انجمن‌های فارسی اوبونتو

لطفاً به انجمن‌ها وارد شده و یا جهت ورود ثبت‌نام نمائید

لطفاً جهت ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمائید

ارائه ۲۴٫۱۰ اوبونتو منتشر شد 🎉

نویسنده موضوع: دلیل پاک شدن فایل ها و برنامه ها ( حل شد )  (دفعات بازدید: 1463 بار)

0 کاربر و 5 مهمان درحال مشاهده موضوع.

آفلاین cnmeysam

• Jr. Member
  • *
  • ارسال: 44
سلام ممنون از وقتی که میذارید و جواب میدید.نمیدونم چرا انجمن تازه کاران برای من لااقل قسمت ارسال موضوع جدید نداره دیگه مجبورم سوالم رو اینجا بپرسم.
از دیشب تاحالا فایلها و نرم افزارهام توی اوبونتو خود به خود پاک میشن جز خودم کسی خونه نیست که اصلا به سیستم دست بزنه مگه اینکه جن زده شده باشه ;D
مثلا اومدم دیدم ۳تا از فایلهام توس سطل آشغال هست یا الان اومدم فیلم ببینم دیدم smplayer آنیستال شده مجبور شدم دوباره نصب کنم کسی میدونه دلیلش چی میتونه باشه؟البته دیشب هم ۲تا از فایلهام کلا غیب شد از بکآپی که داشتم استفاده کردم اون ۲تا رو برگردوندم فایلهای پاک شده هم اونهایی که کلا نبود هم اونهایی که توی آشغالی بود همشون mp3 بودن لطفا راهنمایی و راه حل
« آخرین ویرایش: 22 آذر 1395، 09:01 ب‌ظ توسط cnmeysam »
تعصّب، زمانى مفید و مثبت است كه پافشارى بر اهداف و آرمان هاى مقدس و مستدل باشد، ولى اكثر تعصبات، ریشه ملى و قومى و حزبى و نژادى و شغلى و ... دارد و بر پایه موهومات و رسومات و پندارهاى فردى و اجتماعى است. تعصب، دودى است كه جلو دید چشم را مى‏ گیرد و فرد هیچ حقیقتى جز راه و رسم خود نمى‏ پذیرد.

آفلاین yahya.musavi

• Full Member
  • *
  • ارسال: 219
  • بهترین موسیقی دنیا=شنیدن صوت قرآن
پاسخ : دلیل پاک شدن فایل ها و برنامه ها
« پاسخ #1 : 18 آذر 1395، 06:24 ق‌ظ »
اوبونتو رو نصب کردید یا فقط بصورت زنده بوت کردین؟
اگر  بصورت دیسک زنده بوت کردین همینجوره.
غیر از اون رو  باتوجه به کامل نبودن سوال شما ، نمی دونم.
نپرسید کشورتان چه کاری می‌تواند برای شما انجام دهد. بپرسید شما چه کاری می‌توانید برای کشورتان انجام دهید.   جان اف. کندی

آزادی در پرتو قانون. همانند هوایی است که ما تنفس می کنیم. دوایت آیزنهاور

آفلاین cnmeysam

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #2 : 18 آذر 1395، 06:40 ق‌ظ »

نه بوت نکردم کامل با فلش نصب کردم و الان بدون فلش دارم باهاش کار میکنم همه فایلها و برنامه ها پاک نشده که دقیقا مثل چیزی که توضیح دادم برنامه smplayer آنیستال شده و چند تا از فایلهای mp3 دیروز کلا حذف شده بود امروز همونها که دوباره ریختم توی سیستم توی سطل آشغال بود همین دیگه نمدونم کاملتر چطوری توضیح بدم منظورتون رو بگین من اونطوری توضیح بدم
تعصّب، زمانى مفید و مثبت است كه پافشارى بر اهداف و آرمان هاى مقدس و مستدل باشد، ولى اكثر تعصبات، ریشه ملى و قومى و حزبى و نژادى و شغلى و ... دارد و بر پایه موهومات و رسومات و پندارهاى فردى و اجتماعى است. تعصب، دودى است كه جلو دید چشم را مى‏ گیرد و فرد هیچ حقیقتى جز راه و رسم خود نمى‏ پذیرد.

