انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: تغییر مشکل بزرگ این سایت  (دفعات بازدید: 7482 بار)

0 کاربر و 2 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین pooria892

• Full Member
  • *
  • ارسال: 233
پاسخ به: تغییر مشکل بزرگ این سایت
« پاسخ #15 : 20 خرداد 1389، 12:55 ب‌ظ »
وقتی اون دستور رو میزنی فایرفاکست باز نیست؟
وقتی اون دستور رو میزنی نباید فایرفاکس قبلیت باز باشه. یه بار دیگه مطمئن شو که فایرفاکست بستس و از طریق ترمینال برو به همون پوشه firefox و اونجا بزن
./firefox

آفلاین Samane

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 279
« پاسخ #16 : 20 خرداد 1389، 12:57 ب‌ظ »
بیاید حاشیه رو ول کنیم و به اصل مطلب بپردازیم و اون کیفیت سایته!
ایمان دارم که آدم تازه کار قبل سوال باید جستجو کنه که آیا اون مطلب قبلا مطرح شده یا نه و خودم هم دقیقا همین کار رو کردم و می کنم.
ولی موضوع اینه که وقتی سوالات گذشته به جواب قابل قبول نرسیده یا اگر هم رسیده واضح نیست که بدرد بخوره....حالا با این شرایط گشتن تو سوالات قدیمی مسخره است.
من فقط می خوام که با همکاری هم این مشکل رو حل کنیم و مثل سایتهای دیگه مفید باشیم!
راه حل:
1. فرد سوال کننده باید وقتی به جواب رسید جواب رو بصورت واضح و کامل بیان کنه.
2. فرد پاسخ دهنده وقتی از حرفی که می زنه اطمینان نداره، پاسخ نده!

متشکرم
امیدوارم همیشه بروز باشید!

آفلاین Samane

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #17 : 20 خرداد 1389، 01:04 ب‌ظ »
حرف شما متین ولی وقتی سیستم ناپایدار شد و خرابکاری کردیم دیگه جاش نیست که همون رو وصله پینه کنیم که اونم کار حرفه ای هاست ، در این موقع باید از اشتباهمون درس بگیریم و سیستم رو که نصب کردیم دیگه اون کار رونکنیم
مثلا من خودم یه بار یوزر روت رو برای سرگرمی پاک کردم ، خب خود لینوس یا ریچارد  هم میخواستند نمی تونستند کمک کنند در نتیجه دوباره سیستم رو از نو نصب کردم  ;)
نتیجه میگیریم که : امیر جون نوکرتم  ;)

هدف از ادامه دادن اینه که حرفه ای شیم. درسته؟
لازم به ذکره که منبع درآمد کسانی که لینوکس رو ساختن اینه که وقتی ما سیستم رو خراب می کنیم اونا IP ما رو می گیرن و درستش می کنند و در قبال اینکارشون فرد یه مبلغی رو بهشون می ده.

آفلاین Samane

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #18 : 20 خرداد 1389، 01:11 ب‌ظ »
وقتی اون دستور رو میزنی نباید فایرفاکس قبلیت باز باشه. یه بار دیگه مطمئن شو که فایرفاکست بستس و از طریق ترمینال برو به همون پوشه firefox و اونجا بزن
./firefox

دوست عزیزم پوریا جان! انقدر حرص و جوش نخور. ممنون از توجه ات و امیدوارم که شوخی های منو به دل نگرفته باشی چون فقط در حد شوخی بود.
راجع به کدت، وقتی برنامه بسته است اونو که بزنی برنامه ران میشه فقط همین. حالا بی خیال خودم بعدا دنبال جوابش می گردم و واسه پایان دادن به موضوع فایرفاکس به آخر مطلبم اضافه می کنم.

