انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

توزیع گنو/لینوکس اوبونتو ۲۰ ساله شد 🎉

نویسنده موضوع: نصب و اجرای گرافیکی برنامه در لینوکس  (دفعات بازدید: 2553 بار)

0 کاربر و 3 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین abdossamad2003

• Full Member
  • *
  • ارسال: 157
با سلام خدمت دوستان
سوال من اینه که آیا در لینوکس امکان نصب یک برنامه از طریق گرافیکی وجود دارد و همچنین اجرای آن یا تنها از طریق خط دستوری امکان پذیر است؟

با تشکر

آفلاین کیهان

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 1054
  • Debian User
    • کیهان
پاسخ : نصب و اجرای گرافیکی برنامه در لینوکس
« پاسخ #1 : 14 آذر 1395، 06:44 ب‌ظ »
با سلام خدمت دوستان
سوال من اینه که آیا در لینوکس امکان نصب یک برنامه از طریق گرافیکی وجود دارد و همچنین اجرای آن یا تنها از طریق خط دستوری امکان پذیر است؟

با تشکر
بلی وجود دارد. 8)
ولی وقنی میشه با چهارتا کلمه برنامه نصب کرد تو نیم سوت چرا باید از اون راه رفت... ;D ;D

آفلاین abdossamad2003

• Full Member
  • *
  • ارسال: 157
« پاسخ #2 : 14 آذر 1395، 06:53 ب‌ظ »
با تشکر
هر کسی می دونه که دو بار کلیک کردن خیلی ساده تر از خطوط دستوری آنهم با پیچیدگیهای خاص خودش
من می خواستم بدونم که مثل ویندوز لینوکس هم چنین قابلیتی داره اگه داره چطوریه یک برنامه مثال بزنید برای آزمایش می خوام

آفلاین geeksesi | javad

• High Sr. Member
  • *
  • ارسال: 685
  • GeekSesi.xyz
    • محمد جواد قاسمی
« پاسخ #3 : 14 آذر 1395، 07:11 ب‌ظ »
به  قول دوستان  خود  لینوکس که  نداره :D
لینوکس کلا گرافیک نداره :D

ولی خب چیزی که  شما  می خوایید !
اپ سنتر هایی هستن مثل  softwarcenter خود  اوبونتو یا اپ استور های توضیعهایی دیگه !
یا  اینکه  فایل  .deb ( برای دبیان ها و برای بقیه توضیعها فایل خودشون ) رو  دانلود کنید  و با دابل کلیک نصب میشه !

ولی همچنان  نصب  برنامه  از طریق ۲ تا  خط کد  ساده  که  از توی نت  هم می تونید  پیدا کنید پیشنهاد میشه‌!‌

مثلا  سرچ کنید   install sublim text on ubuntu

۳ تا خط  کده  ! با  یه  کپی  پیست  ساده  دونه  دونه  خط ها رو  وارد کنید  و  برناممه نصب شد :)
اگر اشتباه کردم راهنمایی کنید تا تکرار نکنم.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19724
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #4 : 15 آذر 1395، 01:59 ب‌ظ »
امکانش وجود داره،‌ولی وقتی می‌شه دقیقاُ با چهارتا کلمه برنامه رو نصب کرد، احمقانه است که یه برنامه رو اول دنبالش بگردی، بعد روش کلیک کنی، بعد بری تو دسته‌بندی‌هاش، دنبال اون چیزی که می‌خوای بگردی، بعد روش کلیک کنی، بعد دکمهٔ نصب رو بزنی!
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین cnmeysam

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 44
« پاسخ #5 : 18 آذر 1395، 05:28 ق‌ظ »
با سلام خدمت دوستان