آفلاین Ma$oud

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 293
« پاسخ #3 : 22 آذر 1395، 03:31 ب‌ظ »

نه بوت نکردم کامل با فلش نصب کردم و الان بدون فلش دارم باهاش کار میکنم همه فایلها و برنامه ها پاک نشده که دقیقا مثل چیزی که توضیح دادم برنامه smplayer آنیستال شده و چند تا از فایلهای mp3 دیروز کلا حذف شده بود امروز همونها که دوباره ریختم توی سیستم توی سطل آشغال بود همین دیگه نمدونم کاملتر چطوری توضیح بدم منظورتون رو بگین من اونطوری توضیح بدم

منم چند وقت پیش اینجوری شده بود اوبونتوم  :P
شب خاموش کردم صبح ubuntu-desktop حذف شده بود   ](*,)
دوباره نصب کردم دیدم یه سری از فایلام هم پریده  :'(
نمی دونم چش بود
ولی پیشنهادم اینه که دوباره نصب کنی  :)

آفلاین cnmeysam

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #4 : 22 آذر 1395، 06:56 ب‌ظ »

نمی دونم چش بود

شاید اشتباه کنم پس پیشاپیش معذرت میخوام اگه حرفم اشتباهه.
ولی از اونجا که من زیاد با کامند کار نمیکنم و دوست دارم نهایت استفاده رو از محیط گرافیکی ببرم و از کار باهاش بیشتر از کامند لذت میبرم اکثرا تو انجمن با من و سوالام و کارام مشکل دارن
برای همین خلاف انجمن های خارجی اینجا کمتر جوابم رو میدن یا جوابی که میخوام رو میدن چند تا مشکل داشتم تو انجمن پرسیدم با اینکه کلی بازدید داشت ولی کسی جواب نداده بود به سوالام.
تو انجمن های خارجی هم به جواب درستی نرسیدم چون عجله داشتم و کارام خوابیده بود کلا دوباره نصب کردم اوبونتو رو مشکلاتم حل شد ولی من هم نفهمیدم دلیل اون مشکلات بعد آپدیت سیستم چی بود
« آخرین ویرایش: 22 آذر 1395، 06:58 ب‌ظ توسط cnmeysam »

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
« پاسخ #5 : 22 آذر 1395، 07:41 ب‌ظ »
نمی دونم چش بود

خود به خود که اینجوری نمیشه!  :o
لابد یه چیزی نصب کردی که نیاز داشته بقیه چیزارو حذف کنه! یا یه برنامه‌ی غیررسمی نصب کردی که دسترسی ناجور داشته و sudo‌ زدی و خرابکاری کرده! یا مثلا یه سری فایل هارو ریختی توی NTFS و بعد با اون سیستم عامل منسوخ اتم بمبینگ اومدی بالا و به خاطر fsck مسخره‌ای که داره، فایل هات رو مخفی کرده و ...
هزارتا دلیل ممکنه وجود داشته باشه ولی مطمئن باش بدون دلیل، امکان نداره  ???

ولی از اونجا که من زیاد با کامند کار نمیکنم و دوست دارم نهایت استفاده رو از محیط گرافیکی ببرم و از کار باهاش بیشتر از کامند لذت میبرم اکثرا تو انجمن با من و سوالام و کارام مشکل دارن
برای همین خلاف انجمن های خارجی اینجا کمتر جوابم رو میدن یا جوابی که میخوام رو میدن چند تا مشکل داشتم تو انجمن پرسیدم با اینکه کلی بازدید داشت ولی کسی جواب نداده بود به سوالام.
تو انجمن های خارجی هم به جواب درستی نرسیدم چون عجله داشتم و کارام خوابیده بود کلا دوباره نصب کردم اوبونتو رو مشکلاتم حل شد ولی من هم نفهمیدم دلیل اون مشکلات بعد آپدیت سیستم چی بود

به خاطر اینه که درست سؤال نمی پرسی!
https://wiki.ubuntu.ir/wiki/Smart_Questions
شرط می بندم عمرا ویکی رو نگاه کرده باشی!