جدا از این حرفا آیا حاضری که از این به بعد در جهت حفظ کیفیت سایت طبق راه حلی که گفتم ، همکاری کنی؟

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • Google is your friend
« پاسخ #19 : 20 خرداد 1389، 01:17 ب‌ظ »
1. فرد سوال کننده باید وقتی به جواب رسید جواب رو بصورت واضح و کامل بیان کنه.
2. فرد پاسخ دهنده وقتی از حرفی که می زنه اطمینان نداره، پاسخ نده!
موافقم.

من خیلی وخته سعی میکنم این ها رو رعایت کنم.

هر کس باید اول از خودش شروع کنه تا کم کم به مرور زمان این فرهنگ جا بیفته.

آفلاین pooria892

• Full Member
  • *
  • ارسال: 233
« پاسخ #20 : 20 خرداد 1389، 01:30 ب‌ظ »
./firefox

دوست عزیزم پوریا جان! انقدر حرص و جوش نخور. ممنون از توجه ات و امیدوارم که شوخی های منو به دل نگرفته باشی چون فقط در حد شوخی بود.
راجع به کدت، وقتی برنامه بسته است اونو که بزنی برنامه ران میشه فقط همین. حالا بی خیال خودم بعدا دنبال جوابش می گردم و واسه پایان دادن به موضوع فایرفاکس به آخر مطلبم اضافه می کنم.

جدا از این حرفا آیا حاضری که از این به بعد در جهت حفظ کیفیت سایت طبق راه حلی که گفتم ، همکاری کنی؟

چشم تمام سعی خودم رو می کنم که کیفیت این سایت رو با همون راه حل شما بالا ببرم ولی این موضوع ساده برای خود من الان به موضوع مهمی تبدیل شده و می خوام بدونم که چرا جواب نمی ده!! فقط خواهشا در مورد همین فایرفاکس تورو خدا درست جواب بدید چون من امشب خوابم نمی بره! :D  ](*,) ](*,) ](*,)
برای اینکه این تاپیک بیشتر از این منحرف نشه بقیه جوابم رو تو همون تاپیک  فایرفاکس می گم!!

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
« پاسخ #21 : 20 خرداد 1389، 01:55 ب‌ظ »
نقل‌قول

حالا شما با همین یه دونه پست به این نتیجه رسیدید که کیفیت سایت خیلی بده؟

۱- خودتون پی‌گیر نبودید
۲- یکی از دوستان پیشنهاد داد، یه کپی انجام بدید، حالا اگه پوشه حذف شده چطور می‌شه اون فرد رو مقصر دونست! یا اون پوشه از قبل نبوده یا اینکه شما از دستور خوب استفاده نکردید. (با دستور mv میشه کار rename رو هم انجام داد، ببینید تو پوشه روت اتفاقی اسمش عوض نشده)
۳- اصلا هیچ اتفاقی نیوفتاده که نیاز به نصب مجدد باشه. هم من هم یکی از دوستان توضیح دادن که اون پوشه چه کارایی داره، اگه اطمینان ندارید خودتون جستجو کنید.

فکر کنم بخاطر این اتفاقات بی‌اعتماد شُدید که می‌تونید از کسانه دیگه هم بپرسید تا مطمئن بشید، تمام راهنمای‌هایی که به شما شده کاملا درسته

آفلاین Samane

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #22 : 20 خرداد 1389، 05:10 ب‌ظ »
نقل‌قول

حالا شما با همین یه دونه پست به این نتیجه رسیدید که کیفیت سایت خیلی بده؟

۱- خودتون پی‌گیر نبودید
۲- یکی از دوستان پیشنهاد داد، یه کپی انجام بدید، حالا اگه پوشه حذف شده چطور می‌شه اون فرد رو مقصر دونست! یا اون پوشه از قبل نبوده یا اینکه شما از دستور خوب استفاده نکردید. (با دستور mv میشه کار rename رو هم انجام داد، ببینید تو پوشه روت اتفاقی اسمش عوض نشده)
۳- اصلا هیچ اتفاقی نیوفتاده که نیاز به نصب مجدد باشه. هم من هم یکی از دوستان توضیح دادن که اون پوشه چه کارایی داره، اگه اطمینان ندارید خودتون جستجو کنید.

