انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در بازیابی اطلاعات از دست رفته  (دفعات بازدید: 12408 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین unknow

• Newbie
  • *
  • ارسال: 19
مشکل در بازیابی اطلاعات از دست رفته
« : 18 خرداد 1389، 09:33 ق‌ظ »
با سلام خدمت مهندسین :( :( :(

من غلط کردم اوبونتو نصب کردم. هزار بار غلط کردم. قول میدم تکرار نشه...
نمی دونم زدم رو گزینه دوم یا سوم که دیدم هاردم پرید رفت پیش خدا...
زندگیم روی هاردم بود.
7 یا 8 سال کارام روشه.
جون بچه هاتون بگین چه خاکی تو سر کچلم بریزم دارم روانی میشم.
غلط کردم
« آخرین ویرایش: 24 خرداد 1389، 10:39 ب‌ظ توسط unknow »

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
اولین کاری که باید بکنی اینه که اصلا از هاردت واسه هیچ کاری استفاده نکنی، به هیج وجه چیزی روش کپی نکن.
با چه فرمتی پاکش کردی؟ ext2 یا ۳، ۴؟ یا یه چیز دیگه؟

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1440
  • هدیه فاتحه شما برای روح پدرم تسلای دلم خواهد بود:)
    • کاوش‌های من
اینو ببین: http://www.howtogeek.com/howto/15761/recover-data-like-a-forensics-expert-using-an-ubuntu-live-cd/
photorec رو من کار کردم باهاش خیلی خوبه :)
موفق باشید
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین unknow

• Newbie
  • *
اولین کاری که باید بکنی اینه که اصلا از هاردت واسه هیچ کاری استفاده نکنی، به هیج وجه چیزی روش کپی نکن.

دست بهش نزدم. نمی دونم چه فرمتی بود. فقط دیدم وقتی نصب شد درایوام نبود دیگه. دفعه اولم بود با دسکتاپ می خواستم کار کنم. لینوکس سرور زیاد کار کردم. لعنت به این اوبونتو.

اینو ببین: http://www.howtogeek.com/howto/15761/recover-data-like-a-forensics-expert-using-an-ubuntu-live-cd/
موفق باشید

دادا دمت جیز اما چیزی از این نفهمیدم.
تو رو خدا یکی واضح کمک کنه. هر کسی یه چیزی میگه.
باور کنین بد بخت میشم اگه برنگرده

اگه یک هارد دیگه بزنم به سیستم بعد ویندوز روش نصب کنم. با این برنامه های ریکاوری می تونم برگردونم؟
« آخرین ویرایش: 18 خرداد 1389، 12:36 ب‌ظ توسط unknow »

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 425
موفق باشید
هم از سوال کننده و هم از جواب دهنده متشکرم
برنامه خیلی خوبی بود
خیلی دنبال یه برنامه ریکاوری میگشتم

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *

دست بهش نزدم. نمی دونم چه فرمتی بود. فقط دیدم وقتی نصب شد درایوام نبود دیگه. دفعه اولم بود با دسکتاپ می خواستم کار کنم. لینوکس سرور زیاد کار کردم. لعنت به این اوبونتو.

موفق باشید

اگه یک هارد دیگه بزنم به سیستم بعد ویندوز روش نصب کنم. با این برنامه های ریکاوری می تونم برگردونم؟
اولا برادر من نباید اینجا توهین کنی خب دوستان از جمله من روی این سیستم عامل تعصب دارند
دوما می تونی با یاهو آن بشی ؟ تا به صورت زنده بهت بگم چیکار کنی
سوما شما باید یه اطلاعات جزئی رابطه با این سیستم عامل داشته باشی و بعد بری سراغ نصبش
چهارما شما اصلا مطمئنی که پارتیشن هات رو پاک کردی ؟ شاید مانت نشده و فکر میکنی که پاک شده !!

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
[

موفق باشید

تو لینکی که دوستمون داد مراحل رو خیلی واضح گفته، اگه جایی واضح نیست یا مشکل داری بپرس بیشتر توضیح می‌دیم.
دقیقا بگو چندتا درایو داشتی؟

کدوم گزینه رو زدی تا پارتیشن بندی رو انجام بدی؟
اگه یادت نمیآد کدوم گزینه رو زدی یه بار دیگه مراحل نصب رو برو تا برسی به پارتیشن بندی، تا یادت بیاد کدوم رو زدی (ولی نصب نکنی‌ها! بعدش cancel بزن) این سوال رو می‌پرسم تا بدونم کلا هارد رو فرمت کردی یا اینکه به گفته دوستمون eMan
نقل‌قول
چهارما شما اصلا مطمئنی که پارتیشن هات رو پاک کردی ؟ شاید مانت نشده و فکر میکنی که پاک شده !!