با تشکر

سلام اگه از اوبونتو استفاده میکنی و اگر مثلا بتونی فایلهایی با پسوند deb رو پیدا کنی بدون دستور با دابل کلیک یک صفحه باز میشه و یک گزینه install وسطش نوشته همون رو بزنی نصب میشه.
برای پسوندهای دیگه که مربوط به خانواده لینوکس هست حالا اسم دقیقش نمیدونم چیه ولی باید چیزی مثل ماژول مربوط به همان توضیع از لینوکس رو نصب کنی.
برای فایلهای با پسوند tar.gz یا همون فایلهای فشرده هم هرکدوم فرق میکنه اول باید اکستراکت کنی ببینی نوع و روش نصبش چیه بعد نصب کنی مثلا برای فایلی مثل تلگرام بعد اکستراکت دابل کلیک میکنی روی هر ۲تا فایلش با اینکه آپدیت میشه ولی پرتابله و روی یک نرم افزار باید فایل اینستال رو توی کامند فراخوانی کنی و ...
درکل بیشتر از ۹۹٪ فایل ها رو میشه با ۲تا کلیلک اجرا یا نصب کنی ولی ۱۰۰٪ نیست چون برنامه نویس براش ستاپ استانداردی تعریف نکرده مثل ویندوز نیست کاملا ولی خیلی خیلی شبیه هست
برای اجرا هم برنامه ای که نصب کردی میتونی همونطور که ویندوز استارت داره و آل پروگرمز اسش رو توی سرچ که گوشه سمت چپ یا با زدن کلید windows کیبرد یا alt در اوبونتو هست اسم برنامه بنویسی سرچ کنه میاره یا توی همونجا توی قسمت برنامه های نصب شده یا همون installed پیدا کنی و با  کلیک اجر کنی برنامت رو .
برای فایهای ویندوزی هم از wine استفاده کن اول نصبش کن بعد تو تنظیماتش نوع سیستم عاملت که از xp تا ۱۰ رو داره یکی رو انتخاب کن بعد برنامت رو نصب کن

نمیدونم چرا دوستان لقمه رو دور سرشون میچرخونن و میخوان حرف خودشون رو ثابت کنن؟!
یک سوال ساده جواب ساده هم داره کاش یک قانون توی انجمن بذارن که دقیقا جواب سوال رو بدین بدون حاشیه و اثبات روش خودشون.
بابا این بنده خدا نگفته کدو روش بهتره اصلا چیزی راجه به روش و سرعت کار ننوشته شاید اصلا نت نداره میخواد کالکشن جمع کنه آفلاین کار کنه سوالش این بوده آیا میشه و اگر میشه چطوری جوابش هم چیزیه که من نوشتم البته کاملا درست و کامل نیست ولی کارش رو راه میندازه.
شما یا کلا جواب ندادین یا فقط گفتین میشه تازه از قوانین هم با اینکه بزرگان انجمن هستین تخطی کردین به بیچاره توهین هم میکنید و بهش احمق میگید. :)
بابا هرکس با روشی راحته یا اصلا راهی رو دوست داره. ممکنه از نظر یک راننده رفتن از راه طولانی اشتباه یا به قول شما احمقانه بیاد چون مثلا سوخت بیشتری مصرف میشه ولی یک راننده از رفتن توی اون مسیر بخاطر زیباییهاش لذت هم ببره و روش راننده اول که از بیابون و راه کوتاه تر میره رو احمقانه بدونه. سعی کنیم به سلایق دیگران احترام بذاریم
« آخرین ویرایش: 18 آذر 1395، 03:05 ب‌ظ توسط cnmeysam »
تعصّب، زمانى مفید و مثبت است كه پافشارى بر اهداف و آرمان هاى مقدس و مستدل باشد، ولى اكثر تعصبات، ریشه ملى و قومى و حزبى و نژادى و شغلى و ... دارد و بر پایه موهومات و رسومات و پندارهاى فردى و اجتماعى است. تعصب، دودى است كه جلو دید چشم را مى‏ گیرد و فرد هیچ حقیقتى جز راه و رسم خود نمى‏ پذیرد.

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #6 : 18 آذر 1395، 12:57 ب‌ظ »
@cnmeysam
اولا که اینجا کسی بابت جواب دادن پول نمیگیره پس هرکسی هرچی دوست داشت جواب میده!
دوما اینکه رفتار شما داخل این انجمن بیشتر حالت اسپم داره! که خب همین رویه ادامه داشته باشه، از طرف مدیر انجمن، اخطار میگیری!
سوما اینکه راه درست رو باید پیشنهاد داد! چون شما تازه اومدی سمت گنولینوکس، هنوز راه درست و غلط رو نمیدونی. افراد باتجربه‌تر میتونن راه درست رو به شما و باقی دوستان تازه کار نشون بدن.
نصب برنامه ها با چهارتا کلمه‌ی ساده، بهترین راه حل برای سؤال استارتر هست! چون اونی که جواب داده، روز دومش نیست که گنولینوکس کار میکنه! ](*,) ۱۳ ساله که گنولینوکس کار میکنه!
چهارما نصف راهنمایی‌ای که کردی، لقمه دور سر چرخوندن بود!
اصلا نوشتن یه خط ساده مثل
sudo apt install vlcبسیار سریع‌تر و راحت‌تر و به صرفه‌تر از اون همه جمله‌ای بود که تایپ کردی!
شما هم به جای احترام گذاشتن به سلایق دیگران، اول سعی کن به تجربه های افراد با تجربه‌تر احترام بذاری  :)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین cnmeysam

