انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نظرسنجی

قرار دادن نرم افزارهای کپی رایت دار مانند محصولات ادوبی کاربری لینوکس را برای شما؟

بسیار راحت تر می کند!
راحت تر می کند!
ای بدک نیست!
خوب نیست!

نویسنده موضوع: نظر سنجی: با مخلوط متن باز و بسته موافقید؟  (دفعات بازدید: 24752 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین amirhomayoun

• Full Member
  • *
  • ارسال: 106
لینوکس خطر عزیزم عمو جان
وکیلم می شی ، دکترم می شی ، مهندسم می شی ، می ری مریخ وکیل آدما پیش مریخیا هم می شی. آفرین عمو. عزیزم. انشات چقدر قشنگه. فردا حتما انشاتو برای معلمت بخون تا یه بیست کله گنده بهت بده. آفرین عزیزم. منتها خوب نیست شما تا این وقت شب بیدار باشی. برو لالا کن.  بای بای.

ای بابا. شما به دزدی علاقه داری بقیه ندارن. بسیار عالی برو بچسب بهش، پولدار هم میشی. چیزی که الان زیاده دزد (که به خودشون میگن تاجر)، شما هم یکی.

پ.ن.۱) کسی که از نرم افزار دزدی استفاده میکنه دزده (کما اینکه من خودم هم کردم). توهین محسوب نکنیدش.

این ادبیات مسخره و بچگانه هم بسیار آزار دهنده است. واقعا ادبیاتت شبیه یکی دیگه است، رییس جمهور  هم میتونی بشی. این که سعی میکنی بقیه رو تحقیر کنی کوچکی خودت رو نشون میده.

پ.ن.۲) حتما بایست لینک کرک وجود داشته باشه در تاپیک تا مدیرها توجه کنن بهش؟
« آخرین ویرایش: 23 خرداد 1389، 10:49 ق‌ظ توسط amirhomayoun »

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 425
نقل‌قول
نرم افزار کرک شده مطابق با نظریه آیات عظام برای استفاده بلا مانع می باشند ( لطفا این رو نظر من یا تشویق این مطلب تلقی نکنید! بابا بخدا گناهه نرین استفاده کنین بده ! زشته ! خوب نیست! - این هم نظر من که برای کسی سوء تفاهم نشه -) این قانون حاکم بر این کشور هست! غلطه ؟ (منم میگم غلطه!) آقا وکیل توی مجلس داری برو عوضش کن! ولی افترای دزدی حق نداری به کسی بزنی! به همین راحتی!

+1 این قانونیه که حکم فرماست چه بخواهیم چه نه و درست خود هادی هم نظرش اینه که این قانون غلطه ولی حکمفرماست
http://www.asriran.com/fa/news/119114
من شخصا تقلید کننده نیستم ولی این چیزی که اونا گفتند

نقل‌قول
اولا من نه چیزی رو توجیه کردم و نه چیزی رو دفاع! من فقط در حال بررسی امکان اقتصادی بودن یک طرح سئوال می کنم و پاسخ های دوستان رو با دلیل ضعیف و قوی می کنم! این دقیقا همون بحث مقایسه رو در بر می گیره.
لطفا دقت کن ! من به هیچ وجه توصیه به استفاده از کرک نکردم و یا توصیه به اینکه تشریف ببرید از این راه کسب درامد کنید! حتی در هیچ کجا درباره اینکه به کسی بگویم که کسب درامد از این راه خوبه هم در پست های من برخورد نمی کنید! در هر دو پست من بطور میانگین در یکی از اونها می خونید: " این فقط یک نظرسنجی هست"  یعنی من نظری را در اینباره ندارم

+1

نقل‌قول
۱- شما همه گیر شدن نرم افزار آزاد به کمک استفاده از نرم افزار غیر آزاد رو دارید توجیه می کنید ( بحث و گفتگو و مقایسه نمی کنید بلکه دارید از این ایده دفاع می کنید )
که میشه این قسمت ؛ انجمن‌های اوبونتو ایران از پذیرش هر گونه عنوانی که به هر نحوی کاربران را به استفاده از نرم‌افزارهای غیرآزاد، مایل نماید معذور است ؛
-1
من فکر نکنم غیر مقایسه چیزی باشه ، اون داره از ایده خودش دفاع میکنه و شما از ایده خودتون ( این یعنی دو نفر موافق و مخالف دارن نظرهاشون رو روی هم میریزند تا نتیجه گیری کنن )