فکر کنم بخاطر این اتفاقات بی‌اعتماد شُدید که می‌تونید از کسانه دیگه هم بپرسید تا مطمئن بشید، تمام راهنمای‌هایی که به شما شده کاملا درسته
ls روتم رو تو همون سوال فایرفاکس می ذارم.

آفلاین Samane

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #23 : 20 خرداد 1389، 05:19 ب‌ظ »
متشکرم از حمایتتون!  ;D

آفلاین heresh

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 968
« پاسخ #24 : 20 خرداد 1389، 08:27 ب‌ظ »
خواهش، ما وظیفه مونه که به دوستامون کمک کنیم  ;)

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19719
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #25 : 21 خرداد 1389، 11:24 ب‌ظ »
اتفاقا من به جرات می‌تونم بگم که این فروم یکی از انگششت‌شمار فروم‌های موفق و اصولی فارسیه. اون تاپیک خاص رو هم مطالعه کردم و توصیه‌های دوستان همه درست و منطقی بود. این که با مشکل مواجه شدید به علت تازه‌کار بودن خود شماست که البته این هم کاملا طبیعیه و با انجام همین اشتباهاته که تجربه‌ی شما بالا می‌ره و کم‌کم حرفه‌ای می‌شین. در ضمن این رو هم به یاد داشته باشید که این‌جا هیچ‌کس وظیفه‌ای در قبال کس دیگه‌ای نداره و هر اون چه هم که داره انجام می‌شه از روی لطف اون اشخاص و میلشون به افزایش دانش و سطح اطلاعات بقیه‌ی افراد جامعه هست. این‌جا کسی سادیسم نداره که بشینه وقتش رو بذاره و با دادن اطلاعات غلط سیستم بقیه رو خراب کنه که!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #26 : 27 خرداد 1389، 12:14 ب‌ظ »
این انجمن از معدود انجمن های فارسی اختصلصی در حال حاضر است که تنها به یک موضوع به طور ویژه می پردازد. با یک پست و یک سوال و سک پاسخ هم نمی توان اینگونه کلی اظهارنظر کرد که این انجمن اصلا خوب نیست حتی منطق هم با روش استقرا اینگونه با قضایا برخورد نمی کند که شما کردید!
در بیشتر موارد پاسخ های درج شده در انجمن کامل و یاری رسان بوده و در مواردی انگشت شما هم مشکلاتی پیش آمده اما این دلیل بر مشکل انجمن نیست چرا که:

۳. لطفاً توجه نمائید که تایید اعتبار ارسالها از طرف اعضاء و مدیران این انجمن ناممکن است. لطفاً به یاد داشته باشید که ما به طور دائم ارسالها را مشاهده و بررسی نمی‌کنیم و بنابراین هیچ‌گونه مسئولیتی در قبال محتوای ارسالها بر عهده صاحبان انجمن نخواهد بود.

۴. ما هیچ‌گونه تضمینی در قبال دقیق بودن، کامل و جامع بودن و یا مفید بودن اطلاعاتی که در ارسالها وجود دارند، نمی‌دهیم.
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم

آفلاین Samane

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #27 : 28 خرداد 1389، 08:27 ب‌ظ »
این انجمن از معدود انجمن های فارسی اختصلصی در حال حاضر است که تنها به یک موضوع به طور ویژه می پردازد. با یک پست و یک سوال و سک پاسخ هم نمی توان اینگونه کلی اظهارنظر کرد که این انجمن اصلا خوب نیست حتی منطق هم با روش استقرا اینگونه با قضایا برخورد نمی کند که شما کردید!
در بیشتر موارد پاسخ های درج شده در انجمن کامل و یاری رسان بوده و در مواردی انگشت شما هم مشکلاتی پیش آمده اما این دلیل بر مشکل انجمن نیست چرا که:

۳. لطفاً توجه نمائید که تایید اعتبار ارسالها از طرف اعضاء و مدیران این انجمن ناممکن است. لطفاً به یاد داشته باشید که ما به طور دائم ارسالها را مشاهده و بررسی نمی‌کنیم و بنابراین هیچ‌گونه مسئولیتی در قبال محتوای ارسالها بر عهده صاحبان انجمن نخواهد بود.

