبلی ساپورت میشه.

اینی که گذاشتی، برای نصب از طریق اینترنت هست یعنی بیشتر بسته‌ها رو از اینترنت می‌گیره. اگه اینترنت خوب داری ازش استفاده کن وگرنه نسخه‌ی سی‌دی یا دی‌وی‌دی رو دانلود کن:

این تورنت نسخه‌ی سی‌دی (8.5.0) ۶۴ بیتی:
http://cdimage.debian.org/debian-cd/8.5.0/amd64/bt-cd/debian-8.5.0-amd64-CD-1.iso.torrent

این تورنت نسخه‌ی دی‌وی‌دی (8.5.0) ۶۴ بیتی:
http://cdimage.debian.org/debian-cd/8.5.0/amd64/bt-dvd/debian-8.5.0-amd64-DVD-1.iso.torrent

ممنون از پاسخت.
بخوام DVD نصبش رو از فروشگاه ها بگیرم ورژن چند و چه نسخه ای بگیرم؟ ینی اون نسخه پایدار که میگی مشخصه ای چیزی داره؟

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #4 : 16 شهریور 1395، 06:05 ب‌ظ »
نسخه‌ی ۸ آخرین نسخه‌ی دبیان هست. نظر من این هست که همون نسخه‌ی سی‌دی رو دانلود کن یا اگه لاگ نزدیک هست برو از بچه‌ها بگیر که نخوای دانلود کنی.

آفلاین Linux_Lover

• Full Member
  • *
« پاسخ #5 : 16 شهریور 1395، 06:14 ب‌ظ »
نسخه‌ی ۸ آخرین نسخه‌ی دبیان هست. نظر من این هست که همون نسخه‌ی سی‌دی رو دانلود کن یا اگه لاگ نزدیک هست برو از بچه‌ها بگیر که نخوای دانلود کنی.
بسیار ممنون ازت

آفلاین Linux_Lover

• Full Member
  • *
« پاسخ #6 : 16 شهریور 1395، 08:41 ب‌ظ »
راستی یادم رفت بپرسم یدونه CD ISO داره و یدونه هم DVD Iso داره. چه فرقی باهم دارن؟

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #7 : 16 شهریور 1395، 08:48 ب‌ظ »
راستی یادم رفت بپرسم یدونه CD ISO داره و یدونه هم DVD Iso داره. چه فرقی باهم دارن؟
توی نسخه‌ی دی‌وی‌دی برنامه‌های بیشتری به صورت پیش‌فرض هست. ولی من از نسخه‌ی دی‌وی‌دی تاحالا نصب نکردم نمی‌دونم چجوری هست.

آفلاین yahya.musavi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 219
  • بهترین موسیقی دنیا=شنیدن صوت قرآن
« پاسخ #8 : 16 شهریور 1395، 11:07 ب‌ظ »
نقل‌قول
کاملا موافقم.
غیر از اینکه پایدار هست ، خوبی که دبیان داره اینه که تا باگی برای نرم افزاری پیدا میشه سریع اونو طی اپدیت فیکس می کنه اما داخل اوبونتو من اینو زیاد مشاهده نمی کنم مثلا نسخه جدید کرومیوم که میاد، دبیان چند روز طول نمی کشه که اونو سریع فیکسش می کنه اما اوبونتو ماهها طول میکشه تا فیکسش کنن.
البته دبیان stable.
نپرسید کشورتان چه کاری می‌تواند برای شما انجام دهد. بپرسید شما چه کاری می‌توانید برای کشورتان انجام دهید.   جان اف. کندی

آزادی در پرتو قانون. همانند هوایی است که ما تنفس می کنیم. دوایت آیزنهاور

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #9 : 16 شهریور 1395، 11:14 ب‌ظ »
مثلا نسخه جدید کرومیوم که میاد، دبیان چند روز طول نمی کشه که اونو سریع فیکسش می کنه اما اوبونتو ماهها طول میکشه تا فیکسش کنن.
منم اتفاقا چندوقت پیش داشتم نگاه می‌کردم، هر وقت که من چک کردم نسخه‌ی کرومیوم توی اوبونتو LTS از دبیان پایدار عقب‌تر هست. نمی‌دونم چرا.