آفلاین Tahmooreth

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 366
  • یــاد بـاد
امیدوارم مشکل شما دوست عزیز حل بشه و اطلاعاتتون رو برگردونید.
ولی خواستم یه چیزی بگم: اینکه شما به اوبونتو لعنت می فرستید مشکل اوبونتو نیست .شما موقع نصب در مرحله پارتیشن ، گزینه اشتباه رو زدید.
این که ایراد لینوکس یا اوبونتو نیست.
موفق باشید

آفلاین Alinn

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1440
  • هدیه فاتحه شما برای روح پدرم تسلای دلم خواهد بود:)
    • کاوش‌های من

موفق باشید

خيلي واضحه! چند تا ابزار و نحوه نصبش رو معرفي كرده براي ريكاوري با لايو :)
مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب
در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست
اللهم عجل لولیک الفرج

کاوش‌های من

آفلاین sasan-pink

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 37
یک ضرب المثل قدیمی بود که میگفت : بازی اشکنک داره سرشکستنک داره  ;)

ما هم از این سوتی ها زیاد دادیم تا حالا بگی نگی میتونیم مشکلات کوچیک خودمون رو رفع کنیم و یکم از طرز کار لینوکس سر دربیاریم. شما هم داداش یا کلا قید ماجراجویی و ... رو بزن یا صبر و تحمل بیشتری از خودت نشون بده و در ضمن تقصیرات خودت رو هم گردن کسی یا چیزی ننداز. ( امان از دست بعضی از ماها (( خودم رو میگم )) که هر موقع خودمون رو توی دردسر میندازیم همیشه در اولین گام دنبال یک مقصر از نوع سوم شخص میگردیم )).
هیچ حیوان درنده خویی را ندیدم که بویی از مهربانی و شفقت نبرده باشد و من بویی از شفقت نبرده ام پس حیوان نیستم. (قطار فراری - آندره کونچالفسکی - به جرات میتونم بگم هرکسی باید توی عمرش یکبار این فیلم رو ببینه - درسته که مال 25 سال پیشه اما این فیملیه که میتونه به راحتی احساساتت رو به بازی بگیره ).

آفلاین unknow

• Newbie
  • *
با سلام و تشکر از دوستان عزیزی که جواب دادند.

من چون احساس کردم نتونم بر گردونم اطلاعاتمو و کار خرابتر میشه دیشب هارد رو بردم یک شرکت معتبر و بزرگ که تخصص اصلیشون برگردوندن اطلاعات بود.

ظاهرا یک دستگاه سخت افزاری خیلی گرون قیمت داشتند.

حالا امروز قراره برم بگیرم هارد رو.

بازم تشکر از همه که جواب دادید.

آفلاین سید مرتضی حسینی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 43
چقدر هزینه کردید ؟
الهی ! مست تو را حد نیست ولی دیوانه ات سنگ بسیار خورد !

آفلاین Ali.Gh

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 32
  • ابونتو 10.04 32 بیت
با سلام و تشکر از دوستان عزیزی که جواب دادند.
من چون احساس کردم نتونم بر گردونم اطلاعاتمو و کار خرابتر میشه دیشب هارد رو بردم یک شرکت معتبر و بزرگ که تخصص اصلیشون برگردوندن اطلاعات بود.
ظاهرا یک دستگاه سخت افزاری خیلی گرون قیمت داشتند.
حالا امروز قراره برم بگیرم هارد رو.
بازم تشکر از همه که جواب دادید.
اولا برنامه ای که پیشنهاد داد خیلی عالی بود
دوما لازم به بردن به شرکت معتبر و این همه دنگ و فنگ نیست خودم چندیییییین بار شده هاردم کاملا فرمت شده ( خودمم هم برای اطمینان یه بار دیگه فرمتش کردم  ;) ) و بعدا با همین نرم افزار های ساده ی ریکاوری ویندوز کلشو برمیگردونم حتی یه فایل کوچیک txt هم از قلم نمیدازن
سوما اگر این دفعه هادرت کاملا فرمت شد اول یه درایو اندازه یه ویندوز ایکس پی ایجاد کن دو گیگ بسه توش ایکس پی رو نصب کن بعد teamviewer نصب کن بعدشم یه ای دی تو انو نرم افزار میده بت اونو بده من همه چیز رو برات ردیف میکنم  ;D  پول هم نمیخوام
حرفه ای ها !
یه نیگا بندازین شاید مشکلم حل شد ...

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,12680.0.html

آفلاین unknow

• Newbie
  • *
چقدر هزینه کردید ؟

80 تومان. اما برگشت همش :D

بازم تشکر از همه دوستان.

دستگاه سخت افزاری که اون شرکت داشت سوال کردم گفت 8.5 میلیون خریدم.