۴. ما هیچ‌گونه تضمینی در قبال دقیق بودن، کامل و جامع بودن و یا مفید بودن اطلاعاتی که در ارسالها وجود دارند، نمی‌دهیم.

من آدمی نیستم که زود قضاوت بکنم چون زود این موضوع رو بیان کردم بخاطر اینه که قبلا سایتهای دیگه رو دیدم و با دیدن تاپیکهای اینجا سریع تفاوت رو  فهمیدم و اون این بودکه آخر تاپیکها نشون نمی ده که آخرسر کدوم راه حل درسته...و این ایده رو بیان کردم. اگر عنوان «تغییر مشکل بزرگ این سایت» گذاشتم بخاطر جلب توجه بوده... بهتون بر نخوره!
معقوله که شما نمی تونید ارسالها رو چک کنید که آیا درسته یا نه! ولی کسی که این سوال رو مطرح کرده که می تونه بگه که کدوم راه درسته!!
نمی دونم چرا اغلب آدما بخاطر غرورشون ,حرفی که از طرف یه تازه وارده نه تازه کار رو حاضر نیستند بپذیرند حتی اگر درست باشه! آدم تازه کار تشخیصش کمه تو کیفیت سایت خوب و از بد. من تازه وارد تو سایت اوبونتو ام ولی تازه کار تو کامپیوتر نیستم!
مشکل اساسی شما اینه که خودتون رو نسبت به سایت فارسی دیگه که قابل توجه هم نیستند می سنجید!

**از بچه ها می خوام که اجازه بدند LinuxRevo اگر حرفی واسه گفتن داره جواب بده , چون دلم نمی خواد زیاد این بحث ادامه پیدا کنه....تشکر**

آفلاین امیر و

• Hero Member
  • *
  • ارسال: 791
  • Google is your friend
« پاسخ #28 : 28 خرداد 1389، 08:47 ب‌ظ »
ای خدا ا ا ا ... دوباره دعوا  ](*,) ](*,) ](*,)

آفلاین Zartosht

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1437
  • جاوید ایران باستان و اندیشه پاک زرتشت
« پاسخ #29 : 29 خرداد 1389، 10:40 ب‌ظ »

من آدمی نیستم که زود قضاوت بکنم چون زود این موضوع رو بیان کردم بخاطر اینه که قبلا سایتهای دیگه رو دیدم و با دیدن تاپیکهای اینجا سریع تفاوت رو  فهمیدم و اون این بودکه آخر تاپیکها نشون نمی ده که آخرسر کدوم راه حل درسته...و این ایده رو بیان کردم. اگر عنوان «تغییر مشکل بزرگ این سایت» گذاشتم بخاطر جلب توجه بوده... بهتون بر نخوره!
معقوله که شما نمی تونید ارسالها رو چک کنید که آیا درسته یا نه! ولی کسی که این سوال رو مطرح کرده که می تونه بگه که کدوم راه درسته!!
نمی دونم چرا اغلب آدما بخاطر غرورشون ,حرفی که از طرف یه تازه وارده نه تازه کار رو حاضر نیستند بپذیرند حتی اگر درست باشه! آدم تازه کار تشخیصش کمه تو کیفیت سایت خوب و از بد. من تازه وارد تو سایت اوبونتو ام ولی تازه کار تو کامپیوتر نیستم!
مشکل اساسی شما اینه که خودتون رو نسبت به سایت فارسی دیگه که قابل توجه هم نیستند می سنجید!

