انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نوشتن برنامه مخصوص گنو/لینوکس ابونتو  (دفعات بازدید: 2529 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین sonic69

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 376
سلام

دوستان یک سوال کلی برام پیش امده. این امکان وجود داره که شما با c# برای ویندوز برنامه بنویسی و در ویندوز اجرا کنی. حالا در ابونتو یا کلا در لینوکس به چه شکل هست؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19754
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
پاسخ : نوشتن برنامه مخصوص گنو/لینوکس ابونتو
« پاسخ #1 : 09 آبان 1395، 08:45 ق‌ظ »
پرسشت ناقصه! یعنی چی؟
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین sonic69

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 09 آبان 1395، 08:56 ق‌ظ »
من وقتی می خواستم یه برنامه تحت ویندوز بنویسم. از زبان c# استفاده می کردم . حالا با c# میشه برنامه ای نویشت که تو ابونتو قابلیت اجرا کردن داشته باشه؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #3 : 09 آبان 1395، 09:23 ق‌ظ »
کار نشد نداره. ولی بهتره به جای #C از یه زبان معقول مثل پایتون، گو، سی و… استفاده کنی.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین sonic69

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 09 آبان 1395، 11:55 ق‌ظ »
ممنونم از یشنهادتون. فرمودید معقول تر. خوب منظورتون از این وازه چی هست؟

و اگر بخواید منبع آموزش فارسی برای پایتون معرفی کنید. سایتی رو می شناسید؟

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #5 : 09 آبان 1395، 12:19 ب‌ظ »
استفاده از چیزی مثل #C که توسّط یه شرکت تجاری فقط برای بن‌سازهٔ خودش توسعه داده شده، در یک بن‌سازهٔ دیگه خیلی معقول نیست خب. بهتره از زبان‌های آزاد و پرطرفدار که جامعهٔ توسعه‌دهندهٔ بزرگ‌تری دارن استفاده کرد. برای پایتون هم هیچ فرقی نداره. همهٔ آموزش‌های فارسی و انگلیسیش خوب هستن تقریباً.

آفلاین sonic69

• Sr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 09 آبان 1395، 12:20 ب‌ظ »
ممنونم از توضیحات تون. سایت خاصی رو پیشنهاد نمیدید؟

آفلاین geeksesi | javad

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 685
  • GeekSesi.xyz
    • محمد جواد قاسمی
« پاسخ #7 : 09 آبان 1395، 05:07 ب‌ظ »
سایت اسفندونی هست
سکان اکادمی
سایت و منبع  برای یاد گیری زیاده !

منابع انگلیسی هم  لیندا خوبه !

یه  سایتی هم  بوود دیروز بهش سر زدم آموزش پایتون با مثال و... بود که تویه خود سایت  کد ها رو می زدی و خروجی رو  می دیدی سرچ کنی پیدا می شه !
اسمش یادم رفت :D

تویه همین انجمن هم  آموزش های pyqt ( یه کتابخانه طراحی گرافیک برنامه ) هم هست می تونی بگردی :D

کلا  پایتون زبون شیرین و راحتیه  منم چند هفته  ای هست شروع کردمش :)
اگر اشتباه کردم راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.

آفلاین HKaveh

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 259
  • زندگی زیباست...
« پاسخ #8 : 10 آبان 1395، 12:58 ق‌ظ »
آموزش سکان آکادمی حرف نداره ولی هنوز کامل نشده
پیشنهاد میکنم با سکان آکادمی شروع کنی تا علاقمند شی...
بهترین کارها این است که در جوانی دانش اندوزی و در پیری به کار بری.

بد نیست دفتر یادداشتی داشته باشید و رویداد های مهم روزانه را در آن ثبت کنید.اگر زندگی انسان ارزش ادامه را داشته باشد ارزش ثبت کردن را نیز دارد.

اگر قادر نیستی خودرا بالا ببری همانند سیب باش تا با افتادنت اندیشه ای را بالا ببری.

آفلاین royaflash

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 466
  • تلاش برای بهتر شدن بهترین شیوه زندگی است (سقراط)
    • در مفهوم اپن سورس ، گنو/لینوکس
« پاسخ #9 : 10 آبان 1395، 09:05 ق‌ظ »
سلام

دوستان یک سوال کلی برام پیش امده. این امکان وجود داره که شما با c# برای ویندوز برنامه بنویسی و در ویندوز اجرا کنی. حالا در ابونتو یا کلا در لینوکس به چه شکل هست؟
بله . .net  الان اپن سورس شده و core اون برای گنو/لینوکس موجود است . میتونید run کنید و پروژه هایی که با .net نوشتین را اجرایی کنین . البته با پروژه مونو هم می تونید .
وبلاگ |
وب سایت [url=http://unixmen.ir]

در صورت نیاز+ شماره تلفن 09141100257

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #10 : 10 آبان 1395، 02:58 ب‌ظ »
بله . .net  الان اپن سورس شده و core اون برای گنو/لینوکس موجود است . میتونید run کنید و پروژه هایی که با .net نوشتین را اجرایی کنین . البته با پروژه مونو هم می تونید .

