قبل از اینکه بخوام تو این سایت ثبت نام کنم. هر موقع که مشکلی واسم پیش می یومد ناگذیر بودم تو سایتهای خارجی سرچ کنم چون خیلی وقت پیش متوجه شده بودم که سایتهای فارسی حداقل تو زمینه کامپیوتر غنی نیستند و همه از همدیگه مطالبشون رو کپی می کنندو به این نتیجه رسیده بودم که "حالا که قراره زمان واسه سرچ بذارم چرا باید وقتم رو الکی تو سایتهای فارسی صرف کنم!" (و الان هم همین نظر رو دارم)
نحوه آشنایی من با ابن سایت این بود که یه روز وقتی از سرچ کردن خسته شده بودم همینطوری کلمه ای که می خواستم رو به فارسی تایپ کردم ووقتی این سایت رو دیدم ازش خوشم اومد و
فکر کردم مثل forumهای خارجیه،
فکر می کردم می تونم خیلی چیزا ازش یاد بگیرم!
من بعنوان یه تازه کار در لینوکس چند روزه که از اوبونتو بوت نمیشم چون دلم نمیخواد
ناخودآگاه بسمت قسمت نمایش پاسخهای جدید برم و بازم
ناخودآگاه ترمینال رو واسه چک کردن پاسخ بچه ها باز کنم. چون واقعا خسته شدم از گشتن تو این سایت واسه پیدا کردن جوابهایی که معلوم نیست درسته یا نه! وقتی واسه اولین بار خواستم یک برنامه ساده فایرفاکس رو نصب کنم جواب یکی از بچه ها باعث شد opt ام رو از دست بدم و جالب اینکه به جای اینکه بگن روش برگرداندن فایلی که ازدست می دی چیه؟ میگن عیبی نداره با اینکه اونو از دست دادی ولی هنوز سیستمت بالا می یاد!!
مشکل اینجاست که ما ایرانیا تقلید کردن هم بلد نیستیم! خیلی راحت واستون ثابت می کنم:
شما همین الان برو یه چیز رو تو سایتهای خارجی چک کن. اگه دقت کنی فردی که جواب می ده خیلی با حوصله کدنویسی ها رو نوشته وجالب اینجاست که سوال و جواب تاجایی ادامه پیدا می کنه که در آخر فرد سوال کننده توضیح می ده که دقیقا راه فلان باعث شد که من به جواب برسم.
هرچند که اون سوال سالها پیش مطرح شده ولی تویی که الان داری این گفت و گو رو میبینی ، بدون هیچ نقطه ابهامی به جوابت می رسی!
بچه ها بیاید باور کنید که این forum نه به درد من می خوره نه به درد کسی که تو این سایت عضو نیست!
ما میتونیم کیفیت سایت رو بالا ببریم اگه تو پاسخ دادن هامون وسواس بخرج بدیم و بدونیم واسه چی داریم راه حل می دهیم:)
متشکرم از اینکه وقتتون رو بمن دادید و این متن رو خوندید.