انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: مشکل در بازیابی اطلاعات از دست رفته  (دفعات بازدید: 12410 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین mohamad123sh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 100
  • LINUX is My life
نه به اون دفعه اولت که از روی نا آگاهی زدی کل هاردو فرمتیدی نه به حالا که خودت دوبار کلا FDisk کردی!!!!
چرا نصب نمیشه؟
ارور چی میده؟
بگذار کمکت میکنن دوستان!

اگه ویندوز لازمی ، Inside Windows نصب کن تا راحت تر باشی و تا حدودی یاد بگیریش (فعلا) بعدا کاملش کن.
یه نکته که برای خود منم اتفاق افتاده اینه که اگه هاردت قدیمیه(۱) بد سکتور داره (۲) چیپش داغ میکنه(۳) اول اونا رو حل کن بعد بنصب!!!!(البته معمولا چون هارد قدیمیا مشکلسازن این رو گفتم)

برای انتخاب درایو اگه پارتیشن بندی کردی درایوتو توی انتخاب گزینه ها(برای نصب روی کدوم دیسک) گزینه Advanced رو انتخاب کن بعد لیست درایوهای موجود میاد برات بعد درایوتو انتخاب کن(اگه پارتیشن بندی نکردی طبق راهنما های موجود روی انجمن ، اونو پارتیشن بندی کن ) و حالت اتصال /  یا ریشه رو بهش بده ، یکی هم برای /swap و یکی هم برای /home بساز و کار تمام و Next و Install
بازم سوالی بود بپرس برو بچ جواب میدن

فعلا بای ;D ;D ;D
وطنم پاره ی تنم..... ای زاد گاه و میهنم ..... بر خاک تو بوسه میزنم .... ایـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــران

آفلاین unknow

• Newbie
  • *
  • ارسال: 19
سلام مجدد

هاردم 320 ساتا سامسونگ هست و مشکلی هم نداره.

موقعی که میزنم روی advanced لیست درایو ها میاد اما مثلا درایو D رو انتخاب می کنم و / رو هم میزنم. خطا میده و جلوتر نمیره.

همینجاش مشکل دارم :((

آفلاین unknow

• Newbie
  • *
راستی این جریان vmware چیه؟ یکی گفت با اون نصب کنم.

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
موقعی که میزنم روی advanced لیست درایو ها میاد اما مثلا درایو D رو انتخاب می کنم و / رو هم میزنم. خطا میده و جلوتر نمیره.
دوست عزیز باید بگی پیام خطا چیه تا بتونیم کمکِت کنیم. و ترجمش رو ننویسی، دقیق پیام خطا رو یاداشت کن بعد اینجا انگلیسیش رو بنویس.

آفلاین mohamad123sh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 100
  • LINUX is My life
Vmware نوعی نرم افزار شبیه ساز هست که برای شما یه سیستم جدا رو شبیه سازی میکنه(یه چیزی مثل اینکه شما دوتا یا چند تا کامپیوتر داری!!) ولی اگه CPUت کمتر از 4 هسته ای و رمت کمتر از ۲ گیگا بایت هست بیخیال ماجرا بشو چون اعصابت رو خورد میکنه(چون باید از توی ویندوز برنامه VMware رو باز کنی بعد توی اون مثلا یه سیستم عامل دیگه مثل اوبونتو رو نصب کنی!!!)
معادل لینوکسیش ، نرم افزار Virtual Box شرکت سان هست که رایگانه!!!!!
من خودم برای ویندوز توی لینوکس همین نرم افزار رو نصبیدم و استفاده میکنم!!!!
ضمنا در مورد مشکلت همونطور که هرش عزیز گفت ، مشکلت رو انگلیسی بنویس انشا الله بچه ها کمک میکنن.
وطنم پاره ی تنم..... ای زاد گاه و میهنم ..... بر خاک تو بوسه میزنم .... ایـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــران

آفلاین unknow

• Newbie
  • *
side by side هم که میزنم تا 47 درصد میره بعد ریست میشه. خطا میده.

آفلاین unknow

• Newbie
  • *
دوست عزیز باید بگی پیام خطا چیه تا بتونیم کمکِت کنیم. و ترجمش رو ننویسی، دقیق پیام خطا رو یاداشت کن بعد اینجا انگلیسیش رو بنویس.
یعنی می خوای بگی انگلیسی بلد نیستم؟ :-s

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19718
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ به: کمککککککککککککککککککککککککک. بد 
« پاسخ #52 : 24 خرداد 1389، 06:40 ب‌ظ »
نقل‌قول
یعنی می خوای بگی انگلیسی بلد نیستم؟ :-s

نه خب. دلیلش اینه که ممکنه دو یاچند پیام خطای مختلف باشن که ترجمه‌هاشون یکی باشه. مثلا not available و not accessible هردوتا به فارسی «در دسترس نیست» ترجمه می‌شن در حالی که یک دنیا با هم تفاوت دارن
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
نقل‌قول
یعنی می خوای بگی انگلیسی بلد نیستم؟ Eh?
:)
نه دوست عزیز، منظورم این نیست.
همونطور که دانیال جان گفتن ترجمه گاها باعث سردرگمی می‌شه. جدا از اون اگه پیام خطا رو دقیق بنویسی خیلی راحت می‌شه تو نت گشت و جواب رو پیدا کرد. اگه تو فارسیش رو بگی و من دوباره بخوام اون رو انگلیسی کنم و جستجو کنم، کلا می‌شه یه پیام خطا دیگه  ;D