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #7 : 18 آذر 1395، 02:33 ب‌ظ »
@cnmeysam
اولا که اینجا کسی بابت جواب دادن پول نمیگیره پس هرکسی هرچی دوست داشت جواب میده!
دوما اینکه رفتار شما داخل این انجمن بیشتر حالت اسپم داره! که خب همین رویه ادامه داشته باشه، از طرف مدیر انجمن، اخطار میگیری!
سوما اینکه راه درست رو باید پیشنهاد داد! چون شما تازه اومدی سمت گنولینوکس، هنوز راه درست و غلط رو نمیدونی. افراد باتجربه‌تر میتونن راه درست رو به شما و باقی دوستان تازه کار نشون بدن.
نصب برنامه ها با چهارتا کلمه‌ی ساده، بهترین راه حل برای سؤال استارتر هست! چون اونی که جواب داده، روز دومش نیست که گنولینوکس کار میکنه! ](*,) ۱۳ ساله که گنولینوکس کار میکنه!
چهارما نصف راهنمایی‌ای که کردی، لقمه دور سر چرخوندن بود!
اصلا نوشتن یه خط ساده مثل
sudo apt install vlcبسیار سریع‌تر و راحت‌تر و به صرفه‌تر از اون همه جمله‌ای بود که تایپ کردی!
شما هم به جای احترام گذاشتن به سلایق دیگران، اول سعی کن به تجربه های افراد با تجربه‌تر احترام بذاری  :)
اولا من فقط قوانین رو یاد آور شدم
دوم شما مشکل داری با محیط گرافیکی مقصر من نیستم
سوم تعداد کلیدهایی که برای تایپ کردن اون دستور زدی رو یا تعداد کلیدهایی که برای نصب من توضیح دادم مقایسه کن  ( فرض کن برنامه توی دسکتاپ موجوده ۲تا کلیک برای اجرا یک کلیک برای نصب ۲+۱=۳ ریاضی که بلدی؟
اگه تب نزنی مال شما میشه ۲۰ کلید
بعدش گفتم که هرکسی با روشی راحت تره مثلا من اصلا متنفرم کد تایپ کنم خوبه؟ خیالت راحت شد؟ شما حق نداری وقتی کسی سوالی میپرسه بشینی توضیح نامربوط بدی حق ناس میفهمی  یعنی چی؟ مگه من حقوق میگیرم که دقیقا جواب سوال ر دادم؟
اصلا شما از کجا میدونی که امثال من کار با کد رو بلد نیستیم واسه خودت نسخه تجویز میکنی؟
شاید تنها دلیل اینکه این سوال پرسیده شده اینه که میخواسته اون روش رو یاد بگیره که فقط بدونه علمش بالاتر بره
در ضمن من اسپم ندادم جواب سوال رو دادم یک تذکر دادم و یک درخواست دادم
برو بخون لااقل من یک جوابی دادم بعدش یک توضیح اضافه کردم این خود شما بودی که اسپم دادی
این بار اینجا نوشتم همه بدونن اگه میخوای همچین چیزی بگی یا باید گزارشمو رد کنی یا باید خصوصی بگی قوانین رو واسه امثال تو گذاشتن برو بخون
۱۰۰بار هم به شخص خودت گفتم ناراحتی جواب پستهای من و امثال من رو نده حرف زدن بلد نیستی حرف نزدن که بلدی؟
از همه اینها بگذریم کامپیوتر جایی واسه ادعا نداره حتی اگه ۱۰۰۰ سال اینکاره باشی من خودم ۱۵سا حرفه ای ویندوز سیسکو طراحی وب برنامه نویسی کار میکنم مدیر IT بیمارستان هستم حتی جاهای نظامی هم بودم ولی جرات ادعا ندارم تو هم از مال خودت و علم خودت بر وایسا نه دیگران اونها به وکیل نیازی ندارن
به عمرم آدم عقده ای مثل تو ندیدم کلا چون با مجیط گرافیکی مشکل داری انتظار داری همه رو مجبور کنی کامند کار بشن [-X
تعصّب، زمانى مفید و مثبت است كه پافشارى بر اهداف و آرمان هاى مقدس و مستدل باشد، ولى اكثر تعصبات، ریشه ملى و قومى و حزبى و نژادى و شغلى و ... دارد و بر پایه موهومات و رسومات و پندارهاى فردى و اجتماعى است. تعصب، دودى است كه جلو دید چشم را مى‏ گیرد و فرد هیچ حقیقتى جز راه و رسم خود نمى‏ پذیرد.