دوستان از دست من ناراحت نشوند من نظر شخصیم رو گفتم و بیشتر سعی میکنم که در بحث ها شرکت نکنم و به حل مشکلات کاربران فروم بپردازم و یه چیزی یاد بگیرم

آفلاین amirhomayoun

• Full Member
  • *
  • ارسال: 106
نقل‌قول
من فکر نکنم غیر مقایسه چیزی باشه ، اون داره از ایده خودش دفاع میکنه و شما از ایده خودتون ( این یعنی دو نفر موافق و مخالف دارن نظرهاشون رو روی هم میریزند تا نتیجه گیری کنن )
نرم افزار کرک شده مطابق با نظریه آیات عظام برای استفاده بلا مانع می باشند ( لطفا این رو نظر من یا تشویق این مطلب تلقی نکنید! بابا بخدا گناهه نرین استفاده کنین بده ! زشته ! خوب نیست! - این هم نظر من که برای کسی سوء تفاهم نشه -) این قانون حاکم بر این کشور هست! غلطه ؟ (منم میگم غلطه!) آقا وکیل توی مجلس داری برو عوضش کن! ولی افترای دزدی حق نداری به کسی بزنی! به همین راحتی!

+1 این قانونیه که حکم فرماست چه بخواهیم چه نه و درست خود هادی هم نظرش اینه که این قانون غلطه ولی حکمفرماست
http://www.asriran.com/fa/news/119114
من شخصا تقلید کننده نیستم ولی این چیزی که اونا گفتند

نقل‌قول
اولا من نه چیزی رو توجیه کردم و نه چیزی رو دفاع! من فقط در حال بررسی امکان اقتصادی بودن یک طرح سئوال می کنم و پاسخ های دوستان رو با دلیل ضعیف و قوی می کنم! این دقیقا همون بحث مقایسه رو در بر می گیره.
لطفا دقت کن ! من به هیچ وجه توصیه به استفاده از کرک نکردم و یا توصیه به اینکه تشریف ببرید از این راه کسب درامد کنید! حتی در هیچ کجا درباره اینکه به کسی بگویم که کسب درامد از این راه خوبه هم در پست های من برخورد نمی کنید! در هر دو پست من بطور میانگین در یکی از اونها می خونید: " این فقط یک نظرسنجی هست"  یعنی من نظری را در اینباره ندارم

+1

نقل‌قول
۱- شما همه گیر شدن نرم افزار آزاد به کمک استفاده از نرم افزار غیر آزاد رو دارید توجیه می کنید ( بحث و گفتگو و مقایسه نمی کنید بلکه دارید از این ایده دفاع می کنید )
که میشه این قسمت ؛ انجمن‌های اوبونتو ایران از پذیرش هر گونه عنوانی که به هر نحوی کاربران را به استفاده از نرم‌افزارهای غیرآزاد، مایل نماید معذور است ؛
-1
دوستان از دست من ناراحت نشوند من نظر شخصیم رو گفتم و بیشتر سعی میکنم که در بحث ها شرکت نکنم و به حل مشکلات کاربران فروم بپردازم و یه چیزی یاد بگیرم

بند ۱۳ قوانین سایت:

انجمن‌های اوبونتو ایران از پذیرش هر گونه عنوانی که به نحوی قوانین کپی رایت را زیر پا بگذارد معذور است و حق پاک کردن یا ویرایش عنوان‌هایی که این موضوع در آنها رعایت نشده باشد را برای خود محفوظ می‌داند. از مواردی که در شمول این بند قرار گیرند می‌توان به بکارگیری warez، توصیه به استفاده از crackها، مباحث مربوط به crack، خرابکاری و نفوذ، تبلیغ یا انتشار غیر قانونی نرم‌افزار، کتب و موارد مشابه.

پست نخست تاپیک:

"می خوام بدونم به نظر شما اگر توزیعی تهیه بشه که روش بطور پیشفرض نرم افزارهای کرک شده نصب باشند ... و یا اصلا هر آنچه که شما فکر کنی بهتره باشه! فرمت های کپی رایت دار و خلاصه هر آنچه که در ایران قانونی است را روی خودش داشته باشه."