نسخه‌ی کرومیوم دبیان پایدار در این لحظه، ۵۳ و خورده‌ای هست.
https://packages.debian.org/jessie/chromium

نسخه‌ی کرومیوم اوبونتو LTS در حال حاضر، ۵۱ و خورده‌ای هست.
http://packages.ubuntu.com/xenial-updates/chromium-browser

آفلاین Linux_Lover

• Full Member
  • *
« پاسخ #10 : 16 شهریور 1395، 11:26 ب‌ظ »
دوستان متشکرم بابت نظراتتون. دبیان جزو توزیع هایی هست مه توسعه و پشتیبانیش همیشگی هست؟یا معلوم نمیشه کی توسعش متوقف بشه؟
« آخرین ویرایش: 16 شهریور 1395، 11:49 ب‌ظ توسط Linux_Lover »

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #11 : 16 شهریور 1395، 11:45 ب‌ظ »
دوستان متشکرم بابت نظراتتون. دبیان جزو توزیع هایی هست مه توسعه و پشتیبانیش همیشگی هست؟یا مغلوم نمیشه می وروژش متوقف بشه
بنظر نمی‌رسه که در آینده‌ی نزدیک توسعه‌اش متوقف بشه، چون برخلاف اوبونتو که شرکت کنونیکال پشتیبان اصلی اون و صاحب برند اوبونتو هست. دبیان توزیعی‌ هست که کاربران اون تمامی تصمیم‌ها رو می‌گیرن و هر تصمیمی که بگیرن اجرا می‌شه. بنابرابن یه آتوریته وجود نداره که به توسعه دهنده‌ها دیکته کنه که این کار رو بکنید یا اون کار رو نکنید و درپی اون توسعه‌دهنده‌ها توزیع رو فورک کنن و توسعه‌ی دبیان متوقف بشه. در صورتی که در اوبونتو این دیکتاتوری وجود داره که در بعضی مواقع کنونیکال با توجه به برنامه‌ی طولانی مدتی که داره، دیکته می‌کنه که باید فلان اتفاق بیوفته. (مثل یونیتی، یا Mir)

علاوه بر اون، دبیان کاربران بسیار زیادی داره و همچنین یکی از قدیمی‌ترین توزیع‌های موجود هست. اوبونتو هم که برپایه‌ی دبیان هست.

آفلاین Linux_Lover

• Full Member
  • *
« پاسخ #12 : 16 شهریور 1395، 11:51 ب‌ظ »
با این حساب ریپوزیتوری های اوبونتو رو میشه توی دبیان نیز اضافه کرد درسته؟

آفلاین سلمان م.

• ناظر انجمن
  • *
« پاسخ #13 : 17 شهریور 1395، 12:06 ق‌ظ »
با این حساب ریپوزیتوری های اوبونتو رو میشه توی دبیان نیز اضافه کرد درسته؟
نه میریزه به هم.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #14 : 17 شهریور 1395، 09:34 ق‌ظ »
بنظر نمی‌رسه که در آینده‌ی نزدیک توسعه‌اش متوقف بشه، چون برخلاف اوبونتو که شرکت کنونیکال پشتیبان اصلی اون و صاحب برند اوبونتو هست. دبیان توزیعی‌ هست که کاربران اون تمامی تصمیم‌ها رو می‌گیرن و هر تصمیمی که بگیرن اجرا می‌شه. بنابرابن یه آتوریته وجود نداره که به توسعه دهنده‌ها دیکته کنه که این کار رو بکنید یا اون کار رو نکنید و درپی اون توسعه‌دهنده‌ها توزیع رو فورک کنن و توسعه‌ی دبیان متوقف بشه. در صورتی که در اوبونتو این دیکتاتوری وجود داره که در بعضی مواقع کنونیکال با توجه به برنامه‌ی طولانی مدتی که داره، دیکته می‌کنه که باید فلان اتفاق بیوفته. (مثل یونیتی، یا Mir)
البته کنونیکال چنین دیکته‌ای نمی‌کنه و اختیار چنین کاری رو هم نداره. اوبونتو توسّط جامعه‌اش توسعه داده می شه و تصمیماتش در شورای جوامع کاربری مطرح می‌شه و پس از بحث، توسّط مارک شاتلورث تأیید یا رد می‌شه.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن