اولا من فقط قوانین رو یاد آور شدم
زمانی که شما نمیدونستی لینوکس رو با کدوم "س" می نویسن، من تو این انجمن بودم! قوانین رو دیگه برای من لازم نیست یادآور بشی!
دوم شما مشکل داری با محیط گرافیکی مقصر من نیستم
چه ربطی داشت! استارتر یه سؤال پرسیده و جواب مناسب بهش داده شده!
سوم تعداد کلیدهایی که برای تایپ کردن اون دستور زدی رو یا تعداد کلیدهایی که برای نصب من توضیح دادم مقایسه کن ( فرض کن برنامه توی دسکتاپ موجوده ۲تا کلیک برای اجرا یک کلیک برای نصب ۲+۱=۳ ریاضی که بلدی؟
آره من ریاضی بلدم! ولی مثل اینکه شما بلد نیستی! چرا؟ چون فایل deb رو مستقیم از آسمون افتادن توی دسکتاپ در نظر گرفتی! برو ببینم اگه فایل دب روی فضای اینترنت باشه، برای رفتن و گرفتن و نصب کردنش چقدر زمان و تایپ و کلیک نیاز داری! فکر کن موقع حرف زدن، تا اینجوری سوتی ندی
اگه تب نزنی مال شما میشه ۲۰ کلید
۲۰ کلید؟
من حتی اینجوری هم میتونم نصبش کنم:
i vlc
خدا کنه آدم بلد باشه!
بعدش گفتم که هرکسی با روشی راحت تره مثلا من اصلا متنفرم کد تایپ کنم خوبه؟ خیالت راحت شد؟ شما حق نداری وقتی کسی سوالی میپرسه بشینی توضیح نامربوط بدی حق ناس میفهمی یعنی چی؟ مگه من حقوق میگیرم که دقیقا جواب سوال ر دادم؟
شما متنفری از کد تایپ کردن، پس وقتی کسی داره راه حل درست رو با یه دستور در محیط کامندلاین توضیح میده، سکوت کن!
توضیح نامربوط و اسپم رو شما الان دادی. هرکسی که این تاپیک رو بخونه کاملا متوجه میشه!
شما حقوق نمیگیری که جواب بدی! ولی جواب درست هم ندادی!
اصلا شما از کجا میدونی که امثال من کار با کد رو بلد نیستیم واسه خودت نسخه تجویز میکنی؟
از صورت سؤالش! یعنی شما قوهی تشخیصت کار نمی کنه؟
شاید تنها دلیل اینکه این سوال پرسیده شده اینه که میخواسته اون روش رو یاد بگیره که فقط بدونه علمش بالاتر بره
آخه این سؤال دیگه علمآموزی لازم داره؟ روشی رو یاد بگیره؟ اگه قبلا توی اون سیستم عامل منسوخ و اتمبمبینگ، از این روش استفاده می کرده، خب الان هم باید بتونه داخل گنولینوکس عین همین روش رو استفاده کنه! ولی این روش اشتباهه تا وقتی که راه های بهتری هم براش هست و ما هم همون راه بهتر رو بهش گفتیم.
برو بخون لااقل من یک جوابی دادم بعدش یک توضیح اضافه کردم این خود شما بودی که اسپم دادی
من که خوندم تا تونستم جواب بدم! شما بهتره یکم بری بیشتر مطالعه کنی!
این بار اینجا نوشتم همه بدونن اگه میخوای همچین چیزی بگی یا باید گزارشمو رد کنی یا باید خصوصی بگی قوانین رو واسه امثال تو گذاشتن برو بخون
گزارشت رو که دادم! اینجا جای اسپمر و ترول نیست!
قوانین هم واسه شمایی که تازه اومدی گذاشتن! واسه منی که چندین ساله اینجا فعالیت میکنم، نیاز به یادآوری نیست!
۱۰۰بار هم به شخص خودت گفتم ناراحتی جواب پستهای من و امثال من رو نده حرف زدن بلد نیستی حرف نزدن که بلدی؟
کسی جواب پستای شمارو نداد! من جواب استارتر رو دادم و اشتباهات شمارو هم بهت یادآوری کردم!
جملهی آخرت هم که نشون دهندهی شخصیتته. بیشتر از این هم ازت انتظار نمیره. بزرگ بشی خوب میشی.
از همه اینها بگذریم کامپیوتر جایی واسه ادعا نداره حتی اگه ۱۰۰۰ سال اینکاره باشی من خودم ۱۵سا حرفه ای ویندوز سیسکو طراحی وب برنامه نویسی کار میکنم مدیر IT بیمارستان هستم حتی جاهای نظامی هم بودم ولی جرات ادعا ندارم تو هم از مال خودت و علم خودت بر وایسا نه دیگران اونها به وکیل نیازی ندارن
بازم رسیدیم به تناقض رفتاری! ۱۵ ساله برنامه نویس وبی و از کد تایپ کردن متنفری!
ترولبازیت دیگه به نهایت خودش رسیده! مدیر IT بیمارستانی و سوالات پیش پا افتادهای که یه کاربر گنولینوکسی در عرض ۲ روز یاد میگیره رو میپرسی!
هزار بار گفتی من حرفهایام ولی رفتار و سؤالاتت در حد یه بچهی ۵ سالهس!
به عمرم آدم عقده ای مثل تو ندیدم کلا چون با مجیط گرافیکی مشکل داری انتظار داری همه رو مجبور کنی کامند کار بشن
اولا شعورت در همین حده!
دوما راهی که بهتره، پیشنهاد داده میشه و راهی که خوب نیست، کنار زده میشه.
امر به معروف و نهی از منکر میدونی چیه؟ یا فقط حق الناس میفهمی؟ و اینم میفهمی که با این همه توهینی که به من کردی، حق الناس رو زیرپا گذاشتی؟ من که نمیگذرم ازت! یه روزی چوبش رو میخوری. اگه بچهای و سنی نداری، میشه گذاشت رو پای خامی و بچگی! ولی اگه فکر میکنی بزرگ شدی، به نظرم یه تجدید نظر بکن! البته اگه تشخیص بدی این چیزارو.