**از بچه ها می خوام که اجازه بدند LinuxRevo اگر حرفی واسه گفتن داره جواب بده , چون دلم نمی خواد زیاد این بحث ادامه پیدا کنه....تشکر**
نکته مربوط به اینکه کدام راه حل موجب برطرف شدن مشکل شده یا نه و اینکه اصلا پستی به نتیجه دلخواه و منطقی دست یافته است یا نه مربوط است به شخص ایجاد کننده آن موضوع چرا که در انجمن های تخصصی مرسوم است که اگر مشکلی حل شد، ایجاد کننده تاپیک عبارت (حل شد) را به انتهای عنوان خود بی افزاید که متاسفانه علیرغم درخواست مدیران و راهبران و برخی از اعضا این امر هرگز به طور کامل تحقق نیافته است و این موجب می شود که نفر بعدی که دقیقا با همان مشکل رو برو است تنواند از ابتدا و انتهای تاپیک مربوطه سر در بیاورد و این مورد به ویژه در تاپیک هایی که چندین صفحه دارند بیشتر خود را نشان می دهد.
اما تمام اینها به معنای مشکل سایت یا انجمن نیست و مطابق مرام نامه (قوانین انجمن) و همچنین منطق و آنچه در عمل ممکن است هرگز نمی توان تمام پست های موجود در انجمن را یک به یک بررسی نمود. این که امثال من در بوق و کرنا کرده اند که به عرف و قوانین اینگونه انجمن ها احترام بگذارید و رعایت نمایید هم به همین دلیل است. تصور کنید شما مدیر یک بایگانی هستید روز نخست یک یا دو پرونده دارید و آخر سال هزار یا دو هزار. اگر از ابتدا سیستم طبقه بندی و نگهداری شما بر مبنای اصول باشد و شما اصول بایگانی را رعایت کنید طرز دسترسی به ۲۰۰۰ پرونده درست مانند همان دو پرونده است.

ضمنا در گذشته در این انجمن چیزی به اسم تازه کار و حرفه ای و... وجود نداشت و این مورد در یک ماه گذشته عجیب باب شده است و برخی سعی دارند میان تازه کاران و افراد حرفه ای تر تفاوت قایل شوند که بنده مطمئن هستم از این حیث نه از نظر مدیران و نه از نظر حرفه ای ترها تفاوتی وجود ندارد. اما ظاهرا میان تازه واردین و قدیمی ترها تفاوت های بسیاری وجود دارد به ویژه با توجه به عمر و قدمت انجمن های تخصصی با زبان فارسی این نکته مشهودتر است.

در گذشته و در کانال IRC اوبونتو میان ما کاربران قدیمی تر و مدیران سایت بحث و گفت و گویی بود در رابطه با چگونه پیکربندی کردن سایت که اتفاقا با توجه به میزان درک و دانش و نوع شخصیت افرادی که در این بحث شرکت کردند و هر یک عهده دار مسئولیتی هم بودند (از جمله خود من) سایت با پاره ای از اصلاحات روبرو شد و به چیزی که الان می بینید تغییر شکل یافت ماننده اضافه شدن انجمن معرفی نرم افزار یا سایر توزیع ها و نرم افزارهای اینترنتی و... اما هیچ یک از ما نمی توانیم هر روز بگوییم فلان کار را نکنید یا فلان کار را بکنید تا نفر بعدی هم بتواند استفاده کند.

در نتیجه همان گونه که پیش تر هم گفتم مشکلی که شما در این انجمن یافته اید نه مشکل خود انجمن که مشکل کاربران آن است.
« آخرین ویرایش: 29 خرداد 1389، 10:43 ب‌ظ توسط LinuxRevo »
خداحافظی همیشگی من از انجمن اوبونتو ایران با امید پیروزی برای همه دوستان
-------
ما از تبار کوروش و فرزند جمشیدیم / پیروز بی برده ، بت نپرستیدیم