آفلاین دانیال بهزادی

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 19724
  • Urahara Kiesuke
    • وبلاگ
« پاسخ #8 : 18 آذر 1395، 02:46 ب‌ظ »
با سلام خدمت دوستان

با تشکر

سلام اگه از اوبونتو استفاده میکنی و اگر مثلا بتونی فایلهایی با پسوند deb رو پیدا کنی بدون دستور با دابل کلیک یک صفحه باز میشه و یک گزینه install وسطش نوشته همون رو بزنی نصب میشه.
برای پسوندهای دیگه که مربوط به خانواده لینوکس هست حالا اسم دقیقش نمیدونم چیه ولی باید چیزی مثل ماژول مربوط به همان توضیع از لینوکس رو نصب کنی.
برای فایلهای با پسوند tar.gz یا همون فایلهای فشرده هم هرکدوم فرق میکنه اول باید اکستراکت کنی ببینی نوع و روش نصبش چیه بعد نصب کنی مثلا برای فایلی مثل تلگرام بعد اکستراکت دابل کلیک میکنی روی هر ۲تا فایلش با اینکه آپدیت میشه ولی پرتابله و روی یک نرم افزار باید فایل اینستال رو توی کامند فراخوانی کنی و ...
درکل بیشتر از ۹۹٪ فایل ها رو میشه با ۲تا کلیلک اجرا یا نصب کنی ولی ۱۰۰٪ نیست چون برنامه نویس براش ستاپ استانداردی تعریف نکرده مثل ویندوز نیست کاملا ولی خیلی خیلی شبیه هست
برای اجرا هم برنامه ای که نصب کردی میتونی همونطور که ویندوز استارت داره و آل پروگرمز اسش رو توی سرچ که گوشه سمت چپ یا با زدن کلید windows کیبرد یا alt در اوبونتو هست اسم برنامه بنویسی سرچ کنه میاره یا توی همونجا توی قسمت برنامه های نصب شده یا همون installed پیدا کنی و با  کلیک اجر کنی برنامت رو .

یک سوال ساده جواب ساده هم داره کاش یک قانون توی انجمن بذارن که دقیقا جواب سوال رو بدین بدون حاشیه و اثبات روش خودشون.
بابا این بنده خدا نگفته کدو روش بهتره اصلا چیزی راجه به روش و سرعت کار ننوشته شاید اصلا نت نداره میخواد کالکشن جمع کنه آفلاین کار کنه سوالش این بوده آیا میشه و اگر میشه چطوری جوابش هم چیزیه که من نوشتم البته کاملا درست و کامل نیست ولی کارش رو راه میندازه.
شما یا کلا جواب ندادین یا فقط گفتین میشه تازه از قوانین هم با اینکه بزرگان انجمن هستین تخطی کردین به بیچاره توهین هم میکنید و بهش احمق میگید. :)
بابا هرکس با روشی راحته یا اصلا راهی رو دوست داره. ممکنه از نظر یک راننده رفتن از راه طولانی اشتباه یا به قول شما احمقانه بیاد چون مثلا سوخت بیشتری مصرف میشه ولی یک راننده از رفتن توی اون مسیر بخاطر زیباییهاش لذت هم ببره و روش راننده اول که از بیابون و راه کوتاه تر میره رو احمقانه بدونه. سعی کنیم به سلایق دیگران احترام بذاریم

لطفاً سعی کنید پاسخ‌های اشتباه ندید. ایشون یه سوال پرسیدن که پاسخش رو گرفتن و بعد هم ادعایی کردن که دلایل کافی برای اشتباه بودن ادعاشون آورده شد. دیگه این که بیایم و کارهای خطرناک و اشتباه دیگه رو هم براشون فهرست کنیم و حتا تشویق به به کار بردن اون‌ها کنیم، از نظر اخلاقی درست نیست.
اگه این ارسال بهت کمک کرد، دنبال دکمهٔ تشکر نگرد. به جاش تو هم به جامعهٔ آزادت کمک کن

