شما بهتره که اطلاعات کاملتری داشته باشید
شما وقتی به مرحله پارتیشن بندی میرسی باید اینکار ها رو بکنی ( بایدی در کار نیست کلا گفتم
)
اول میزنی روی Advanced که گزینه آخریه و یعنی اینکه میخوای هارد رو دستی پارتیشن بندی کنی ( برای نصب اوبونتو )
من همیشه این کار رو میکنم و به شما هم پیشنهاد میکنم
وارد ویندوز شو و برای هر درایویت یه لیبل هوب و مربوط به پارتیشنت انتخاب کن
مثلا درایوی که توش فیلم داریو رو اسمش رو بگذار FILM ترجیحا اگه NTFS هست با حروف بزرگ ( هم فرق میکنه و هم با حروف بزرگ خوشگلتره
)
خب حالا اسم پارتیشن ها رو به ترتیب با دقت بنویس حالا بر میگردیم به اون مرحله پارتیشن بندی در نصب اوبونتو
من اینکار رو میکنم و به شما هم پیشنهاد میکنم
من لینوکس رو در آخرین مکان روی هارد نصب میکنم که کاری هم به بقیه نداشته باشه
حالا اون قسمتی که برای لینوکس در نظر گرفتی رو ( مثلا 22 گیگ ) به قسمتهای زیر تقسیم میکنی
اولی رو با فرمت ext4 فرمت میکنی با اندازه بین 8 تا 10 گیگ و نقطه اتصال mount point رو روی ریشه قرار میدی (/)
بعد یه قسمت رو با فرمت ext4 فرمت میکنی با اندازه 10 گیگ وو نقطه اتصال رو روی home/ قرار میدی
2 گیگ دیگه میمونه که من با فرض اینکه شما 1 گیگ رم دارید این 2 گیگ رو انتخاب کردم ، اگه اندازه رمتون کمتره فضای اضافی رو به پارتیشن home/ اختصاص بدید ، خب 2 گیگ رو با فرمت swap فرمت میکنید اندازه این پارتیشن بهتره که 2 برابر اندازه رمتون باشه ( نکته اینکه این قسمت نیاز به نقطه اتصال نداره
)
خب بریم سر اون مبحث که گفتم واسه پارتیشن هات لیبل درست کن
در اون قسمت پارتیشن بندی یه تیک معروف هست که اگه گذاشته بشه یعنی اطلاعات باد هوا ( تیک فرمت رو میگم ) شما در مرحله های بالایی باید این تیک رو میزدی چون میخوای پارتیشن ریشه پاک بشه ( البته برای پارتیشن home همون بار اول که بزنی کافیه و در نصب های بعدی نیازی نیست چرا ؟ چون تنظیمات سیستم توی اون ذخیره میشه و ..... من عاشق این پارتیشنم ، همین پارتیشن به تمام ویندوز می ارزه) خب بریم سر بحث برای اینکه برای هر بار باز کردن درایوهات ازت اجازه نگیره و در استارت آپ مانت بشه راههای زیادی هست ولی این ساده ترینشه
روی هر درایو کلیک میکنی بسته به فرمت فایل سیستم فایل سیستم رو انتخاب مبکنی مثلا ntfs بعد تیک فرمت رو
نمیزنی بعد نقطه اتصال رو اینجوری میزنی
/media/<LABEL NAME>
خب همه با حروف کوچک هستند الا اسم لیبل که اگه با حروف کوچک نوشتی باید کوچک بنویسی و اگه بزرگ باید بزرگ بنوسی وگرنه media/ باید کوچک باشه ( لینوکس به بزرگی و کوچکی حروف حساسه شما در یه دایرکتوری می تونید همزمان دو تا فایل با سام های مشابه ولی حروف کوچک و بزرگ متفاوت داشته باشید )
با اینکار در استارت آپ هم درایوهات لود میشن
میری مرحله بعد
خدا به همراهت