دو بار اون قانون انجمن و این دو خط رو بخونیم ببینیم آیا قوانین نقض شدن یا نه. گرچه به نقض شدن قانون عادت کردیم دیگه ... البته شاید هم به نظرتون قانونیه ... کاش از مدیرها یکی نظری میداد.

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
لینوکس خطر عزیزم عمو جان
وکیلم می شی ، دکترم می شی ، مهندسم می شی ، می ری مریخ وکیل آدما پیش مریخیا هم می شی. آفرین عمو. عزیزم. انشات چقدر قشنگه. فردا حتما انشاتو برای معلمت بخون تا یه بیست کله گنده بهت بده. آفرین عزیزم. منتها خوب نیست شما تا این وقت شب بیدار باشی. برو لالا کن.  بای بای.
بابا بزرگ این لوده بازی ها به سن و سال شما نمی خوره گفتم به جای لوده بازی پاسخ انتقادات رو بدهید. اگر نمی خواهید پاسخ دهید یا اعتراف کنید که پیشنهاد عبث و تخیلی و غیرقانونی عنوان کرده اید و یا به لوده بازی ادامه دهید. راستی عرض کنم که حاضرم دکترت بشوم چون واقعا نیاز داری شما.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین Sajjad Baroodkoo

• Badjoker
  • گروه راهبران
  • *
  • ارسال: 625
  • Linux means FREEDOM
    • Deviant Art Gallery
بس نیست ؟
حلقه ایرانیان اوبونتویی در فیسبوک [facebook.com/ubuntu.ir]

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • Google is your friend
آقا اين حرفا چيه؟

بس كنين ديگه. زشته به خدا.

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
بس نیست ؟
آقا خداوکیلی این تاپیکا رو ببنیدید و به کاربرانشون هم یه اخطار بدید ... انجمن داره به هرج و مرج کشیده میشه.
این linuxrevo  هم که گویا ول کن معامله نیستن توی هر تاپیکی با همه درگیر میشه و هیچ کس هم نیست یه چیزی بهش بگه  ](*,)  >:(  >:(

آفلاین Masoud.m

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 553
    • بررسی و معرفی توزیع ها و نرم افزارهای گنو/لینوکس
نقل‌قول
این linuxrevo  هم که گویا ول کن معامله نیستن توی هر تاپیکی با همه درگیر میشه و هیچ کس هم نیست یه چیزی بهش بگه

ایشون بجز حرف حق و دلایل منطقی و قانع کننده من ازشون چیزی ندیدم. تا بحال 4-5 نفر از جمله خود من به جناب استالمن بزرگ ( به خدا داره اعصابم خوذد میشه از این نام کاربری ) انتقاد کردیم که بجای اینکه درست و منطقی جواب ما رو بده با لودگی و مسخره کردن و توهین و تکبر ها و خود بزرگ بینی های بیجا و تحقیر دیگران جواب ما رو دادن. کسی که این کارها رو میکنه و راست راست داره قوانین انجمن و گنو رو زیر پا میزاره ( در تاپیک های متعدد و نه فقط در اینجا ) نمیدونم چرا هنوز بن نشده....

من کم کم دارم از این انجمن نا امید میشم و دارم به این نتیجه میرسم که هرگز دیگه اینجا نیام. چون یه عده جو انجمن رو متشنج کردن و هیچ قانونی هم رعایت نمیشه....

من دیگه معمولا اینجا لوگین نمیکنم. اگر امری داشتید با ایمیلم تماس بگیرید.
[/color]

آفلاین AliRezaiMi

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1073
نقل‌قول
این linuxrevo  هم که گویا ول کن معامله نیستن توی هر تاپیکی با همه درگیر میشه و هیچ کس هم نیست یه چیزی بهش بگه

ایشون بجز حرف حق و دلایل منطقی و قانع کننده من ازشون چیزی ندیدم. تا بحال 4-5 نفر از جمله خود من به جناب استالمن بزرگ ( به خدا داره اعصابم خوذد میشه از این نام کاربری ) انتقاد کردیم که بجای اینکه درست و منطقی جواب ما رو بده با لودگی و مسخره کردن و توهین و تکبر ها و خود بزرگ بینی های بیجا و تحقیر دیگران جواب ما رو دادن. کسی که این کارها رو میکنه و راست راست داره قوانین انجمن و گنو رو زیر پا میزاره ( در تاپیک های متعدد و نه فقط در اینجا ) نمیدونم چرا هنوز بن نشده....