سؤال درست، جواب درست، شیوه‌ی درست!
شما هنوز با درک ساده‌ترین مطلب در مورد گنولینوکس مشکل داری! دقیقا درکِ:
"گنولینوکس ویندوز نیست!"
پس تا صدسال دیگه هم به جواب نمیرسی!
اول مطمئن شو که درک کردی گنولینوکس ویندوز نیست
دوم مطمئن شو که "چگونه هوشمندانه سؤال بپرسیم" رو خوندی
در نتیجه مطمئن میشی که برای سؤالاتت جواب پیدا میکنی.
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین cnmeysam

• Jr. Member
  • *
« پاسخ #6 : 22 آذر 1395، 09:00 ب‌ظ »
نمی دونم چش بود

لابد یه چیزی نصب کردی که نیاز داشته بقیه چیزارو حذف کنه! یا یه برنامه‌ی غیررسمی نصب کردی که دسترسی ناجور داشته و sudo‌ زدی و خرابکاری کرده! یا مثلا یه سری فایل هارو ریختی توی NTFS و بعد با اون سیستم عامل منسوخ اتم بمبینگ اومدی بالا و به خاطر fsck مسخره‌ای که داره، فایل هات رو مخفی کرده و ...

به خاطر اینه که درست سؤال نمی پرسی!
https://wiki.ubuntu.ir/wiki/Smart_Questions
شرط می بندم عمرا ویکی رو نگاه کرده باشی!

سؤال درست، جواب درست، شیوه‌ی درست!
شما هنوز با درک ساده‌ترین مطلب در مورد گنولینوکس مشکل داری! دقیقا درکِ:
"گنولینوکس ویندوز نیست!"
پس تا صدسال دیگه هم به جواب نمیرسی!
اول مطمئن شو که درک کردی گنولینوکس ویندوز نیست
دوم مطمئن شو که "چگونه هوشمندانه سؤال بپرسیم" رو خوندی
در نتیجه مطمئن میشی که برای سؤالاتت جواب پیدا میکنی.
اول برای بار 1001 میگم بلد نیستی بحرفی بلدی که نحرفی؟
دوم نه فقط تو سواد داری و تو خوندی!
سوم برای نومنه همین سوال که پرسیدم کاملا واضح هست یا نه؟
چهارم من ویندوز ندارم که این بلاها سرم بیاد به سیستم هم فلش نزدم برنامه هایی هم که نصب کردم فقط جاوا نصب کردم اون هم با کامند و نرم افزار ذکر
بعدش گنو ویندوز نیت ولی از اونجا که متن باز هست من هم میتونم هم حق دارم تا جایی که میتونم به چیزی که دلم میخواد حتی ویندوز شبیه یا نزدیکش کنم برو فلسفه گنو رو توی همون ویکی پدیا بخون به همین حرف میرسی
برعکس چیزی که فکر میکنی نفهم نیستم شعور دارم و دقیقا میدونم چیکار میکنم مثل تو هم متعصب نیستم همه چیز رو تست میکنم با چیزی که خوشم بیاد درست باشه و کارم رو راه بندازه کار میکنم
این که پرسیدم چرا امکان داره بعد آپدیت فایلهام پاک بشن یا نرم افزاری آنیستال بشه چه ربطی به ویندوز نبودن گنو داره؟
باز همی میگم برو قوانین رو بخون شما حق نداری وقتی من راجع به x سوال پرسیدم بیای راجع به y کلمه ای بگی و مثل الان اسپم بدی ین توضیحات شما ربطی به سوال من نداشته و نداره اون جواب داد برای اون هم پیش اومده و راه حلش این بود دوباره نصب کنم منم جواب حرف اون رو دادم خرفهای شما چه ربطی به سوال من یا حرف اون یا جواب من به اون داشت؟ لطفا انقدر به پرو پای من نپیچ راه و روش شما با راه و روش من تو استفاه از سیستم و سیستم عامل فرق داره هیچ کدوم هم همدیگرو قبول نداریم چون شما راه من رو منطقی نمیدونی من مال شما رو
مثل 2تا آدم که یکی میگه باید مثلا نورتون نصب کرد یکی میگنه نه حتما کاسپر هرکدوم هم دلایل خودشون رو دارن و ممکنه حرف 2تاشون کاملا درسا یا کاملا اشتباه باشه ما هم آبمون توی یک جوب نمیره شما هم اگه هدفت جواب دادن بود وقتی سوال پرسیده شد جواب میدادی نه الان که مشکل حل شده

