منم چند وقت پیش اینجوری شده بود اوبونتوم
شب خاموش کردم صبح ubuntu-desktop حذف شده بود
دوباره نصب کردم دیدم یه سری از فایلام هم پریده
نمی دونم چش بود
ولی پیشنهادم اینه که دوباره نصب کنی
خود به خود که اینجوری نمیشه!
لابد یه چیزی نصب کردی که نیاز داشته بقیه چیزارو حذف کنه! یا یه برنامهی غیررسمی نصب کردی که دسترسی ناجور داشته و sudo زدی و خرابکاری کرده! یا مثلا یه سری فایل هارو ریختی توی NTFS و بعد با اون سیستم عامل منسوخ اتم بمبینگ اومدی بالا و به خاطر fsck مسخرهای که داره، فایل هات رو مخفی کرده و ...
هزارتا دلیل ممکنه وجود داشته باشه ولی مطمئن باش بدون دلیل، امکان نداره
شاید اشتباه کنم پس پیشاپیش معذرت میخوام اگه حرفم اشتباهه.
ولی از اونجا که من زیاد با کامند کار نمیکنم و دوست دارم نهایت استفاده رو از محیط گرافیکی ببرم و از کار باهاش بیشتر از کامند لذت میبرم اکثرا تو انجمن با من و سوالام و کارام مشکل دارن
برای همین خلاف انجمن های خارجی اینجا کمتر جوابم رو میدن یا جوابی که میخوام رو میدن چند تا مشکل داشتم تو انجمن پرسیدم با اینکه کلی بازدید داشت ولی کسی جواب نداده بود به سوالام.
تو انجمن های خارجی هم به جواب درستی نرسیدم چون عجله داشتم و کارام خوابیده بود کلا دوباره نصب کردم اوبونتو رو مشکلاتم حل شد ولی من هم نفهمیدم دلیل اون مشکلات بعد آپدیت سیستم چی بود
به خاطر اینه که درست سؤال نمی پرسی!
https://wiki.ubuntu.ir/wiki/Smart_Questions
شرط می بندم عمرا ویکی رو نگاه کرده باشی!
سؤال درست، جواب درست، شیوهی درست!
شما هنوز با درک سادهترین مطلب در مورد گنولینوکس مشکل داری! دقیقا درکِ:
"گنولینوکس ویندوز نیست!"
پس تا صدسال دیگه هم به جواب نمیرسی!
اول مطمئن شو که درک کردی گنولینوکس ویندوز نیست
دوم مطمئن شو که "چگونه هوشمندانه سؤال بپرسیم" رو خوندی
در نتیجه مطمئن میشی که برای سؤالاتت جواب پیدا میکنی.
اول برای بار 1001 میگم بلد نیستی بحرفی بلدی که نحرفی؟
دوم نه فقط تو سواد داری و تو خوندی!
سوم برای نومنه همین سوال که پرسیدم کاملا واضح هست یا نه؟
چهارم من ویندوز ندارم که این بلاها سرم بیاد به سیستم هم فلش نزدم برنامه هایی هم که نصب کردم فقط جاوا نصب کردم اون هم با کامند و نرم افزار ذکر
بعدش گنو ویندوز نیت ولی از اونجا که متن باز هست من هم میتونم هم حق دارم تا جایی که میتونم به چیزی که دلم میخواد حتی ویندوز شبیه یا نزدیکش کنم برو فلسفه گنو رو توی همون ویکی پدیا بخون به همین حرف میرسی
برعکس چیزی که فکر میکنی نفهم نیستم شعور دارم و دقیقا میدونم چیکار میکنم مثل تو هم متعصب نیستم همه چیز رو تست میکنم با چیزی که خوشم بیاد درست باشه و کارم رو راه بندازه کار میکنم
این که پرسیدم چرا امکان داره بعد آپدیت فایلهام پاک بشن یا نرم افزاری آنیستال بشه چه ربطی به ویندوز نبودن گنو داره؟
باز همی میگم برو قوانین رو بخون شما حق نداری وقتی من راجع به x سوال پرسیدم بیای راجع به y کلمه ای بگی و مثل الان اسپم بدی ین توضیحات شما ربطی به سوال من نداشته و نداره اون جواب داد برای اون هم پیش اومده و راه حلش این بود دوباره نصب کنم منم جواب حرف اون رو دادم خرفهای شما چه ربطی به سوال من یا حرف اون یا جواب من به اون داشت؟ لطفا انقدر به پرو پای من نپیچ راه و روش شما با راه و روش من تو استفاه از سیستم و سیستم عامل فرق داره هیچ کدوم هم همدیگرو قبول نداریم چون شما راه من رو منطقی نمیدونی من مال شما رو
مثل 2تا آدم که یکی میگه باید مثلا نورتون نصب کرد یکی میگنه نه حتما کاسپر هرکدوم هم دلایل خودشون رو دارن و ممکنه حرف 2تاشون کاملا درسا یا کاملا اشتباه باشه ما هم آبمون توی یک جوب نمیره شما هم اگه هدفت جواب دادن بود وقتی سوال پرسیده شد جواب میدادی نه الان که مشکل حل شده