من کم کم دارم از این انجمن نا امید میشم و دارم به این نتیجه میرسم که هرگز دیگه اینجا نیام. چون یه عده جو انجمن رو متشنج کردن و هیچ قانونی هم رعایت نمیشه....

من کاری مدارم که revo درست میگه یا نه و همونطور هم که گفتم بیخود با همه درگیر میشه.(اما غافل از این نمیشم که فقط توهین میکنه.)
نظره بنده اینه اگر مسئولین انجمن کاری نمیکنن ما باید با جواب ندادن به این نوع تاپیکها اونها رو منزوی کنیم و در نتیجه خود به خود این جور بحثها جمع میشن.اگر دقت کرده باشید بنده ۲-۳تا پست دادم در جواب این تاپیک و وقتی دیدم بحث به نوعی بسته نمیشه و بیخودی داره کش پیرا میکنه ولش کردم و اکثر اعضای قدیمی هم این کار رو کردن.(البته من خودم رو جزوه اونها حساب نکردم.من تازه کارم.)

آفلاین امیرمهری

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1270
  • درورد بر اوبونتو
ببخشيد من هر موقع مي بينم كه اين تاپيك اومده بالا حال بد ميشه
خداحافظ وبلاگ نويسي

من كاربر حرفه اي لينوكس نيستم
فقط خوب جستجو ميكنم.

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • Google is your friend
پاسخ به: نظر سنجی: با مخلوط متن باز و بسته موا
« پاسخ #85 : 23 خرداد 1389، 07:23 ب‌ظ »
me too |-:

آفلاین aref3d

• Full Member
  • *
  • ارسال: 239
به نظر من اگر ویندوز را به اعتیاد تشبیح کنیم و شخص استفاده کننده را معتاد، چند حالت را می‌شود در نظر گرفت.
۱- در حالت اول فرد معتاد را به تخت می‌بندیم و مجبورش میکنیم ترک اعتیاد کند که همراه با درد و ناراحتی هست  (مثال: مهاجرت کامل و ناگهانی فرد مبتدی از ویندوز به لینوکس به صورت ناگهانی)
۲- زیر نظر یک کلینیک تخصصی (مثل همین انجمن) با دارو و زیر نظر متخصص و به آرامی بیمار را ترک اعتیاد داده. که در این روش بیمار باید از لحاظ فکری آمادگی داشته باشد و بداند که چه چیزی بدست می‌آورد و چیزی از دست می‌دهد و در عین حال خودش پیگیر بوده و همکاری کند (مثال: خود من از این روش استفاده می‌کنم. ۹۰درصد ترک کردم ۱۰ درصد باقی مونده هم حسابداری و چند تا بازی هست که اونم انشااله حل می‌شه)
۳- بیمار را آزاد می‌گذاریم هم اعتیاد داشته باشد هم آزادی را تجربه کند و خودش به نتیجه برسد که می‌خواهد ترک کند یا نه و بسته به نیاز گاهی بکشد و گاهی نکشد (مثال: سوییچ کردن مداوم بین ویندوز و لینوکس) البته این روش کمتر نتیجه میده.
۴- بیمار را با مزایای آزادی و تجریه جدید  آشنا کرده و پس از کارکردن فراوان روی مخ او را دعوت به نوعی آزادی همراه با مواد دعوت می‌کنیم البته این حالت را برخلاف مورد قبل اعتیاد نمی‌گوییم بلکه عنوان معتاد روشن فکر آزادی خواه در حال ترک با مصرف مواد به اندازه لازم همراه با احساس آزادی و تغییر به هر قیمتی (مثال: لینوکس همراه با نرم افزارهای کرک شده ویندوزی که مثل همان مواد مخدر برای شخص در حال تجربه آزادی از بند اعتیاد)
و به جز اینها ۵ و ۶ و ۷ ... الی آخر مثال می‌شود زد.
هر چند که در اول پست دوستمون گفته شده که به مباحث فلسفی لینوکس نپردازیم ولی برای خود من برای ماندگاری مهمترین فاکتور همین فلسفه  آزادی بوده و هست که حتی در زندگی شخصی من هم تاثیر گذاشته. اون دیگه به خود ما بر میگرده که بخواهیم کاملا آزاد باشیم و یا در مواردی خاص وابسته و اینکه چقدر این موارد برامون اهمیت داشته باشه. و همیشه یادمون باشه برای بدست آوردن هر چیزی بهایی باید داد و سختی های خاص خودش را داره. من شخصا از کارهای فکری و پازل خوشم مياد و دوست دارم از همه چیز سر در بیارم و طبیعتا لینوکس بستر مناسبی برای اینکار هست.
اینکه با فتوای مراجع بخوایم خودمون را راضی کنیم که خوب این نرم افزار مال دشمنان و ما برای ضرر زدن به اونها ازش استفاده میکنیم خواه یا ناخواه بیشترین ضرر را در دراز مدت به خودمون زدیم.
و در نهایت بعد از کلی پر حرفی (همرا با خود سانسوری) نظر شخصی من اینه که استفاده و ترویج نرم افزارهای کرکی در لینوکس کاملا اشتباه است.