در ضمن دوستان پیشنهاد دادن که عنوان مناسبی برای تاپیک بزاری توجه نکردی ...
حالا هم این سه چهارتا پست آخر داریم خواهش می‌کنیم پیام خطا رو بزاری، گویا حرف دوستان برات مهم نیست یا حوصله نداری. نمی‌خواستم دیگه رو این پست کلیک کنم، فقط چون دانیال بهزادی پست داده بود خواستم ببینم چی نوشته.

حالا پیشنهاد می‌دم که اینجا دیگه پست نزاری و تو یه تاپیک جدید با یک عنوان مناسب مشکلت رو بگی. چون این تاپیک برای بازیابی اطلاعات بود، که الان رسیده به مشکل نصب ابونتو و کلا بهم بی ربط هستن. این باعث می‌شه که زحماتی که دوستان برای حل مشکل می‌کشن بعدا فایده‌ای برای کس دیگه نداشته باشه و ...
حالا خود دانی

آفلاین unknow

• Newbie
  • *
پاسخ به: مشکل در بازیابی اطلاعات از دست رفته
« پاسخ #54 : 25 خرداد 1389، 11:08 ق‌ظ »
 :P :P  اسم تاپیک رو عوض کردم.

همین قسمت درایو ها رو eMan عزیز قراره تصویری درست کنه.
ایشالله خدا هر چی بخوای بهت بده :D
ایشالله بری مکه!

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1366
« پاسخ #55 : 25 خرداد 1389، 02:15 ب‌ظ »
سلام دوست من
اول برای اینکه اسم تاپیک رو عوض کردی ازت تشکر میکنم
دوم من توی پست قبلیم گفتم که مشغله کاری دارم و فعلا نمیتونم برات اون آموزش رو درست کنم
سوم بخاطر اینکه خیلی دوستت دارم دارم برات آموزش رو درست میکنم ، درحال دانلود VBOX ویندوزی هستم چون VBOX رو آخرش نتونستم توی چاکرا اجرا کنم
چهارما بد نگاه نکنید ویندوزم جنیونه  :oops:
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین unknow

• Newbie
  • *
« پاسخ #56 : 25 خرداد 1389، 04:56 ب‌ظ »
سلام دوست من
اول برای اینکه اسم تاپیک رو عوض کردی ازت تشکر میکنم
دوم من توی پست قبلیم گفتم که مشغله کاری دارم و فعلا نمیتونم برات اون آموزش رو درست کنم
سوم بخاطر اینکه خیلی دوستت دارم دارم برات آموزش رو درست میکنم ، درحال دانلود VBOX ویندوزی هستم چون VBOX رو آخرش نتونستم توی چاکرا اجرا کنم
چهارما بد نگاه نکنید ویندوزم جنیونه  :oops:

ممنون استاد :X

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #57 : 25 خرداد 1389، 05:01 ب‌ظ »
دوست ناشناخته من  :P من دارم یه آموزش در حد تیم ملی آرژانتین درست میکنم فقط یکم طولانی شد و برای همین بعد زا 3 ساعت کار کردن تازه به میونه هاش رسیدم و الان دارم میرم سر کار به محضی که برگشتم برات کاملش میکنم و برات میگذارم
همه اون چیزی که میخوای از اول نصب تا آخر پارتیشن بندی و کار با VBOX
به امید خدا تا ساعت 2 نصف شب تمومه  :P
جهت تماس با بنده یا از طریق فروم آرچ و یا از طریق وبلاگ آرچ بوک و یا از طریق ایمیل با بنده تماس بگیرید

آفلاین unknow

• Newbie
  • *
« پاسخ #58 : 25 خرداد 1389، 05:27 ب‌ظ »
دوست ناشناخته من  :P من دارم یه آموزش در حد تیم ملی آرژانتین درست میکنم فقط یکم طولانی شد و برای همین بعد زا 3 ساعت کار کردن تازه به میونه هاش رسیدم و الان دارم میرم سر کار به محضی که برگشتم برات کاملش میکنم و برات میگذارم
همه اون چیزی که میخوای از اول نصب تا آخر پارتیشن بندی و کار با VBOX
به امید خدا تا ساعت 2 نصف شب تمومه  :P

ایشالله جبران کنیم عزیزم :-*

آفلاین eMan

• High Hero Member
  • *
« پاسخ #59 : 26 خرداد 1389، 01:17 ق‌ظ »
سلام
الان ساعت 1:15 دقیقست و آموزش تموم شده
فقط میمونه ویرایشش که یکم طول میکشه و من دیگه دارم از حال میرم
میمونه برای فردا صبح
زودتر بیدار میشم و ویرایشش هم تموم میکنم
امیدوارم تا فردا صبح سر نزنی و بابت بد قولی من دلگیر نشی ;)