انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: درخواست زبان برنامه نویسی ویژوال (IDE) برای ubuntu  (دفعات بازدید: 3135 بار)

0 کاربر و 4 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین cnmeysam

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 44
سلام اول ممنون که وقت میذارید و جواب میدید دوم قصدم مقایسه نیست چون نمونه لینوکسی نمیشناسم مجبور به مثال زدن از ویندوز و محصولات ماکروسافت هستم شرمنده!
زبان برنامه نویسی (IDE)تو لینوکس هست که مثل ویژوال استدیو یا مثلا سی شارپ توی ویندوز باشه؟
لطفا هم معرفی کنید هم مراحل نصب و اجرای برنامه رو بگید ممنون میشم لطفا بدون تعصب و تخریب هم دیگه باشه یعنی فقط معرفی کنید خودم همه رو تست میکنم و هرکدوم برام بهتر بود استفاده میکنم.
در ضمن میخوام اگه بشه خروجی exe هم داشته باشه.
ابزارهاش شبیه نمونه هایی باشه که مثال زدم مثلا نیاز نباشه برای فراخوانی باتن یا تکست باکس کد بنویسم رو آیتمش دابل کلیک کنم بیاد توی فرم.
خودم  Anjuta رو پیدا کردم تا الان

باز هم ممنون از وقتی که گذاشتید....
« آخرین ویرایش: 11 آذر 1395، 02:08 ق‌ظ توسط cnmeysam »
تعصّب، زمانى مفید و مثبت است كه پافشارى بر اهداف و آرمان هاى مقدس و مستدل باشد، ولى اكثر تعصبات، ریشه ملى و قومى و حزبى و نژادى و شغلى و ... دارد و بر پایه موهومات و رسومات و پندارهاى فردى و اجتماعى است. تعصب، دودى است كه جلو دید چشم را مى‏ گیرد و فرد هیچ حقیقتى جز راه و رسم خود نمى‏ پذیرد.

آفلاین ارباب!

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 448
سلام دوست عزیز..
اگه بخوایم یه کم بیش تر دقت کنیم Visual Studio زبان برنامه نویسی نیست.. IDE هست..
خود زبان برنامه نویسی ربط زیادی به GUI Designer نداره.. این gui designer داخل IDE هست که باعث می شه آدم فک کنه بعضی زبان ها مثلا Visual هستن.. شما برای حتی زبان assembly هم می تونید یه IDE و gui designer طراحی کنید.. شبیه Visual Studio..
مثلا با همین #C یه بار یه بازی کوچیک برای لینوکس نوشتم و فقط هم از یه text editor استفاده کردم.. gui designer ی در کار نبود.. ولی زبان همون #C ه.. البته خوب اگر لازم بود monodevelop یه gui designer داره برای #C در لینوکس که در مقابل Visual Studio من زیاد نمی پسندمش و دردسر داره یه مقدار..
IDE های دیگه ای هم هستن..
مثلا Gambas که فک کنم خروجی exe نداره و فقط مخصوص لینوکس باشه.. شبیه Visual Basic هست..
یا مثلا Lazarus که شبیه Delphi هست و البته خوبیش اینه که Cross Platform هست..
یه راه دیگه که بعضیا تو لینوکس می رن اینه که کدشون رو با یه ویرایش گری می زنن و وقتی بحث gui می رسه از یه gui designer جدا از editor استفاده می کنن.. (که خوب اون یکپارچگی IDE ی مث Visual Studio رو نداره..): https://glade.gnome.org
اگه مایل باشین از Qt استفاده کنید اون هم IDE و designer و اینا داره که من خودم زیاد تستشون نکردم.. (https://www.qt.io/ide)
راستشو بخواید خودمم سردرگرمم و از ابزار خاصی استفاده نمی کنم.. زیاد برنامه ی gui دار ننوشتم..
« آخرین ویرایش: 11 آذر 1395، 01:54 ق‌ظ توسط ارباب! »
Void Linux + XFCE

آفلاین cnmeysam

• Jr. Member
  • *
مشکل من اینجاست هنوز زیاد با محیط کاملا کامند راحت نیستم و برام جا نیوفتاده و همه مشتریام ویندوزکارن نمیشه به سازمان ها بگی شما باید بیاین روی یک سیستم عامل دیگه خودمم هنوز جا نیفتادم نمیتونمم همه کارارو زمین بزنم تا جا بیوفتم و یاد بگیرم
تعصّب، زمانى مفید و مثبت است كه پافشارى بر اهداف و آرمان هاى مقدس و مستدل باشد، ولى اكثر تعصبات، ریشه ملى و قومى و حزبى و نژادى و شغلى و ... دارد و بر پایه موهومات و رسومات و پندارهاى فردى و اجتماعى است. تعصب، دودى است كه جلو دید چشم را مى‏ گیرد و فرد هیچ حقیقتى جز راه و رسم خود نمى‏ پذیرد.

آفلاین Mmjafari

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 556
  • لیلی نام دیگر آزادی ست
    • صفحه من تو گیت
Gambas معادل ویژوال بیسیک
کیوت معادل .... احتمالا خودش
انجوتا هم خروجی کروس پلتفرم (سکوی صلیبی 😂) نداره ها

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
۱) سعی کن از یه زبان معقول‌تر به جای #C استفاده کنی
۲) و اگه سعی نمی کنی / یا نمیخوای / یا مجبوری / استفاده کنی، توی همون ویندوز کد بزن! بالاخره زبان های مایکروسافت چندسکویی نیستن و فقط روی همون AtomBombing OS خودش کار میکنن  ;D توی گنولینوکس هم کد بزنی بازم برای چک کردن کامل نیاز داری بری توی ویندوز و خروجی برنامه رو تست کنی. پس کلا همون جا بنویس!
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین حامد مصافی

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 60
کیوت رو معرفی می‌کنم.
از مخازن نصب کنید یا نصاب رو دانلود کنید و با اون نصب کنید.
روی ویندوز هم اگر نصب کنید میتونید از پروژتون خروجی exe بگیرید.

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
خودمم هنوز جا نیفتادم نمیتونمم همه کارارو زمین بزنم تا جا بیوفتم و یاد بگیرم
خب کار توی گنو-لینوکس تفکر متفاوتی می‌طلبه. بهتره به جای اینکه دنبال این باشید که همون کارهایی که توی ویندوز می‌کردید رو دقیقا توی گنو-لینوکس انجام بدید، تفکر مرتبط با اون رو یاد بگیرید و با اون پیش برید. درسته که زمان بیشتری ممکنه طلب بکنه، ولی به جاش راه اصولی رو رفتید، وقت کمتری تلف می‌کنید و نتیجه‌ی بهتری هم می‌گیرید.

آفلاین cnmeysam

• Jr. Member
  • *
خودمم هنوز جا نیفتادم نمیتونمم همه کارارو زمین بزنم تا جا بیوفتم و یاد بگیرم
خب کار توی گنو-لینوکس تفکر متفاوتی می‌طلبه. بهتره به جای اینکه دنبال این باشید که همون کارهایی که توی ویندوز می‌کردید رو دقیقا توی گنو-لینوکس انجام بدید، تفکر مرتبط با اون رو یاد بگیرید و با اون پیش برید. درسته که زمان بیشتری ممکنه طلب بکنه، ولی به جاش راه اصولی رو رفتید، وقت کمتری تلف می‌کنید و نتیجه‌ی بهتری هم می‌گیرید.

نمیفهمم چرا همه قصد دارن بگن استفاده از یک نرم افزار یا سیستم عامل یک عمل فلسفیه!!؟؟؟
 بنظر من فقط سلیقه و نیاز سنجیه نه فلسفه من که دارم عرفان نمیخونم دوست دارم از سیستم عامل جدید استفاده کنم همین حالا به هر دلیلی مهم نیست وقتی میگیم سیستم عامل متن باز وقتی میگیم سیستم آزاد یعنی من حق مطلق دارم توی سیستمم سیستم عاملم رو به هر چیزی دلم میخواد شبیه کنم و کسی هم نباید از این کارم ناراحت بشه همونطور که من از روش استفاده اونها ناراحت نمیشم !!!!
من نمیخوام از c# استفاده کنم اول هم گفتم فقط از نظر استفاده و فراخوانی مثلا باتن و تکست باکس و... میخوام شبیه اون باشه این زبان فقط مثال بود واسه درک چیزی که نیاز دارم و نگفتم فقط exe داشته باشه گفتم ترجیحا خورجی exe هم داشته باشه همین.
جالبه خود نویسنده گان سیستم عامل قبول کردن وحتی سیستم عاملشون رو به جلو و حتی برای گیم بازی کردن بصورت حرفه ای داره پیش میره ولی استفاده کننده ها نمیخوان قبول کنن این موضوع رو.