آفلاین mohamad123sh

• Full Member
  • *
  • ارسال: 100
  • LINUX is My life

عارف جان اینکه بنده پای مراجع رو میکشم وسط ، برای این نیست که استفاده خودمو توجیه کنم خوب؟ من خودم اتفاقی توی یه تاکسی ، از رادیو معارف بود فک کنم که شنیدم آقا از این نرم افزار های قفل شکسته ، اگر درآمدی حاصل بشه ، اشکال داره(حرامه) بعد از اون جریان من که روی سیستمم حتی Vsphere4 کرک شده داشتم اونقده پیش رفتم که فقط یه 3dsMax رو کرک شده استفاده میکردم.(حتی ویندوزمم اورجینال بود !!!! کسی شماره سریالش رو میخواد بگه براش میفرستم! ;D ;D) .

ضمنا اینم موافقم که میگی بیشترین ضرر رو به ما میزنه.
چون از یه طرف صنعت نرم افزار داخلی رو زیر خودش له میکنه ، یکی دیگه اینکه شرکت خارجی نمیآد برای من ایرانی فارسی زبان ، چیز درستی بده بیرون، الان چند وقته که از عرضه ویندوز ۷ گذشته؟ هنوز که هنوزه ، ماکروسافت اینترفیس فارسی رو نفرستاده به بازار در صورتی که از روز اول ، برای عربی زبانها و... داده برون(خودم میدونم تعداد عرب زبانها زیاده ولی تعداد فارسی زبانها همچین کم هم نیست!!!).

ضمنا:

فعلا بای... ;D ;D
وطنم پاره ی تنم..... ای زاد گاه و میهنم ..... بر خاک تو بوسه میزنم .... ایـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــران

آفلاین ریچارد استالمن بزرگ!

