ببین من اون پارتیشن بندی و مراحل رو گفتم تا با نصب یکی از سیستم عاملها اون یکی رو نپرونی. در اصل روشی که من پیشنهاد دادم اینه که تو مرحله آخر نصب لینوکس گراب رو تو درایو دیگهای به غیر از درایو اول نصب کنی. و اون درایو هم باید Primary باشه. اگه میتونی اون قسمتی که لازم نداری رو پاک کنی و ابونتو با درایوهای لازم رو اونجا بسازی دست بکار شو و این راه رو هم امتحان کن و اگه هنوز مطمئن نیستی که بتونی پارتیشن بندی کنی اول مطالعه کافی رو انجام بده.
ممنونم که کمکم می کنید. فکر کنم بازم باید نامه بنویسم !!!!
الان باید من چیکار کنم ؟؟؟
من سه تا درایو توی ویندوز سونم دارم (C,D,E) درایو E رو کلا هنوز فرمت نکردم و از نوع پرایمری هستش. فضای موجودش هم دورو بر 100 گیگا بایت هستش.(فکر کنم واسه داشتن یه لینوکس پر کاربرد کافی باشه چون فیلم و عکس و اینجور چیزا رو روی هاردم ذخیره نمی کنم فقط برنامه نویسی و گرافیک و .. . کار می کنم)
با توجه به پیشنهادی که دادی الان باید سیستم رو ریسیت کنم ، ابونتو رو به صورت زنده اجرا کنم ، با ابزار Gparted اون درایو E رو برای ابونتو داغون کنم (یه پارتیشن Ext3 برای /) و (یه پارتیشن لوگیکال هم برای /home/) اگه اشتباه نکنم.
بعد از اینا ابونتو رو نصب کنم و در مرحله ی پایانی (7/7) روی Advanced کلیک کنم (چند تا گزینه داره که فقط یکیشو حضور ذهن دارم نوشته install vista/longhorn boot loadre) که وقتی اینو انتخاب می کنم و ابونتو رو نصب می کنم ویندوز سون توی منوی بوت ابونتو توی قسمت سیستم عامل های دیگه هستش ولی کار نمی کنه دلیلشم اینه که میگه BOOTMGR با شکست کواجهه شد.
برای رفعش باید سی دی ویندوز رو بندازی توش و تو قسمت ریپیر ویندوز ssystem restory رو انتخاب کردم که منوی بوت ویندوز رو نصب می کنه بدون ابونتو.
و البته اگه این کارو بکنی هر چی برنامه توی ویندوزت بوده حذف میشه (فایل هاش هستش ولی هیچ کدوم کار نمی کنه و انگار اصلا نصب نشدن) چون سیستم رو بر می گردونه به قبلی ترین حالتی که ویندوز عین گل کار می کرده.
الان من چه خاکی بریزم تو سرم.
اگه میشه مرحله به مر حله بگید (دی سی شو و با خیال راحت همشو بنویس من هنوز بیدارم
) بعد آن شو و کپی پیست کن.
اگه میشه تمام مراحل حتی روش پارتیشن بندی رو با این شرایط برام بنویس و بگو چه گزینه هایی رو انتخاب کنم. فکر کن من یه رباتم که شما دستور می دی و من هیچی بلد نیستم
واقعا ازت ممنونم دوست خوبم