آفلاین Ma$oud

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 293
« پاسخ #7 : 23 آذر 1395، 03:25 ب‌ظ »
نمی دونم چش بود

جالبیش اینه که فقط یه ncmpcpp با mpv و mpd نصب کردم اینجوری شد  :P
بعد خاموش کردم
بعد فردا صبح با اوبونتو اومدم بالا اینجوری شده بود  :o
تا lightdm میومد بالا
بعدش وارد یونیتی نمیشد، پیگیرش شدم دیدم ubuntu-desktop حذف شده  :(
البته فقط یه بار پیش اومده، دوباره نصب کردم، یه چند ماهی میشه دارمش همینو  :)
برای خودمم واقعا عحیب بود،‌هرجی فک کردم دیدم کاری که باعثش بشه انجام نداده بودم (نمی دونم شایدم دادم ماجرا جویی زیاد میکنم  ;D)

ولی هرچی فکر کردم نفهمیدم چرا گفتید گنو لینوکس ویندوز نیست ???
مگه کسی چیزی گفته بود؟؟

آفلاین رسول سعیدنژاد

• High Hero Member
  • *
  • ارسال: 3504
  • علی (ع): زَكَاةُ الْعِلْمِ نَشْرُه
نقل‌قول
جالبیش اینه که فقط یه ncmpcpp با mpv و mpd نصب کردم اینجوری شد  :P
بعد خاموش کردم
بعد فردا صبح با اوبونتو اومدم بالا اینجوری شده بود  :o
تا lightdm میومد بالا
بعدش وارد یونیتی نمیشد، پیگیرش شدم دیدم ubuntu-desktop حذف شده  :(
البته فقط یه بار پیش اومده، دوباره نصب کردم، یه چند ماهی میشه دارمش همینو  :)
برای خودمم واقعا عحیب بود،‌هرجی فک کردم دیدم کاری که باعثش بشه انجام نداده بودم (نمی دونم شایدم دادم ماجرا جویی زیاد میکنم  ;D)
در کل بدون دلیل نمیشه!
بالاخره اپت یه چیزی رو پاک کرده و دلیلی داشته! همون طور که گفتم، احتمالا یه بسته نیاز به حذف یه سری بسته‌ی دیگه داشته. مثلا من میخواستم یه برنامه توی KDE حذف کنم ولی کل kubuntu-desktop رو حذف کرد! پس احتمالا همین اتفاق افتاده. ممکنه داخل مخازن یه مشکلی اون لحظه رخ داده بوده که اپت همه چیو پاک کرده. ما قبلا هم داشتیم، مخازن دبیان چندروزی مشکل داشته و با آپدیت کردن، کل بسته ها حذف میشدن!
یادمه کیهان این مشکل براش پیش اومده بود
http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,128296.msg1037191.html#msg1037191

نقل‌قول
ولی هرچی فکر کردم نفهمیدم چرا گفتید گنو لینوکس ویندوز نیست ???
مگه کسی چیزی گفته بود؟؟
به شما ک نگفتم اینو! به استارتر گفتم. یه دیدی توی تاپیک هاش بزن اونوخ میگیری چی میگم  :)
نرم افزار، یک ابزاره. برای رسیدن به هدف ازش استفاده کنید. نرم افزار هدف شما نیست :) - آزادی، بزرگ‌ترین دروغ بشریت

آفلاین s1mpleworld

• Sr. Member
  • *
  • ارسال: 309
مشابه این مشکل نیز برای بنده پیش آمد البته خوشبختانه اتفاق بدی نیفتاد. قصد داشتم در دبیان از یک میرور دیگر استفاده کنم، فایل لیست مخازن را ویرایش کردم، سپس دستور apt-get update و به نظرم رسید یک بسته اضافی است. آمدم آن را حذف کنم apt اخطار داد که 1.7 گیگابایت بسته حذف میشود! منم کنسل زده و میرور اولیه را برگرداندم همه چیز درست شد.

کلا احتمال وجود این مشکل زمانیکه لیست مخازن را دستکاری میکنید بیشتر است
با افتخار قدرت گرفته از Fedora 32