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 694
  • انا المسموم ما عندی به تریاق ولا راقی !
    • بازاریابی چریکی و کسب درامد اینترنتی
دوستان عزیزم که دنبال خودبزرگ بینی و تعصباتشون نیستن!
اول - جواب شخص خاصی رو نمی دم فقط و فقط به این دلیل که با جواب دادن به ایشان با خودم مشکل شخصیتی پیدا می کنم!
دوم - دوستانی که فکر می کنن من در حال تبلیغ این نظریه هستم لطف کنید و به این نکته هم توجه کنید که من خودم هم اینجام چون از نرم افزارهای آزاد استفاده می کنم.
سوم - هدف از برگزاری این نظر سنجی صرف بررسی این مطلب هست که نظر شما رو درباره این مطلب بدونم که آیا شما فکر می کنید این کار کمکی به وضعیت اقتصادی نرم افزارهای آزاد در ایران می کنه یا نه ؟ و اگر صحبتی از نرم افزارهای شکسته به وسط میاد به جهت واقعیت های جامعه خودمان هست و نه به دلیل توجیه استفاده از آنها یا تبلیغ آنها.
چهارم - اگر من در پست های خودم درباره رد نظرات دوستان صحبت می کنم فقط به دلیل به چالش کشاندن این دلایل و بررسی بهتر و عمیقتر اونها هست و نه اصرار یا پافشاری بر اینکه این کار باید بشه!
پنجم - این طرح فقط در مرحله بررسی هست و به هیچ وجه برنامه مند نیست!
ششم - دوستانی که حالشون از دیدن این پست بد میشه : محبت کنید و تلاش کنید - حتی به عنوان یک کاربر رایانه متعهد به نرم افزار آزاد -  با دیدن یک نظر که با دیگاه شما متفاوت هست دچار بهم ریختگی نشید! آزادی یعنی اینکه شما بتوانید نظر دیگران رو هم به عنوان یک نظر بپذیرید و از آن احساس بدی پیدا نکنید که به عکس العمل وادارتون کنه!
هفتم - تمامی دوستان از طرف من این اجازه رو دارن که احساساتشون رو حتی به نحو غیر متعارف در رابطه با من بیان کنن و این نظرات هم البته برای من ارزشمند هستن. اینکه من عکس العمل نشون میدم بخاطر اخطار های چپ و راستی هست که راهبران عادت کردند بدون در نظر گرفتن حقایق برای من بفرستند. هر موقع بخش پیغام های من رو باز می کنم ، پر هست از اخطاریه هائی که باید جدی تلقی شون کنم. مشکل اصلا شخصی نیست!
هشتم - کاش می شد عادت کنیم برای رسیدن به نتیجه صورت مسائل رو پاک نکنیم! گزینه آخری نظر سنجی من - بر خلاف بسیاری از پست های این تاپیک - توهین به هیچ شخصی نبود و فقط نشان دهنده افراد متعصب روی پروژه گنو بود که حذف آن عملا ارزش این نظر سنجی رو از بین برد!
نهم - لطفا محبت کنید و درباره مطلب از دید منطقی بحث کنید. نظرات افراطی پشتوانه خوبی برای حمایت از هیچ چیز نیستند!
دهم - محبت کنید و اگر علاقمند به اصلاح من هستید ، یا تاپیکی با همین عنوان بزنید و یا پیام خصوصی برای من بفرستید. بی شک من هم می توانم رییس جمهوری باشم که شرایط خودم را داشته باشم یا می توانم برای خودم تصمیم بگیرم که بروم دزدی یا نه

عیب رندان نکن ای زاهد پاکیزه سرشت   که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت
من اگر خوبم اگر بد تو برو خود را باش      هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت

و نیز : علی پسر طالب سلام خداوند بر او در نهج البلاغه کتابی از خودش گفته : هر مردمی لیاقتش همان حاکمی هست که بر وی حکومت می کند!
اگر بعض دوستان با این نظر مخالفند می توانند به لیاقت خود شک کنند و آنرا بررسی کنند! لطفا حرف های بچگانه - که در این مورد متخصص هم توی همین فروم داریم - یا دو پهلو یا طعنه وار خود را نگه دارید برای آنانی که به شما یاد می دهند ایرادتان را بیاندازید گردن دیگری و از بیان آنها برای من پرهیز کنید!

ممنونم از توجه شما
من نباید چیزى باشم که تو می خواهى ، من را خودم از خودم ساخته ام، تو را دیگرى باید برایت بسازد و منى که من از خود ساخته ام،آرزوهای من است ،تویى که تو از من می سازى کمبودهایت هستند.
----
ده نکته در استفاده از لینوکس یا آنتی ویندوز!

آفلاین ellvllan

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 425
+1 هادی جان
حرفات همه منطقی بود داداش
در مورد این عیب جویی ها من یه چند بیتی بنویسم ،  نه اینجا که همه جا همه فکر میکنند خودشون کاملترین آدمهای دنیا هستند و بقیه ....

چهار هندو در یکی مسجد شدند     بهر طاعت ساجد و راکع شدند
هرکسی بر نیتی تکبیر کرد            در نماز آمد به مسکینی و درد
موذن آمد زان یکی لفظی بجست    کی موذن بانگ کردی وقت هست ؟
گفت آن هندوی دیگر از نیاز            هی سخن گفتی و باطل شد نماز
آن سوم گفت آن دوم را ای عمو      چه زنی طعنه بر او خود را بگو
آن چارم گفت حمدلله که من         در نیفتادم به چه چون این سه تن
پس نماز هر چهاران شد تباه        عیب گویان بیشتر گم کرده راه

اگه جایی اشتباه نوشتم بگبد ، آخه از حفظ نوشتم  ;)