آفلاین cnmeysam

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #9 : 18 آذر 1395، 02:51 ب‌ظ »
با سلام خدمت دوستان

با تشکر

لطفاً سعی کنید پاسخ‌های اشتباه ندید. ایشون یه سوال پرسیدن که پاسخش رو گرفتن و بعد هم ادعایی کردن که دلایل کافی برای اشتباه بودن ادعاشون آورده شد. دیگه این که بیایم و کارهای خطرناک و اشتباه دیگه رو هم براشون فهرست کنیم و حتا تشویق به به کار بردن اون‌ها کنیم، از نظر اخلاقی درست نیست.

میشه بگین اینکه گفته میخواد ببینه همچین چیزی وجود داره یا نه و میخواد یک تست بگیره کجاش اشتباهه؟
و از اون مهمتر میشه بگین چرا با محیط گرافیکی نصب کردن و اجرای برنامه با کلیک خطرناکه؟
توضیح که دادم ممکنه از نظر شما کار با محیط گرافیکی اشتباه باشه ولی از نظر من نیست بهترین دلیل هم اینه اگه اشتباه بود اصلا همچین محیطی طراحی نمیشد لفطا با منطق قانع کنید من رو یا اینجا یا خصوصی میخواین شماره بدین بزنگم اصلا من درک نمیکنم اینهمه تعصب اشتباه رو اشتباهم رو بهم بفهمونید لااقل

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #10 : 18 آذر 1395، 05:06 ب‌ظ »
نقل‌قول
اولا من فقط قوانین رو یاد آور شدم
زمانی که شما نمیدونستی لینوکس رو با کدوم "س" می نویسن، من تو این انجمن بودم! قوانین رو دیگه برای من لازم نیست یادآور بشی!

نقل‌قول
دوم شما مشکل داری با محیط گرافیکی مقصر من نیستم
چه ربطی داشت! استارتر یه سؤال پرسیده و جواب مناسب بهش داده شده!

نقل‌قول
سوم تعداد کلیدهایی که برای تایپ کردن اون دستور زدی رو یا تعداد کلیدهایی که برای نصب من توضیح دادم مقایسه کن  ( فرض کن برنامه توی دسکتاپ موجوده ۲تا کلیک برای اجرا یک کلیک برای نصب ۲+۱=۳ ریاضی که بلدی؟
آره من ریاضی بلدم! ولی مثل اینکه شما بلد نیستی! چرا؟ چون فایل deb رو مستقیم از آسمون افتادن توی دسکتاپ در نظر گرفتی! برو ببینم اگه فایل دب روی فضای اینترنت باشه، برای رفتن و گرفتن و نصب کردنش چقدر زمان و تایپ و کلیک نیاز داری! فکر کن موقع حرف زدن، تا اینجوری سوتی ندی  :)

نقل‌قول
اگه تب نزنی مال شما میشه ۲۰ کلید
۲۰ کلید؟
من حتی اینجوری هم میتونم نصبش کنم:
i vlcخدا کنه آدم بلد باشه!

نقل‌قول
بعدش گفتم که هرکسی با روشی راحت تره مثلا من اصلا متنفرم کد تایپ کنم خوبه؟ خیالت راحت شد؟ شما حق نداری وقتی کسی سوالی میپرسه بشینی توضیح نامربوط بدی حق ناس میفهمی  یعنی چی؟ مگه من حقوق میگیرم که دقیقا جواب سوال ر دادم؟
شما متنفری از کد تایپ کردن، پس وقتی کسی داره راه حل درست رو با یه دستور در محیط کامندلاین توضیح میده، سکوت کن!
توضیح نامربوط و اسپم رو شما الان دادی. هرکسی که این تاپیک رو بخونه کاملا متوجه میشه!
شما حقوق نمیگیری که جواب بدی! ولی جواب درست هم ندادی!