لطفا متنی که نوشته شده اول بخونید گفتم بدون بحث و تخریب فقط جواب سوالم رو با معرفی نرم افزار نمیدونم این حرفهایی که شما زدین چه ربطی به سوال من داره آخه؟؟؟

در آخر هرکسی یک نوع روش یاد گیری داره ممکنه شما بشینین کتاب بخونید یاد بگیرید راه و روش استفاده از یک موضوع رو و من مجبور باشم بخاطر حافظه تصویری که دارم اون موضوع رو حتما عملی ببینم لطفا خودمون رو با هم مقایسه نکنیم من راه حل نخواستم اسم برنامه و روش نصبش رو خواستم همین!!!!
« آخرین ویرایش: 11 آذر 1395، 08:47 ب‌ظ توسط cnmeysam »

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
حرفی از فلسفه زده نشد (اگر چه مسلما نرم‌افزار آزاد خودش یک فلسفه داره و همین هم باعث شده در مقابل نرم‌افزار انحصاری موفق باشه)، فقط بهتون گفتم که دارید با پیش‌فرض و انتظارات اشتباهی پا به این سیستم‌عامل میذارید و با تغییر اون‌ها می‌تونید نتیجه‌ی بهتری بگیرید (هدف این انجمن هم همینه که راه درست رو به کاربرها نشون بدیم) :) قاعدتا شما آزادید با همین تفکر جلو برید و کسی هم از کاری که می‌کنید ناراحت نمی‌شه، تنها خودتون به زحمت بیشتری میفتید و احتمالا از افراد زیادی میشنوید که دارید راه اشتباهی رو میرید.

آفلاین alireza.crs

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 491
lazarus که با زبان فوق العاده شیرین و در خطر انقراض پاسکال برنامه مینویسین
gambas که basic هست به هیچ وجه توصیه نمیشه
Qt creator که c++ هست
mono develop که C# هست

پیشنهاد شخصی من اینکه اگه دوست دارین برنامه نویسی رو حرفه ای یاد بگیرین از ابزارهای wysiwyg دوری کنین
۱) سعی کن از یه زبان معقول‌تر به جای #C استفاده کنی
۲) و اگه سعی نمی کنی / یا نمیخوای / یا مجبوری / استفاده کنی، توی همون ویندوز کد بزن! بالاخره زبان های مایکروسافت چندسکویی نیستن و فقط روی همون AtomBombing OS خودش کار میکنن  ;D توی گنولینوکس هم کد بزنی بازم برای چک کردن کامل نیاز داری بری توی ویندوز و خروجی برنامه رو تست کنی. پس کلا همون جا بنویس!
زبان C# چند سکو هست :)
« آخرین ویرایش: 12 آذر 1395، 12:21 ق‌ظ توسط alireza.crs »

آفلاین Reza Banivakil

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 52
  • KArch
سلام اول ممنون که وقت میذارید و جواب میدید دوم قصدم مقایسه نیست چون نمونه لینوکسی نمیشناسم مجبور به مثال زدن از ویندوز و محصولات ماکروسافت هستم شرمنده!
زبان برنامه نویسی (IDE)تو لینوکس هست که مثل ویژوال استدیو یا مثلا سی شارپ توی ویندوز باشه؟
لطفا هم معرفی کنید هم مراحل نصب و اجرای برنامه رو بگید ممنون میشم لطفا بدون تعصب و تخریب هم دیگه باشه یعنی فقط معرفی کنید خودم همه رو تست میکنم و هرکدوم برام بهتر بود استفاده میکنم.
در ضمن میخوام اگه بشه خروجی exe هم داشته باشه.
ابزارهاش شبیه نمونه هایی باشه که مثال زدم مثلا نیاز نباشه برای فراخوانی باتن یا تکست باکس کد بنویسم رو آیتمش دابل کلیک کنم بیاد توی فرم.
خودم  Anjuta رو پیدا کردم تا الان
باز هم ممنون از وقتی که گذاشتید....

شاید این لینک بتونه کمکتون کنه:

http://askubuntu.com/questions/48299/what-ides-are-available-for-ubuntu
We do "What we do" not because they are easy but because they are hard

آفلاین warlock

• Full Member
  • *
  • ارسال: 135
اگه دنبال یه زبان جایگزین برای c# هستید

فک کنم بهترین گزینه جاوا باشه سی شارپ خیلی شبیه و تقریبا کپی جاواست و بعد اینکه جاوا خیلی غنی و تقریبا برای هر چیزی یه راه حل آماده ای داره.
 همینطور ide های خیلی خوبی براش هست ( wysiwyg و اینا هم داره)
چندتاشون: IntelliJ IDEA , NetBeans , Eclipse که همگی رایگان یا نسخه رایگان دارند
توصیه من IntelliJ IDEA هست
و یه دلیل دیگه اینکه جاوا رو ویندوز خیلی راحت اجرا می شه و فقط باید یه jre نصب کنی که اینم مشکلی نیست(راحت تر از نصب .نت روی نسخه های مختلف ویندوزه ) علاوه بر این می تونی فایل exe هم ازش بگیری. حتی می تونی نسخه ی جاوایی که باهاش کد می زنی رو با برنامت پک کنی که دیگه نیازی به نصب jre  هم نباشه