تو مشهد فقط همین یک شرکت داره :D

کی میگه ما مشهدیا دزدیم ؟ :P ](*,) \\:D/ :D

حالا از شوخی گذشته می خوام دوباره اوبونتو نصب کنم. البته از هارد بک آپ گرفتم.

رو گزینه اول که میزنم موقعی که داره فایل ها رو کپی می کنه روی 47 % خطا میده و دیگه جلو نمیره.

اون کجاشه که مقدار رم اگه 2 گیگ باشه باید اونو بدی 4 گیگ؟ :oops:

« آخرین ویرایش: 20 خرداد 1389، 12:54 ق‌ظ توسط unknow »

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *
پاسخ به: کمککککککککککککککککککککککککک. بد 
« پاسخ #14 : 20 خرداد 1389، 01:23 ق‌ظ »
شما بهتره که اطلاعات کاملتری داشته باشید
شما وقتی به مرحله پارتیشن بندی میرسی باید اینکار ها رو بکنی ( بایدی در کار نیست کلا گفتم  :D )
اول میزنی روی Advanced که گزینه آخریه و یعنی اینکه میخوای هارد رو دستی پارتیشن بندی کنی ( برای نصب اوبونتو )
من همیشه این کار رو میکنم و به شما هم پیشنهاد میکنم
وارد ویندوز شو و برای هر درایویت یه لیبل هوب و مربوط به پارتیشنت انتخاب کن
مثلا درایوی که توش فیلم داریو رو اسمش رو بگذار FILM ترجیحا اگه NTFS هست با حروف بزرگ ( هم فرق میکنه و هم با حروف بزرگ خوشگلتره  ;) )
خب حالا اسم پارتیشن ها رو به ترتیب با دقت بنویس حالا بر میگردیم به  اون مرحله پارتیشن بندی در نصب اوبونتو
من اینکار رو میکنم و به شما هم پیشنهاد میکنم
من لینوکس رو در آخرین مکان روی هارد نصب میکنم که کاری هم به بقیه نداشته باشه
حالا اون قسمتی که برای لینوکس در نظر گرفتی رو ( مثلا 22 گیگ ) به قسمتهای زیر تقسیم میکنی
اولی رو با فرمت ext4 فرمت میکنی با اندازه بین 8 تا 10 گیگ و نقطه اتصال  mount point رو روی ریشه قرار میدی (/)
بعد یه قسمت رو با فرمت ext4 فرمت میکنی با اندازه 10 گیگ وو نقطه اتصال رو روی home/ قرار میدی
2 گیگ دیگه میمونه که من با فرض اینکه شما 1 گیگ رم دارید این 2 گیگ رو انتخاب کردم ، اگه اندازه رمتون کمتره فضای اضافی رو به پارتیشن home/ اختصاص بدید ، خب 2 گیگ رو با فرمت swap فرمت میکنید اندازه این پارتیشن بهتره که 2 برابر اندازه رمتون باشه ( نکته اینکه این قسمت نیاز به نقطه اتصال نداره ;) )
خب بریم سر اون مبحث که گفتم واسه  پارتیشن هات لیبل درست کن
در اون قسمت پارتیشن بندی یه تیک معروف هست که اگه گذاشته بشه یعنی اطلاعات باد هوا ( تیک فرمت رو میگم ) شما در مرحله های بالایی باید این تیک رو میزدی چون میخوای پارتیشن ریشه پاک بشه ( البته برای پارتیشن home همون بار اول که بزنی کافیه و در نصب های بعدی نیازی نیست چرا ؟ چون تنظیمات سیستم توی اون ذخیره میشه و ..... من عاشق این پارتیشنم ، همین پارتیشن به تمام ویندوز می ارزه) خب بریم سر بحث برای اینکه برای هر بار باز کردن درایوهات ازت اجازه نگیره و در استارت آپ مانت بشه راههای زیادی هست ولی این ساده ترینشه
روی هر درایو کلیک میکنی بسته به فرمت فایل سیستم فایل سیستم رو انتخاب مبکنی مثلا ntfs بعد تیک فرمت رو نمیزنی بعد نقطه اتصال رو اینجوری میزنی
/media/<LABEL NAME>خب همه با حروف کوچک هستند الا اسم لیبل که اگه با حروف کوچک نوشتی باید کوچک بنویسی و اگه بزرگ باید بزرگ بنوسی وگرنه media/ باید کوچک باشه ( لینوکس به بزرگی و کوچکی حروف حساسه شما در یه دایرکتوری می تونید همزمان دو تا فایل با سام های مشابه ولی حروف کوچک و بزرگ متفاوت داشته باشید )
با اینکار در استارت آپ هم درایوهات لود میشن  ;)
میری مرحله بعد
خدا به همراهت  ;)
« آخرین ویرایش: 20 خرداد 1389، 01:41 ق‌ظ توسط eMan »