نه، اون چیزی که آزاد شده net core. است که چارچوب جدید و ناسازگار با net. مایکروسافته و نمی‌شه باهاش برنامه‌های قدیمی که با net. نوشته شده رو اجرا کرد.

آفلاین sevdasolat

• Newbie
  • *
  • ارسال: 1
« پاسخ #11 : 19 آبان 1395، 05:14 ب‌ظ »
والا منم درست نفهمیدم قضیه از چه قراره :o

آفلاین ارباب!

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 448
« پاسخ #12 : 19 آبان 1395، 06:59 ب‌ظ »
نظرتون در مورد vala چیه؟
من خودم باهاش زیاد کار نکردم ولی حالا که می پرسید فکر می کنم نزدیکی بیش تری داشته باشه به چیزی که شما می خواید.. یه چیز استانداردیه این ور شبیه همون سی شارپ مایکروسافت.. البته نه دقیقا اون.. آخرش به کد سی تبدیل می شه و به سی شارپ شباهت داره.. و چیز بیگانه ای نیس با گنو/لینوکس.. اتفاقا خیلی گنو/لینوکسیه..
Void Linux + XFCE

آفلاین geeksesi | javad

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 685
  • GeekSesi.xyz
    • محمد جواد قاسمی
« پاسخ #13 : 20 آبان 1395، 11:35 ق‌ظ »
نقل‌قول
نظرتون در مورد vala چیه؟
من خودم باهاش زیاد کار نکردم ولی حالا که می پرسید فکر می کنم نزدیکی بیش تری داشته باشه به چیزی که شما می خواید.. یه چیز استانداردیه این ور شبیه همون سی شارپ مایکروسافت.. البته نه دقیقا اون.. آخرش به کد سی تبدیل می شه و به سی شارپ شباهت داره.. و چیز بیگانه ای نیس با گنو/لینوکس.. اتفاقا خیلی گنو/لینوکسیه..

خب چه  کاریه شما  دنبال یه  چیز معقولی که  مثل c# باشه  خب جاوا هست ! اگه سی شارپ حرفه ای  بلد باشی تویه  ۱ روز جاوا رو یاد می گیری تویه  ۲ یا  ۳ هفته هم بهش مسلط میشی‌ !

یا  می تونی از پایتون که خیلی زبون  شیرین  و راحتیه استفاده کنی ! یکم  بری تو بحرش  به امکاناتش پی می بری و عاشقش میشی :D

یا می خوایی یه  زبون اساسی یاد بگیری همه  جا استفاده  کنید بشین  c یا c++ یاد بگیر برای هر سیستمی بخوایی می تونی برنامه  بنویسی ! ( زبونای مستقل از سیستم عامل رو منظورمه کلا ! )

راستی با پایتون می تونی سایت هایی خیلی خوبی روهم ران کنی ( همین گوگل | بلاگ دات ای ار | و سرویس های معتبر دیگه )

اگر اشتباه کردم راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.

آفلاین ارباب!

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 448
« پاسخ #14 : 20 آبان 1395، 09:18 ب‌ظ »
نقل‌قول
نظرتون در مورد vala چیه؟

خب چه  کاریه شما  دنبال یه  چیز معقولی که  مثل c# باشه  خب جاوا هست ! اگه سی شارپ حرفه ای  بلد باشی تویه  ۱ روز جاوا رو یاد می گیری تویه  ۲ یا  ۳ هفته هم بهش مسلط میشی‌ !

یا  می تونی از پایتون که خیلی زبون  شیرین  و راحتیه استفاده کنی ! یکم  بری تو بحرش  به امکاناتش پی می بری و عاشقش میشی :D

یا می خوایی یه  زبون اساسی یاد بگیری همه  جا استفاده  کنید بشین  c یا c++ یاد بگیر برای هر سیستمی بخوایی می تونی برنامه  بنویسی ! ( زبونای مستقل از سیستم عامل رو منظورمه کلا ! )

راستی با پایتون می تونی سایت هایی خیلی خوبی روهم ران کنی ( همین گوگل | بلاگ دات ای ار | و سرویس های معتبر دیگه )

زبان Vala توسط پروژه ی GNOME توسعه داده می شه.. چیز خیلی استانداردی هست این ور..
برنامه هایی که با Vala نوشته می شن ظاهرشون یه ذره شبیه #C ه.. ولی آخرش به کد C تبدیل می شه و از GObject System استفاده می کنه.. الان من که دارم از elementary OS استفاده می کنم می بینم اینا برنامه هاشون رو با Vala توسعه می دن..
نقل‌قول
Because Vala is developed by the same incredible folks who make GTK+, integration between Vala and GTK+ is tight. Here’s an example from the official Vala source of GTK Samples

http://blog.elementary.io/post/107661932126/why-we-write-elementary-apps-in-vala
Void Linux + XFCE