اگه دنبال یه ide برای c# هستید

alireza.crs@ که چند تا ide رو گفت به نظر منم بهترین گزینه روی لینوکس همون MonoDeveloper که ابزار wysiwyg داره.
jetbrains هم یه ide زده برای c# می تونی از https://www.jetbrains.com/rider بگیریش ولی فعلا نسخه eap هست
اگه دنبال یه کد ادیتور هم رفتی یه نگاهی به https://code.visualstudio.com بنداز
به نظر من سی شارپ زبان خیلی خوبیه و وقتی برنامه نویس باشی فرقی نمی کنه از کدوم زبان  استفاده کنی مهم اینه که درست و به جا ازشون استفاده کنی  ;)
اگه بخوای سی شارپ رو ادامه بدی قویترین و بهترین ویژوال استادیو هست
 و اگه می بینی به کارت لطمه وارد می کنه یه ویندوز بریز و لینوکس رو مجازی کار کن  :D
« آخرین ویرایش: 12 آذر 1395، 04:30 ق‌ظ توسط warlock »

آفلاین cnmeysam

• Jr. Member
  • *
ممنون از جوابهاتون
ولی باز هم بیشتر دوستان فراموش کردن اصلا بخونن من چی میگم
بخدا من زبان c# نمیخوام برای مثال اسم بردم ازش
تنها آیتمیهایی از C# که تو ذهنم بود ۲ چیز بود خروجی exe و tools یعنی ابزارها مثل تکست باکس رادیو باتن چک باکس و ... میخوام مثل اون با ۲تا کلیک به فرمم اضافه بشه مشکلی با یاد گیری زبانی ندارم چون ۹۰٪‌ زبانها به هم توی بیس یکی هستن مثلا همشون برای حلقه for یا wile رو دارن.
تا اینجا به نظر خودم بهترین پیشنهاد همون جاوا بوده فقط الان از چه IDE استفاده کنم که برای جاوا tools مثل C#داشته باشه نفهمیدم هنوز

آفلاین s1mpleworld

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 309
ممنون از جوابهاتون
ولی باز هم بیشتر دوستان فراموش کردن اصلا بخونن من چی میگم
بخدا من زبان c# نمیخوام برای مثال اسم بردم ازش
تنها آیتمیهایی از C# که تو ذهنم بود ۲ چیز بود خروجی exe و tools یعنی ابزارها مثل تکست باکس رادیو باتن چک باکس و ... میخوام مثل اون با ۲تا کلیک به فرمم اضافه بشه مشکلی با یاد گیری زبانی ندارم چون ۹۰٪‌ زبانها به هم توی بیس یکی هستن مثلا همشون برای حلقه for یا wile رو دارن.
تا اینجا به نظر خودم بهترین پیشنهاد همون جاوا بوده فقط الان از چه IDE استفاده کنم که برای جاوا tools مثل C#داشته باشه نفهمیدم هنوز

اگر براتون زبان مهم نیست پس Qt designer.
با افتخار قدرت گرفته از Fedora 32

آفلاین Borderliner

• Full Member
  • *
  • ارسال: 115
  • macOS Sierra 10.12.6
    • Borderliner | GitHub
- اگه یه محیط برنامه نویسی عمومی میخواید، Atom Editor رو به شدت پیشنهاد میکنم. هرچند بیشتر برای طراحان وب ساخته شده، ولی از طریق نسب پلاگین‌های مختلف، میتونید شخصی‌سازیش کنید و برای زبان مورد نظرتون استفادش کنید. مثلن یه مدت من ازش برای کد زدن به زبان OCaml استفاده میکردم، و خیلی عالی جواب میداد.
- اگه مطلقن میخواید GUI بنویسید، برای GTK و Qt و FLTK و Swing برنامه های GUI Designer وجود دارن. میتونید خروجی این برنامه هارو توی کدتون Import کنید. یا اگه حوصله این رو هم ندارید، مستقیم میشه از طریق کد GUI زد.
- برای ++C/C هم توصیه میکنم از Qt Editor استفاده کنید. امکانات قوی ای داره و استفاده ازش راحته. قابلیت Integration با CMake رو هم داره، ولی QMake رو بهتون پیشنهاد میکنم.
- برای زبان‌های جدید مثل Rust و Go و Clojure و زبان‌های قدیمی مثل OCaml و Lisp و اینا هم بازم Atom Editor پیشنهاد میشه.
- برای Python و Ruby و بقیه زبان‌های اسکریپتی هم Atom Editor یا Sublime Text 3 پیشنهاد میشه.
- خود #C کلن پیشنهاد نمیشه، ولی اگه نیاز دارید، MonoDevelop بهترینه.
- برای Clojure و Lisp از Emacs میتونید استفاده کنید.
- برای جاوااسکریپت و کلن زبان‌های تحت وب حتمن از Atom Editor یا Sublime Text 3 استفاده کنید.
- برای جاوا هم از IntelliJ IDEA Community Edition استفاده کنید. عالیه.
..::Borderliner::..