نقل‌قول
اصلا شما از کجا میدونی که امثال من کار با کد رو بلد نیستیم واسه خودت نسخه تجویز میکنی؟
از صورت سؤالش! یعنی شما قوه‌ی تشخیصت کار نمی کنه؟

نقل‌قول
شاید تنها دلیل اینکه این سوال پرسیده شده اینه که میخواسته اون روش رو یاد بگیره که فقط بدونه علمش بالاتر بره
آخه این سؤال دیگه علم‌آموزی لازم داره؟ روشی رو یاد بگیره؟ اگه قبلا توی اون سیستم عامل منسوخ و اتم‌بمبینگ، از این روش استفاده می کرده، خب الان هم باید بتونه داخل گنولینوکس عین همین روش رو استفاده کنه! ولی این روش اشتباهه تا وقتی که راه های بهتری هم براش هست و ما هم همون راه بهتر رو بهش گفتیم.

نقل‌قول
برو بخون لااقل من یک جوابی دادم بعدش یک توضیح اضافه کردم این خود شما بودی که اسپم دادی
من که خوندم تا تونستم جواب بدم! شما بهتره یکم بری بیشتر مطالعه کنی!

نقل‌قول
این بار اینجا نوشتم همه بدونن اگه میخوای همچین چیزی بگی یا باید گزارشمو رد کنی یا باید خصوصی بگی قوانین رو واسه امثال تو گذاشتن برو بخون
گزارشت رو که دادم! اینجا جای اسپمر و ترول نیست!
قوانین هم واسه شمایی که تازه اومدی گذاشتن! واسه منی که چندین ساله اینجا فعالیت میکنم، نیاز به یادآوری نیست!

نقل‌قول
۱۰۰بار هم به شخص خودت گفتم ناراحتی جواب پستهای من و امثال من رو نده حرف زدن بلد نیستی حرف نزدن که بلدی؟
کسی جواب پستای شمارو نداد! من جواب استارتر رو دادم و اشتباهات شمارو هم بهت یادآوری کردم!
جمله‌ی آخرت هم که نشون دهنده‌ی شخصیتته. بیشتر از این هم ازت انتظار نمیره. بزرگ بشی خوب میشی.

نقل‌قول
از همه اینها بگذریم کامپیوتر جایی واسه ادعا نداره حتی اگه ۱۰۰۰ سال اینکاره باشی من خودم ۱۵سا حرفه ای ویندوز سیسکو طراحی وب برنامه نویسی کار میکنم مدیر IT بیمارستان هستم حتی جاهای نظامی هم بودم ولی جرات ادعا ندارم تو هم از مال خودت و علم خودت بر وایسا نه دیگران اونها به وکیل نیازی ندارن
بازم رسیدیم به تناقض رفتاری! ۱۵ ساله برنامه نویس وبی و از کد تایپ کردن متنفری!
ترول‌بازیت دیگه به نهایت خودش رسیده! مدیر IT بیمارستانی و سوالات پیش پا افتاده‌ای که یه کاربر گنولینوکسی در عرض ۲ روز یاد میگیره رو میپرسی!
هزار بار گفتی من حرفه‌ای‌ام ولی رفتار و سؤالاتت در حد یه بچه‌ی ۵ ساله‌س!

نقل‌قول
به عمرم آدم عقده ای مثل تو ندیدم کلا چون با مجیط گرافیکی مشکل داری انتظار داری همه رو مجبور کنی کامند کار بشن [-X
اولا شعورت در همین حده!
دوما راهی که بهتره، پیشنهاد داده میشه و راهی که خوب نیست، کنار زده میشه.
امر به معروف و نهی از منکر میدونی چیه؟ یا فقط حق الناس میفهمی؟ و اینم میفهمی که با این همه توهینی که به من کردی، حق الناس رو زیرپا گذاشتی؟ من که نمیگذرم ازت! یه روزی چوبش رو میخوری. اگه بچه‌ای و سنی نداری، میشه گذاشت رو پای خامی و بچگی! ولی اگه فکر میکنی بزرگ شدی، به نظرم یه تجدید نظر بکن! البته اگه تشخیص بدی این چیزارو. :-X
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین nixoeen

• ناظر انجمن
  • *
  • ارسال: 4872
  • masoft قدیم
« پاسخ #11 : 18 آذر 1395، 05:27 ب‌ظ »
دوستان، اینجا جای دعوا کردن، به رخ کشیدن تجربه، بیان کردن جاهایی که کار کردید یا بیان کردن چیزهایی که دوست دارید یا ازش متنفرید نیست!
از توهین به بقیه‌ی کاربرها هم خودداری کنید!